Faldstop CSG Rebel 12 m
11.134 kr.
Mere info
Faldstop CSG sealed RSQ
59.045 kr.
Mere info
Faldstop CSG Ultra Lok 9m
19.133 kr.
Mere info
Faldstoptalje Skylotec 4m
4.050 kr.
Mere info
Faldstop 9 m CSG sealed
26.003 kr.
Mere info
Faldstop m nødspil CSG Sealed
50.081 kr.
Mere info
Faldstop CSG Rebel 6 m
10.768 kr.
Mere info
Faldstop CSG sealed RSQ og
70.684 kr.
Mere info
Faldstop CSG sealed RSQ
38.553 kr.
Mere info
Faldstop m nødspil CSG Sealed
48.909 kr.
Mere info
Faldstop Antec R3 Reflex 3 m
3.853 kr.
Mere info
FS faldstop FS960 m/nødhejs
21.980 kr.
Mere info
Faldstoptalje Skylotec 20m
8.486 kr.
Mere info
Faldstop FS933 sharp edge
5.816 kr.
Mere info
Faldstop 15 m CSG Sealed
33.459 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gælder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør du kende webshoppens regler.
Det er absolut super vigtigt at vide, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers bør du overveje at vælge et andet.
Nogle byggekæder udbyder et enormt produktsortiment, hvorimod nogle er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du bør reflektere over om det er vigtigt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden bare faldstop.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige faldstop fra byggekæde til byggekæde. Nogle satser på de bedste priser, hvorimod øvrige satser på service. Du bør vurdere hvad der for dig er det vigtigste.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med en verden af spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne bestille ved et online byggemarked, som tilbyder gode råd til valg af faldstop.
Når du skal bruge produkterne hurtigt eller blot har lyst til at undgå fragten, så kan du overveje at fragte produkterne på egen hånd. Dette er i høj grad et alternativ i de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og derigennem har man valget om at bestille online og transportere byggematerialerne selv. Takket være dette kan du overveje at spare leveringsgebyret, og endda have produkterne nu og her.
De store byggecentre er udbredte og almenkendte butikker, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når man stopper online. Dette kan du se fordele ved.
De store byggemarkeder sælger produkter fra en lang række forskellige nicheshops, hvorfor du kan shoppe fra et stort sortiment af faldstop online.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede netbutikker er producenter af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online er det muligt at få gode tilbud.
En masse specialiserede webshops er mindre firmaer, der tit er danske, gerne sågar lokalt i dit område. Disse hjælper du når du handler faldstop online fra deres webshop.
En masse webshops som sælger få produkter har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre produkter. Følgelig får du formentlig mere indsigtsfuld vejledning fra mennesker som er specialister i lige præcis faldstop.
De største byggecentre i Danmark
faldstop bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 mennesker i de 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

faldstop jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

faldstop harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 medarbejdere i deres 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i de 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 mennesker i firmaets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

faldstop silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der kommer altid overraskende vanskeligheder når det handler om omfattende projekter, og altså kan det vise sig af stor betydning at man afsætter god nok plads i køreplanen, så man kan føle sig ubekymret om at have tid nok til det.
2I mange tilfælde vil det være fundamentalt at have lavet et regnskab for istandsættelsen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil være behjælpeligt at tage noter til alle omkostninger, hvorefter man bør gennemgå omkostningen ved dem hver især.
3Du skal ikke forsømme dit eget helbred, så husk beklædning som hjelm og sko som hjælp overfor potentielle ulykker. Det er klogt at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst når du ikke investerer i eksperthjælp.
4Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Derfor må du hyppigt undersøge vejrudsigten i forbindelse med arbejdets start, så du undgår at det med et brag starter med at regne netop som du er godt i gang med det vigtige projekt.
5Inden du optager byggeprocessen må det være ganske vigtigt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Alt efter din bopæl kan der vise sig diverse love omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
6Du kan indhente støtte fra det offentlige til byggerier. Det ydes i tilfælde af at projektet bidrager positivt til klimaet. Den økonomiske støtte kræver dermed at renoveringen har positiv betydning for naturen.
7Det kan blive at have noget at sige at have de nødvendige byggematerialer disponible før du indleder håndværket. Du kunne udarbejde en overskuelig liste indeholdende alt hvad der skal bruges, og dernæst gennemgå punkterne, med øje for at du er sikker på at du har husket det hele.
8Det bør overvejes at få assistance til byggeprojektet, hovedsageligt når der er tale om store ombygninger. Store byggeprojekter gør krav på flere folk. Endvidere bør det være bedre og mere interessant at dele arbejdet med andre.
9Du bør under ingen omstændigheder undvære værktøj. Det kan vise sig at være fordelagtigt at have udstyret klar til brug forinden du begynder på byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at indregne de medfølgende udgifter i dit økonomiske overblik.
10Godt forarbejde viser sig som nøglen til et godt forløb med byggeprocessen. Du anbefales at forfatte en velovervejet strategi, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilken dag, og som også indeholder en nummerorden. Det anbefales at være realistisk når du laver tidsplanen.
11Husk at overveje om projektet kan klares alene, eller du hellere skal købe eksperthjælp til dele af det. Når du fremskaffer eksperthjælp vil det normalt være en god idé at få tilbud fra en håndfuld leverandører.
12Der findes vældig mange guides og videoer på nettet som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube tilbyder dig en masse nyttig oplysning, i særlig grad forudsat at du benytter engelske søgeord.
De bedst anmeldte byggemarkeder
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er fantastisk imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er utrolig flot. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er meget betryggende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket jo er usædvanligt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ekstremt flot. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken løsning til levering er smartest?

