Er du på udkig efter fiberdug? Vi har fundet 16 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 100 m2 for kun 442 kr. Det er 92 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 fiberdug inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
442 kr.Køb
462 kr.Køb
558 kr.Køb
660 kr.Køb
799 kr.Køb
871 kr.Køb
940 kr.Køb
968 kr.Køb
977 kr.Køb
977 kr.Køb
978 kr.Køb
1.134 kr.Køb
1.259 kr.Køb
3.009 kr.Køb
3.389 kr.Køb
3.498 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til køkkenhave til kål til bede til granitskærver til grøntsager til hegn til fortelt til planter til palleramme til loft til ukrudt til squash til kartofler til roer til indkørsel til terrasse til sandkasse til faskine til haven til højbede til fliser til nedsivning til overdækning til vinterdækning til dræn til hæk til blomster til plantekasser til terrændæk

Varianter: nedbrydelig kraftig grøn hvid organisk UV beskyttet økologisk kraftig fibertex tyk

Størrelser: 3 meter 1 meter 2 meter 5 meter 4 meter

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut super afgørende at se, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du tjekke de andre.
Flere byggemarkeder præsterer et bredt udvalg af varer, og andre fokuserer på en enkelt varegruppe. Du skal tænke på om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge fra, foruden blot fiberdug.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot gerne vil blive fri for fragten, så kan du overveje at fragte varerne selv. Dette er i særdeleshed et alternativ hos de gængse byggekæder.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Af den grund bør du kende forretningens regler.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige fiberdug fra byggecenter til byggecenter. En del har fokus på de bedste priser, og øvrige vil have en høj grad af service. Du bør bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
For mange er et byggeprojekt forbundet med massevis af spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne bestille ved et online byggemarked, som kan tilbyde information omkring fiberdug.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og dermed har du adgang til at bestille online og fragte varerne på eget initiativ. Herigennem kan du undvære fragtgebyret, samt ovenikøbet have produkterne på kortere tid.
De store byggekæder er populære og landskendte virksomheder, som bidrager til øget sikkerhed når du shopper online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De velkendte byggekæder køber varer fra mange nichebutikker, hvorfor du kan shoppe fra et stort sortiment af fiberdug online.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche producerer selv produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online er det muligt at få bedre priser.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsvirksomheder, der oftest har danske ejere, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse understøtter du idet du køber fiberdug online fra deres webshop.
De fleste webshops med fokus på en enkelt niche har en dyb forståelse for deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på disse varer. Herved er det forventeligt at du får ekstremt kyndig rådgivning fra ansatte med specialistviden i netop fiberdug.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 personer i de 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 personer i forretningens 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

fiberdug bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af mere end 1.000 ansatte i firmaets 9 butikker. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

fiberdug jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 ansatte i de 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

