Byghjem.dk

Falke Multisliber

Metabo Multisliber FMS 200 Intec
540 kr.
Mere info
Multisliber 260 watt 3 i 1
461 kr.
Mere info
Multisliber 180 watt med 100 dele
536 kr.
Mere info
Multisliber/fugeskærer 200 W med tilbehørssæt - TE-MG 300 EQ Kit
699 kr.
Mere info
Multisliber 135 watt PowerPlus POW1820
299 kr.
Mere info
Multisliber 300 watt med tilbehør PowerPlus POWE80010
440 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
209 kr.
Mere info
Fugeskærer/multisliber 280 watt ProBuilder 43615
329 kr.
Mere info
Multisliber 3-i-1 200W MAX
328 kr.
Mere info
Slibemus 135 watt PowerPlus POW4001
199 kr.
Mere info
Slibemus 140 Watt i kuffert med 100 stk. PowerPlus
494 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til multisliber PowerPlus
118 kr.
Mere info
Multisliber 220 watt PowerPlus POWX0480
421 kr.
Mere info
Multisliber til bor, knive, sakse og sten PowerPlus POWX1350
360 kr.
Mere info
Multisliber 130 watt ProBuilder 43627
170 kr.
Mere info
Slibe- og pudsesæt 28 dele ProBuilder
70 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
199 kr.
Mere info
Multisliber 200W med 126 dele PowerPlus
529 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til Multisliber 135 watt PowerPlus POW18205
70 kr.
Mere info
Sibesæt til boremaskine/minisliber ProBuilder
69 kr.
Mere info
Gips- og loftsliber 225 mm 1220 watt PowerPlus POWX0478
1.300 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i prisen på billige Falke multisliber alt efter hvor du handler online. En del vil have billige priser, hvorimod øvrige tilbyder et højt serviceniveau. Du skal beslutte hvad du vil prioritere.
For mange er byggeri forbundet med diverse spørgsmål. Hermed kan du købe fra en online byggeshop, som kan give information omkring Falke multisliber.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gælder når du handler online, så du slipper for udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du læse webshoppens handelsbetingelser.
Nogle byggemarkeder præsterer et bredt vareudvalg, og andre fokuserer på en bestemt type af vare. Du skal tænke på om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden bare Falke multisliber.
Såfremt du skal bruge produkterne med det samme eller bare vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du overveje at fragte produkterne på egen hånd. Dette er i høj grad en mulighed ved de velkendte byggekæder.
Det er selvsagt utrolig relevant at vide, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers bør du overveje at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og almenkendte butikker, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når du shopper online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De gængse byggecentre tilbyder produkter fra alverdens producenter, hvorfor du kan handle fra et stort udvalg af Falke multisliber online.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og af den grund har du tilbuddet om at købe online og køre produkterne på egen hånd. I kraft af det har man mulighed for at blive fri for fragtomkostningen, samt ovenikøbet hente varerne lige nu.

