Byghjem.dk

Festool Multisliber

Metabo Multisliber FMS 200 Intec
540 kr.
Mere info
Multisliber 260 watt 3 i 1
461 kr.
Mere info
Multisliber 180 watt med 100 dele
536 kr.
Mere info
Multisliber/fugeskærer 200 W med tilbehørssæt - TE-MG 300 EQ Kit
699 kr.
Mere info
Multisliber 135 watt PowerPlus POW1820
299 kr.
Mere info
Multisliber 300 watt med tilbehør PowerPlus POWE80010
440 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
209 kr.
Mere info
Fugeskærer/multisliber 280 watt ProBuilder 43615
329 kr.
Mere info
Multisliber 3-i-1 200W MAX
328 kr.
Mere info
Slibemus 135 watt PowerPlus POW4001
199 kr.
Mere info
Slibemus 140 Watt i kuffert med 100 stk. PowerPlus
494 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til multisliber PowerPlus
118 kr.
Mere info
Multisliber 220 watt PowerPlus POWX0480
421 kr.
Mere info
Multisliber til bor, knive, sakse og sten PowerPlus POWX1350
360 kr.
Mere info
Multisliber 130 watt ProBuilder 43627
170 kr.
Mere info
Slibe- og pudsesæt 28 dele ProBuilder
70 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
199 kr.
Mere info
Multisliber 200W med 126 dele PowerPlus
529 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til Multisliber 135 watt PowerPlus POW18205
70 kr.
Mere info
Sibesæt til boremaskine/minisliber ProBuilder
69 kr.
Mere info
Gips- og loftsliber 225 mm 1220 watt PowerPlus POWX0478
1.300 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på prisen på billige Festool multisliber fra netbutik til netbutik. Nogle har fokus på gode tilbud, og andre har kompetent sparring. Du skal tænke over hvad du foretrækker.
Flere byggemarkeder fremviser et stort sortiment, hvorimod andre specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du kan vurdere om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden blot Festool multisliber.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en masse spørgsmål. Derved bør du overveje at købe fra en webshop, hvor du har mulighed for at få hjælp til valg af Festool multisliber.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at undersøge, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være tvunget til lede andre steder.
Såfremt du står og skal bruge varerne hurtigt eller blot vil undvære leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre materialerne selv. Det er specielt muligt ved de kendte byggemarkeder.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du handler online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Derfor skal man læse firmaets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder køber varer fra diverse producenter, og pga. det kan du vælge fra et bredt udvalg af Festool multisliber online.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte virksomheder, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Det kan du se fordele ved.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og hermed har folk adgang til at bestille online og transportere materialerne selv. Derved kan du overveje at undvære fragtgebyret, og samtidig skaffe produkterne straks.

