Fastkarms vindue, 013335
1.050 kr.
Mere info
Fastkarmvindue med 3 glasfelt, 012853
500 kr.
Mere info
Fastkarms- / tophængt vindue, 013003
350 kr.
Mere info
Fastkarms vinduesparti m. Top-vende Vindue, Træ/alu, 012297
2.200 kr.
Mere info
Fastkarmsvindue, 012973
350 kr.
Mere info
Fastkarms vindue, 013349
1.000 kr.
Mere info
Fastkarmsvindue, 014284
2.000 kr.
Mere info
Fastkarmsvindue, 013110
1.000 kr.
Mere info
Fastkarms vinduesparti, Træ/alu, 012459
1.600 kr.
Mere info
Fastkarmvindue med 3 glasfelter, 012855
500 kr.
Mere info
Fastkarms Parti Vindue, Træ/alu, 012418
2.000 kr.
Mere info
Fastkarmsvindue, 013102
900 kr.
Mere info
Fastkarms vindue, 013348R
650 kr.
Mere info
Fastkarms vindue, 013333
1.900 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med adskillige spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne vælge en webshop, hvor du tilbydes information omkring fastkarmvindue.
Flere byggekæder fremviser et stort produktudvalg, hvorimod nogle fokuserer på en enkelt varegruppe. Du bør vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i blandt, udover bare fastkarmvindue.
Der er variationer i priserne på billige fastkarmvindue hos de forskellige online byggekæder. Enkelte fokuserer på gode tilbud, imens andre vil have en høj grad af service. Du bør vide hvad der betyder mest for dig.
Ifald du har brug for byggematerialerne med det samme eller blot vil spare fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre varerne personligt. Dette er specielt muligt hos de udbredte byggekæder.
Du skal kende de handelsbetingelser der gælder når du handler online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Af den grund bør man læse byggeshoppens handelsbetingelser.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at se, om den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede forretninger, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se fordele ved.
De udbredte byggekæder sælger produkter fra flere nicheshops, og så kan du bestille fra et bredt sortiment af fastkarmvindue online.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og på grund af det har kunderne chancen for at købe online og hente produkterne personligt. Dermed kan du blive fri for fragtgebyret, og ovenikøbet skaffe varerne lige nu.

Nichewebshop

Alverdens nichefokuserede webshops er producenter af varerne der sælges fra større webshops. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få bedre priser.
Hovedparten af online nichebutikker har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig vil du få endnu mere begavet rådgivning fra nogle som er eksperter i netop fastkarmvindue.
De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment er opstartsfirmaer, som tit drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte ved at handle fastkarmvindue online hos dem.
Danmarks største byggemarkeder
fastkarmvindue harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i firmaets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu over 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

fastkarmvindue silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 kollegaer i deres 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

fastkarmvindue jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

fastkarmvindue bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 personer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 personer i selskabets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1For projekter udenfor har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Derfor bør du jævnligt lægge mærke til vejrmeldingerne i dagene op til byggeprojektet, så du slipper for at det uventet går i gang med at stå ned i stænger bedst som du er godt i gang med det ellers velplanlagte projekt.
2Det kan vise sig nødvendigt at søge hjælp til byggeprojektet, specielt når der er tale om større byggeprojekter. Flere byggerier behøver flere end en enkelt person. Ydermere må det være mere produktivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
3Inden du igangsætter byggeprojektet kan det blive aldeles værdifuldt at være sikker på, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Afhængigt af hvor du bor vil der være en række regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
4Måske du burde regne på hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du kan have fordel af at investere i professionel hjælp til delelementer af byggeriet. Når du henter hjælp fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at søge priser fra flere håndværkere.
5Typisk vil det vise sig fornuftigt at lave en budgetoversigt for ombygningen, så du har et økonomisk overblik. Det vil være en fordel at kortlægge hver eneste udgiftspost, og bagefter dokumentere eventuelle tilbud på dem én efter én.
6Du skal ikke på noget tidspunkt se bort fra sikkerheden, så husk påklædning såsom sikkerhedssko som sikrer dig med henblik på hændelige ulykker. Det er yderst relevant at du husker dit eget helbred i dit byggeprojekt, hovedsageligt når du ikke køber professionel hjælp.
7Du har mulighed for at få økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det får man forudsat at ombygningen er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte kræver dermed at byggeprojektet gør en positiv forskel for planeten.
8Planlægning vil være metoden til succes med byggeprocessen. Du skal sammensætte en klar strategi, som viser hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, som også inkluderer en numerisk orden. Det anbefales at være konkret idet du nedskriver din dagsorden.
9Det vil vise sig fundamentalt at have de påkrævede materialer til rådighed forud for at du går til værks med byggeriet. Du vil med fordel kunne nedskrive en enkel oversigt hvorpå der noteres de materialer du har brug for, og som det næste efterse hver eneste ting, med det formål at du er overbevist om at du har husket det hele.
10Du finder en overflod af vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube tilbyder dig ekstremt meget brugbar viden, især såfremt du bruger engelske søgeord.
11Der præsenterer sig ofte overraskende udfordringer når det handler om krævende projekter, og pga. dette kan det være meningsfuldt at der afsættes en del plads i arbejdsplanen, så man kan være ubekymret om at komme i mål.
12Man skal aldrig nogensinde stå uden det nødvendige værktøj. Jævnligt kan det være fundamentalt at have grejet disponibelt før du tager fat på byggeprocessen. Desuden er det afgørende at medregne omkostningerne hertil i dit udgiftsbudget.
De bedst vurderede byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er meget overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % har givet toprating, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og kun 8 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som klart er absolut imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er meget flot. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor hele 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket jo er absolut betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er smartest?