Nichewebshop

Alverdens nicheforretninger på nettet har ekstremt meget forstand på de varer de sælger online, da de ikke sælger andre varer. Pga. dette får du formentlig ekstremt god rådgivning fra personale som er specialister i lige præcis Falke multisliber.
Forskellige nichespecifikke netbutikker er iværksættervirksomheder, der oftest drives i Danmark, gerne sågar fra dit lokalområde. Dem bidrager du til når du køber Falke multisliber online på deres webshop.
Alverdens små butikker er producenter af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte på nichebutikkerne online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Falke multisliber jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 personer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af omtrent 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i kædens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Falke multisliber harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 ansatte i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Falke multisliber silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 medarbejdere i forretningens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Falke multisliber bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 ansatte i deres 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan give mening at overveje hvorvidt projektet kan klares alene, eller du i stedet for skal sikre dig assistance fra en professionel til afslutningen af byggeprocessen. Ifald du henter assistance fra en fagperson kunne det være fordelagtigt at søge prisoverslag fra en håndfuld firmaer.
2Du må ikke negligere dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj inklusiv arbejdssko som sikrer dig imod mulige skader. Det er fornuftigt at du har styr på sikkerheden i byggeriet, navnlig hvis du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
3Du finder alverdens hjælpeartikler og videoer online hvor du kan finde hjælp. Især YouTube giver ekstremt meget konstruktiv information, i særlig grad såfremt man bruger den engelske version.
4Det kan vise sig at være godt at få assistance til ens byggeprojekt, specielt ift. omfattende ombygninger. Nogle byggeprojekter gør krav på flere personer. Samtidig bør det være mere produktivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
5Planlægning vedbliver at være vejen til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du skal sammensætte en gennemarbejdet handlingsplan, der dikterer hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, samt en tilhørende nummerorden. Forsøg at være konkret idet du udarbejder arbejdsplanen.
6Ved opgaver udendørs har vejrsituationen en vigtig rolle. Derfor kan du regelmæssigt undersøge femdøgnsprognosen i dagene op til projektets start, så det ikke uden du havde regnet med det starter med at piske ned bedst som du er startet på det omfattende projekt.
7Der viser sig stort set altid uventede vanskeligheder i tilfælde med omfangsrige byggeprojekter, og følgelig kan det vise sig afgørende at man har afsat rimelig tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man kan føle sig tryg ved at kunne få det færdiggjort.
8Man skal aldrig nogensinde stå uden det nødvendige udstyr. Tit kan det vise sig fundamentalt at have det ved hånden akkurat som du starter arbejdet. Du må heller ikke glemme at indkalkulere omkostningerne hertil i dit budget.
9Længe før du optager byggeprocessen kan det blive rimeligt fornuftigt med et tilsagn om, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig en række regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
10Typisk vil det vise sig afgørende at have lavet en budgetoversigt for dit byggeri, så man har styr på omkostningerne. Det er rationelt at dokumentere alle poster, og bagefter undersøge ens udgift ved dem én efter én.
11Du har mulighed for at spørge om offentlig støtte til ombygninger. Det bliver givet når ombygningen er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte forudsætter altså at byggeprojektet har betydning for miljøet.
12Det kan vise sig meningsfuldt at du har de nødvendige materialer klar før du begynder arbejdet. Du kan notere en enkel oversigt hvorpå der noteres hver eneste ting der skal bruges, og derefter granske hver enkelt ting, således at du kan føle dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
De bedst vurderede byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er yderst imponerende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er absolut overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er utrolig beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ekstremt betryggende. Vurderingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er usædvanligt flot. Vurderingen er baseret på 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt skal du vælge?

Mange internet outlets foreslår nu om stunder mange forskellige billige leveringsmidler til Falke multisliber. En af de mest populære er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du kan afhente ordren på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er altså ekstremt smertefri, og desuden tillige den mest prisbevidste leveringsform.

Du bør lige så vel påtænke at få produkterne bragt hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig i regelen en tak mere pebret, men også virkelig nem ved køb af Falke multisliber online. Den billigste løsning vil dog altid være selv at hente produkterne, men den mulighed står og falder med at du er lige ved internet webshoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på Falke multisliber kan være særligt vital i tilfælde af at vi absolut skal bruge varen straks, så af den grund er det ganske på sin plads at man gransker den estimerede leveringstid for Falke multisliber. Masser af online butikker – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – lover billig 1 hverdags levering på mange af butikkens produkter online, men det forudsætter at ordren lægges før et konkret klokkeslæt, så at de kan nå at få bestillingen afsendt forinden personalet drager hjemad.

Nogle få e-shops i Danmark sikrer fragtfri levering på Falke multisliber online, men tit er det betinget af at du handler for et fastslået beløb. Som alternativ kan man snuppe den mest letkøbte fragtform, der tit er at få kørt dine varer til et udleveringssted.

