Byghjem.dk

Falsfræser

CMT Fasfræser HM 24x12 30° K8
250 kr.
Mere info
CMT Fasfræser VP 29x12 45° Z2 K8
675 kr.
Mere info
CMT Falsfræser VP 100x50x30 Z2+V2+2
1.550 kr.
Mere info
CMT Fasfræser HM 27x9,0 45° K8
250 kr.
Mere info
CMT Falsfræser HM 31,7x12,7 K8
380 kr.
Mere info
CMT fasfræser HM 31,7x11 45° K6
350 kr.
Mere info
CMT Fasfræser HM 31,7x11 45° K8
350 kr.
Mere info
Falsefræser Kreator KRT060160
175 kr.
Mere info
Falsefræser 31,7 mm KwB 7562-20
206 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder tilbyder et bredt produktsortiment, og andre specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du skal forholde dig til om det er betydningsfuldt for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, udover blot falsfræser.
Det er absolut meget vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ bør du overveje at vælge et andet.
Såfremt du skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte produkterne selv. Det er i særdeleshed et alternativ ved de udbredte byggecentre.
For de fleste er byggeprojekter lig med adskillige spørgsmål. På grund af det bør du overveje at shoppe hos en netbutik, hvor du har mulighed for at få information omkring falsfræser.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du shopper online, så du undgår problemer med fx returnering. Af den grund bør man tjekke virksomhedens handelsbetingelser.
Du vil finde forskelle i prisen på billige falsfræser hos de forskellige online byggekæder. En del har fokus på de bedste priser, og nogle har faglig sparring. Du må gøre dig tanker om hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og kendte virksomheder, som kan bidrage til øget tryghed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De gængse byggecentre har butikker overalt i landet, og af den grund har flertallet valget om at handle online og hente produkterne på egen hånd. Derfor kan du overveje at undgå fragtomkostningen, og samtidig få produkterne på kortere tid.
De kendte byggemarkeder samler varer fra adskillige nichebutikker, og så kan du købe fra et bredt udvalg af falsfræser online.

Nichewebshop

En masse nichebutikker på nettet har meget ekspertise i de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andre varer. Herved kan du opleve super kompetent vejledning fra medarbejdere med ekspertviden i lige præcis falsfræser.
Alverdens webshops i små nicher er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, muligvis endda lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe idet du køber falsfræser online fra deres webshop.
Størsteparten af specialiserede webshops er producenter af de varer som du kan købe i byggecentrene. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online vil du få billigere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af over 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af over 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

falsfræser harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af mere end 500 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

falsfræser silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 medarbejdere i deres 41 varehuse. Silvan tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 ansatte i deres 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 mennesker i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

falsfræser bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 mennesker i de 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 personer i selskabets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

falsfræser jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 kollegaer i de 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan være en god idé at få assistance til arbejdet, ikke mindst når der er tale om vigtige projekter. Omfangsrige byggeprojekter stiller krav om flere end en enkelt person. Ydermere bliver det mere produktivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
2Du skal for alt i verden ikke negligere sikkerheden, så glem ikke beklædning som fx hjelm og sko som hjælper dig med henblik på eventuelle skader. Det er vigtigt at du husker sikkerheden i arbejdet, navnlig hvis du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
3Ved opgaver udenfor har vind og vejr en stor rolle. Således må du jævnligt tjekke vejrmeldingerne i den tid der er op til byggeriets start, så det forhåbentlig ikke med et brag begynder at piske ned netop som du står midt i dit krævende byggeprojekt.
4Man må ikke stå uden det nødvendige udstyr. Det kan vise sig at være afgørende at du har det disponibelt før du igangsætter byggeprojektet. Det er i øvrigt vigtigt at medregne de her udgiftsposter i din økonomi.
5Det er muligt at indhente et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det får man i tilfælde af at byggeprojektet er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at byggeriet har positiv betydning for naturen.
6Muligvis kan det blive meningsfuldt at du har de påkrævede bygningsmaterialer parat forinden du går i krig med dit arbejde. Du har fordel af at nedskrive en punktforms oversigt med alt hvad du skal bruge, og efterfølgende eftergå hvert eneste punkt, så du sikrer dig at du har det hele.
7Husk at vurdere om byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere burde fremskaffe hjælp fra en fagmand til dele af byggeprocessen. Ifald du benytter assistance fra en professionel kan det godt betale sig at søge prisoverslag fra diverse firmaer.
8Forinden du påbegynder arbejdet kan det være ultra værdifuldt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype kan der vise sig diverse love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
9Der præsenterer sig jævnligt uforudsigelige problemer når det gælder avancerede opgaver, og pga. dette vurderes det væsentligt at man har afsat nok plads i køreplanen, med formålet om at man føler sig sikker på at nå i mål.
10Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at udfærdige et regnskab for projektet, så man har styr på den økonomiske del. Det vil være behjælpeligt at kortlægge alle poster, og bagefter finde frem til online tilbud på dem hver især.
11Du finder stribevis af guides og videoer på nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube bringer dig enorme mængder udbytterig info, navnligt når du benytter engelske søgeord.
12Planlægning vil være kilden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at have en effektiv arbejdsplan, der fortæller hvilke opgaver der laves på hvilke tidspunkter, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret når du laver oversigten.
De mest folkekære byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet toprating, og blot 4 % giver den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er usædvanligt betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ualmindeligt flot. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er ultra beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % giver den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er absolut overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering er smartest?

