Byghjem.dk

Fladfilter

Festool fladfilter HF-CT-MINI/MIDI 456790
180 kr.
Mere info
Festool fladfilter HF-CT SYS 500558
160 kr.
Mere info
Festool Fladfilter HF-CT 26/36/48 HP
465 kr.
Mere info
Festool fladfilter HF-CT MINI/MIDI-2
165 kr.
Mere info
Festool Fladfilter NANO HF-SRM 45-LHS 225
495 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis ekstremt afgørende at vide, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være tvunget til tjekke de andre.
Flere byggecentre præsterer et stort varesortiment, imens nogle har fokus på en enkelt type af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, foruden bare fladfilter.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gælder for dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund skal man tjekke netbutikkens betingelser.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige fladfilter fra netbutik til netbutik. En del har gode tilbud, imens andre fokuserer på et højt serviceniveau. Du må tænke igennem hvad du foretrækker.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kan du tænke over at hente materialerne på egen hånd. Det er navnligt en mulighed ved de gængse byggekæder.
For de fleste er et byggeprojekt lig med massevis af spørgsmål. Derfor bør du vælge en online byggeshop, hvor du får gode råd til valg af fladfilter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder har butikker mange steder i landet, og pga. det har flertallet adgang til at bestille online og transportere varerne på egen hånd. Som følge af det kan man undvære fragten, og samtidig skaffe produkterne nu og her.
De gængse byggecentre udbyder produkter fra mange specialbutikker, og takket være dette kan du handle fra et bredt sortiment af fladfilter online.
De store byggecentre er udbredte og bekendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget tryghed til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Majoriteten af nichespecifikke webshops har ekstremt meget forstand på deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andet. Følgelig vil du modtage endnu mere gavnlig assistance fra medarbejdere med specialistviden i netop fladfilter.
Diverse nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online bør du få bedre priser.
Hovedparten af nichebutikker er små familiefirmaer, som typisk er danske, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Dem understøtter du når du handler fladfilter online på deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 kollegaer i de 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

fladfilter bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

fladfilter harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 personer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

fladfilter silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 mennesker i deres 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

fladfilter jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 mennesker i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix satser på salg til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du bør aldrig nogensinde nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning inklusiv arbejdshjelm som sikrer dig overfor eventuelle risici. Det er smart at have styr på din sikkerhed i arbejdet, hovedsageligt når du ikke får assistance fra en fagmand.
2Husk at du kan hente økonomisk støtte til renoveringer. Det kan man få i tilfælde hvor byggeriet er klimavenligt. Af få støtte kræver altså at byggeriet har en positiv effekt på planeten.
3Det er meningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for renoveringen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør være fornuftigt at dokumentere samtlige udgifter, og herefter tjekke omkostningen ved dem slavisk.
4Forud for at du går i gang med byggeprocessen kan det blive ultra afgørende at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor kan der gælde en række regler for, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
5Det er oplagt at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig ved vigtige byggeprocesser. Omfattende opgaver skal gerne udføres af flere mennesker. Endvidere bør det blive mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
6Planlægning vil altid være kilden til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du anbefales at lave en klar tidsplan, der beskriver hvilke opgaver du vil lave hvornår, inklusiv en kronologisk orden. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder din handlingsplan.
7Der ligger vældig mange vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube tilbyder dig betydelige mængder gavnlig information, særligt forudsat at du bruger den engelske version.
8Måske det viser sig fundamentalt at du har samtlige bygningsmaterialer klar til brug før du igangsætter eksekveringen. Du kan med fordel udarbejde en hurtig note indeholdende det du har brug for, og efterfølgende granske punkterne, med det formål at du føler dig sikker på at du har husket alt.
9Der viser sig typisk uforudsete bump på vejen når det kommer til større projekter, og derfor er det væsentligt at man har afsat en god portion tid i tidsplanen, så man føler sig ubekymret om at komme i mål.
10Man skal ikke gå ned på udstyr. Typisk kan det vise sig fordelagtigt at have værktøjet ved hånden når du påbegynder arbejdet. Det er desuden vigtigt at inkludere de her omkostninger i det økonomiske overblik.
11Ved projekter udenfor har vejret stor betydning. Således kan du jævnligt holde øje med udsigten ift. vejret lige før byggeriets start, så du slipper for at det uden varsel går i gang med at stå ned i stænger når du lige er startet på det avancerede byggeprojekt.
12Du burde måske overveje hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du alternativt bør hente assistance fra en fagperson til dele af projektet. Såfremt du tager imod hjælp fra en professionel er det fordelagtigt at tage imod forslag fra forskellige virksomheder.
Danskernes favorit byggeshops
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er fantastisk beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er temmelig overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er ret så overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er meget beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % giver toprating, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er yderst overlegent. Ratingen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

En del shops på nettet frembyder i vore dage diverse forskellige billige leveringsmåder til fladfilter. Den mest moderne er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot hente dine nye varer lige når det passer dig. Fragtløsningen er altså usædvanlig bekvem, samt typisk endvidere den mest billige leveringsmodel.

