Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Mere info
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Mere info
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Mere info
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt produktsortiment, imens øvrige har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du bør tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at have mange typer af varer at vælge i mellem, foruden blot Fiskars plænelufter.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige Fiskars plænelufter fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har lave priser, og andre vil have kompetent rådgivning. Du bør overveje hvad du vil prioritere.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at se, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke må du kigge andetsteds.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med en masse spørgsmål. Derved kan du vælge et online byggecenter, hvor du får hjælp til valg af Fiskars plænelufter.
Når du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot har lyst til at spare fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne på egen hånd. Det er først og fremmest muligt ved de velkendte byggekæder.
Du skal vide hvilke retningslinjer butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Af den grund bør du læse webshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er tilgængelige i det meste af landet, og af den grund har kunderne adgang til at købe online og hente produkterne selv. Hermed kan du overveje at blive fri for leveringsomkostningen, og sågar skaffe produkterne hurtigere.
De gængse byggekæder sælger varer fra mange forskellige nichebutikker, og som følge af dette kan du købe fra et bredt sortiment af Fiskars plænelufter online.
De store byggemarkeder er populære og velkendte butikker, hvilket kan medvirke til øget tryghed når man skal købe online. Dette vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche har et indgående kendskab til deres online produktkategori, da de ikke sælger andet. På grund af det forventes det at du får ekstra konstruktiv sparring fra mennesker som er eksperter i netop Fiskars plænelufter.
Mange nichebutikker på internettet er små virksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis tilmed lokalt fra dit område. Dem bidrager du til idet du handler Fiskars plænelufter online fra deres webshop.
Diverse online nichebutikker styrer selv produktionen af produkterne der sælges i de store byggecentre. Idet du køber direkte på de nichefokuserede webshops online får du bedre priser.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Fiskars plænelufter silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 personer i kædens 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag cirka 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af omtrent 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Fiskars plænelufter jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag over 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Fiskars plænelufter bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Fiskars plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 mennesker i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan vurderes om projektet er et du kan klare selv, eller du hellere bør købe professionel hjælp til afslutningen af byggeriet. Hvis du ønsker eksperthjælp vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at notere tilbud fra diverse virksomheder.
2Inden du påbegynder byggeprojektet kan det være temmelig essentielt med et tilsagn om, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor vil der være forskellige retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Glem ikke at du kan indhente offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det kan man få i tilfælde hvor ombygningen er miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud kræver dermed at projektet forbedrer miljøet.
4Det kan vise sig at være betydningsfuldt at nedskrive et regnskab for renoveringen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det må være fornuftigt at tage noter til alle poster, og dernæst undersøge ens udgift ved dem slavisk.
5Det kan overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, hovedsageligt ift. krævende byggeprojekter. Krævende byggerier skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Desuden vil det blive mere produktivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
6Der præsenterer sig utvivlsomt pludselige problemstillinger når det handler om krævende projekter, og herved vurderes det essentielt at man har afsat en del tid i handlingsplanen, således at man kan føle sig tryg ved at komme i mål.
7Planlægning viser sig som vejen til at lykkes med arbejdet. Du skal forfatte en strømlinet strategi, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende rækkefølge. Forsøg at være konkret når du sammensætter din dagsorden.
8For udendørs projekter kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Derfor må du løbende holde øje med vejrforudsigelserne i de dage der er op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden varsel begynder at stå ned i stænger netop som du er i fuld gang med det store byggeprojekt.
9Måske det viser sig meningsfuldt at du har de presserende bygningsmaterialer til disposition forud for at du igangsætter byggeriet. Du kunne udfærdige en enkel liste indeholdende de materialer som er nødvendige, og derefter gennemløbe materialerne, med det formål at du kan føle dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
10Man må ikke på noget tidspunkt gå ned på grej. Ofte vil det være en fordel at have grejet til rådighed idet du begynder på byggeprojektet. Det er desuden godt at medregne de tilhørende udgifter i byggeriets budget.
11Du må aldrig nedprioritere dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj som sikkerhedssko der sikrer dig imod eventuelle risici. Det er klogt at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, i særdeleshed når du ikke skaffer professionel hjælp.
12Der ligger et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube tilbyder dig overvældende meget udbytterig information, specielt ifald man skriver søgeordene på engelsk.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er meget beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er usædvanligt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er ret så flot. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er hamrende betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % giver dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er ultra flot. Evalueringen grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

De fleste internet handler giver efterhånden alverdens billige former for levering til Fiskars plænelufter. En favorit iblandt mange er p.t. afhentningssteder, hvor du selv afhenter din nyindkøbte vare på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er jo ret så let gængelig, og typisk desuden den billigste fragtmetode.