En hel del online selskaber frembyder nu om stunder en hel del forskellige billige former for levering til fastkarmvindue. Den mest almindelige er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan hente ordren lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er altså meget bekvem, og oftest tilmed den prisbilligste leveringsmanér.

Du kan endvidere beslutte dig for at få produkterne bragt til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden viser sig beklageligvis en anelse mere bekostelig, men lige så vel meget ligetil ift. fastkarmvindue online. Den prisbilligste leveringsmulighed kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, men dette stiller krav om at du befinder dig i nærheden af e-forhandlerens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på fastkarmvindue kan i nogle tilfælde være super essentiel i tilfælde af at du mangler dine nye produkter lige om lidt, så herved er det altså passende at vi efterser leveringstiden på fastkarmvindue. En række online firmaer – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – giver løfte om billig 1 dags levering på massevis af varer online, som forudsætter at ordren aflægges forinden et angivent klokkeslæt, så de kan nå at få pakken klar forud for at pakkepersonalet får fri.

Nogle få online webshops sikrer levering uden gebyr på fastkarmvindue online, men i de fleste tilfælde kun såfremt man handler for et fastsat beløb. Alternativt skal man gribe den billigste leveringsudgave, som typisk er at få fragtmanden til at levere din bestilling til et udleveringssted.

En masse byggemarkeder udlover afhentning hvor du bestiller billig fastkarmvindue online og afhenter i butikken. Fx Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus. De udlover bl.a. klik-og-hent på fastkarmvindue i disse byer:

Valby, Herning, Hvidovre, Frederiksberg, Værløse, Middelfart, Haderslev, Åbyhøj, Køge, Højbjerg, Aarhus, Vordingborg, Tårnby, Slagelse, Odder, Lystrup, Ikast, Helsingør, Herlev, Randers, Fredericia, Hjørring, Taastrup, Gentofte, Hedehusene, Stenløse, Svendborg, Frederiksværk, Vanløse, Varde, Lillerød, Hobro, Kokkedal, Kalundborg, Skive, Hedensted, Rødovre, Brønshøj, Søborg, Silkeborg, Korsør, Sønderborg, Ringsted, Grenaa, Esbjerg, Horsens, Skanderborg, Nørresundby, Farum, Virum, Lyngby, Odense, Haslev, Frederikshavn, Aalborg, Struer, Holstebro, Ishøj, Brønderslev, Rudersdal, Hillerød, Vallensbæk, Kolding, København, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Nakskov, Frederikssund, Vejle, Solrød Strand, Rønne, Thisted, Birkerød, Risskov, Ølstykke, Roskilde, Brabrand, Næstved, Aabenraa, Nyborg, Albertslund, Holbæk, Greve, Brøndby, Glostrup, Nærum, Jyllinge, Tilst, Viborg, Gladsaxe, Hørsholm, Ballerup, Dragør, og Allerød, .

Afhentning af fastkarmvindue er en mulighed i alle områder af landet: Jylland (Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Sjælland (Amager, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland).

Når vi kigger i data fremstår det klart, at netshoppere som regel søger efter blandt andet køb fastkarmvindue og billig fastkarmvindue. Foruden dette ser man jævnligt netshoppere søge efter eksempelvis fastkarmvindue online, fastkarmvindue priser og fastkarmvindue tilbud, plus de velkendte byggekæder som Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, 10-4 og XL-Byg.

Bedste tilbud på fastkarmvindue

Det er ret så problemfrit for almindelige mennesker at analysere tilbud på billige fastkarmvindue online hos forskellige webshops, og følgelig har langt de fleste internet handler i Danmark set sig nødsaget til at nedbringe prisniveauet på fastkarmvindue drastisk, og derudover love levering uden omkostninger.

Det kan trods alt være gunstigt at udforske et par forskellige internet firmaer efter tilbud på fastkarmvindue online forud for at du placerer ordren, således at du er garanteret at opnå den mest billige pris. Kig ikke kun hos de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Davidsen.

Man må trods alt være så påvagt, at hvis en online webshop reklamerer billige fastkarmvindue online for en udsalgspris som virker uforståeligt billig, så burde det undertiden være en indikation på en bedragerisk online forretning. Kortbetalinger er heldigvis dækket ind under en forordning, hvilket bistår dig som kunde overfor bedrageriske butikker på nettet.

Vi tilråder betalinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du drage nytte af en afdragsløsning fra fx ViaBill, forudsat du har til hensigt at betale prisen på fastkarmvindue af flere omgange. Det foreslåes ofte ved niche netbutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som fx Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan og Stark.