Nichewebshop

Alverdens niche webshops er iværksætterfirmaer, som typisk er danske, gerne tilmed lokalt nær dig. Dem bidrager du til når du køber Festool multisliber online på deres side.
En masse specialiserede netshops styrer selv produktionen af de varer som de store byggekæder sælger. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online får du en skarpere pris.
Majoriteten af webshops som sælger få produkter har en stor passion for de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. Følgelig forventes det at du får mere god hjælp fra nogle som er specialister i netop Festool multisliber.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Festool multisliber harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 medarbejdere i deres 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Festool multisliber bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 kollegaer i de 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af omtrent 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Festool multisliber silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af mere end 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Festool multisliber jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 ansatte i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig at have noget at sige at du har samtlige materialer klar forinden du påbegynder projektet. Du bør nedskrive en hurtig huskeliste hvorpå der noteres de materialer du har brug for, og bagefter efterse oversigten, så du kan føle dig overbevist om at alt er som det skal være.
2Det kan vise sig nødvendigt at spørge om assistance til byggeprocessen, ikke mindst hvis det er krævende projekter. Større projekter bør udføres af flere end en enkelt person. Derudover er det mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
3Der kan findes et stort udvalg af artikler og videoer online som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube faciliterer meget konstruktiv information, særligt ifald man kigger på engelsk.
4Ved projekter udendørs har vejrsituationen en vigtig rolle. På grund af dette må du tit lægge mærke til vejrmeldingerne i tiden op til byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke ud af det blå går i gang med at vælte ned når du netop står midt i dit vigtige byggeprojekt.
5Der viser sig uden tvivl utidige udfordringer ved avancerede byggeprojekter, og derfor kan det vise sig essentielt at der er afsat en del tid i kalenderen, som gør at man føler sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
6Forinden du optager byggeprojektet kan det blive aldeles fornuftigt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl kan der gælde mange regler omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
7Du skal unden ingen omstændigheder glemme sikkerheden, så husk påklædning som hjelm og sko der skåner dig mod mulige ulykker. Det er yderst relevant med fokus på dit eget helbred i dit byggeprojekt, hovedsageligt såfremt du ikke køber assistance fra en professionel.
8Det er fornuftigt at have en budgetoversigt for istandsættelsen, så man har styr på penge-delen af det. Det vil være forstandigt at kortlægge samtlige poster, hvorefter man kan nedskrive ens købspris for hver eneste af dem.
9Det bør overvejes hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du skal skaffe assistance fra en fagmand til delelementer af projektet. Hvis du sikrer dig assistance fra en fagperson vil det ofte være en god idé at modtage uforpligtende tilbud fra en håndfuld selskaber.
10I visse tilfælde kan man indhente hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det får man når projektet er godt for miljøet. At få tilskud kræver altså at byggeprojektet har positiv indfyldelse på naturen.
11Planlægning vedbliver at være kilden til succes med din byggeproces. Du anbefales at sammensætte en effektiv plan, som fortæller hvilke gøremål der skal løses hvornår, og derudover en rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du udarbejder planen.
12Du bør for alt i verden ikke undvære værktøj. Typisk vil det vise sig strategisk at du har det tilgængeligt når du starter arbejdet. Det er derudover fordelagtigt at tage højde for de tilhørende udgifter i budgettet for byggeriet.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som altså er utrolig imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er ualmindeligt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er rigtig betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket klart er usædvanligt beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er yderst godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode er smartest?

De fleste forhandlere på nettet giver i øjeblikket en række forskellige billige leveringstyper til Festool multisliber. En der er meget populær er nu til dags levering til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine produkter når det passer dig. Løsningen er jo rigtig fremkommelig, samt typisk endda den mest letkøbte løsning til levering.

Du bør alternativt overveje at få varerne bragt til din lejlighed eller hus eller til når du er på job. Fragtmetoden er jævnligt en smule mere bekostelig, men desuden rigtig uproblematisk med Festool multisliber online. Den mest letkøbte mulighed for fragt er utvivlsomt at du selv henter varerne, men den løsning stiller krav om at du lever i kort afstand af e-shoppens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringshastigheden på Festool multisliber er naturligvis meget relevant i tilfælde af at man behøver din pakke øjeblikkeligt, og af den grund er det ret så centralt at man checker den forventede leveringsdato for Festool multisliber. Adskillige e-forhandlere – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – annoncerer billig levering på næste hverdag på deres favorit varer online, som imidlertid beroer på at ordren indsendes inden et aftalt klokkeslæt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få ordren pakket forud for at personalet holder fyraften.

En række forhandlere på nettet præsterer fragt uden omkostninger på Festool multisliber online, men undertiden er det så nødvendigt at du shopper for en fastsat sum. Ellers burde du vælge den billigste leveringsmodel, der i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et afhentningssted.