fiberdug silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

fiberdug harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag cirka 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 mennesker i kædens 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu flere end 100 personer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Godt forarbejde er vejen til succes med byggeriet. Du skal udarbejde en effektiv strategi, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilke dage, samt en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp når du laver din køreplan.
2Du vil for alt i verden ikke gå ned på værktøj. Tit kan det være af stor betydning at du har værktøjet parat før du starter byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at påregne disse udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
3Det kan være nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til projektet, i særdeleshed i tilfælde af omfangsrige byggeopgaver. Større byggerier gør krav på mere end en person. Derudover bør det blive bedre og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
4Måske du burde regne på hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du hellere bør tilkøbe hjælp fra en ekspert til noget af byggeprocessen. Såfremt du fremskaffer assistance fra en fagmand vil det ofte være fornuftigt at lede efter forslag fra forskellige selskaber.
5Ved projekter udendørs har vind og vejr en afgørende rolle. På grund af dette kan du tit tjekke vejrmeldingerne lige før projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning går i gang med at vælte ned i samme sekund som du arbejder hårdt på dit krævende projekt.
6I nogle tilfælde kan man hente hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det tilbydes hvis renoveringen bidrager positivt til klimaet. Støtten betinges altså af at projektet influerer positivt på naturen.
7Du har adgang til et stort udvalg af instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube tilbyder dig enorme mængder almennyttig oplysning, ikke mindst hvis man benytter engelske ord i din søgning.
8Ofte vil det være vigtigt at nedskrive en budgetoversigt for dit byggeri, så du har kontrol over udgifterne. Det vil blive en fordel at gennemgå samtlige poster, og dernæst indsamle ens købspris for dem én efter én.
9Potentielt kan det vise sig vigtigt at du har de påkrævede byggematerialer tilgængelige i god tid før du går i krig med byggeriet. Du bør lave en simpel liste hvorpå der noteres alt hvad du skal bruge, og dernæst eftergå hvert eneste punkt, med øje for at du er sikker på at du ikke har glemt noget.
10Inden du iværksætter byggeprocessen kan det blive usandsynligt betydningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig diverse regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
11Du skal unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj som eksempelvis arbejdssko som skåner dig overfor mulige ulykker. Det er uundværligt at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, i særdeleshed ifald du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
12Der viser sig altid overraskende problemstillinger i tilfælde med store opgaver, og på grund af det er det vigtigt at der er afsat en del tid i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan være selvsikker på at komme i mål.
Danskernes favorit byggekæder
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket altså er rigtig betryggende. Karakteren grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % har givet toprating, og blot 4 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ultra beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % giver toprating, og blot 8 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket jo er ultra imponerende. Karakteren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er absolut imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er kolossalt beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.

Klassiske spørgsmål rundt om fiberdug

 • Hvordan bruges fiberdug?
 • Hvordan virker fiberdug?
 • Hvilken fiberdug skal jeg vælge?
 • Hvilken form for fragt skal du vælge?

  En del internet webshops yder i øjeblikket alverdens billige muligheder for levering til fiberdug. Den mest benyttede er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot gå forbi efter de nyindkøbte varer når du har lyst. Fragtmetoden er jo temmelig problemfri, samt tit ligeledes den mest prisbevidste fragtmulighed.

  Du kan derudover overveje at få ordren leveret til din adresse eller ud på dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig ofte en anelse mindre billig, men desuden ekstremt simpel ved køb af fiberdug online. Den billigste leveringsform kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, men det afhænger af at du er nærved online forretningens byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Leveringsdygtigheden på fiberdug er naturligvis ekstremt relevant i tilfælde af at man absolut skal bruge din ordre nu og her, og herved er det ret så klogt at vi ser den estimerede leveringstid på fiberdug. Masser af e-shops – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – reklamerer med billig 1 dags levering på en række af deres varer online, men husk at det antager at ordren gennemføres inden et aftalt klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få produkterne sendt afsted før de pakkeansatte tager hjem.

  Nogle få online virksomheder garanterer portofri fragt på fiberdug online, men typisk kræver det at man handler for et fastslået beløb. Alternativt burde man udse dig den billigste leveringsmulighed, som i mange tilfælde vil blive at få dem til at levere din pakke til et afhentningssted.

  En række kæder giver click-and-collect hvor du bestiller billig fiberdug online men afhenter i butikken. Eksempelvis Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg og Bygma. Byggemarkederne udlover for eksempel klik-og-hent på fiberdug i disse byer:

  Skive, Haslev, Gladsaxe, Hvidovre, Haderslev, Hedehusene, Viborg, Åbyhøj, Tilst, København, Ølstykke, Nærum, Rudersdal, Søborg, Kalundborg, Grenaa, Charlottenlund, Aabenraa, Solrød Strand, Nyborg, Stenløse, Lystrup, Ikast, Tårnby, Gentofte, Kokkedal, Randers, Aarhus, Fredericia, Roskilde, Lyngby, Frederiksværk, Brønderslev, Herning, Hillerød, Brøndby, Rødovre, Vejle, Struer, Hobro, Lillerød, Hørsholm, Holstebro, Vallensbæk, Risskov, Nakskov, Brønshøj, Frederiksberg, Brabrand, Nørresundby, Birkerød, Taastrup, Dragør, Vanløse, Hjørring, Slagelse, Silkeborg, Værløse, Glostrup, Næstved, Vordingborg, Kolding, Højbjerg, Frederikssund, Allerød, Ringsted, Farum, Greve, Thisted, Esbjerg, Albertslund, Hedensted, Horsens, Holbæk, Helsingør, Virum, Nykøbing Falster, Frederikshavn, Ishøj, Rønne, Odder, Køge, Svendborg, Korsør, Jyllinge, Ballerup, Sønderborg, Herlev, Odense, Middelfart, Aalborg, Valby, Varde, og Skanderborg, .

