Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1001556
299 kr.
Mere info
Fiskars Stor Grensaks 70cm
430 kr.
Mere info
Fiskars Lille Grensaks 40 Cm
200 kr.
Mere info
Grensaks PLUS-600
499 kr.
Mere info
Grensaks professional aluminium Grunda
535 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
218 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
281 kr.
Mere info
Grensaks PLUS-800
599 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 2 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensav med teleskop
349 kr.
Mere info
Grensav foldbar
60 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
218 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 4 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft
169 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
281 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08733-20
143 kr.
Mere info
Gardena Comfort Grensaks 500BL - 08770-20
290 kr.
Mere info
Grensav til teleskop håndtag GROUW 97733
179 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1002104
329 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5 Kreator KRTGR4024
288 kr.
Mere info
Felco 200A-60 - Grensaks
799 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1001556
299 kr.
Mere info
Fiskars Stor Grensaks 70cm
430 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft med armbolt, SK5 Kreator KRTGR4014
223 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og sideskær GROUW 97523
299 kr.
Mere info
Felco 220 - Grensaks 80 cm
1.299 kr.
Mere info
Fiskars Lille Grensaks 40 Cm
200 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08735-30
242 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4023
288 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og modskær GROUW 97522
249 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08734-30
169 kr.
Mere info
Ørnenæb med gear og sideskær GROUW 97521
176 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4013
223 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med en verden af spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne købe fra en netbutik, som tilbyder råd og vejledning til valg af Fiskars grensaks.
Nogle byggekæder fremviser et stort udvalg, hvorimod øvrige specialiserer sig i en enkelt varetype. Du skal overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden blot Fiskars grensaks.
Der kan være forskel på prisen på billige Fiskars grensaks hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte vil have billige priser, og andre vil have et højt serviceniveau. Du må beslutte hvad du vil prioritere.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke må du kigge hos de andre.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med fx returnering. Af den grund bør man læse virksomhedens regningslinjer.
Ifald du skal bruge varerne med det samme eller blot har lyst til at spare fragtgebyret, så kunne du med fordel køre byggematerialerne på egen hånd. Det er særligt muligt ved de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og takket være dette har man mulighed for at bestille online og køre materialerne personligt. Hermed har man chancen for at slippe for fragtomkostningen, og endda få fat i varerne hurtigere.
De gængse byggecentre forhandler produkter fra alverdens specialbutikker, hvorfor du så kan shoppe fra et bredt sortiment af Fiskars grensaks online.
De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte forretninger, hvilket kan give en tryghedsfølelse når man skal handle online. Dette kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på internettet er opstartsfirmaer, som oftest har danske ejere, måske endda lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at købe Fiskars grensaks online på deres side.
Majoriteten af webshops som sælger få produkter producerer selv de varer som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte hos niche netbutikkerne online vil du få en billigere pris.
Hovedparten af nichespecifikke netbutikker har ekstra meget forstand på deres online produktsortiment, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Derfor får du formentlig en høj grad af konstruktiv vejledning fra personale som er eksperter i lige præcis Fiskars grensaks.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af over 500 personer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Fiskars grensaks harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Fiskars grensaks bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 mennesker i kædens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 kollegaer i de 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag over 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Fiskars grensaks silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af over 1.000 mennesker i deres 41 varehuse. Silvan har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i kædens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Fiskars grensaks jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 medarbejdere i selskabets 6 butikker. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du har adgang til alle mulige former for artikler og videoer på nettet som kan inspirere dig. Særligt YouTube bringer dig temmelig meget brugbar info, ikke mindst forudsat at du bruger engelske søgeord.
2Det er muligt at indhente hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det får man når byggeriet bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af støtte kræver med andre ord at byggeriet influerer positivt på planeten.
3Du vil ikke fattes grej. Ofte kan det være yderst relevant at have grejet klar når du indleder dit byggeprojekt. Desuden er det afgørende at indkalkulere de tilhørende udgifter i din økonomiske plan.
4Du bør ikke på noget tidspunkt glemme dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. sikkerhedshjelm som beskyttelse mod potentielle skader. Det er af stor betydning at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, specielt hvis du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
5Der præsenterer sig uden tvivl pludselige hovedpiner når det handler om større byggeprojekter, og af den grund kan det være vigtigt at man har afsat en del plads i handlingsplanen, som er vigtigt for at man kan være ubekymret om at man får det færdiggjort.
6Måske det ville være relevant at overveje om du selv vil klare det hele, eller du må fremskaffe professionel hjælp til afslutningen af arbejdet. Såfremt du henter hjælp fra en fagperson vil det typisk være fordelagtigt at lede efter en pris fra forskellige virksomheder.
7Det kan være nyttigt at søge assistance til byggearbejdet, ikke mindst ved store projekter. Omfangsrige ting skal gerne udføres af flere mennesker. I øvrigt må det blive hurtigere og sjovere at dele arbejdet med nogen.
8Ved projekter udenfor kan vind og vejr få en fundamental rolle. På grund af dette bør du regelmæssigt kigge på vejrmeldingerne i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det uventet begynder at piske ned i samme sekund som du er midt i dit store projekt.
9Potentielt kan det vise sig meningsfuldt at have de relevante byggematerialer til disposition forud for at du tager fat på byggeprocessen. Du bør sammensætte en overskuelig oversigt som samler alt hvad der bliver brug for, og efterfølgende gennemløbe hver enkelt ting, med øje for at du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
10Planlægning er metoden til at komme i mål med projektet. Du bør overveje at have en gennemarbejdet arbejdsplan, der viser hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke dage, samt derudover en numerisk orden. Husk at være konkret idet du laver din agenda.
11Typisk vil det være af stor betydning at nedskrive et budget for dit byggeri, så du har styr på penge-delen af det. Det kan vise sig at være fordelagtigt at gennemgå alle poster, hvorefter man kan nedskrive eventuelle tilbud på dem hver især.
12Forinden du iværksætter byggeprojektet kan det vise sig ubeskriveligt centralt at sikre sig, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor vil der vise sig mange love omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
De bedst vurderede byggecentre
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er ret så flot. Scoren grundlægges af 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % har givet toprating, og kun 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er kolossalt godt arbejde. Vurderingen er baseret på 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er fantastisk overlegent. Scoren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % giver topkarakter, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som klart er ret så beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er utrolig beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % har givet bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken leveringsform er bedst?