Adskillige webshops tildeler afhentning hvor du køber billig Falke multisliber på nettet men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma og XL-Byg. Byggemarkederne frembyder bl.a. afhentning af Falke multisliber i følgende byer:

Greve, Nyborg, Lyngby, Vanløse, Skive, Silkeborg, Nærum, Frederikssund, Slagelse, Vallensbæk, Herning, Valby, Esbjerg, Birkerød, Virum, Hedehusene, Svendborg, Farum, Vordingborg, Varde, Brønderslev, Thisted, Hedensted, Skanderborg, Dragør, Tilst, Viborg, Taastrup, Hørsholm, Albertslund, Horsens, Nørresundby, Korsør, Brøndby, Holbæk, Søborg, Aarhus, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Højbjerg, Gentofte, Frederikshavn, Jyllinge, Kolding, Haslev, Sønderborg, Hobro, Hvidovre, Kokkedal, Struer, Risskov, Grenaa, Glostrup, Gladsaxe, Middelfart, København, Roskilde, Nakskov, Aalborg, Frederiksværk, Åbyhøj, Lystrup, Rønne, Næstved, Helsingør, Hjørring, Brønshøj, Holstebro, Lillerød, Tårnby, Ishøj, Hillerød, Ikast, Randers, Ølstykke, Rødovre, Frederiksberg, Køge, Fredericia, Kalundborg, Allerød, Rudersdal, Brabrand, Herlev, Værløse, Odense, Odder, Ballerup, Haderslev, Ringsted, Vejle, Charlottenlund, Stenløse, og Aabenraa, .

Klik-og-hent af Falke multisliber er en mulighed i samtlige dele af landet: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Bornholm) og Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland).

Ses der på søgedata er det tydeligt, at folk tit kigger efter for eksempel Falke multisliber priser og billig Falke multisliber. Man ser derudover typisk mennesker kigge efter blandt andet køb Falke multisliber, Falke multisliber tilbud samt Falke multisliber online, plus de store byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

Få den bedste pris på Falke multisliber

Det har vist sig at være meget hensigtsmæssigt for forbrugerne at lave prissammenligning på billige Falke multisliber online i blandt forskellige forretninger på nettet, og følgelig har massevis af e-shops været presset til at at mindske prisen på Falke multisliber kolossalt, og derudover tilbyde billig levering.

Men det kan stadigvæk blive gunstigt at efterprøve nogle e-firmaer efter tilbud på Falke multisliber online forud for at du færdiggør din shopping, så man er garanteret at indhente den laveste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Bygma.

Du må alligevel ikke glemme, at når en online forretning frembyder billige Falke multisliber online til en salgspris der er mystisk fremragende, burde det mange gange være et kendetegn på en svindel internet virksomhed. Shopping med kort er dog indbefattet af en ordning, der garanterer kunden overfor uærlige shops på nettet.

Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du drage nytte af en afdragsordning som for eksempel ViaBill, når du gerne vil godtgøre beløbet til Falke multisliber over tid. Det fås ofte hos niche netbutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

Når vi ser på søgedata er det markant, at folk jævnligt leder efter for eksempel Falke multisliber priser og køb Falke multisliber. Derudover ser vi som regel internet shoppere søge efter fx Falke multisliber online, billig Falke multisliber og Falke multisliber tilbud.

Kig på tidligere køberes betragtninger

Trustpilot yder evigt solide muligheder for at besigtige diverse aktuelle køberes oplevelser og på grund af dette kan det være til hjælp, at du tager et kig på webbutikkens kritik forinden du bestiller billige Falke multisliber online.

Facebook tilbyder dig ligeledes ultra sikre muligheder for at få indblik i webshoppens troværdighed. Herinde er der nogle internet shops som tilbyder folk at offentliggøre en vurdering af deres køb, som ydermere bør udnyttes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk bestiller billige Falke multisliber online hos en e-forhandler behøver man helt sikkert få overblik over forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog i mange tilfælde en omfattende opgave, særligt med de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan og Bygma.