Du kan ydermere påtænke at få pakken sendt hjem til dig privat eller til når du er på job. Fragtmuligheden viser sig i mange tilfælde en kende mere pebret, men lige så vel vældig ukompliceret ved køb af Fiskars plænelufter online. Den billigste løsning er utvivlsomt selv at hente varerne, men den mulighed forudsætter at du opholder dig i kort afstand af e-forhandlerens butikker, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på Fiskars plænelufter kan være ret så aktuel når du har brug for ordren om et øjeblik, og med det formål er det fuldt ud passende at vi dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt på Fiskars plænelufter. En række e-handler – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – reklamerer med billig dag-til-dag levering på de fleste produkter online, som dog er underforstået at transaktionen realiseres inden et fast tidspunkt, således at de kan nå at få varen ud af døren før logistikpersonalet har fyraften.

En hel del netbutikker sikrer levering uden gebyr på Fiskars plænelufter online, men typisk påkræves det at du handler for et bestemt beløb. Derudover bør du gribe den mindst kostelige fragtløsning, hvilket ofte vil være at få bragt dine produkter til en pakkeshop.

En hel del webshops giver klik-og-hent hvor man handler billig Fiskars plænelufter derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Silvan, XL-Byg og Davidsen. De udlover bl.a. click-and-collect på Fiskars plænelufter i følgende områder:

Solrød Strand, Hjørring, Charlottenlund, Lystrup, Nakskov, Helsingør, Åbyhøj, Hedensted, Middelfart, Gladsaxe, Roskilde, Brønshøj, Søborg, Haderslev, Odense, Holstebro, Hedehusene, København, Nørresundby, Dragør, Esbjerg, Farum, Nærum, Rødovre, Korsør, Valby, Hørsholm, Fredericia, Stenløse, Nyborg, Frederikssund, Hobro, Vanløse, Rønne, Randers, Kokkedal, Birkerød, Haslev, Tilst, Struer, Frederiksværk, Ikast, Brabrand, Svendborg, Risskov, Herlev, Ølstykke, Vallensbæk, Brøndby, Højbjerg, Jyllinge, Sønderborg, Ballerup, Skive, Herning, Kolding, Grenaa, Allerød, Virum, Glostrup, Slagelse, Tårnby, Vejle, Lyngby, Frederiksberg, Køge, Albertslund, Skanderborg, Ishøj, Gentofte, Kalundborg, Frederikshavn, Aarhus, Brønderslev, Nykøbing Falster, Holbæk, Hillerød, Aalborg, Aabenraa, Viborg, Taastrup, Silkeborg, Lillerød, Hvidovre, Næstved, Greve, Vordingborg, Værløse, Rudersdal, Horsens, Varde, Ringsted, Odder, og Thisted, .

Klik-og-hent ift. Fiskars plænelufter er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Amager), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland).

Ved indkig i søgedata står det klart, at netshoppere typisk kigger efter fx køb Fiskars plænelufter og Fiskars plænelufter priser. Vi ser derudover som regel netshoppere søge blandt andet billig Fiskars plænelufter, Fiskars plænelufter tilbud og Fiskars plænelufter online, foruden de udbredte byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Silvan, Davidsen og Bygma.

Gode tilbud på Fiskars plænelufter

Det er jo efterhånden temmelig simpelt for enhver at finde frem til de bedste priser på billige Fiskars plænelufter online i blandt diverse webshops, og ergo har masser af netbutikker fundet det nødvendigt at nedskære prisen på Fiskars plænelufter en hel del, og i øvrigt byde på fragt uden gebyr.

Det kan immervæk blive fordelagtigt at checke en række internet forretninger efter rabatter og tilbud på Fiskars plænelufter online forinden du placerer ordren, sådan at man er tryg ved at indhente den mest attraktive pris. Se ikke kun på de store byggekæder som Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

Du må lige meget hvad ikke undervurdere, at når en internet handler forhandler billige Fiskars plænelufter online for en pris der kan ses som uendeligt fordelagtig, kan det undertiden være en varsel om en fup e-forhandler. Kortbetalinger er trods alt omsluttet af en lovbestemmelse, der hjælper os overfor snydagtige firmaer på nettet.

Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kunne du vælge en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, for så vidt du vil betale beløbet til Fiskars plænelufter over en periode. Det fås ofte i nichefokuserede webshops, i modsætning til de udbredte byggekæder som fx Bygma, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Bauhaus.

Når vi ser på tallene er det klart, at online shoppere typisk søger efter blandt andet Fiskars plænelufter tilbud og køb Fiskars plænelufter. Vi ser desuden typisk netshoppere efterspørge fx Fiskars plænelufter priser, billig Fiskars plænelufter samt Fiskars plænelufter online.

Analyser tidligere køberes erfaringer

Trustpilot byder på stort set fine muligheder for at læse en række andre køberes vurderinger og af den grund tilrådes det, at du analyserer online butikkens omtaler forinden du bestiller billige Fiskars plænelufter online.

