Bosch Universal-Støvsuger GAS 35 M AFC Professional
5.150 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 50ltr.
5.110 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger AS 20 L
1.670 kr.
Mere info
Metabo Akku støvsuger AS 18 L PC med batterier og oplader
3.510 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V
4.275 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD E/A - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-PLANEX - EU-stik
8.088 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-LHS S CLEANTEC DK
6.495 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V LI-ION
3.880 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC - EU-stik
14.438 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E DK
6.150 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM MIDI Bluetooth
4.295 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
1.750 kr.
Mere info
Makita Støvsuger 2x18v
9.800 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC RENOFIX
6.852 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC - EU-stik
9.350 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E AC - EU-stik
10.244 kr.
Mere info
PROMAC Industriel Finstøvsuger BIA K1 / H2
11.860 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E LE EC B22 R1 - EU-stik
21.825 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
735 kr.
Mere info
Milwaukee Støvsuger AS 300 ELCP
3.905 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger ASA 32 L
2.245 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTH 26 E / a - EU-stik
8.506 kr.
Mere info
PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth
3.595 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E LE - EU-stik
8.450 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 55 M AFC Professional
6.175 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 32ltr.
2.795 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC/B22 R1 - EU-stik
20.125 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E - EU-stik
9.331 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E AC HD - EU-stik
7.444 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC solo med rullebrædt
1.995 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS - EU-stik
3.181 kr.
Mere info
AEG Støvsuger AP2-200 ELCP
1.735 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC HD S DK
8.440 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC - EU-stik
7.631 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i priserne på billige Fein støvsuger hos de forskellige online byggecentre. En del satser på gode tilbud, hvorimod andre har fokus på kompetent sparring. Du må afveje hvad der for dig betyder mest.
For en del er byggeprojekter lig med en masse spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne bestille ved en netbutik, hvor du kan få hjælp til valg af Fein støvsuger.
Det er absolut ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ må du kigge hos de andre.
Du skal kende de retningslinjer der gælder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med fx returnering. Man bør derfor tjekke forretningens regler.
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare vil slippe for fragtomkostningen, så kan du med fordel hente byggematerialerne personligt. Det er i særdeleshed muligt hos de gængse byggecentre.
Nogle byggekæder præsterer et enormt produktudvalg, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange produkter at vælge i mellem, foruden bare Fein støvsuger.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og højtprofilerede butikker, som medvirker til ubekymrethed til dig som køber online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De gængse byggekæder køber varer fra mange forskellige leverandører, hvorfor du så kan bestille fra et bredt sortiment af Fein støvsuger online.
De store byggecentre er tilgængelige nær dig, og dermed har du adgang til at købe online og hente produkterne på eget initiativ. Derigennem har man valget om at slippe for leveringsomkostningen, samt sågar få varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Mange små butikker producerer selv produkterne som de store byggemarkeder sælger. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
Hovedparten af niche netbutikker er små firmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne tilmed fra dit lokalområde. Disse understøtter du idet du bestiller Fein støvsuger online fra deres webshop.
Mange specialiserede netshops har meget ekspertise i deres online produktsortiment, da de fokuserer specifikt på disse varer. Af den grund kan du få en høj grad af indsigtsfuld assistance fra medarbejdere der er specialister i netop Fein støvsuger.
Danmarks største byggecentre

