Byghjem.dk

Farvesprøjte

Wagner Farvesprøjte - W950/2361555
1.449 kr.
Mere info
Wagner Farvesprøjte - W690/2361543
1.599 kr.
Mere info
Wagner Farvesprøjte - W890/2361551
1.689 kr.
Mere info
Wagner Farvesprøjte W890 Flexio
1.699 kr.
Mere info
Wagner Farvesprøjte - W590/2361538
1.269 kr.
Mere info
Wagner Farvesprøjte W200
800 kr.
Mere info
Wagner Farvesprøjte W590 Flexio
1.299 kr.
Mere info
Wagner Farvesprøjte W100
700 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til tjekke de andre.
Flere byggecentre har et bredt sortiment af varer, imens andre er specialiserede i en enkelt varetype. Du skal tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange typer af varer at vælge fra, udover bare farvesprøjte.
For nogle er byggeri ens betydende med adskillige spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at købe fra et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt hjælp og vejledning omkring farvesprøjte.
Du bør kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor læse virksomhedens regler.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige farvesprøjte hos de forskellige online byggecentre. Nogle har fokus på lave priser, imens øvrige vil have faglig rådgivning. Du bør reflektere over hvad der betyder mest for dig.
Ifald du vil have dine byggematerialer hurtigt eller bare vil undgå fragten, så kunne du med fordel fragte materialerne på egen hånd. Dette er først og fremmest et alternativ i de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre tilbyder varer fra en lang række forskellige leverandører, så du kan handle fra et stort udvalg af farvesprøjte online.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og af den grund har mange tilbuddet om at købe online og hente produkterne på egen hånd. Derved kan man undgå leveringsomkostningen, og ovenikøbet have produkterne nu og her.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Størstedelen af små butikker har et indgående kendskab til deres online produktudvalg, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Således bør du modtage super informativ hjælp fra folk der er eksperter i netop farvesprøjte.
Majoriteten af webshops i små nicher er opstartsfirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne endda fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at handle farvesprøjte online hos dem.
Flertallet af niche webshops er producenter af varerne som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online er det muligt at få gode tilbud.
De største byggekæder i Danmark

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 personer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

farvesprøjte jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 mennesker i deres 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

farvesprøjte harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 mennesker i deres 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

farvesprøjte silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 mennesker i kædens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

farvesprøjte bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1For udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få stor betydning. På grund af dette skal du jævnligt tjekke udsigten ift. vejret i dagene før byggeriets begyndelse, så du slipper for at det ganske ubelejeligt starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du er gået i gang med dit komplekse byggeprojekt.
2Husk at kalkulere om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal få eksperthjælp til delelementer af det. Såfremt du får professionel hjælp er det fordelagtigt at notere uforpligtende tilbud fra diverse leverandører.
3Før du opstarter arbejdet kan det blive ganske vigtigt at have styr på, at dit projekt overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være diverse regler omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
4Godt forarbejde bliver nøglen til at lykkes med projektet. Du kunne overveje at have en effektiv tidsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilken dag, med en dertilhørende prioriteringsliste. Husk at være skarp idet du nedskriver din tidsplan.
5Der præsenterer sig ofte utidige problemstillinger når det kommer til krævende byggeprojekter, og pga. dette vil det vise sig væsentligt at der afsættes en god portion tid i agendaen, som gør at man kan være sikker på at nå det til den planlagte tid.
6I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at nedskrive et regnskab for projektet, så man har styr på den økonomiske del. Det kan blive en fordel at kortlægge alle poster, hvorefter man bør nedfælde online tilbud på dem enkeltvis.
7Du må ikke på noget tidspunkt fattes værktøj. Ofte vil det vise sig klogt at du har grejet til rådighed inden du går løs med byggeriet. Du må heller ikke glemme at inkludere disse omkostninger i dit budget.
8Der ligger rigelige mængder af instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube bringer dig overvældende meget udbytterig oplysning, navnligt hvis du leder på engelsk.
9Måske kan det blive vigtigt at du har samtlige materialer indkøbt forinden du iværksætter dit byggeprojekt. Du kan med fordel lave en enkel indkøbsliste hvoraf der fremgår de materialer der er nødvendige, og efterfølgende granske punkterne, hvormed du føler dig tryg ved at alt er klar.
10I visse tilfælde kan man forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives i tilfælde af at byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Støtten betinges altså af at byggeprojektet påvirker klimaet.
11Du bør aldrig nogensinde se bort fra dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse bl.a. sikkerhedshjelm som hjælper dig mod hændelige risici. Det er afgørende at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, i særdeleshed hvis du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
12Det kan være nyttigt at spørge om hjælp til dele af projektet, specielt hvis det er vigtige ombygninger. Omfattende ombygninger kræver flere end en enkelt person. Ydermere bør det blive hurtigere og mere interessant når der er flere der bidrager.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er rigtig betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % har givet den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er ekstremt betryggende. Ratingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ultra flot. Vurderingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er usædvanligt beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % giver dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er rigtig imponerende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmanér skal du vælge?

