Elektrisk løvsuger 3.000 W - GC-EL 3000 E
599 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt
336 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO
1.188 kr.
Mere info
POWPG60140 Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc
2.484 kr.
Mere info
Løvsuger benzin 30cc
1.499 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 3.000 W - GE-EL 3000 E
799 kr.
Mere info
Akku-løvsuger/-blæser 2 × 18 V Li-ion Solo - GE-CL 36 Li E
799 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 2.500 W - GC-EL 2500 E
349 kr.
Mere info
Løvsuger Kärcher IC 15/240 W
99.950 kr.
Mere info
Stiga Sbl 2600 El Løvblæser/-suger 2600w
700 kr.
Mere info
Løvblæser benzin PowerPlus POWXG4060
1.040 kr.
Mere info
Bosch Als 2400 El-løvsuger/blæser 2400w
700 kr.
Mere info
Grouw El-løvsuger/blæser M/kværn 3000w
250 kr.
Mere info
Løvsuger PowerPlus POWXG4050
1.387 kr.
Mere info
Løvblæser 20 Volt - SOLO PowerPlus
401 kr.
Mere info
Stiga Sbl 327 V Benzin Løvblæser/-suger
1.699 kr.
Mere info
Akku Løvblæser 40V (SOLO) GROUW 17952
699 kr.
Mere info
Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc PowerPlus
2.006 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser PowerPlus POWEG9011
344 kr.
Mere info
Bosch ALS 2400 Løvsuger - 06008A1005
949 kr.
Mere info
Løvblæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Bosch UniversalGardenTidy Havestøvsuger - 06008B1000
1.099 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Ryobi Rbv36b Akku Løvblæser/suger 36v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt 45 liter PowerPlus POWXG4037
675 kr.
Mere info
Bosch ALS 25 Løvsuger - 06008A1000
612 kr.
Mere info
Ryobi Obv18 Akku Løvblæser/suger 18v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i prisniveauet på billige Fiskars løvsuger fra netbutik til netbutik. Nogle har fokus på de bedste tilbud, imens andre giver faglig sparring. Du bør beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør kende de retningslinjer der gælder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Derfor skal man læse netbutikkens regningslinjer.
Flere byggemarkeder udbyder et stort sortiment, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik varetype. Du bør tænke igennem om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden bare Fiskars løvsuger.
Det er helt klart utrolig relevant at undersøge, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til vælge et andet.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med talrige spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne købe fra en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få information omkring Fiskars løvsuger.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at hente materialerne selv. Det er specielt et alternativ ved de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og landskendte firmaer, hvilket medvirker til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se som en fordel.
De velkendte byggekæder findes i de større byer, og takket være dette har de fleste chancen for at handle online og fragte produkterne på egen hånd. Som følge af det har man chancen for at undgå fragten, og ovenikøbet få fat i produkterne lige nu.
De store byggekæder sælger varer fra alverdens producenter, og så kan du shoppe fra et bredt udvalg af Fiskars løvsuger online.

