Er du på udkig efter fibergips? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 stk for kun 6.239 kr. Det er 47 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 stk fibergips inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.239 kr.Køb
7.294 kr.Køb
7.550 kr.Køb
7.595 kr.Køb
8.044 kr.Køb
8.572 kr.Køb
10.692 kr.Køb
10.992 kr.Køb
11.010 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til loft til lydisolering til vådrum til gulv til badeværelse

Varianter: vandtæt akustisk lydisolerende farmacell retkantet med spartelkant indendørs udendørs

Størrelser: 20 mm 13 mm 12 mm 18 mm 10 mm 15 mm 9 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder præsterer et bredt udvalg, og nogle har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varer at vælge i mellem, foruden bare fibergips.
Når du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre produkterne selv. Det er i særdeleshed et alternativ hos de kendte byggemarkeder.
Der kan være forskel på prisen på billige fibergips fra byggekæde til byggekæde. Nogle tilbyder de bedste tilbud, hvorimod øvrige har faglig sparring. Du bør beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
Det er absolut meget afgørende at tjekke, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at lede andre steder.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med adskillige spørgsmål. Dermed kan du overveje at vælge et online byggecenter, som giver gode råd til valg af fibergips.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gælder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du undersøge webshoppens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede firmaer, hvilket kan give øget troværdighed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggekæder sælger produkter fra mange nichebutikker, og takket være dette kan du bestille fra et stort sortiment af fibergips online.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede i det meste af landet, og takket være dette har flertallet valget om at handle online og transportere produkterne på eget initiativ. Derigennem har man mulighed for at blive fri for fragtomkostningen, og ovenikøbet skaffe produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Mange nichespecifikke netbutikker er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Dem bidrager du til ved at bestille fibergips online på deres webshop.
Flertallet af nichebutikker på internettet er producenter af varerne der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte på nichebutikkerne online er det muligt at få billigere priser.
Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche har en enorm viden om det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Således vil du få ekstremt kompetent hjælp fra personale som er specialister i netop fibergips.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 medarbejdere i de 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 personer i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

fibergips silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 personer i de 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

fibergips harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 medarbejdere i de 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

fibergips jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 mennesker i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

fibergips bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du kan få støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet når ombygningen er miljøvenligt. Den økonomiske støtte forudsætter altså at projektet har betydning for miljøet.
2Man bør aldrig undvære grej. I mange tilfælde vil det være en fordel at have værktøjet til rådighed når du starter byggeriet. Glem ikke at tillægge disse omkostninger i dit udgiftsbudget.
3Inden du starter byggeprojektet er det vildt fundamentalt med et tilsagn om, at projektet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde gældende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
4Du må nødig forsømme dit eget helbred, så husk beklædning såsom sikkerhedshjelm som sikring overfor eventuelle skader. Det er vigtigt med fokus på dit eget helbred i arbejdet, især såfremt du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
5Potentielt kan det vise sig at have noget at sige at have de fornødne bygningsmaterialer til rådighed i god tid før du iværksætter eksekveringen. Du kunne udarbejde en enkel note som samler det du har brug for, og så efterse listen, hvormed du føler dig sikker på at du har det hele.
6Der viser sig stort set altid utidige problematikker når det kommer til store byggeprojekter, og ergo er det betydningsfuldt at der afsættes god tid i tidsplanen, som bidrager til at man er selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
7Godt forarbejde viser sig som nøglen til succes med projektet. Du anbefales at nedskrive en gennemarbejdet tidsplan, som beskriver hvilke gøremål du vil klø på med på hvilke tidspunkter, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret idet du laver arbejdsplanen.
8Du bør tage til overvejelse hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du hellere bør anskaffe assistance fra en professionel til afslutningen af det. Når du benytter hjælp fra en fagmand kan det være en god idé at lede efter tilbud fra flere selskaber.
9Det anbefales at sikre sig assistance til projektet, ikke mindst i tilfælde af store ombygninger. Krævende byggeprojekter behøver flere mennesker. Endvidere er det mere produktivt og mere interessant når der er flere der bidrager.
10For udendørs opgaver har vejret en stor rolle. På grund af dette bør du med jævne mellemrum tage et kig på vejrforudsigelserne i tiden op til projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå begynder at stå ned i stænger nøjagtig som du er gået i gang med det komplekse projekt.
11I mange tilfælde vil det være afgørende at udarbejde en budgetoversigt for byggeprojektet, så man har styr på økonomien. Det bør blive en fordel at kortlægge hver eneste udgift, og herefter gennemgå omkostningen ved dem slavisk.
12Du har adgang til et stort udvalg af instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med enorme mængder udbytterig oplysning, i særlig grad hvis du bruger den engelske version.
De bedst vurderede byggecentre
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ekstremt flot. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er utrolig flot. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % har givet bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er ekstremt flot. Scoren er baseret på 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er utrolig overlegent. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er utrolig flot. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

Adskillige butikker på nettet foreslår i dag en lang række forskellige billige leveringsudgaver til fibergips. En af de populære er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente dine nye varer når du har mulighed for det. Leveringsmetoden er altså ekstremt fremkommelig, samt desuden tillige den mest billige leveringsmanér.