Temmelig mange firmaer på nettet yder nu til dags et hav af forskellige billige leveringsformer til falsfræser. En af de mest anvendte er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er altså ultra uproblematisk, og oftest desuden den mindst kostelige type af levering.

Du bør omvendt planlægge at få produkterne leveret til din privatbolig eller til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden er tit en anelse mere bekostelig, men på den anden side super hensigtsmæssig ved køb af falsfræser online. Den mest betalelige form for levering vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren, hvilket betinges af at du bor tæt på internet firmaets butikker, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på falsfræser er jo ultra væsentlig når du absolut skal bruge din pakke straks, og i det øjemed er det sandelig afgørende at vi kigger nærmere på den estimerede leveringstid ved falsfræser. En masse online varehuse – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres produkter online, men glem ikke at det antager at transaktionen gennemføres før et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få produkterne fikset før medarbejderne har fri.

Enkelte internet forretninger præsterer portofri levering på falsfræser online, men i de fleste tilfælde kun ifald der købes for en fastsat pris. Desuden skulle du gribe den mest betalelige type af levering, hvilket oftest vil være at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til et afhentningssted.

Temmelig mange webbutikker udlover afhentning hvor man bestiller billig falsfræser hjemmefra og selv henter i butikken. For eksempel Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bygma og Stark. Byggekæderne giver bl.a. click-and-collect på falsfræser i disse byer:

Slagelse, Aarhus, Odense, Hobro, Holstebro, Jyllinge, Nykøbing Falster, Brøndby, Albertslund, Struer, Skive, Frederiksberg, Ringsted, Roskilde, Randers, Helsingør, Thisted, Frederikssund, Tilst, Ikast, Brønshøj, Hørsholm, Aalborg, Værløse, Gentofte, Rudersdal, Brønderslev, Charlottenlund, Vejle, Esbjerg, Hjørring, Haslev, Hvidovre, Aabenraa, Svendborg, Lyngby, Søborg, Nærum, Birkerød, Åbyhøj, Korsør, Taastrup, Viborg, Ballerup, Hillerød, Sønderborg, Farum, Risskov, Nakskov, Dragør, Vordingborg, Frederikshavn, Kalundborg, Lystrup, Næstved, Solrød Strand, København, Nørresundby, Valby, Brabrand, Nyborg, Tårnby, Silkeborg, Ishøj, Gladsaxe, Horsens, Lillerød, Kolding, Højbjerg, Middelfart, Rønne, Odder, Køge, Holbæk, Vanløse, Virum, Haderslev, Ølstykke, Greve, Grenaa, Hedehusene, Stenløse, Herlev, Kokkedal, Vallensbæk, Herning, Fredericia, Hedensted, Glostrup, Frederiksværk, Allerød, Rødovre, Skanderborg, og Varde, .

Afhentning af falsfræser er tilgængeligt i alle regioner af landet: Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Lolland, Amager, Falster, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Ses der på søgedata står det markant, at internetbrugere jævnligt efterspørger bl.a. falsfræser tilbud og billig falsfræser. Foruden dette ser man som regel online shoppere efterspørge fx køb falsfræser, falsfræser online og falsfræser priser, plus de kendte byggekæder som Bygma, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og Silvan.

Find den bedste pris på falsfræser

Det er efterhånden ekstremt problemfrit for købere at sammenligne tilbud på billige falsfræser online i blandt forskellige netshops, og derfor har utallige online firmaer fundet det nødvendigt at nedskære prisen på falsfræser helt i bund, og derudover sikre gratis levering.

Men det kan immervæk blive lønnende at inspicere indtil flere internet varehuse i Danmark efter rabatter og tilbud på falsfræser online forinden du shopper, sådan at man er sikker på at få den mindst kostelige pris. Se ikke blot på de gængse byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen og Silvan.

Man skal trods alt være årvågen med, at såfremt en online virksomhed udlover billige falsfræser online for en pris som kan ses som mystisk overkommelig, burde det ofte være en indikator for en uægte e-forretning. Køb med kort er på den anden side indbefattet af en foranstaltning, der sikrer en imod svindlende online selskaber.

Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du bruge en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, når du hellere vil afbetale prisen på falsfræser senere. Det fås ofte ved nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som eksempelvis Silvan, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bygma og Bauhaus.

Når vi ser på tendenserne bliver det markant, at internetbrugere mange gange søger blandt andet billig falsfræser og falsfræser priser. Derudover ser vi som regel folk søge efter blandt andet køb falsfræser, falsfræser online og falsfræser tilbud.