Nichewebshop

Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er iværksætterfirmaer, som typisk drives i Danmark, givetvis sågar lokalt i dit område. Disse understøtter du når du handler Fiskars løvsuger online på deres webshop.
Størsteparten af webshops som sælger få produkter er eksperter i det produktudvalg de har online, da de udelukkende sælger disse produkter. Af den grund vil du modtage en høj grad af brugbar hjælp fra ansatte der er eksperter i lige præcis Fiskars løvsuger.
De fleste nicheforretninger på nettet er producenter af de varer der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte fra nicheforretningerne online er det muligt at få billigere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
Fiskars løvsuger jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 medarbejdere i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 kollegaer i kædens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 ansatte i selskabets 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Fiskars løvsuger bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 mennesker i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Fiskars løvsuger harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af over 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Fiskars løvsuger silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 medarbejdere i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Glem ikke at du kan søge et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man i tilfælde hvor byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. At få tilskud forudsætter med andre ord at byggeprojektet har positiv indfyldelse på klimaet.
2For udendørs byggeprojekter kan vejret få en essentiel rolle. Derfor skal du tit lægge mærke til udsigten ift. vejret når du nærmer dig dit byggeprojekt, så du slipper for at det uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger når du netop arbejder hårdt på det vigtige projekt.
3Det kan vise sig at være essentielt at nedskrive et regnskab for byggeprojektet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det er behjælpeligt at gennemgå samtlige poster, og efterfølgende gennemgå billige priser på hver eneste af dem.
4Der præsenterer sig utvivlsomt pludselige problematikker ved svære opgaver, og ergo vurderes det vigtigt at man har afsat tilstrækkelig tid i agendaen, så man føler sig ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
5Inden du opstarter byggeriet må det være højst vigtigt at være sikker på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være en række love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
6Det anbefales at spørge om hjælp til arbejdet, især ift. omfattende byggeprocesser. Større byggerier stiller krav om mere end en person. Desuden bør det være bedre og mere socialt at lave arbejdet med andre.
7Man vil for alt i verden ikke stå uden det nødvendige grej. I mange tilfælde vil det være erstatteligt at du har udstyret parat inden du starter arbejdet. Du bør huske at medregne disse udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
8Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du skal købe hjælp fra en fagperson til dele af projektet. Forudsat at du tager imod eksperthjælp kan det være fornuftigt at søge tilbud fra diverse foretagender.
9Du har adgang til ekstremt mange instruktioner og videoer online som kan give dig inspiration. Særligt YouTube giver ekstremt meget almennyttig information, i særlig grad forudsat at man leder på engelsk.
10Det bliver meningsgivende at have de påkrævede materialer handlet ind på forhånd inden du iværksætter håndværket. Du har fordel af at sammensætte en hurtig liste hvor der bør fremgå de materialer du har brug for, og som det næste granske punkterne, hvormed du kan føle dig overbevist om at alt er som det skal være.
11Du må aldrig nogensinde glemme dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx hjelm og sko som beskyttelse imod eventuelle skader. Det er fornuftigt at du husker dit eget helbred i byggeriet, hovedsageligt når du ikke har hjælp fra en fagmand.
12Forberedelse bliver nøglen til at lykkes med projektet. Du bør overveje at liste en velovervejet strategi, der viser hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, med en tilhørende nummerorden. Husk at være skarp i udarbejdelsen af din handlingsplan.
De højest ratede byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som altså er ret så godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % giver maksimum point, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er usædvanligt flot. Scoren er baseret på 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er utrolig imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver toprating, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som jo er ret så godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet toprating, og blot 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er temmelig overlegent. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken løsning til levering er smartest?

En lang række webshops i Danmark udlover nu en hel del forskellige billige fragtmuligheder til Fiskars løvsuger. En af dem der er mest anvendt er i dag at få leveret til et udleveringssted, hvor du så selv henter varerne når du har mulighed for det. Fragtløsningen er altså virkelig fleksibel, og typisk derudover den mest prisbevidste løsning til levering.

Du bør omvendt prøve at vælge at få sendt hjem til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Fragtmuligheden er somme tider en sjat dyrere, men desuden vældig fleksibel ved køb af Fiskars løvsuger online. Den mest prisbevidste form for levering vil dog altid være selv at hente ordren, men den løsning afhænger af at du befinder dig tæt på online webshoppens butikker, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på Fiskars løvsuger kan være ret afgørende om vi absolut skal bruge produktet med det samme, og i det øjemed er det i sandhed vigtigt at vi gransker leveringstidspunktet på Fiskars løvsuger. En hel del butikker på nettet – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – lover billig 1 hverdags levering på adskillige varer online, men glem ikke at det er afhængig af at du når at bestille inden et givent klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få ordren afsted forud for at logistikmedarbejderne holder fyraften.

Visse internet forretninger lover fragt uden betaling på Fiskars løvsuger online, men i reglen er det forudsat at du shopper for en præcis sum. Derudover skal man overveje den mest letkøbte leveringsmulighed, som gerne vil være at få dem til at levere bestillingen til et afhentningssted.