Facebook resulterer i på samme måde stort set gavnlige chancer for at få indblik i e-handlens troværdighed. Derudover er der endda internet handler som gør det muligt at notere en kritik af virksomhedens service, hvilket tillige burde anvendes til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen shopper billige Fiskars plænelufter online i en internet virksomhed kunne man uden tvivl gennemlæse deres forretningsaftale, men det er bare ikke super spændende, særligt hos de kendte byggekæder som Silvan, XL-Byg, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Bauhaus.

En nem løsning kan derfor være at finde ud af hvorvidt internet selskabet er godkendt af e-mærket, siden det er en indikation om at webshoppen forsvarer den officielle danske lovgivning, og at e-firmaet ofte efterses af sagkyndige der har meget erfaring med lovene på området.

Desuden giver det dig chance for at blive hjulpet, såfremt du bliver udsat for dilemmaer som følge af din bestilling af Fiskars plænelufter. Yderligere rekommanderer vi at du er på vagt for de elementære reglementer der kan have betydning for bestillingen af Fiskars plænelufter online, som eksempelvis den ombytningspolitik forretningen benytter.

I den forbindelse er det ligeledes afgørende, at man til enhver tid gemmer sin ordrekvittering, således man i fremtiden vil kunne vidne om købet af Fiskars plænelufter, uanset om man bestiller ved Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix eller Davidsen.

Bente E gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Hanne Nielsen gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Jørgen Rasmussen gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Jette Madsen gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

9 gode råd til online shopping
1Leveringshastigheden er naturligvis vældig aktuel i tilfælde af at du behøver din ordre nu og her, og i det øjemed er det ret så væsentligt at du finder det estimerede leveringstidspunkt ved Fiskars plænelufter. Flere internet selskaber udlover billig 1 dags levering på en række af deres varenumre, men som imidlertid står og falder med at bestillingen placeres forud for et fastsat tidspunkt.
2Den billigste løsning til levering vil i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, men dette beroer på at du lever nærved internet forhandlerens hjemsted. Den mulighed for fragt kan være temmelig aktuel forudsat du har behov for Fiskars plænelufter øjeblikkeligt. Alternativt så yder en hel del forhandlere på nettet portofri fragt, men oftest påkræves det at der shoppes for en fastsat sum.
3Flere internet handler yder levering uden betaling på Fiskars plænelufter, men ofte kræver det at du handler for et fastslået beløb. Derudover burde du udvælge den prisbilligste leveringsmanér, der typisk vil blive at få dem til at bringe dine produkter til et udleveringssted. Denne viser sig gennemsnitligt desuden super hensigtsmæssig. Den prisbilligste fragtform er unægtelig at hente pakken selv.
4Vi tilråder generelt at bemærke hvorvidt internet butikken er støttet af e-mærket, grundet at det skulle være en sikkerhed for at internet webshoppen imødekommer de danske regler, samt at internet firmaet en gang i mellem monitoreres af eksperter som forstår de gældende vilkår. Før nogen bestiller billige Fiskars plænelufter på en netshop bør man i princippet kigge på forhandlerens handelsbetingelser.
5Trustpilot fører til ultra relevante chancer for at sondere forskellige nuværende forbrugeres omtaler og derved kan det anbefales, at du eftersøger e-forhandlerens ratings forud for at du køber billige Fiskars plænelufter online. Facebook forærer dig for øvrigt nogle passende løsninger til at få et kig ind i e-handlens pålidelighed.
6Inden folk køber billige Fiskars plænelufter i en forretning på nettet bør de på en vis måde tyde forhandlerens forretningsbetingelser, men det er undertiden ikke særlig sjovt. Foruden dette anbefales det at køberen er opmærksom på de mest aktuelle bestemmelser der kan influere på købet af billige Fiskars plænelufter online, eksempelvis den ombytningspolitik e-handlen bruger.
7Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omfattet af Indsigelsesordningen, der hjælper kunden overfor uoprigtige firmaer på nettet. Som en alternativ mulighed bør du bruge en afdragsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du tilstræber at klare prisen ude i fremtiden.
8Det er efterhånden virkelig fremkommeligt for købere at sammenligne tilbud online på billige Fiskars plænelufter i blandt diverse internet shops, og følgelig lover massevis af online varehuse fragt uden beregning. Det kan stadigvæk være gavnligt at se nærmere på nogle forskellige online selskaber efter tilbud og udsalg forud for at du bestiller, således at du er skudsikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris.
9En masse internet firmaer yder nu et stort udvalg af billige fragtmuligheder til Fiskars plænelufter. En der er meget almindelig er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente produkterne når du har mulighed for det. Leveringstypen er altså ekstremt nem, samt tit ligeledes den mest prisbevidste mulighed for fragt.