Du bør tillige udse dig at få pakken leveret til din lejlighed eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsmetoden bliver af og til en kende mere pebret, men til gengæld særligt gnidningsløs ved køb af fladfilter online. Den mest letkøbte metode til levering vil dog altid være selv at hente produkterne, men den løsning er betinget af at du fysisk befinder dig i nærheden af e-forhandlerens byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på fladfilter kan i nogle tilfælde være ekstremt bestemmende om man har behov for ordren om kort tid, så med det formål er det selvsagt essentielt at vi finder leveringstidspunktet ved fladfilter. En række webshops – fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – præsterer billig 1 dags fragt på flere varenumre online, hvilket er afhængig af at transaktionen realiseres før et konkret tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få varen fikset inden de pakkeansatte drager hjemad.

Nogle få internet shops byder på gratis levering på fladfilter online, men tit er det så præmissen at du køber for en bestemt pris. I øvrigt må du foretrække den mest prisbevidste fragtløsning, hvilket tit er at få fragtfirmaet til at køre varerne til et udleveringssted.

Temmelig mange webbutikker yder afhentning hvor du køber billig fladfilter hjemmefra og afhenter i butikken. For eksempel Davidsen, 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg og Bauhaus. Byggemarkederne frembyder blandt andet click-and-collect på fladfilter i følgende byer:

Slagelse, Lyngby, Rønne, Ølstykke, Kolding, Skanderborg, Vejle, Tilst, Nykøbing Falster, Korsør, Hobro, Ringsted, Odder, Glostrup, Valby, Kokkedal, Thisted, Esbjerg, Allerød, Frederikssund, Højbjerg, Horsens, Haslev, Grenaa, Brøndby, Vanløse, Hillerød, Hjørring, Gladsaxe, Haderslev, Køge, Fredericia, Kalundborg, Lillerød, Værløse, Næstved, Skive, Roskilde, Rudersdal, Birkerød, Taastrup, Lystrup, Aalborg, Aabenraa, Sønderborg, Struer, Dragør, Holstebro, Frederikshavn, Ikast, Middelfart, Silkeborg, Svendborg, Solrød Strand, Rødovre, Nakskov, Hedehusene, Hvidovre, Herlev, Virum, Nyborg, Åbyhøj, Jyllinge, Brønderslev, København, Gentofte, Charlottenlund, Vallensbæk, Ishøj, Viborg, Søborg, Randers, Vordingborg, Nærum, Ballerup, Hørsholm, Albertslund, Brabrand, Frederiksberg, Frederiksværk, Holbæk, Farum, Varde, Tårnby, Greve, Risskov, Odense, Brønshøj, Hedensted, Helsingør, Nørresundby, Stenløse, Aarhus, og Herning, .

Afhentning ift. fladfilter er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Lolland, Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Falster), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland).

Når man kigger i tendenserne er det klart, at internet shoppere tit efterspørger blandt andet billig fladfilter og køb fladfilter. Foruden dette ser vi typisk internet shoppere efterspørge eksempelvis fladfilter tilbud, fladfilter online og fladfilter priser, foruden de udbredte byggecentre som XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

Gode priser på fladfilter

Det er jo usædvanlig let for almindelige dødelige at sammenligne tilbud på billige fladfilter online i blandt diverse e-firmaer, og derfor har de fleste internet webshops været nødt til at trykke salgspriserne på fladfilter betragteligt, og ydermere sikre levering uden gebyr.

Det kan alligevel blive lønsomt at analysere nogle få e-handler efter rabatter og tilbud på fladfilter online forinden du gennemfører dit køb, så man er tryg ved at indhente den laveste pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg og XL-Byg.

Man må alligevel ikke undervurdere, at når en online forretning afsætter billige fladfilter online til salg for en pris som kan virke helt fantastisk fremragende, så kunne det for det meste være et kendetegn på en snydagtig internet virksomhed. Bestillinger med kort er heldigvis omfattet af en foranstaltning, som assisterer kunden overfor uoprigtige online selskaber.

Generelt slår vi et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du vælge et afdragstilbud fra fx ViaBill, hvis du hellere vil honorere pengene til fladfilter af flere omgange. Dette foreslåes normalt hos specialiserede netbutikker, men ikke de store byggemarkeder som for eksempel Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og Silvan.

Når man ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at mennesker typisk leder efter bl.a. fladfilter online og køb fladfilter. Foruden dette ser man som regel mennesker søge for eksempel billig fladfilter, fladfilter tilbud og fladfilter priser.