Flere byggecentre tilbyder afhentning hvor man køber billig Fiskars løvsuger derhjemme og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg. Byggecentrene tilbyder blandt andet click-and-collect på Fiskars løvsuger i disse byer:

Brønderslev, Solrød Strand, Nyborg, Ishøj, Helsingør, Grenaa, Valby, Struer, Hedehusene, Virum, Jyllinge, Frederikssund, Kokkedal, Nærum, Odense, Nakskov, Ølstykke, Varde, Frederiksberg, Glostrup, Aabenraa, Gladsaxe, Brønshøj, Stenløse, Kalundborg, Aarhus, Køge, Fredericia, Hørsholm, Greve, Frederiksværk, Horsens, Brøndby, Tilst, Odder, Aalborg, Nykøbing Falster, Hillerød, Haderslev, Esbjerg, Herlev, Holbæk, Holstebro, Viborg, Ringsted, Skanderborg, Vanløse, Vordingborg, Lillerød, Middelfart, Ballerup, Albertslund, Rødovre, Tårnby, Skive, Vejle, Charlottenlund, Haslev, Kolding, Birkerød, Rønne, Hobro, Brabrand, Allerød, Herning, Ikast, Højbjerg, Lystrup, København, Hjørring, Hedensted, Søborg, Dragør, Rudersdal, Slagelse, Værløse, Farum, Lyngby, Gentofte, Sønderborg, Silkeborg, Risskov, Taastrup, Thisted, Roskilde, Randers, Næstved, Nørresundby, Åbyhøj, Svendborg, Frederikshavn, Hvidovre, Korsør, og Vallensbæk, .

Klik-og-hent ift. Fiskars løvsuger er muligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Lolland, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland).

Når vi kigger i tallene fremstår det markant, at internet shoppere typisk kigger efter blandt andet køb Fiskars løvsuger og Fiskars løvsuger online. Man ser derudover som regel netshoppere søge for eksempel billig Fiskars løvsuger, Fiskars løvsuger priser og Fiskars løvsuger tilbud, plus de udbredte byggekæder som Bygma, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

Priser på Fiskars løvsuger

Det er jo efterhånden virkelig smart for almindelige dødelige at finde de bedste priser på billige Fiskars løvsuger online hos diverse webbutikker, og herved har utallige shops på nettet fundet det nødvendigt at presse udsalgspriserne på Fiskars løvsuger eftertrykkeligt, og endda sikre fragtfri levering.

Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig gavnligt at udforske et par forskellige internet webshops efter udsalg og tilbud på Fiskars løvsuger online inden du køber, sådan at man er velinformeret til at opnå den billigste pris. Se ikke kun hos de kendte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus.

Du skal trods alt ikke overse, at hvis en online shop afhænder billige Fiskars løvsuger online på tilbud til en udsalgspris som er usædvanlig billig, er det undertiden være et bevis på en falsk butik. Shopping med kort er heldigvis omfavnet af en ordning, som sikrer køberen imod svindlende online forhandlere.

Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du benytte en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du agter at klare regningen på Fiskars løvsuger af flere omgange. Det fås ofte i niche netbutikker, i modsætning til de gængse byggekæder som for eksempel Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 og Stark.

Ses der på tallene bliver det tydeligt, at internetbrugere ofte søger efter bl.a. Fiskars løvsuger priser og billig Fiskars løvsuger. Derudover ser vi typisk mennesker kigge efter for eksempel Fiskars løvsuger online, Fiskars løvsuger tilbud og køb Fiskars løvsuger.

Læs eksisterende kunders meninger

Trustpilot frembringer temmelig værdifulde løsninger til at verificere ret mange andre brugeres bedømmelser og derfor anbefaler vi, at du eftersøger online webshoppens omtaler forud for at du køber billige Fiskars løvsuger online.

Facebook byder på lignende immervæk relevante chancer for at få indsigt i e-butikkens troværdighed. Derudover er der en del outlets på nettet hvor du kan tilkendegive en omtale af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes bør tages i brug til at afveje kundetilfredsheden.

Forud for at folk køber billige Fiskars løvsuger online i en internet butik behøver man i virkeligheden gennemgå netshoppens forretningsvilkår, det er dog tit et omfattende arbejde, i særdeleshed med de udbredte byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bygma.