Mange outlets på nettet udlover nu til dags flere billige leveringstyper til Fiskars grensaks. En af dem der er mest anvendt er nu om stunder udleveringssteder, hvor du så nemt kan hente de nyindkøbte varer når du har mulighed for det. Fragtløsningen er altså yderst overkommelig, og tit desuden den mest billige leveringsversion.

Du bør omvendt prøve at få pakken sendt til hvor du bor eller til når du er på job. Denne bliver en gang i mellem lidt mere omkostningsfuld, men ligeledes ekstremt overkommelig ift. Fiskars grensaks online. Den mest letkøbte fragttype vil dog altid være at du selv henter pakken, men det beroer på at du har bopæl med kort afstand til online forretningens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstiden på Fiskars grensaks kan være yderst væsentlig når du har brug for varen inden for kort tid, så med det formål er det temmelig vigtigt at vi finder den anslåede leveringsdato ved Fiskars grensaks. En lang række online webshops – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – giver løfte om billig 1 dags fragt på mange af shoppens varer online, som dog betinges af at bestillingen anbringes før et aftalt tidspunkt, således at de kan nå at få dit nye produkt afsted forud for at lagermedarbejderne får fri.

Nogle enkelte internet firmaer byder på gratis levering på Fiskars grensaks online, men for det meste er det påkrævet at man køber for en konkret pris. Derudover må man tage den billigste leveringsmanér, hvilket mange gange vil være at få leveret dine produkter til en pakkeshop.