Når vi ser på tendenserne er det klart, at internetbrugere som regel søger for eksempel fastkarmvindue tilbud og fastkarmvindue online. Foruden dette ser man mange gange online shoppere kigge efter eksempelvis billig fastkarmvindue, fastkarmvindue priser og køb fastkarmvindue.

Læs tidligere køberes vurderinger

Trustpilot resulterer i de facto belejlige muligheder for at analysere en stor gruppe aktuelle forbrugeres evalueringer og på grund af dette er det fornuftigt, at du analyserer e-forretningens kritik forinden du handler billige fastkarmvindue online.

Facebook fremskaffer ydermere super gavnlige genveje til at få indsigt i e-butikkens pålidelighed. Derudover er der mange internet handler som tilbyder folk at formulere en kritik af ordreforløbet, hvilket ligeledes bør udnyttes til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Før folk handler billige fastkarmvindue online i en butik kan man på en vis måde studere e-shoppens betingelser, dog er det almindeligvis ikke videre spændende, især hos de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og 10-4.

En nemmere løsning kunne derfor være at se nærmere på om internet butikken er e-mærke godkendt, som generelt er en påvisning af at internet forretningen føjer de danske regler, tillige med at webbutikken tit monitoreres af fagmænd der er meget bekendte med retningslinjerne.

Det giver dig anledning til bistand, hvis du bliver udsat for besvær i processen med din ordre på fastkarmvindue. Tillige kan det anbefales at du er omhyggelig omkring de mest relevante bestemmelser der har betydning for købet af fastkarmvindue online, som for eksempel den byttepolitik internet butikken kører med.

I den relation er det på samme måde relevant, at man stadig bibeholder ens købsbekræftelse, så man en anden gang kan påvise sin bestilling af fastkarmvindue, ligegyldig om man handler hos Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma eller Stark.

Martin gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Jesper gav 4 stjerner

Fremragende!

Lone D gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Kim Poulsen gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

9 gode råd til din online shopping
1Generelt tilråder vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er en del af et regulativ, hvilket sikrer folk imod uægte webbutikker. Alternativt burde du drage nytte af en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at dække beløbet over tid.
2Det er i dag vældig hensigtsmæssigt for os alle at finde information om priser online på billige fastkarmvindue på forskellige internet foretagender, og derfor præsterer adskillige online forretninger fragt uden betaling. Det kan ikke desto mindre være gunstigt at tjekke indtil flere online varehuse efter tilbud og udsalg forud for at du bestiller, så man er skudsikker på at modtage den mindst kostelige pris.
3En stor portion internet webshops frembyder på nuværende tidspunkt en række forskellige billige leveringsmodeller til fastkarmvindue. Den mest almindelige er for nærværende afhentningssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Den er nemlig temmelig bekvem, og desuden endvidere den billigste fragtform.
4Fragttiden er selvfølgelig meget vital når vi absolut skal bruge din ordre inden for kort tid, så i det øjemed er det helt vigtigt at du finder det anslåede leveringstidspunkt ved fastkarmvindue. En række e-shops garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på flere varenumre, som står og falder med at bestillingen indsendes inden et nøjagtigt klokkeslæt.
5Nogle få webbutikker byder på fragt uden beregning på fastkarmvindue, men typisk gælder det kun hvis der indkøbes for en præcis sum. Alternativt skulle du beslutte sig for den mest betalelige leveringsversion, der typisk vil være at få dem til at levere produkterne til en pakkeshop. Leveringstypen er jævnligt ligeledes ultra enkel. Den mest billige type af levering kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne.
6Vi anbefaler at tjekke hvorvidt internet butikken er godkendt af e-mærket, som ofte er en påvisning af at online forretningen forstår de officielle regler, og at netbutikken jævnligt overvåges af fagfolk som er meget bekendte med vilkårene. Forinden folk handler billige fastkarmvindue i en online butik kan man på en vis måde overveje netshoppens regler.
7Trustpilot fører til ret så relevante løsninger til at se nøjere på ret mange forhenværende konsumenters tanker og derfor anbefaler vi, at du eksaminerer internet forretningens omtaler inden du køber billige fastkarmvindue online. Facebook giver dig også ret så gode løsninger til at få indtryk af internet webshoppens kundefokus.
8Den mest prisbevidste leveringsversion er uden tvivl selv at hente ordren, som dog afhænger af at du bor i kort afstand af webshoppens tilholdssted. Den form for fragt kan vise sig at være ekstremt aktuel om man skal bruge fastkarmvindue om kort tid. Alternativt så garanterer visse internet outlets levering uden omkostninger, men for det meste under forudsætning af at der erhverves for et fastsat beløb.
9Inden nogen bestiller billige fastkarmvindue i en internet shop behøver de altid læse e-shoppens handelsbetingelser, dog er det undertiden ikke super spændende. Derudover er det godt at man er obs på de mest basale regler der influerer på shopping af billige fastkarmvindue online, for eksempel hvilken ombytningsret e-firmaet har.