En stor portion forhandlere på nettet frembyder i øjeblikket flere billige leveringsmetoder til farvesprøjte. En af dem der er mest populær er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din nyindkøbte vare lige når det passer dig. Den er jo i høj grad overkommelig, og tit derudover den billigste leveringsudgave.

Du burde endvidere planlægge at få varerne leveret til din adresse eller til dit arbejdes adresse. Metoden bliver undertiden lidt mere bekostelig, men også meget praktisk med farvesprøjte online. Den prisbilligste leveringstype vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, som jo kræver at du befinder dig nærved e-shoppens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på farvesprøjte kan i nogle tilfælde være særligt vital når man behøver din pakke nu og her, og derfor er det virkelig relevant at man ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved farvesprøjte. En lang række internet selskaber – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – frembyder billig dag-til-dag fragt på masser af varer online, hvilket dog antager at bestillingen laves inden et fastsat tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt betjent forud for at lagerpersonalet har fyraften.

Indtil flere shops på nettet sikrer levering uden gebyr på farvesprøjte online, men ofte kun hvis man shopper for en bestemt pris. Desuden må man beslutte sig for den mest billige fragttype, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et udleveringssted.

En række netbutikker tilbyder afhentning hvor du køber billig farvesprøjte online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg. Byggecentrene tildeler blandt andet click-and-collect på farvesprøjte i følgende områder:

Frederikshavn, Rødovre, Rudersdal, Skanderborg, Hvidovre, Hørsholm, Haderslev, Frederikssund, Glostrup, Næstved, Brønshøj, Stenløse, Greve, Rønne, Svendborg, Randers, Aarhus, København, Tårnby, Struer, Birkerød, Gladsaxe, Værløse, Nærum, Silkeborg, Åbyhøj, Brabrand, Nørresundby, Kolding, Solrød Strand, Lyngby, Nakskov, Esbjerg, Brønderslev, Hedehusene, Lystrup, Aalborg, Allerød, Hedensted, Højbjerg, Farum, Thisted, Hillerød, Ølstykke, Skive, Køge, Haslev, Tilst, Vejle, Horsens, Nyborg, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Vordingborg, Charlottenlund, Aabenraa, Slagelse, Middelfart, Virum, Brøndby, Ringsted, Herlev, Søborg, Dragør, Risskov, Lillerød, Varde, Albertslund, Hjørring, Hobro, Ikast, Gentofte, Kalundborg, Ishøj, Herning, Helsingør, Ballerup, Frederiksberg, Valby, Odder, Korsør, Vanløse, Taastrup, Viborg, Kokkedal, Fredericia, Roskilde, Grenaa, Holbæk, Odense, Holstebro, Jyllinge, Vallensbæk, og Sønderborg, .

Klik-og-hent af farvesprøjte er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Lolland), Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når man kigger i tallene er det klart, at internet shoppere jævnligt leder efter for eksempel køb farvesprøjte og farvesprøjte online. Derudover ser vi jævnligt mennesker søge efter blandt andet farvesprøjte priser, billig farvesprøjte og farvesprøjte tilbud, plus de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og Stark.

Tilbud på farvesprøjte

Det er i dag ret let for enhver at søge sig frem til tilbud på billige farvesprøjte online på tværs af internet webshops, og så har mange e-butikker set sig tvunget til at nedskære udsalgspriserne på farvesprøjte en hel del, og i øvrigt præstere fragt uden betaling.

Derfor kan det ikke desto mindre vise sig indbringende at besigtige en række internet firmaer efter rabatter og tilbud på farvesprøjte online før du shopper, så man er på den sikre side med at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke blot på de gængse byggemarkeder som 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Bygma og Jem og Fix.

Man må bare være omhyggelig med, at i tilfælde af at en internet virksomhed tilbyder billige farvesprøjte online til salg for en tilbudspris der kan ses som utrolig billig, så bør det tit være et bevis på en svindel webbutik. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald omfavnet af et regulativ, der passer på en overfor uærlige online outlets.

Vi tilråder generelt køb med kort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du drage fordel af en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du agter at klare beløbet til farvesprøjte over tid. Dette tilbydes normalt hos nicheforhandlere, men dog sjældent de velkendte byggekæder som for eksempel XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Når vi kigger i statistikkerne fremstår det markant, at online shoppere mange gange søger efter eksempelvis farvesprøjte priser og køb farvesprøjte. Foruden dette ser vi ofte internet shoppere søge blandt andet farvesprøjte tilbud, farvesprøjte online samt billig farvesprøjte.