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Fein støvsuger harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 mennesker i kædens 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Fein støvsuger jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 personer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Fein støvsuger silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 personer i deres 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Fein støvsuger bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 ansatte i selskabets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du bør vurdere om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal købe assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af det. Ifald du indhenter eksperthjælp vil det normalt anbefales at lede efter en pris fra flere foretagender.
2For projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Af den årsag må du hyppigt tage et kig på vejrmeldingerne i dagene før byggeriets start, så det ikke pludselig begynder at stå ned i stænger bedst som du vil i gang med det omfattende byggeprojekt.
3Det kan vise sig nyttigt at søge assistance til dele af projektet, ikke mindst ift. store byggerier. Større projekter stiller krav om mere end en person. Derudover vil det være bedre og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
4Der viser sig utvivlsomt uventede udfordringer når det gælder avancerede projekter, og af den grund kan det vise sig afgørende at man afsætter nok tid i arbejdsplanen, som gør at man er afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
5Før du påbegynder arbejdet kan det vise sig ret fundamentalt at du sikrer dig, at byggeriet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Ofte vil det være fornuftigt at udfærdige et regnskab for renoveringen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan blive sundt at kortlægge hver eneste udgiftspost, og så notere ens omkostning ved dem slavisk.
7Du kan få hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det bliver givet i tilfælde af at byggeriet er CO2-besparende. Det forudsætter med andre ord at ombygningen har positiv indfyldelse på naturen.
8Der kan findes rigelige mængder af vejledninger og videoer på internettet som kan give dig inspiration. Især YouTube kan hjælpe med overvældende meget nyttig info, i særlig grad når du leder på engelsk.
9Godt forarbejde er nøglen til at lykkes med dit arbejde. Du bør overveje at lave en gennemarbejdet køreplan, som dikterer hvilke gøremål der skal løses hvornår, og som også indeholder en kronologisk orden. Vær realistisk når du sammensætter køreplanen.
10Man vil under ingen omstændigheder gå ned på grej. I mange tilfælde kan det vise sig erstatteligt at du har det til rådighed forinden du går løs med dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at tage højde for de tilhørende omkostninger i byggeriets regnskab.
11Du må nødig glemme dit velbefindende, så glem ikke beklædning såsom hjelm og sko der sikrer dig med henblik på eventuelle risici. Det er klogt at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, navnlig når du ikke får hjælp fra en ekspert.
12Muligvis kan det blive fundamentalt at have de fornødne bygningsmaterialer klar til brug på forhånd inden du kaster dig over dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne notere en overskuelig liste hvor der bør fremgå hver eneste ting der bliver brug for, og efterfølgende eftergå hver enkelt ting, så du kan føle dig sikker på at du ikke har glemt noget.
Danskernes favorit byggeshops
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er rigtig betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og bare 9 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er enormt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ualmindeligt flot. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor hele 86 % giver toprating, og bare 2 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er ultra flot. Evalueringen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % giver topkarakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er meget betryggende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering er bedst?

En masse internet outlets udlover i dag et bredt udvalg af billige leveringstyper til Fein støvsuger. En af de mest populære er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan hente de nyindkøbte varer når du har lyst. Fragttypen er nemlig i høj grad smart, samt mange gange derudover den mest prisbevidste type af levering.

Du burde lige så vel prøve at få varerne leveret til dit hus eller til din arbejdsplads. Fragtmuligheden bliver som oftest en kende mere omkostningsfuld, men ligeledes virkelig fleksibel ift. Fein støvsuger online. Den mest betalelige slags levering vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken, som jo nødvendiggør at du er med kort afstand til online firmaets byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringshastigheden på Fein støvsuger er naturligvis yderst central når du mangler varerne fluks, og i det øjemed er det temmelig passende at du efterser den forventede leveringstid på Fein støvsuger. En lang række internet forhandlere – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – lover billig levering på næstkommende hverdag på adskillige produkter online, men vær vagtsom da det regnes ud fra at handlen gemmenføres før et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få produktet hen til fragtfirmaet forinden logistikmedarbejderne har fri.

En række forhandlere på nettet garanterer gratis levering på Fein støvsuger online, men ofte er det under betingelse af at man handler for et bestemt beløb. Desuden burde man udvælge den mindst kostelige slags levering, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et udleveringssted.