Se nærmere på eksisterende kunders meninger

Trustpilot indebærer nogenlunde pæne løsninger til at læse en hel del forhenværende konsumenters synspunkter og af den grund er det fornuftigt, at du besigtiger internet butikkens omtaler inden du færdiggør din shopping med billige falsfræser online.

Facebook fører til lige så vel i højeste grad hensigtsmæssige genveje til at få en idé om online shoppens kundetilfredshed. Foruden det er der endda internet outlets hvor du kan forfatte en omtale af deres køb, som lige så vel må anvendes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk handler billige falsfræser online hos en internet virksomhed kan de helt sikkert kigge på webbutikkens regler, det er dog ofte en tidskrævende opgave, i særdeleshed med de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Stark, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix.

En anden valgmulighed er at kontrollere hvorvidt webbutikken er godkendt af e-mærket, fordi det bør være et kendetegn for at online firmaet overholder de danske regler, samt at butikken lejlighedsvis føres tilsyn med af fagfolk som forstår retningslinjerne.

Derudover tilbydes du mulighed for assistance, for så vidt du skulle få vanskeligheder ved din ordre på falsfræser. Endvidere er det en hjælp at køber er sat ind i de mest relevante vilkår der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af falsfræser online, som for eksempel hvilken returret internet shoppen anvender.

I den sammenhæng er det i øvrigt afgørende, at man stadigvæk gemmer ens faktura, således man altid vil kunne dokumentere sin bestilling af falsfræser, ligegyldig om man handler fra Davidsen, Bygma, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4 eller XL-Byg.

Lene N gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Inge gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

Charlotte T gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Mette Hansen gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

9 tips til din online shopping
1Forinden nogen shopper billige falsfræser i en internet handler behøver man helt sikkert betragte netbutikkens handelsvilkår, det er dog oftest et omfattende arbejde. Endvidere er det en hjælp at køberen er omhyggelig omkring de mest relevante betingelser der kan have indvirkning på shopping af billige falsfræser online, til eksempel hvilken byttepolitik forretningen lover.
2Det er særligt let gængeligt for internetbrugere at sammenligne priser online på billige falsfræser i blandt diverse e-shops, og på grund af dette tilbyder adskillige internet outlets levering uden omkostninger. Men det kan immervæk blive indbringende at undersøge visse e-forretninger efter tilbud og udsalg forinden du køber, således at man er skudsikker på at indhente den bedste pris.
3Trustpilot præsterer helt uafhængige chancer for at finde ud af ret mange aktuelle konsumenters vurderinger og på grund af dette er det at foretrække, at du eftergår internet firmaets kritik inden du køber billige falsfræser online. Facebook fører til endvidere visse pæne løsninger til at få indblik i internet forretningens troværdighed.
4En del forhandlere på nettet frembyder i dag diverse forskellige billige leveringstyper til falsfræser. Det mest populære er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter ordren når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er jo ret så problemfri, samt ofte derudover den billigste leveringsform.
5Vi går generelt ind for at undersøge om e-butikken er tilsluttet e-mærket, da det typisk er en erklæring om at internet selskabet opfylder de officielle danske regler, tillige med at forretningen fra tid til anden besigtiges af jurister der har den nødvendige knowhow om vedtægterne på området. Inden nogen køber billige falsfræser i en internet virksomhed kan man faktisk tage stilling til deres vilkår.
6Leveringstiden kan i nogle tilfælde være yderst afgørende såfremt man absolut skal bruge pakken omgående, så af den grund er det faktisk meningsfuldt at vi checker den forventede leveringstid på falsfræser. En lang række online forhandlere giver løfte om billig 1 dags fragt på utallige varenumre, men vær vagtsom da det er forudsat at transaktionen realiseres tidligere end et fastsat klokkeslæt.
7Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller MobilePay. Kortbetalinger er indbefattet af et regelsæt, hvilket forsvarer dig overfor bedrageriske e-firmaer. Som en anden løsning bør du overveje en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du foretrækker at afbetale omkostningerne over et længere tidsrum.
8Den mindst kostelige fragtmulighed vil utvivlsomt være selv at hente produkterne, som dog nødvendiggør at du befinder dig i nærheden af webbutikkens lager. Den leveringsmåde er yderst relevant forudsat vi har behov for falsfræser om kort tid. Alternativt så frembyder flere internet shops portofri levering, men tit gælder det kun hvis du handler for en fastsat pris.
9Indtil flere e-forretninger i Danmark præsterer fragt uden betaling på falsfræser, men i de fleste tilfælde afkræver det at man handler for et præcist beløb. Alternativt burde du udse dig den mest betalelige metode til levering, der i de fleste tilfælde er at få dem til at levere produkterne til et udleveringssted. Fragtformen viser sig beklageligvis til gengæld ret fremkommelig. Den mest letkøbte leveringsversion er utvivlsomt at hente pakken selv.