Tjek tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot frembyder aldeles fremragende løsninger til at fortolke flere andre kunders bedømmelser og af den grund rekommanderer vi, at du besigtiger webbutikkens ratings forinden du bestiller billige farvesprøjte online.

Facebook frembyder lige så vel relativt fine chancer for at få indsigt i online firmaets kundefokus. Her ser vi mange online forretninger hvor du kan nedfælde en kritik af købsoplevelsen, som på samme måde må anvendes til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk bestiller billige farvesprøjte online i en webshop behøver de når alt kommer til alt studere webbutikkens betingelser, dog er det bare ikke særlig interessant, særligt ved de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma, Bauhaus og Harald Nyborg.

Et andet alternativ kan være at efterse hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærket, eftersom det bør være en tilkendegivelse af at online forhandleren anerkender de gældende danske regler, samt at internet firmaet ofte vurderes af specialister der har nøje kendskab til reglementet på området.

Dette er en god chance for en hjælpende hånd, ifald du forvoldes problemer med dit køb af farvesprøjte. I øvrigt går vi ind for at køber er omhyggelig omkring de væsentligste regler der indvirker på bestillingen af farvesprøjte online, som for eksempel hvilken bytteret hjemmesiden benytter.

I den forbindelse er det virkelig essesentielt, at man når som helst bibeholder sin købsbekræftelse, således man fremadrettet kan bekræfte bestillingen af farvesprøjte, uanset om man handler fra XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4 eller Bygma.

Jørgen Nielsen gav 5 stjerner

Hurtig levering

Tina gav 4 stjerner

Nemt køb

Ole R gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Inge Larsen gav 5 stjerner

Alt ok

9 gode råd til internetshopping
1En hel del online firmaer garanterer fragt uden omkostninger på farvesprøjte, men oftest forudsætter det at der handles for en præcis sum. I øvrigt kan man snuppe den prisbilligste leveringsmodel, hvilket gerne er at få leveret dine varer til et udleveringssted. Løsningen viser sig som oftest desuden ekstremt let. Den billigste metode til levering vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken.
2Generelt foreslår vi at se hvorvidt internet forretningen er e-mærke tilsluttet, eftersom det længe har været en garanti for at e-forretningen respekterer de officielle regler, foruden at online shoppen ofte gennemses af jurister der er meget fortrolige vilkårene. Inden folk bestiller billige farvesprøjte i en webshop burde de for at være sikker tage stilling til e-butikkens forretningsaftale.
3Trustpilot medfører altid passelige chancer for at besigtige en længere række forhenværende forbrugeres reflektioner og derfor foreslår vi, at du udforsker internet virksomhedens omtaler inden du handler billige farvesprøjte online. Facebook indebærer endvidere de facto solide metoder til at få et kig ind i internet webshoppens kundetilfredshed.
4En stor portion online butikker giver nu om dage diverse billige metoder til levering til farvesprøjte. En af de mest benyttede er i vore dage at afsende til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Denne er jo i høj grad nem, samt ofte endda den billigste leveringsmodel.
5Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under et regulativ, hvilket passer på en overfor uoprigtige online selskaber. Som en alternativ mulighed kunne du vælge en billig afdragsordning fra fx ViaBill, hvis du gerne vil afbetale betalingen over en periode.
6Inden nogen handler billige farvesprøjte hos en online butik burde man sådan set betragte shoppens vilkår, det er dog i mange tilfælde ikke særlig spændende. Derudover er det klogt at køber er opmærksom på de fundamentale forhold der indvirker på købet af billige farvesprøjte online, for eksempel hvilken byttepolitik internet forhandleren tilsikrer.
7Det er i dag rigtig fremkommeligt for enhver at analysere priser online på billige farvesprøjte i blandt diverse webshops, og så lover masser af internet forretninger i Danmark levering uden omkostninger. Men det kan til hver en tid være smart at efterprøve nogle enkelte internet virksomheder i Danmark efter rabat og tilbud før du gennemfører din handel, sådan at man er tryg ved at skaffe sig den skarpeste pris.
8Leveringshastigheden er ualmindeligt essentiel når du mangler dine nye varer inden for kort tid, så i det øjemed er det særdeles passende at man gransker den estimerede leveringsdato ved farvesprøjte. En masse shops på nettet giver billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse varer, som imidlertid er regnet ud fra at orden realiseres forud for et fast tidspunkt.
9Den mest betalelige fragtmetode vil altid være at du selv henter varerne, men dette beroer på at du lever nær e-forhandlerens adresse. Den leveringsløsning er naturligvis yderst udslagsgivende hvis du har behov for farvesprøjte med det samme. Alternativt så lover indtil flere webbutikker fri fragt, men i mange tilfælde er det under betingelse af at der erhverves for en fastsat pris.