Adskillige netbutikker yder afhentning hvor man bestiller billig Fein støvsuger online men afhenter i butikken. Fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen. De foreslår blandt andet klik-og-hent på Fein støvsuger i følgende byer:

Randers, Herning, Køge, Odder, Ringsted, Holstebro, Haderslev, København, Nørresundby, Frederikshavn, Sønderborg, Vordingborg, Åbyhøj, Helsingør, Dragør, Odense, Brønshøj, Frederikssund, Vanløse, Risskov, Lystrup, Skanderborg, Tilst, Nærum, Frederiksværk, Lillerød, Rønne, Horsens, Struer, Nakskov, Svendborg, Greve, Birkerød, Aalborg, Allerød, Slagelse, Værløse, Skive, Herlev, Viborg, Aabenraa, Nykøbing Falster, Brabrand, Stenløse, Charlottenlund, Brøndby, Søborg, Valby, Esbjerg, Gladsaxe, Næstved, Aarhus, Rudersdal, Hobro, Kokkedal, Middelfart, Tårnby, Roskilde, Brønderslev, Ølstykke, Kalundborg, Ikast, Taastrup, Glostrup, Thisted, Farum, Hillerød, Gentofte, Rødovre, Nyborg, Silkeborg, Ballerup, Højbjerg, Frederiksberg, Grenaa, Jyllinge, Hørsholm, Fredericia, Virum, Korsør, Vejle, Holbæk, Vallensbæk, Hedehusene, Varde, Hjørring, Solrød Strand, Lyngby, Kolding, Albertslund, Hedensted, Haslev, Hvidovre, og Ishøj, .

Click-and-collect af Fein støvsuger er muligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Nordsjælland, Falster, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland).

Når der ses på tallene er det klart, at internet shoppere ofte kigger efter bl.a. Fein støvsuger online og Fein støvsuger tilbud. Man ser desuden tit internet shoppere kigge efter eksempelvis billig Fein støvsuger, køb Fein støvsuger og Fein støvsuger priser, plus de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg og Silvan.

Få rabat på Fein støvsuger

Det er jo efterhånden særdeles bekvemt for enhver at søge information om priser på billige Fein støvsuger online hos flere e-shops, og så har langt de fleste internet outlets været tvunget til at formindske prisniveauet på Fein støvsuger betydeligt, og endda garantere gratis fragt.

Trods dette kan det imidlertid være rentabelt at kigge forbi flere e-forhandlere efter billige priser på Fein støvsuger online forinden du bestiller, så du er tryg ved at antage den skarpeste pris. Se ikke kun på de kendte byggekæder som 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus.

Du bør lige meget hvad være opmærksom på, at i tilfælde af at en butik på nettet reklamerer billige Fein støvsuger online til salg for en pris der er utopisk billig, kan det i nogle tilfælde være et faresignal om en bedragerisk internet forhandler. Shopping med kort er på den anden side omfavnet af et lovbud, hvilket hjælper os overfor uoprigtige internet selskaber.

Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du drage nytte af en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, forudsat du hellere vil dække omkostningerne til Fein støvsuger over tid. Dette foreslåes ofte i nicheforhandlere, i modsætning til de gængse byggemarkeder som fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark og 10-4.

Når vi kigger i tallene fremstår det klart, at folk mange gange kigger efter blandt andet Fein støvsuger priser og Fein støvsuger tilbud. Vi ser derudover jævnligt netshoppere kigge efter bl.a. billig Fein støvsuger, køb Fein støvsuger samt Fein støvsuger online.

Læs tidligere kunders ratings

Trustpilot byder på i højeste grad tiltalende genveje til at verificere forskellige eksisterende kunders tanker og herved anbefales det, at du studerer internet firmaets anmeldelser forud for at du shopper billige Fein støvsuger online.

Facebook leverer tilsvarende ret så strålende metoder til at få indsigt i internet virksomhedens kundetilfredshed. Derudover møder vi endda webshops hvor folk kan meddele en kritik af deres købsoplevelse, som desuden burde bruges til afvejning af kundernes tilfredshed.

Forinden folk bestiller billige Fein støvsuger online hos en e-butik behøver de egentlig skimme dens forretningsbetingelser, dog er det ofte en omfattende opgave, især hos de velkendte byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma.

Et alternativt forslag kunne være at undersøge hvorvidt e-shoppen er verificeret af e-mærket, eftersom det generelt er en erklæring om at online webshoppen understøtter de danske regler, tillige med at internet virksomheden en gang i mellem besigtiges af jurister der er meget fortrolige bestemmelserne på området.