Et nemt alternativ er at granske hvorvidt online webshoppen er tilsluttet e-mærket, grundet at det kan være en sikring om at e-shoppen forstår de officielle danske regler, tillige med at internet webshoppen rutinemæssigt evalueres af sagkyndige der har nøje kendskab til reglementet på området.

Desuden giver det dig genvej til at få bistand, hvis du udsættes for vanskeligheder i processen med din ordre på Fiskars løvsuger. Ydermere anbefales det at køberen er obs på de mest essentielle regler der har indvirkning på købet af Fiskars løvsuger online, som eksempelvis hvilken returneringsret internet forretningen garanterer.

På grund af dette er det på samme måde essesentielt, at man altid bevarer ens ordremail, således man en anden gang vil kunne vidne om bestillingen af Fiskars løvsuger, ligegyldig om man bestiller hos 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Søren Jørgensen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Kim Larsen gav 4 stjerner

god service

Louise Olsen gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Michael Jørgensen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

9 tips til online indkøb
1Leveringshastigheden kan vise sig at være yderst essentiel hvis man mangler produkterne straks, og med det formål er det ganske afgørende at vi efterser leveringstiden ved Fiskars løvsuger. En lang række internet varehuse udlover billig 1 hverdags levering på en række af deres produkter, men vær påpasselig da det regnes ud fra at ordren aflægges tidligere end et givent klokkeslæt.
2Det har vist sig at være ualmindeligt let gængeligt for os alle at finde tilbud online på billige Fiskars løvsuger i blandt forskellige e-butikker, og med det motiv præsterer flertallet af internet handler i Danmark gebyrfri levering. Dog kan det stadigvæk blive smart at tjekke nogle få online webshops efter billige priser forud for at du gennemfører dit køb, således at du er usvigeligt sikker på at opnå den mest betalelige pris.
3Før nogen bestiller billige Fiskars løvsuger hos en internet forhandler kan man til hver en tid kigge på webshoppens forretningsaftale, dog er det uden tvivl ikke særlig interessant. Herudover er det godt at køberen er på vagt for de mest betydningsfulde retningslinjer der kan have indflydelse på købet af billige Fiskars løvsuger online, som fx den returneringsret e-firmaet anvender.
4Den mest betalelige fragtmetode kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, som desværre forudsætter at du bor med kort afstand til netshoppens adresse. Den løsning til levering er selvfølgelig vældig afgørende om man står og skal bruge Fiskars løvsuger omgående. Alternativt så lover indtil flere internet outlets gratis levering, men tit kun ifald der erhverves for en fastsat pris.
5Generelt slår vi et slag for at bemærke hvorvidt netshoppen er e-mærke tilsluttet, som kan være en angivelse af at online firmaet adlyder dansk lovgivning, samt at den jævnligt besigtiges af fagfolk der er meget bekendte med vedtægterne på området. Inden folk bestiller billige Fiskars løvsuger på en internet webshop kunne man de facto gennemgå webshoppens regler.
6Visse online webshops sikrer levering uden gebyr på Fiskars løvsuger, men for det meste er det forudsat at man køber for en præcis sum. Derudover må man tage den prisbilligste form for fragt, som gerne vil blive at få leveret dine varer til et udleveringssted. Leveringstypen bliver mange gange omvendt temmelig enkel. Den billigste fragtløsning vil dog altid være selv at hente produkterne.
7En del online outlets tildeler i øjeblikket alverdens billige fragtmuligheder til Fiskars løvsuger. Den mest anvendte er nu til dags udleveringssteder, og så kan du bare gå forbi efter dine nye produkter lige når det passer dig. Fragtmuligheden er altså ret simpel, og ofte også den mest betalelige fragtform.
8Generelt tilråder vi shopping med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omsluttet af et regelsæt, der redder dig som køber imod fup internet butikker. Som alternativ bør du anvende en billig afdragsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du vil afdrage prisen senere.
9Trustpilot forærer dig ret fine genveje til at sondere en række tidligere brugeres meninger og herved foreslåes det, at du ser nærmere på e-forhandlerens ratings inden du handler billige Fiskars løvsuger online. Facebook leverer endvidere i højeste grad relevante genveje til at få et kig ind i e-butikkens kundetilfredshed.