Byghjem.dk

Festool Elhøvl

Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Mere info
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Mere info
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Mere info
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Mere info
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Mere info
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Mere info
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Mere info
AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Mere info
El høvl 900 watt
449 kr.
Mere info
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Mere info
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Mere info
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Mere info
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Mere info
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Mere info
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Mere info
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeri ens betydende med stribevis af spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at bestille ved et online byggecenter, hvor du kan få tips og tricks til valg af Festool elhøvl.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at tjekke, om den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du tjekke de andre.
Du vil finde forskelle i prisen på billige Festool elhøvl hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte giver lave priser, hvorimod andre har faglig sparring. Du bør vurdere hvad der for dig betyder mest.
Flere byggekæder udbyder et enormt sortiment, imens øvrige fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du skal tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i mellem, udover blot Festool elhøvl.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gælder ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør man tjekke netbutikkens regler.
Såfremt du vil have produkterne hurtigt eller blot ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kan du med fordel fragte byggematerialerne på egen hånd. Dette er specielt et alternativ i de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og velkendte firmaer, som kan give ubekymrethed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De velkendte byggekæder er tilgængelige nær dig, og hermed har man valget om at købe online og fragte materialerne personligt. Derved har du chancen for at undgå fragtomkostningen, samt endda hente varerne lige nu.
De udbredte byggecentre køber produkter fra talrige specialbutikker, og derigennem kan du bestille fra et stort sortiment af Festool elhøvl online.

Nichewebshop

Majoriteten af små butikker styrer selv produktionen af varerne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en billig pris.
Størstedelen af webshops i små nicher er iværksættervirksomheder, der tit har danske ejere, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe idet du handler Festool elhøvl online på deres webshop.
Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche har ekstra meget forstand på de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andet. Derfor bør du forvente ekstra anvendelig rådgivning fra ansatte der er eksperter i lige præcis Festool elhøvl.
De største byggekæder i Danmark
Festool elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 ansatte i kædens 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 personer i firmaets 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 personer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag flere end 500 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Festool elhøvl jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 medarbejdere i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Festool elhøvl silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 ansatte i deres 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Festool elhøvl bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 kollegaer i deres 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det bør overvejes at spørge om assistance til byggeprojektet, i særdeleshed hvis det er væsentlige ombygninger. Omfattende byggeprojekter stiller krav om flere mennesker. Dertil må det være mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
2Man skal aldrig gå ned på udstyr. Jævnligt kan det være essentielt at have værktøjet parat inden du indleder byggeprocessen. I øvrigt er det afgørende at inkludere de her udgifter i budgettet for byggeriet.
3Du kunne overveje om du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal investere i hjælp fra en fagmand til dele af byggeriet. Såfremt du køber hjælp fra en fagmand kan det godt betale sig at søge forslag fra forskellige firmaer.
4Potentielt kan det blive væsentligt at have de fornødne materialer tilgængelige inden du kaster dig over håndværket. Du kan sammensætte en overskuelig huskeliste hvoraf der fremgår hver eneste ting der skal bruges, og som det næste efterse hver eneste ting, således at du føler dig sikker på at du har husket alt.
5Længe før du optager byggeriet kan det blive meget betydningsfuldt at have styr på, at dit projekt overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor kan der vise sig en række retningslinjer for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
6Ved opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Af den årsag kan du ofte se udsigten ift. vejret i dagene før byggeriets start, så du slipper for at det pludselig går i gang med at vælte ned når du lige er gået i gang med det store projekt.
7Man kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det tilbydes forudsat at projektet bidrager positivt til klimaet. Bidraget betinges altså af at projektet har betydning for miljøet.
8Der findes endeløse instruktioner og videoer online som kan inspirere dig. Særligt YouTube supporterer dig med temmelig meget konstruktiv info, specielt forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
9I mange tilfælde vil det være vigtigt at udarbejde et udgiftsbudget for arbejdet, så man har styr på økonomien. Det kan blive fornuftigt at beskrive alle poster, hvorefter man bør indsamle omkostningen ved dem en ad gangen.
10Du bør på ingen måde undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sikkerhedshjelm der sikrer dig mod eventuelle uheld. Det er uundværligt med fokus på din sikkerhed i arbejdet, hovedsageligt ifald du ikke har eksperthjælp.
11Der viser sig jævnligt overraskende problemstillinger når det kommer til avancerede byggeprojekter, og altså vil det være meningsfuldt at man afsætter en del plads i kalenderen, som er vigtigt for at man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål med projektet.
12Planlægning vedbliver at være vejen til at komme i mål med byggeriet. Du anbefales at have en struktureret plan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, som også inkluderer en numerisk orden. Forsøg at være skarp idet du sammensætter arbejdsplanen.
De højest bedømte byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som klart er utrolig betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet toprating, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er absolut beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som selvsagt er virkelig overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er virkelig godt arbejde. Ratingen grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ret så godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % giver toprating, og kun 8 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

Masser af internet virksomheder foreslår nu om stunder diverse forskellige billige leveringsmodeller til Festool elhøvl. En af de populære er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan hente din pakke når det passer dig. Metoden er nemlig ultra simpel, og typisk derudover den billigste type af levering.