Størstedelen af webshops i Danmark yder til alt held et stort udvalg af billige fragttyper til faldstop. En der er meget populær er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter dine produkter når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er altså meget uproblematisk, og typisk også den mest billige form for fragt.

Du kunne også påtænke at vælge at få leveret til din privatbolig eller ud på dit arbejde. Muligheden er for det meste en lille smule mere pebret, men også ekstremt let ved køb af faldstop online. Den mindst kostelige leveringsmanér er dog at du selv henter pakken, men dette er betinget af at du lever i nærheden af online firmaets byggemarked, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragttiden på faldstop kan være ekstremt afgørende når du står og skal bruge dine nye produkter nu og her, og herved er det relativt afgørende at man tjekker den forventede leveringstid ved faldstop. En hel del internet forretninger – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – lover billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit varer online, hvilket dog er betinget af at bestillingen gennemføres før et fast tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få produktet sendt afsted forinden logistikmedarbejderne har fyraften.

Nogle få netbutikker lover fragt uden betaling på faldstop online, men i mange tilfælde kun hvis der erhverves for en konkret sum. Alternativt skulle du tage den mindst kostelige leveringsmodel, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at bringe bestillingen til et afhentningssted.

Mange netshops frembyder click-and-collect hvor man bestiller billig faldstop online men selv henter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Stark, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 og Silvan. Byggemarkederne foreslår bl.a. afhentning af faldstop i følgende byer:

Hillerød, Jyllinge, Tilst, Aabenraa, Ringsted, Ølstykke, Gladsaxe, Taastrup, Ishøj, Frederikssund, Herning, Lystrup, Svendborg, Albertslund, Søborg, Odense, Holbæk, Skanderborg, Greve, Solrød Strand, Højbjerg, Varde, Kalundborg, Hobro, Odder, Haslev, Rudersdal, Randers, Kokkedal, Korsør, Viborg, Thisted, Stenløse, Glostrup, Helsingør, Herlev, Næstved, Værløse, Åbyhøj, Nyborg, Rødovre, Ikast, Frederiksberg, Slagelse, Vanløse, Køge, Holstebro, Hvidovre, Horsens, København, Nykøbing Falster, Aalborg, Aarhus, Birkerød, Tårnby, Nærum, Haderslev, Nakskov, Skive, Lyngby, Roskilde, Farum, Sønderborg, Vallensbæk, Grenaa, Gentofte, Struer, Fredericia, Brønshøj, Allerød, Hørsholm, Vordingborg, Kolding, Middelfart, Brøndby, Frederikshavn, Risskov, Brønderslev, Esbjerg, Hjørring, Brabrand, Valby, Vejle, Virum, Nørresundby, Hedehusene, Silkeborg, Charlottenlund, Lillerød, Ballerup, Frederiksværk, Hedensted, Rønne, og Dragør, .

Click-and-collect af faldstop er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn), Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark) og Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Amager).

Ved kig i tallene er det markant, at internet shoppere jævnligt efterspørger blandt andet faldstop online og køb faldstop. Vi ser derudover jævnligt mennesker kigge efter eksempelvis faldstop tilbud, billig faldstop og faldstop priser, foruden de kendte byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

Bedste tilbud på faldstop

Det er i dag rigtig gnidningsløst for alle at finde tilbud på billige faldstop online hos forskellige firmaer på nettet, og derfor har langt de fleste webshops fundet det uundgåeligt at nedskære udsalgspriserne på faldstop markant, og ovenikøbet yde fragt uden omkostninger.

Derfor kan det immervæk være fordelagtigt at tjekke indtil flere forhandlere på nettet efter billige priser på faldstop online forinden du bestiller, så man er på den sikre side med at skaffe sig den laveste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, Stark, Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

Man skal lige meget hvad ikke undervurdere, at i tilfælde af at en internet butik frembyder billige faldstop online til en udsalgspris der anses for kolossalt god, kan det mange gange være et signal om en uægte internet shop. Kortbestillinger er imidlertid omfattet af en lovbestemmelse, hvilket bistår dig overfor uoprigtige internet handler.

Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller MobilePay. Som alternativ burde du vælge en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du hellere vil finansiere pengene til faldstop over tid. Dette foreslåes som regel ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de kendte byggekæder som for eksempel XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 og Davidsen.