Desuden giver det dig anledning til assistance, når du bliver udsat for problemstillinger ved din handel med Fein støvsuger. Ydermere anbefaler vi at man er vidende om de primære reglementer der har betydning for købet af Fein støvsuger online, som for eksempel hvilken returrettighed netshoppen har.

Derfor er det tillige relevant, at man stadigvæk beholder sin faktura, således man altid vil kunne vidne om bestillingen af Fein støvsuger, ligegyldig om man køber hos Stark, Silvan, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix eller Bauhaus.

Henrik gav 5 stjerner

Nemt køb

Rasmus L gav 4 stjerner

I gør det super godt

Thomas gav 5 stjerner

Fremragende!

Anne Madsen gav 5 stjerner

Dag til dag levering

9 gode råd til køb på nettet
1Det er efterhånden i høj grad bekvemt for alle og enhver at sammenholde priser online på billige Fein støvsuger fra diverse firmaer på nettet, og følgelig tilbyder massevis af internet butikker gebyrfri levering. Derfor kan det trods alt vise sig indbringende at checke nogle forskellige e-forhandlere efter tilbud og rabat forinden du handler, således at man er på den sikre side med at antage den mest betalelige pris.
2Forud for at folk køber billige Fein støvsuger i en butik behøver man de facto have øje for forhandlerens regler, men det er almindeligvis ikke super interessant. Endvidere slår vi et slag for at du er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle vilkår der indvirker på købet af billige Fein støvsuger online, eksempelvis den returpolitik online shoppen lover.
3Trustpilot tilbyder dig ret fremragende løsninger til at gøre dig bekendt med en lang række tidligere konsumenters omtaler og på grund af dette stiller vi forslag om, at du tolker internet webshoppens bedømmelser forinden du handler billige Fein støvsuger online. Facebook fører til lige så vel en lang række ønskværdige genveje til at få et kig ind i online forhandlerens troværdighed.
4Den prisbilligste leveringsudgave vil altid vise sig at være selv at hente ordren, men den løsning forudsætter at du opholder dig lige ved internet forretningens tilholdssted. Den form for fragt er naturligvis ualmindeligt central hvis man står og skal bruge Fein støvsuger inden for få dage. Alternativt så garanterer en række internet outlets fragt uden beregning, men oftest under forudsætning af at der bestilles for et bestemt beløb.
5Flere internet forhandlere præsterer levering uden beregning på Fein støvsuger, men oftest kun ifald du bestiller for et fastslået beløb. Alternativt skulle man snuppe den billigste fragtform, hvilket tit vil være at få fragtfirmaet til at levere varerne til et afhentningssted. Fragtløsningen bliver mange gange tillige særligt praktisk. Den mest betalelige fragtmetode vil dog altid være at hente ordren selv.
6Fragtperioden er naturligvis temmelig væsentlig såfremt du mangler din ordre omgående, og i det øjemed er det nemlig relevant at man undersøger leveringstidspunktet for Fein støvsuger. De fleste online varehuse stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række produkter, men det afhænger af at bestillingen gennemføres tidligere end et aftalt klokkeslæt.
7Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Handler med kort er omsluttet af en bestemmelse, hvilket assisterer køberen imod snydagtige internet forretninger. Som alternativ bør du anvende en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du ønsker at afdrage pengene over en længere periode.
8Generelt tilråder vi at se nærmere på hvorvidt internet webshoppen er verificeret af e-mærket, hvilket længe har været et sympol på at webbutikken lever op til dansk lovgivning, samt at internet virksomheden regelmæssigt kigges til af sagkyndige som er inde i de gældende love. Før nogen køber billige Fein støvsuger i en online shop kan de de facto kigge på dens vilkår.
9En masse internet shops udlover i øjeblikket flere billige fragttyper til Fein støvsuger. En der er meget anvendt er p.t. at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan hente din pakke den dag der passer dig. Leveringsformen er nemlig temmelig bekvem, og tit også den mindst kostelige slags levering.