Masser af webbutikker frembyder afhentning hvor man køber billig Fiskars grensaks på nettet og afhenter i byggecenteret. For eksempel Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen og Silvan. De yder for eksempel klik-og-hent på Fiskars grensaks i følgende byer:

Skive, Næstved, Aabenraa, Hobro, Tilst, Køge, Brønderslev, Odense, Albertslund, Rudersdal, Frederiksværk, Roskilde, Silkeborg, Brønshøj, Allerød, Valby, Hillerød, Lillerød, Haslev, Gentofte, Odder, Hedehusene, Frederikshavn, Åbyhøj, Værløse, Aarhus, Kolding, Herning, Vejle, Svendborg, Farum, Ballerup, Esbjerg, Ishøj, Stenløse, Greve, Holstebro, Nakskov, Dragør, Brabrand, Vordingborg, Nørresundby, Solrød Strand, Skanderborg, Helsingør, Kalundborg, Viborg, Fredericia, Ølstykke, Haderslev, Struer, Søborg, Rødovre, Nykøbing Falster, Hjørring, Hørsholm, Horsens, Birkerød, Ikast, Tårnby, Vallensbæk, Gladsaxe, Lystrup, Holbæk, Hedensted, Taastrup, København, Lyngby, Slagelse, Hvidovre, Vanløse, Kokkedal, Frederiksberg, Middelfart, Thisted, Sønderborg, Charlottenlund, Ringsted, Jyllinge, Risskov, Randers, Rønne, Korsør, Grenaa, Nærum, Virum, Varde, Herlev, Nyborg, Brøndby, Frederikssund, Højbjerg, Glostrup, og Aalborg, .

Click-and-collect ift. Fiskars grensaks er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland).

Ved indkig i søgedata fremstår det klart, at mennesker typisk efterspørger for eksempel køb Fiskars grensaks og Fiskars grensaks priser. Derudover oplever vi typisk netshoppere kigge efter bl.a. billig Fiskars grensaks, Fiskars grensaks tilbud samt Fiskars grensaks online, plus de gængse byggekæder som 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus.

Bedste tilbud på Fiskars grensaks

Det har vist sig at være usædvanlig praktisk for almindelige dødelige at søge sig frem til priser på billige Fiskars grensaks online hos diverse outlets på nettet, og ergo har masser af internet butikker set sig tvunget til at tvinge prisniveauet på Fiskars grensaks enormt, og ovenikøbet garantere gebyrfri levering.

Men det kan alligevel være nyttigt at checke flere firmaer på nettet efter udsalg og tilbud på Fiskars grensaks online forud for at du færdiggør din shopping, således at du er usvigeligt sikker på at få fat i den mest betalelige pris. Se ikke kun på de udbredte byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

Du bør trods alt være klar over, at i tilfælde af at en internet butik frembyder billige Fiskars grensaks online til salg for en salgspris som er helt ekstremt billig, kunne det for det meste være en indikator for en uægte internet webshop. Betalinger med kort er ikke desto mindre dækket ind under en anordning, der beskytter dig som kunde overfor falske forretninger på nettet.

Vi anbefaler betalinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt kan du anvende en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du har til hensigt at afbetale pengene til Fiskars grensaks i flere bidder. Det tilbydes ofte ved niche webshops, men ikke de velkendte byggekæder som for eksempel Silvan, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Bygma og 10-4.

Ved indkig i data står det klart, at internet shoppere som regel søger bl.a. Fiskars grensaks online og billig Fiskars grensaks. Foruden dette oplever vi ofte internet shoppere søge efter blandt andet køb Fiskars grensaks, Fiskars grensaks tilbud og Fiskars grensaks priser.

Kig på eksisterende kunders evalueringer

Trustpilot tilbyder dig fuldt ud passende muligheder for at granske ret mange aktuelle konsumenters betragtninger og af den grund kan det anbefales, at du eftergår internet forretningens omtaler forud for at du køber billige Fiskars grensaks online.

Facebook indebærer for øvrigt nogle pæne løsninger til at få et kig ind i online firmaets popularitet. Derudover er der endda online virksomheder som giver folk mulighed for at give en omtale af ordreforløbet, hvilket også bør udnyttes til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen køber billige Fiskars grensaks online på en e-butik kunne man sådan set betragte deres handelsaftale, dog er det uden tvivl ikke super interessant, i særdeleshed hos de velkendte byggecentre som XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Davidsen og Jem og Fix.