En stor portion byggecentre foreslår afhentning hvor man bestiller billig Festool multisliber online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, XL-Byg og Bygma. Byggemarkederne giver blandt andet click-and-collect på Festool multisliber i disse områder:

Nykøbing Falster, Vanløse, Lystrup, Gentofte, Skanderborg, Silkeborg, Hobro, Frederikshavn, Nærum, Stenløse, Thisted, Odder, Herlev, Birkerød, Hvidovre, Frederikssund, Albertslund, Skive, Ringsted, Hedehusene, Hedensted, Ishøj, Brabrand, Haderslev, Aabenraa, Nyborg, Køge, Dragør, Virum, Aarhus, Kolding, København, Nakskov, Holstebro, Tilst, Søborg, Holbæk, Risskov, Jyllinge, Hørsholm, Grenaa, Vallensbæk, Brønderslev, Gladsaxe, Haslev, Rudersdal, Vordingborg, Rødovre, Taastrup, Lillerød, Horsens, Frederiksberg, Hillerød, Frederiksværk, Kalundborg, Struer, Næstved, Varde, Brøndby, Roskilde, Vejle, Ballerup, Svendborg, Middelfart, Ølstykke, Randers, Åbyhøj, Højbjerg, Odense, Glostrup, Sønderborg, Lyngby, Farum, Nørresundby, Helsingør, Rønne, Hjørring, Kokkedal, Korsør, Fredericia, Ikast, Esbjerg, Aalborg, Herning, Brønshøj, Solrød Strand, Allerød, Værløse, Greve, Viborg, Charlottenlund, Tårnby, Valby, og Slagelse, .

Click-and-collect af Festool multisliber er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn), Jylland (Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland) og Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland, Østsjælland).

Når man ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at online shoppere jævnligt søger bl.a. billig Festool multisliber og Festool multisliber online. Derudover ser vi mange gange netshoppere søge blandt andet Festool multisliber priser, Festool multisliber tilbud samt køb Festool multisliber, foruden de udbredte byggekæder som XL-Byg, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus.

Bedste tilbud på Festool multisliber

Det er i høj grad fleksibelt for almindelige mennesker at analysere priser på billige Festool multisliber online på flere internet forhandlere i Danmark, og på grund af dette har utallige internet handler i Danmark været tvunget til at formindske salgspriserne på Festool multisliber helt i bund, og i øvrigt byde på gebyrfri levering.

Dog kan det ikke desto mindre vise sig profitabelt at analysere indtil flere internet selskaber efter rabatter og tilbud på Festool multisliber online forud for at du gennemfører din bestilling, så du er tryg ved at opnå den laveste pris. Se ikke bare på de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark, 10-4, Bauhaus og XL-Byg.

Man skal blot være så påpasselig, at hvis en internet virksomhed frembyder billige Festool multisliber online på tilbud til en udsalgspris der anses for hamrende lav, bør det ofte være et tegn på en snydagtig e-shop. Shopping med kort er dog omfattet af en vedtægt, som assisterer dig imod uoprigtige internet butikker.

Generelt foreslår vi shopping med kort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du benytte en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du tilstræber at betale beløbet til Festool multisliber over en periode. Dette tilbydes ofte i nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som fx Stark, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg.

Når vi kigger i tendenserne er det klart, at netshoppere som regel søger efter bl.a. billig Festool multisliber og Festool multisliber online. Vi ser derudover mange gange mennesker søge blandt andet Festool multisliber priser, køb Festool multisliber samt Festool multisliber tilbud.

Analyser tidligere kunders synspunkter

Trustpilot tilbyder adskillige fornemme genveje til at blive klogere på en hel del andre køberes vurderinger og herved er det en hjælp, at du verificerer e-firmaets bedømmelser forinden du færdiggør din shopping med billige Festool multisliber online.

Facebook tilbyder dig tilsvarende en lang række værdifulde chancer for at få indblik i online forhandlerens pålidelighed. I øvrigt ser vi mange shops på nettet hvor du kan nedfælde en kritik af deres købsoplevelse, som på samme måde kan tages i brug til at vurdere hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen køber billige Festool multisliber online hos en netshop bør de på en vis måde tage stilling til netbutikkens forretningsbetingelser, dog er det i mange tilfælde et tidskrævende arbejde, specielt på de kendte byggecentre som 10-4, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

En nemmere løsning kan være at se nærmere på om internet forhandleren er godkendt af e-mærket, som længe har været en tilkendegivelse af at internet virksomheden imødekommer de gældende danske regler, tillige med at shoppen af og til gennemses af sagkyndige der forstår de gældende regler.