Du burde lige så vel afveje for og imod at vælge udbringning til din bopæl eller ud til din arbejdsplads. Muligheden er som regel en kende mere omkostningsfuld, men tillige super nem for Festool elhøvl online. Den mindst kostelige leveringsversion vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, hvilket beroer på at du opholder dig nær internet selskabets byggemarked, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på Festool elhøvl kan vise sig at være ualmindeligt aktuel hvis du har behov for varen omgående, så herved er det ret så klogt at vi gransker den anslåede leveringstid på Festool elhøvl. Masser af netshops i Danmark – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres produkter online, som alligevel betinges af at ordren laves tidligere end et fast klokkeslæt, så de kan nå at få pakken klargjort forinden personalet drager hjemad.

Enkelte e-forhandlere frembyder fri fragt på Festool elhøvl online, men tit påkræves det at man aftager for en præcis sum. I øvrigt kan du snuppe den billigste form for levering, som typisk vil blive at få fragtmanden til at levere ordren til et afhentningssted.

De største byggecentre foreslår click-and-collect hvor du handler billig Festool elhøvl online og afhenter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Stark, Silvan, Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggekæderne udlover bl.a. klik-og-hent på Festool elhøvl i følgende byer:

Herlev, Haslev, Ballerup, Skive, Hedehusene, Randers, Svendborg, Vejle, Valby, Brøndby, Albertslund, Frederikssund, Hobro, Grenaa, Stenløse, Nørresundby, Lystrup, Hjørring, Virum, Skanderborg, Odder, Tilst, Rudersdal, Varde, Aabenraa, Nærum, Holbæk, Farum, Ikast, Gentofte, Haderslev, Aarhus, Nakskov, Sønderborg, Viborg, Søborg, Hillerød, Værløse, Helsingør, Vordingborg, Næstved, Jyllinge, Dragør, Greve, Nykøbing Falster, Vanløse, Frederiksværk, Frederiksberg, Nyborg, Silkeborg, Odense, Birkerød, Allerød, Korsør, København, Brønderslev, Slagelse, Solrød Strand, Åbyhøj, Middelfart, Charlottenlund, Hvidovre, Hørsholm, Fredericia, Rønne, Frederikshavn, Lillerød, Aalborg, Horsens, Ølstykke, Herning, Roskilde, Vallensbæk, Gladsaxe, Risskov, Kokkedal, Brønshøj, Taastrup, Ishøj, Holstebro, Lyngby, Køge, Glostrup, Thisted, Tårnby, Kolding, Esbjerg, Kalundborg, Højbjerg, Struer, Rødovre, Brabrand, Hedensted, og Ringsted, .

Klik-og-hent for Festool elhøvl er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn), Sjælland (Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Midtsjælland, Lolland, Vestsjælland) og Jylland (Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland).

Når man ser på statistikkerne bliver det klart, at internet shoppere mange gange kigger efter eksempelvis billig Festool elhøvl og Festool elhøvl tilbud. Foruden dette ser vi tit folk efterspørge bl.a. køb Festool elhøvl, Festool elhøvl priser og Festool elhøvl online, plus de udbredte byggekæder som Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma og Davidsen.

Få den bedste pris på Festool elhøvl

Det er jo temmelig fremkommeligt for forbrugerne at søge sig frem til tilbud på billige Festool elhøvl online fra diverse internet virksomheder, og følgelig har de fleste netbutikker fundet det nødvendigt at sænke salgspriserne på Festool elhøvl en hel del, og derudover yde levering uden gebyr.

Derfor kan det stadigvæk blive rentabelt at checke et par forskellige e-firmaer efter tilbud på Festool elhøvl online forinden du gennemfører din bestilling, sådan at du ikke er i tvivl om at få den laveste pris. Kig ikke bare hos de store byggemarkeder som Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen og 10-4.

Du skal lige meget hvad være så påpasselig, at når en online webshop tilbyder billige Festool elhøvl online til salg for en pris som virker urealistisk attraktiv, så burde det ofte være et bevis på en svindel online webshop. Køb med betalingskort er i hvert fald indbefattet af en orden, der hjælper kunden imod snydagtige butikker på nettet.

Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kunne du benytte en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, når du higer efter at betale regningen på Festool elhøvl af flere omgange. Dette tilbydes som regel ved nichebutikker, men ikke de kendte byggekæder som for eksempel 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, Davidsen og XL-Byg.