Du bør tillige prøve at vælge udbringning til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Muligheden viser sig mange gange en lille smule dyrere, men endda ualmindeligt praktisk med fibergips online. Den billigste metode til levering er dog selv at hente produkterne, hvilket dog forudsætter at du har bopæl i kort afstand af online forhandlerens byggemarked, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på fibergips kan vise sig at være ret så essentiel om man mangler pakken inden for få dage, så i det øjemed er det temmelig fornuftigt at man finder den anslåede leveringstid ved fibergips. Masser af internet shops – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – giver billig levering på blot en enkelt hverdag på en række varenumre online, men glem ikke at det er påkrævet at bestillingen laves inden et angivent klokkeslæt, således at de kan nå at få produktet afsendt før personalet holder fyraften.

En række byggecentre lover fragt uden beregning på fibergips online, men i reglen er det forudsat at du handler for et fastsat beløb. Som alternativ kunne man udvælge den mest billige løsning til levering, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til et udleveringssted.

De største webbutikker frembyder klik-og-hent hvor du køber billig fibergips online og afhenter i butikken. For eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og Silvan. Byggekæderne frembyder eksempelvis click-and-collect på fibergips i disse områder:

Hørsholm, Vallensbæk, Rødovre, Greve, Struer, Dragør, Ishøj, Gladsaxe, Ringsted, Skanderborg, Lystrup, Taastrup, Odense, Varde, Stenløse, Haderslev, Randers, Birkerød, Haslev, Brabrand, Farum, Fredericia, Helsingør, Herning, Solrød Strand, Herlev, Højbjerg, Nakskov, Brønderslev, Værløse, Viborg, Aalborg, Vejle, Kokkedal, Charlottenlund, Valby, Glostrup, Frederiksværk, Frederikssund, Kalundborg, Næstved, Rudersdal, Lillerød, Hedensted, Slagelse, Aabenraa, Hvidovre, Nykøbing Falster, Nyborg, Ballerup, Brøndby, Frederiksberg, Vanløse, Åbyhøj, København, Horsens, Svendborg, Frederikshavn, Sønderborg, Søborg, Gentofte, Hillerød, Jyllinge, Holbæk, Hjørring, Korsør, Roskilde, Hobro, Middelfart, Rønne, Køge, Risskov, Vordingborg, Odder, Aarhus, Silkeborg, Thisted, Hedehusene, Allerød, Brønshøj, Grenaa, Ølstykke, Albertslund, Ikast, Virum, Tilst, Nærum, Lyngby, Skive, Tårnby, Holstebro, Nørresundby, Kolding, og Esbjerg, .

Afhentning af fibergips er tilgængeligt i alle områder af landet: Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland, Amager, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland).

Ved indkig i tallene er det markant, at netshoppere som regel søger fx fibergips tilbud og fibergips priser. Vi ser desuden jævnligt folk søge efter eksempelvis fibergips online, billig fibergips samt køb fibergips, foruden de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Silvan og Bauhaus.

Spar penge på fibergips

Det er efterhånden meget hensigtsmæssigt for os alle at søge information om priser på billige fibergips online i blandt flere internet selskaber, og følgelig har langt de fleste internet butikker ikke kunne slippe for at nedsætte salgspriserne på fibergips en hel del, og i øvrigt byde på fragtfri levering.

Til gengæld kan det ikke desto mindre være fordelagtigt at udforske nogle forskellige internet forhandlere efter udsalg og tilbud på fibergips online inden du shopper, sådan at man er tryg ved at antage den laveste pris. Kig ikke bare på de store byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix og Davidsen.

Man må lige meget hvad være omhyggelig med, at når en e-butik forhandler billige fibergips online på tilbud til en salgspris som kan ses som mystisk overkommelig, så burde det tit være en indikator for en uærlig e-forhandler. Kortkøb er på den anden side en del af en lovbestemmelse, der begunstiger dig som kunde imod falske online butikker.

Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en løsning som f.eks. ViaBill, ifald du vil afbetale prisen på fibergips over en periode. Det foreslåes som regel ved niche netbutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som eksempelvis Davidsen, 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og Stark.