Se nærmere på tidligere kunders erfaringer

Trustpilot frembringer faktisk solide genveje til at besigtige en hel del forhenværende forbrugeres omtaler og derfor rekommanderer vi, at du eftersøger e-shoppens anmeldelser inden du færdiggør din shopping med billige fladfilter online.

Facebook frembyder ligeledes rigtig hensigtsmæssige muligheder for at få en idé om e-forhandlerens kundefokus. Herinde ser vi mange online butikker som tilbyder kunderne at give en anmeldelse af virksomhedens service, som lige så vel kan udnyttes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Inden folk shopper billige fladfilter online hos en shop kunne man sådan set gennemse netshoppens betingelser, det er dog tit ikke specielt ophidsende, særligt på de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, Davidsen, Stark og XL-Byg.

En anden valgmulighed kan være at tjekke om online butikken er støttet af e-mærket, fordi det ofte er en sikring om at online webshoppen accepterer de danske love, tillige med at internet forhandleren lejlighedsvis kontrolleres af eksperter som har indsigt i lovene på området.

Det giver dig lejlighed til hjælpende service, såfremt du møder udfordringer som følge af din handel med fladfilter. Endvidere foreslår vi at du er omhyggelig omkring de primære bestemmelser der kan influere på bestillingen af fladfilter online, for eksempel hvilken byttepolitik internet virksomheden garanterer.

I relation til det er det tillige essesentielt, at man stadigvæk opbevarer ens købsbekræftelse, således man i fremtiden kan vidne om købet af fladfilter, uafhængig af om man har bestilt fra XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Silvan eller 10-4.

Maria gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Anne gav 4 stjerner

God pris og alt ok

Anna I gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Louise P gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

9 tips til indkøb via nettet
1Trustpilot indebærer ultra tiltalende chancer for at gennemgå diverse andre brugeres vurderinger og derved slår vi et slag for, at du verificerer e-shoppens bedømmelser forinden du shopper billige fladfilter online. Facebook yder på samme måde temmelig nyttige metoder til at få indblik i e-forhandlerens troværdighed.
2Forud for at nogen køber billige fladfilter hos en online butik kunne man i og for sig læse dens handelsvilkår, dog er det mange gange ikke særlig interessant. Ligeså kan det anbefales at du er vaks omkring de grundlæggende vedtægter der gælder for handlen med billige fladfilter online, for eksempel den ombytningsrettighed forretningen kører med.
3Vi foreslår generelt kortkøb eller mobilbetaling. Køb med kort er indbefattet af et regulativ, der støtter dig som køber imod bedrageriske online butikker. Som en anden løsning bør du anvende et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at godtgøre pengene af flere omgange.
4Fragttiden er selvfølgelig ret aktuel når man behøver din ordre fluks, og derfor er det ganske væsentligt at vi checker tidshorisonten for levering for fladfilter. En hel del online virksomheder giver billig dag-til-dag levering på en række varenumre, men vær vagtsom da det påkræver at bestillingen anbringes forud for et bestemt klokkeslæt.
5Vi anbefaler generelt at finde ud af om online shoppen er verificeret af e-mærket, eftersom det kan være en sikring om at e-firmaet adlyder dansk lovgivning, tillige med at den en gang i mellem overværes af fagfolk som har nøje kendskab til de gældende regulativer. Forinden folk bestiller billige fladfilter på en online shop kan man helt sikkert gennemløbe butikkens regler.
6Nogle enkelte e-forhandlere byder på levering uden omkostninger på fladfilter, men tit kun såfremt der indkøbes for et præcist beløb. Ellers kunne man udse dig den mest billige type af levering, hvilket gerne vil blive at få kørt varerne til et udleveringssted. Muligheden bliver gennemsnitligt lige så vel vældig problemfri. Den billigste løsning til levering vil dog altid være at du selv henter produkterne.
7Det er jo yderst smart for almindelige dødelige at søge information om priser online på billige fladfilter hos diverse internet foretagender, og altså frembyder massevis af internet butikker fragtfri levering. Trods dette kan det alligevel blive lønsomt at sammenligne et par forhandlere på nettet efter tilbud før du bestiller, således at du er sikker på at modtage den mindst kostelige pris.
8Den billigste leveringsmåde er unægtelig at hente produkterne selv, hvilket stiller krav om at du har bopæl lige ved internet forhandlerens tilholdssted. Den fragttype er jo ret så vital i tilfælde af at vi mangler fladfilter nu og her. Alternativt så yder flere internet selskaber billig levering, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der shoppes for en fastsat sum.
9En hel del internet handler foreslår til alt held en lang række forskellige billige leveringsudgaver til fladfilter. Den mest benyttede er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din pakke når det passer dig. Leveringsmetoden er jo ret praktisk, og endda ligeledes den mest prisbevidste metode til levering.