Ved kig i søgedata bliver det tydeligt, at internet shoppere tit søger eksempelvis faldstop online og faldstop tilbud. Derudover oplever man typisk mennesker lede efter for eksempel faldstop priser, billig faldstop samt køb faldstop.

Gennemsøg andre menneskers ratings

Trustpilot genererer ret pålidelige løsninger til at besigtige mange tidligere brugeres domme og herved tilråder vi, at du eksaminerer netbutikkens vurderinger inden du bestiller billige faldstop online.

Facebook bringer dig ydermere egentlig stabile muligheder for at få indtryk af internet webshoppens pålidelighed. Herinde er der en del online butikker hvor du kan sammensætte en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket tillige burde benyttes til at fornemme kundetilfredsheden.

Forinden folk bestiller billige faldstop online hos en shop kan de ideelt set sætte sig ind i webbutikkens handelsvilkår, det er dog ofte ikke super interessant, specielt på de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og Stark.

En anden valgmulighed kunne være at tjekke om netshoppen er e-mærke tilsluttet, som bør være en antydning af at internet virksomheden anerkender de danske love, udover at shoppen af og til revurderes af fagfolk som har megen viden om reglerne på området.

Dette er desuden din anledning til at blive hjulpet, ifald du får vanskeligheder med din shopping med faldstop. Tilmed kan det anbefales at køber er opmærksom på de mest relevante betingelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af faldstop online, fx den ombytningsret webshoppen tilbyder.

I relation til det er det ydermere vigtigt, at man permanent sikrer sin købsbekræftelse, således man i fremtiden vil kunne eftervise bestillingen af faldstop, ligegyldig om man shopper fra Silvan, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Stark eller XL-Byg.

Kim N gav 5 stjerner

Det var godt !

Lene F gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

Hanne Kristensen gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Karen Nielsen gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

9 tips til din online shopping
1Antal dages levering er naturligvis ret så aktuel forudsat vi står og skal bruge din ordre nu og her, og derfor er det faktisk på sin plads at man besigtiger det anslåede leveringstidspunkt for faldstop. En del e-forhandlere stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på mange af shoppens produkter, men vær obs på at det tager udgangspunkt i at bestillingen køres igennem forud for et konkret klokkeslæt.
2Den mest betalelige leveringsmodel vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, som jo er betinget af at du har bopæl nærved e-handlens lager. Den løsning til levering kan være super afgørende forudsat vi absolut skal bruge faldstop inden for kort tid. Alternativt så tilbyder flere e-firmaer fragt uden omkostninger, men undertiden er det så nødvendigt at du aftager for et bestemt beløb.
3Generelt slår vi et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en ordning, hvilket bistår dig som køber overfor bedrageriske e-shops. Som en anden løsning bør du drage nytte af en løsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at betale regningen ude i fremtiden.
4Trustpilot frembringer i højeste grad gavnlige genveje til at evaluere en lang række eksisterende brugeres omtaler og på grund af dette er det fornuftigt, at du eftersøger e-forhandlerens vurderinger før du bestiller billige faldstop online. Facebook bringer dig derudover stort set fortræffelige løsninger til at få et kig ind i webbutikkens troværdighed.
5Det har vist sig at være særdeles fleksibelt for internetbrugere at sammenligne priser online på billige faldstop på forskellige online shops, og så præsterer en hel del online varehuse levering uden gebyr. Det kan dog immervæk vise sig rentabelt at efterprøve flere online butikker efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører dit køb, så man er skudsikker på at antage den laveste pris.
6En hel del online outlets garanterer gratis levering på faldstop, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at der bestilles for en konkret pris. Derudover skulle du beslutte sig for den mest prisbevidste form for fragt, som ofte vil være at få dem til at levere din pakke til en pakkeshop. Leveringsformen bliver beklageligvis samtidig virkelig gnidningsløs. Den prisbilligste leveringsmulighed kan ikke modsiges at være selv at hente pakken.
7Forinden nogen køber billige faldstop hos en online butik bør de på en vis måde læse netbutikkens vilkår, det er dog ofte ikke super interessant. Tillige kan det anbefales at køber er på vagt for de grundlæggende vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige faldstop online, eksempelvis hvilken byttepolitik e-forretningen anvender.
8En række webbutikker i Danmark foreslår på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige leveringsløsninger til faldstop. En favorit er nu til dags udleveringssteder, som giver dig mulighed for at hente din pakke når du har lyst. Leveringsformen er nemlig særligt overkommelig, samt oftest tilmed den billigste form for levering.
9Generelt foreslår vi at bemærke hvorvidt e-forhandleren er e-mærke godkendt, som burde være en garanti for at online butikken retter sig efter de danske regler, og at den fra tid til anden gennemses af eksperter der mestrer retningslinjerne. Forud for at folk køber billige faldstop på en forhandler på nettet behøver de i virkeligheden gennemse forhandlerens handelsaftale.