Når vi kigger i tendenserne er det klart, at netshoppere jævnligt leder efter for eksempel fibergips online og fibergips tilbud. Vi ser derudover som regel internet shoppere søge fx fibergips priser, køb fibergips samt billig fibergips.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg fibergips er 5867 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

Er meget tilfreds med handlen” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til gulv til loft til lydisolering til vådrum til badeværelse

Varianter: farmacell udendørs retkantet lydisolerende akustisk vandtæt indendørs med spartelkant

Størrelser: 9 mm 20 mm 18 mm 15 mm 12 mm 13 mm 10 mm

Kig på nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot frembyder helt passelige chancer for at eftersøge en lang række aktuelle køberes iagttagelser og derfor er det prisværdigt, at du studerer internet butikkens kritik forud for at du færdiggør din shopping med billige fibergips online.

Facebook resulterer i også fuldstændig troværdige løsninger til at få kendskab til internet webshoppens kundetilfredshed. Desuden ses nogle e-forhandlere hvor man kan give en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket ligeledes burde benyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Før folk bestiller billige fibergips online på en webbutik kunne man i princippet læse netbutikkens handelsvilkår, dog er det naturligvis en omfattende opgave, især hos de kendte byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Silvan.

Et nemt alternativ kunne derfor være at bemærke hvorvidt internet forhandleren er godkendt af e-mærket, grundet at det kan være et signal om at e-firmaet opretholder de gældende danske regler, og at forretningen nu og da revurderes af eksperter som har meget erfaring med reglementet på området.

Desuden giver det dig chance for assistance, når du møder udfordringer som følge af din handel med fibergips. For øvrigt er det klogt at køber er hensynstagende til de mest basale bestemmelser der er gældende for købet af fibergips online, til eksempel den byttepolitik internet webshoppen lover.

I den sammenhæng er det virkelig vigtigt, at man stadig bibeholder sin købsbekræftelse, således man i fremtiden vil kunne eftervise købet af fibergips, uagtet om man bestiller ved Jem og Fix, Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Silvan eller Harald Nyborg.

Mette gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Mette P gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Hanne gav 5 stjerner

Intet at klage over

Helle gav 4 stjerner

Fremragende!

9 tips til internetshopping
1Det har vist sig at være yderst praktisk for forbrugerne at kigge efter tilbud online på billige fibergips hos forskellige internet webshops, og af den grund garanterer langt de fleste e-shops gratis levering. Til gengæld kan det trods alt vise sig rentabelt at studere indtil flere online butikker efter tilbud forinden du handler, sådan at du er skråsikker på at skaffe sig den mest betalelige pris.
2Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med kort er omfavnet af en retningslinje, hvilket forsvarer dig overfor snydagtige e-forhandlere. Alternativt bør du drage nytte af en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, når du hellere vil honorere beløbet i flere bidder.
3En del online virksomheder frembyder på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige leveringstyper til fibergips. Den mest moderne er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din ordre når der er mulighed for det. Løsningen er nemlig meget problemfri, og oftest også den billigste form for levering.
4Vi slår generelt et slag for at undersøge hvorvidt e-shoppen er godkendt af e-mærket, da det er en tilkendegivelse af at webshoppen forsvarer de danske love, samt at internet butikken nu og da vurderes af specialister der kender til lovene på området. Forinden folk køber billige fibergips på en netbutik bør de de facto se på netshoppens forretningsvilkår.
5Fragttiden er særligt vigtig i tilfælde af at man absolut skal bruge dine nye varer om et øjeblik, så med det formål er det sandelig fornuftigt at man studerer det anslåede leveringstidspunkt på fibergips. En masse netbutikker tilsiger billig 1 dags fragt på en hel del varenumre, som trods alt er påkrævet at transaktionen gennemføres inden et besluttet klokkeslæt.
6Trustpilot frembringer temmelig tiltalende løsninger til at tolke en stor gruppe nuværende konsumenters iagttagelser og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du studerer webshoppens vurderinger forud for at du køber billige fibergips online. Facebook leverer lige så vel immervæk pålidelige muligheder for at få indtryk af online forhandlerens pålidelighed.
7Den mindst kostelige fragtmulighed kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, som desværre nødvendiggør at du har bopæl lige ved online firmaets hjemsted. Den leveringsmulighed kan vise sig at være yderst aktuel hvis vi absolut skal bruge fibergips inden for få dage. Alternativt så garanterer flere e-firmaer fragt uden gebyr, men tit er det forbeholdt når der købes for et fastsat beløb.
8Inden folk bestiller billige fibergips hos en netbutik behøver man de facto gennemløbe dens handelsaftale, men det er bare ikke super spændende. Dertil foreslår vi at man er opmærksom på de mest basale reglementer der indvirker på bestillingen af billige fibergips online, som eksempelvis den returret e-butikken lover.
9Nogle få internet firmaer frembyder portofri fragt på fibergips, men for det meste kræver det at der bestilles for et fastslået beløb. I øvrigt må man foretrække den prisbilligste type af levering, der mange gange vil være at få dem til at køre produkterne til et udleveringssted. Leveringsformen er i mange tilfælde samtidig meget simpel. Den mest betalelige leveringstype er utvivlsomt selv at hente ordren.