Et alternativt forslag kunne være at se hvorvidt e-butikken er e-mærke godkendt, eftersom det skulle være en påvisning af at e-forhandleren efterfølger de opstillede regler, samt at butikken fra tid til anden overvåges af sagkyndige som har megen viden om reglerne.

Desuden får du chance for opbakning, såfremt du bliver udsat for udfordringer i forbindelse med din ordre på Fiskars grensaks. Ydermere anbefaler vi at du er sat ind i de grundlæggende bestemmelser der indvirker på købet af Fiskars grensaks online, som for eksempel hvilken bytteret e-butikken anvender.

På grund af dette er det tillige essesentielt, at man altid opbevarer ens faktura e-mail, således man altid kan vidne om bestillingen af Fiskars grensaks, ligegyldig om man har købt fra 10-4, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark eller Bauhaus.

Jørgen gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Mads J gav 4 stjerner

Fremragende service

Morten gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Helle gav 4 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

9 gode råd til indkøb via nettet
1Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Shopping med kort er omfattet af et regulativ, der assisterer køber imod svindlende webshops. Som alternativ kan du drage fordel af en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du har til hensigt at honorere pengene over et længere tidsrum.
2Det er i dag temmelig fleksibelt for alle at prissammenligne online på billige Fiskars grensaks fra forskellige internet selskaber, og for det lover de fleste internet shops fragt uden betaling. Derfor kan det alligevel være udbytterigt at undersøge indtil flere internet virksomheder i Danmark efter tilbud og udsalg forud for at du placerer ordren, således at du er usvigeligt sikker på at få den mest betalelige pris.
3En stor portion online butikker frembyder nu en række forskellige billige leveringsudgaver til Fiskars grensaks. En der er meget anvendt er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente de købte produkter når der er mulighed for det. Fragtformen er altså ret så bekvem, og tit ligeledes den prisbilligste fragtmetode.
4Trustpilot frembyder fuldkommen stabile muligheder for at efterforske en stor portion nuværende konsumenters vurderinger og herved foreslår vi, at du analyserer e-forhandlerens anmeldelser forinden du køber billige Fiskars grensaks online. Facebook indebærer desuden tilpas stabile løsninger til at få indtryk af online forhandlerens kundefokus.
5Visse e-forretninger i Danmark garanterer fragtfri levering på Fiskars grensaks, men for det meste er det betinget af at du shopper for en konkret sum. Desuden må man overveje den billigste mulighed for fragt, hvilket ofte er at få leveret ordren til en pakkeshop. Fragtmetoden er gerne lige så vel ultra smart. Den mest prisbevidste leveringsform vil dog altid være selv at hente pakken.
6Før folk handler billige Fiskars grensaks i en internet forhandler kan man for at være sikker granske netshoppens regler, dog er det oftest ikke super interessant. Udover dette støtter vi at man er oppe på mærkerne omkring de fundamentale forhold der indvirker på handlen med billige Fiskars grensaks online, fx den returret webshoppen garanterer.
7Den billigste form for levering vil utvivlsomt være at hente ordren selv, som dog er betinget af at du fysisk befinder dig med kort afstand til online firmaets arbejdslager. Den form for levering er selvfølgelig ultra udslagsgivende om vi står og skal bruge Fiskars grensaks øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder enkelte e-forhandlere billig fragt, men typisk kræver det at du indkøber for en bestemt sum.
8Leveringstidspunktet er jo vældig væsentlig forudsat vi mangler din ordre med det samme, og i det øjemed er det rimelig aktuelt at vi tjekker leveringstiden ved Fiskars grensaks. Flere internet virksomheder byder på billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende varer, som dog stiller krav om at handlen laves tidligere end et aftalt tidspunkt.
9Generelt foreslår vi at se nærmere på om netbutikken er e-mærket, da det længe har været en påvisning af at netshoppen adlyder de officielle danske regler, og at internet shoppen ofte monitoreres af jurister der er meget fortrolige vedtægterne på området. Forinden folk shopper billige Fiskars grensaks hos en internet handler burde de på en vis måde gennemlæse webbutikkens regler.