  Klik-og-hent ift. fiberdug er muligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Midtsjælland, Amager, Bornholm), Jylland (Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn).

  Ses der på tendenserne fremstår det markant, at mennesker som regel leder efter bl.a. fiberdug priser og fiberdug online. Vi ser desuden mange gange mennesker efterspørge eksempelvis billig fiberdug, fiberdug tilbud samt køb fiberdug, plus de velkendte byggemarkeder som Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og Jem og Fix.

  Få rabat på fiberdug

  Det er jo ekstremt let gængeligt for almindelige dødelige at søge information om priser på billige fiberdug online hos flere internet butikker i Danmark, og til gengæld har massevis af online shops været nødt til at reducere udsalgspriserne på fiberdug en hel del, og endda love fragt uden omkostninger.

  Derfor kan det trods alt være fordelagtigt at kontrollere forskellige internet forhandlere efter udsalg og tilbud på fiberdug online forinden du placerer ordren, således at man er skudsikker på at opnå den bedste pris. Kig ikke bare på de store byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, 10-4 og Davidsen.

  Du skal lige meget hvad være obs på, at ifald en netbutik sælger billige fiberdug online på tilbud til en pris som kan virke kolossalt billig, er det for det meste være en varsel om en uoprigtig internet forhandler. Kortbetalinger er i hvert fald inkluderet i en bestemmelse, hvilket garanterer køber overfor uægte online virksomheder.

  Vi anbefaler kortkøb eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du benytte en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du har til hensigt at honorere betalingen af fiberdug over flere uger. Det tilbydes ofte i nichebutikker, men ikke de kendte byggemarkeder som eksempelvis Silvan, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen og Bygma.

  Når vi kigger i tallene fremstår det klart, at online shoppere tit søger efter for eksempel fiberdug online og billig fiberdug. Derudover oplever man ofte online shoppere søge bl.a. fiberdug priser, fiberdug tilbud samt køb fiberdug.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg fiberdug er 293 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til overdækning til terrændæk til granitskærver til højbede til dræn til loft til kartofler til hæk til faskine til fortelt til nedsivning til terrasse til hegn til ukrudt til haven til bede til sandkasse til planter til indkørsel til fliser til squash til vinterdækning til kål til plantekasser til køkkenhave til palleramme til roer til blomster til grøntsager

  Varianter: kraftig kraftig grøn tyk organisk fibertex UV beskyttet økologisk nedbrydelig hvid

  Størrelser: 4 meter 2 meter 1 meter 5 meter 3 meter

  Undersøg tidligere kunders evalueringer

  Trustpilot tilbyder stort set fordelagtige løsninger til at se nøjere på diverse tidligere brugeres bedømmelser og herved tilråder vi, at du kigger på internet shoppens kritik forud for at du shopper billige fiberdug online.

  Facebook indebærer lignende en lang række stabile chancer for at få en idé om online forretningens kundetilfredshed. Tilmed møder vi nogle e-firmaer hvor folk kan offentliggøre en bedømmelse af deres køb, som ydermere kan bruges til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

  Forinden nogen handler billige fiberdug online hos en e-forretning kan de utvivlsomt granske forhandlerens handelsbetingelser, dog er det undertiden ikke specielt ophidsende, specielt med de store byggecentre som Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan.

  Et nemmere alternativ er at kigge hvorvidt internet virksomheden er godkendt af e-mærket, grundet at det burde være et billede på at netbutikken anerkender de danske love, samt at internet butikken en gang i mellem vurderes af specialister som forstår vedtægterne på området.