Ses der på søgedata er det tydeligt, at internetbrugere som regel efterspørger eksempelvis Festool elhøvl tilbud og Festool elhøvl online. Foruden dette ser vi mange gange folk søge fx Festool elhøvl priser, køb Festool elhøvl og billig Festool elhøvl.

Kig på eksisterende kunders evalueringer

Trustpilot medfører nogle fine chancer for at vurdere en hel del forhenværende køberes evalueringer og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du iagttager webbutikkens anmeldelser inden du færdiggør din shopping med billige Festool elhøvl online.

Facebook præsterer endvidere super fine chancer for at få en idé om e-handlens popularitet. Tilmed møder vi mange internet forhandlere som tilbyder folk at offentliggøre en omtale af deres købsoplevelse, som også burde anvendes til at afveje kundetilfredsheden.

Forinden folk handler billige Festool elhøvl online hos en internet forhandler burde de til hver en tid betragte butikkens forretningsaftale, dog er det oftest ikke særlig morsomt, især med de velkendte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og Davidsen.

En anden løsning kunne måske være at undersøge om e-butikken er tilsluttet e-mærket, fordi det typisk er et kendetegn for at e-shoppen opretholder den officielle danske lovgivning, udover at netshoppen undertiden besøges af specialister som er meget fortrolige reglerne på området.

Desuden tilbydes du lejlighed til en håndsrækning, hvis du bliver udsat for vanskeligheder i forbindelse med dit indkøb af Festool elhøvl. Tilsvarende foreslåes det at kunden er opmærksom på de vigtigste betingelser der kan influere på bestillingen af Festool elhøvl online, som for eksempel den returrettighed online forretningen anvender.

I den forbindelse er det virkelig relevant, at man stadig sikrer ens ordremail, så man en anden gang kan dokumentere købet af Festool elhøvl, uagtet om man har købt ved 10-4, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg eller Davidsen.

Birthe A gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Helle gav 4 stjerner

Fin omgående levering

Christian gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Pia S gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

9 gode råd til internetshopping
1Trustpilot leverer altid fine løsninger til at eftergå flere forhenværende forbrugeres oplevelser og derved er det at foretrække, at du iagttager online butikkens kritik inden du køber billige Festool elhøvl online. Facebook indebærer ydermere flere belejlige chancer for at få kendskab til online webshoppens popularitet.
2Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfavnet af et regelsæt, som beskytter os imod uægte internet forhandlere. Som alternativ bør du udnytte en afdragsordning fra fx ViaBill, hvis du efterspørger at klare pengene over flere uger.
3Generelt går vi ind for at undersøge hvorvidt online butikken er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det længe har været et tegn på at online webshoppen overholder dansk lovgivning, samt at e-firmaet fra tid til anden kigges til af specialister der mestrer reglementet på området. Før nogen køber billige Festool elhøvl hos en online butik behøver de for at være sikker skimme forhandlerens handelsvilkår.
4Den mest betalelige form for fragt er utvivlsomt at hente produkterne selv, men dette står og falder med at du er i kort afstand af internet shoppens lager. Den leveringsudgave kan være ultra udslagsgivende forudsat du har brug for Festool elhøvl omgående. Alternativt så frembyder visse outlets på nettet fragtfri levering, men i mange tilfælde kun såfremt du handler for et fastslået beløb.
5Masser af internet shops giver i dag diverse forskellige billige leveringsmuligheder til Festool elhøvl. Den mest moderne er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter de bestilte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er jo meget bekvem, og mange gange desuden den prisbilligste mulighed for fragt.
6Før nogen handler billige Festool elhøvl i en internet butik kan de for at være sikker overveje webbutikkens betingelser, dog er det tit ikke videre interessant. Foruden dette er det klogt at du er vidende om de væsentligste vedtægter der er gældende for handlen med billige Festool elhøvl online, som for eksempel den ombytningsret online butikken lover.
7Enkelte internet foretagender sikrer fragtfri levering på Festool elhøvl, men i reglen kun såfremt du shopper for et fastslået beløb. Derudover kunne du udvælge den prisbilligste leveringsudgave, som typisk vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til en pakkeshop. Leveringsmetoden er godt nok lige så vel meget hensigtsmæssig. Den prisbilligste fragtmulighed kan ikke modsiges at være selv at hente varerne.
8Det er jo usædvanlig smart for folk at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige Festool elhøvl på diverse internet handler, og til gengæld tilbyder adskillige e-handler gratis levering. Derfor kan det immervæk vise sig gavnligt at tjekke enkelte internet varehuse i Danmark efter billige priser forud for at du shopper, så man er sikker på at antage den mest betalelige pris.
9Antal dages levering er jo virkelig relevant såfremt vi har behov for varen med det samme, og af den grund er det uden tvivl relevant at du ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt for Festool elhøvl. Flere online varehuse stiller udsigt til billig 1 dags levering på mange produkter, men det er forudsat at transaktionen realiseres forud for et bestemt klokkeslæt.