En anden valgmulighed er at undersøge hvorvidt internet shoppen er tilsluttet e-mærket, som kan være en sikkerhed for at webshoppen adlyder de danske regler, samt at internet shoppen jævnligt gennemses af jurister der er indført i de gældende bestemmelser.

Dette er en god chance for at få assistance, når du oplever besvær i forbindelse med din ordre på Falke multisliber. Yderligere er det en hjælp at kunden er sat ind i de mest betydningsfulde reglementer der kan have indvirkning på købet af Falke multisliber online, som for eksempel den ombytningsrettighed e-handlen anvender.

I den forbindelse er det ligeledes essesentielt, at man stadigvæk gemmer sin faktura, så man i fremtiden vil kunne påvise købet af Falke multisliber, uagtet om man køber hos Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen eller Bygma.

Søren Møller gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Peter gav 4 stjerner

Det var helt ok.

Camilla Pedersen gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Martin gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

9 gode råd til online indkøb
1Det er ultra fleksibelt for os alle at finde de bedste priser online på billige Falke multisliber i blandt forskellige online firmaer, og for det præsterer en hel del internet handler i Danmark billig levering. Derfor kan det imidlertid blive smart at se nærmere på en række shops på nettet efter tilbud og udsalg inden du placerer ordren, sådan at du ikke er i tvivl om at opnå den laveste pris.
2En række online selskaber tilbyder levering uden gebyr på Falke multisliber, men tit gælder det kun hvis der aftages for et fastslået beløb. Desuden burde du gribe den mest betalelige mulighed for levering, der mange gange vil blive at få dem til at køre pakken til et afhentningssted. Leveringsmetoden er godt nok ligeledes super smart. Den prisbilligste fragttype vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne.
3Masser af online selskaber udlover i vore dage en lang række forskellige billige leveringsmetoder til Falke multisliber. En der er meget populær er i øjeblikket pakkeshoppen, hvor du så nemt kan hente din pakke når det passer dig. Fragttypen er altså ualmindeligt bekvem, samt i mange tilfælde endda den billigste slags levering.
4Leveringsdygtigheden er naturligvis ret essentiel hvis vi mangler varerne om et øjeblik, og af den grund er det naturligvis klogt at man kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt for Falke multisliber. Størstedelen af e-firmaer i Danmark præsterer billig levering på næstkommende hverdag på en række af deres produkter, men vær på vagt da det er forudsat at bestillingen placeres inden et givent klokkeslæt.
5Vi tilråder at tjekke hvorvidt e-shoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket skulle være en angivelse af at internet forhandleren retter sig efter de danske retningslinjer, samt at internet butikken løbende revideres af sagkyndige som er meget bekendte med de gældende regulativer. Forinden folk handler billige Falke multisliber i en online forretning kan man i reglen have øje for webshoppens handelsbetingelser.
6Forud for at nogen handler billige Falke multisliber hos en online forretning behøver man helt sikkert tyde webshoppens vilkår, det er dog oftest et tidskrævende projekt. Udover dette er det anbefalelsesværdigt at man er vidende om de mest betydningsfulde betingelser der influerer på handlen med billige Falke multisliber online, for eksempel hvilken ombytningsret webbutikken benytter.
7Trustpilot fremskaffer fuldkommen tiltalende muligheder for at verificere en hel del øvrige kunders erfaringer og derved foreslår vi, at du verificerer online butikkens omtaler før du bestiller billige Falke multisliber online. Facebook indebærer ydermere egentlig sikre genveje til at få indsigt i online forhandlerens kundefokus.
8Den mest betalelige form for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, som desværre afhænger af at du har bopæl i nærheden af e-firmaets arbejdslager. Den leveringsudgave kan være ekstremt relevant hvis du står og skal bruge Falke multisliber om få sekunder. Alternativt så lover en hel del internet varehuse gratis fragt, men i de fleste tilfælde kræver det at der shoppes for en fastsat pris.
9Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er inkluderet i en anordning, hvilket værner kunden overfor fup internet outlets. Alternativt kan du udnytte en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, når du tilstræber at dække beløbet over en længere periode.