  Det giver dig anledning til at få bistand, når du forvoldes vanskeligheder i forbindelse med dit køb af fiberdug. Ydermere anbefales det at du er obs på de væsentligste bestemmelser der kan have indflydelse på købet af fiberdug online, til eksempel den returneringsret e-forretningen kører med.

  I relation til det er det tillige relevant, at man stadig beholder ens kvittering på e-mail, så man når som helst vil kunne påvise bestillingen af fiberdug, ligegyldig om man køber fra Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma eller XL-Byg.

  Pia H gav 5 stjerner

  Handlet meget og handler stadig

  Jan Andersen gav 4 stjerner

  Rigtig god service

  Thomas T gav 5 stjerner

  Altid PERFEKT.

  Søren Møller gav 5 stjerner

  Fin omgående levering

  9 gode råd til når du køber online
  1Indtil flere firmaer på nettet frembyder billig fragt på fiberdug, men i reglen kun når du bestiller for et fastslået beløb. Alternativt kunne man tage den mest prisbevidste leveringsversion, hvilket gerne vil blive at få dem til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Fragtformen viser sig som oftest desuden temmelig smertefri. Den mest betalelige mulighed for levering er utvivlsomt at hente varerne selv.
  2Det har vist sig at være virkelig problemfrit for folk at finde de bedste tilbud online på billige fiberdug på flere online firmaer, og derfor tilbyder flertallet af internet selskaber i Danmark gebyrfri levering. Det kan trods alt være lukrativt at efterse nogle forskellige e-handler efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører dit køb, så du er på den sikre side med at antage den mindst kostelige pris.
  3Vi tilråder at se hvorvidt online webshoppen er e-mærket, siden det længe har været et tegn på at internet selskabet overholder de officielle danske regler, samt at online virksomheden rutinemæssigt gennemses af sagkyndige der er meget bekendte med reglementet på området. Forud for at folk køber billige fiberdug i en shop kan man utvivlsomt gennemse e-butikkens forretningsaftale.
  4Den mest prisbevidste leveringsudgave er unægtelig selv at hente ordren, hvilket kræver at du fysisk befinder dig i nærheden af e-butikkens tilholdssted. Den leveringstype kan være super relevant i tilfælde af at vi har brug for fiberdug med det samme. Alternativt så præsterer indtil flere internet forhandlere fragt uden omkostninger, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at man aftager for et fastslået beløb.
  5Vi anbefaler shopping med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er en del af en anordning, som bistår en imod svindlende internet virksomheder. Som en anden løsning kunne du bruge en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du vil afdrage omkostningerne af flere omgange.
  6Trustpilot tilbyder super solide muligheder for at analysere en lang række øvrige køberes oplevelser og derfor anbefales det, at du vurderer e-butikkens bedømmelser før du bestiller billige fiberdug online. Facebook giver dig for øvrigt super fine genveje til at få indtryk af webshoppens kundetilfredshed.
  7Fragtperioden kan være vældig vigtig om du har behov for pakken straks, så i det øjemed er det selvfølgelig aktuelt at du ser den anslåede leveringsdato for fiberdug. Mange online webshops præsterer billig 1 hverdags levering på de fleste af deres varenumre, som alligevel er betinget af at ordren køres igennem inden et givent tidspunkt.
  8De fleste firmaer på nettet udlover i øjeblikket en række forskellige billige leveringsmetoder til fiberdug. En af de mest anvendte er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente ordren lige når det passer dig. Metoden er jo ekstremt overkommelig, og tit derudover den mest letkøbte mulighed for levering.
  9Forud for at folk handler billige fiberdug på en internet virksomhed kan de helt sikkert skimme webshoppens forretningsaftale, dog er det typisk ikke særlig spændende. Ligeså tilrådes det at køber er påpasselig med de væsentligste vilkår der gælder for købet af billige fiberdug online, som for eksempel hvilken ombytningsret online firmaet anvender.