Dette er en god anledning til at få hjælp, for så vidt du oplever dilemmaer i forbindelse med din handel med Festool multisliber. Ligeså tilråder vi at du er oppe på mærkerne omkring de mest centrale regler der kan have betydning for bestillingen af Festool multisliber online, eksempelvis hvilken byttepolitik online forretningen anvender.

I den relation er det på samme måde afgørende, at man stadig beholder ens e-mail kvittering, så man når som helst kan dokumentere købet af Festool multisliber, uagtet om man shopper fra Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg eller Stark.

Hans N gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Lene Christensen gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Kirsten Hansen gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Maria Møller gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

9 gode råd til online shopping
1Inden nogen køber billige Festool multisliber hos en netshop behøver de når alt kommer til alt skimme deres forretningsaftale, men det er typisk ikke særlig sjovt. Herudover anbefales det at køber er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende vilkår der har betydning for shopping af billige Festool multisliber online, for eksempel hvilken ombytningsret webshoppen anvender.
2Leveringstiden er virkelig relevant ifald vi har brug for varen omgående, så i det øjemed er det temmelig klogt at man kontrollerer det forventede leveringstidspunkt ved Festool multisliber. Flere online outlets garanterer billig 1 dags fragt på en masse varer, men vær på vagt da det står og falder med at du bestiller forud for et fastsat klokkeslæt.
3Trustpilot indebærer absolut sikre genveje til at bese forskellige forhenværende forbrugeres observationer og derfor går vi ind for, at du eftergår e-forretningens omtaler forinden du køber billige Festool multisliber online. Facebook frembringer tillige ret så fine chancer for at få indsigt i online forhandlerens troværdighed.
4Den prisbilligste fragtform vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, som jo nødvendiggør at du er lige ved webbutikkens bopæl. Den leveringstype kan vise sig at være særdeles udslagsgivende forudsat du skal bruge Festool multisliber inden for få dage. Alternativt så lover indtil flere e-handler i Danmark portofri fragt, men typisk kræver det at du indkøber for et fastslået beløb.
5Det er i dag yderst nemt for enhver at sammenholde priser online på billige Festool multisliber hos forskellige netshops, og til gengæld tilbyder utallige webbutikker levering uden betaling. Til gengæld kan det stadigvæk være nyttigt at kigge forbi diverse internet forretninger efter tilbud og rabat forinden du gennemfører dit køb, sådan at man er garanteret at få den billigste pris.
6Vi tilråder at kigge om e-handlen er tilsluttet e-mærket, hvilket bør være et signal om at netbutikken føjer gældende dansk lovgivning, og at internet shoppen løbende overvåges af fagfolk som er indført i lovene på området. Før nogen shopper billige Festool multisliber i en netshop kunne man på en vis måde betragte forhandlerens betingelser.
7Generelt tilråder vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er en del af en vedtægt, der garanterer os imod fup internet varehuse. Alternativt kan du benytte en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, såfremt du hellere vil godtgøre regningen over flere uger.
8Størstedelen af internet outlets foreslår efterhånden en række forskellige billige fragtmetoder til Festool multisliber. Den mest populære er nu om dage pakkeshoppen, hvor du selv henter pakken på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er nemlig vældig ukompliceret, samt ofte tillige den prisbilligste leveringsudgave.
9Visse online shops sikrer billig levering på Festool multisliber, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at du shopper for en konkret sum. Desuden kunne man beslutte sig for den billigste fragtmetode, der ofte er at få dem til at køre varerne til et afhentningssted. Leveringsformen bliver oftest ydermere ret smertefri. Den mest prisbevidste metode til levering er unægtelig at du selv henter ordren.