Falddæmper CSG Force2 Shockwav
5.120 kr.
Mere info
Falddæmper FS 504TB 2m single
2.305 kr.
Mere info
Falddæmper 2 m CSG
5.154 kr.
Mere info
Falddæmper FS 516 1,5 m dobbel
1.660 kr.
Mere info
Falddæmper Skylotec Pro Flex Y
4.296 kr.
Mere info
Falddæmper FS 505TB 2m dobbel
3.638 kr.
Mere info
Falddæmper 2 m CSG
2.510 kr.
Mere info
Falddæmper Antec webbing 2m
1.821 kr.
Mere info
Falddæmper FS522R-CB dobbel
3.120 kr.
Mere info
Falddæmper Sala Global F2 WE
5.274 kr.
Mere info
Falddæmper FS 516 1,5 m dobbel
1.243 kr.
Mere info
Falddæmper 2 m CSG tie back
2.660 kr.
Mere info
Falddæmper FS 502KEV 2m dobbel
2.664 kr.
Mere info
Falddæmper CSG AE529E/3
1.696 kr.
Mere info
Falddæmper 1,8 m CSG AE532/3
2.369 kr.
Mere info
Falddæmper FS 510 1,5 m single
1.151 kr.
Mere info
Falddæmper FS521R-CB single
2.733 kr.
Mere info
Falddæmper fast 2m CSG AE522/5
1.695 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returret. Af den grund bør du læse byggeshoppens regler.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at undersøge, om de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Du vil finde variationer i priserne på billige falddæmper hos de forskellige online byggecentre. Nogle fokuserer på gode priser, imens nogle tilbyder en høj grad af service. Du bør forholde dig til hvad du vil prioritere.
For en del er byggeri lig med en verden af spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at vælge en netbutik, hvor du får råd og vejledning til valg af falddæmper.
Nogle byggekæder fremviser et stort varesortiment, og andre specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du bør vide hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, foruden blot falddæmper.
Når du har brug for byggematerialerne hurtigt eller blot ønsker at blive fri for leveringsomkostningen, så kan du med fordel hente byggematerialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed en mulighed hos de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og velkendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget troværdighed til dig der skal købe online. Det vil nogle se som en fordel.
De udbredte byggecentre er tilgængelige overalt i landet, og pga. det har flertallet chancen for at købe online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Takket være dette har du valget om at blive fri for leveringsgebyret, samt tilmed have varerne med det samme.
De velkendte byggecentre udbyder varer fra forskellige nicheshops, og dermed har du mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af falddæmper online.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede netbutikker er iværksætterfirmaer, der oftest har danske ejere, måske endda lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at handle falddæmper online på deres side.
De fleste nichebutikker står selv for produktion af produkterne der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte på nichebutikkerne online får du et ekstra godt tilbud.
Majoriteten af webshops som sælger få produkter har en enorm viden om de produkter de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Herved vil du opleve super anvendelig sparring fra folk med ekspertviden i netop falddæmper.
De 10 største byggemarkeder

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i forretningens 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag mere end 500 ansatte i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

falddæmper harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i de 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

falddæmper jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 personer i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 medarbejdere i deres 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

falddæmper silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 personer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

falddæmper bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 kollegaer i kædens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 medarbejdere i forretningens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 personer i deres 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Muligvis kan det blive meningsgivende at have alle materialer klar til brug forud for at du kaster dig over eksekveringen. Du kan lave en enkel indkøbsseddel indeholdende alt hvad der bliver brug for, og som det næste tjekke hvert enkelt punkt, med det formål at du er overbevist om at alt er på sin plads.
2Det kan være til god gavn at få assistance til byggearbejdet, ikke mindst når det kommer til krævende byggerier. Krævende projekter bør udføres af flere end en enkelt person. Desuden bør det være mere effektivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
3Du må aldrig nogensinde se bort fra dit eget helbred, så glem ej påklædning herunder sikkerhedssko som sikring overfor potentielle ulykker. Det er vigtigt at have styr på din sikkerhed i byggeriet, specielt ifald du ikke får assistance fra en fagmand.
4Planlægning viser sig som vejen til et godt forløb med byggeriet. Du bør udarbejde en effektiv køreplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en prioriteringsliste. Husk at være realistisk i sammensætningen af agendaen.
5Der findes en verden af hjælpeartikler og videoer på internettet som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube tilbyder ekstremt meget brugbar oplysning, i særlig grad hvis du leder på engelsk.
6Husk at kalkulere om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør hente eksperthjælp til noget af projektet. Såfremt du køber hjælp fra en ekspert kan det være fordelagtigt at tage imod tilbud fra forskellige selskaber.
7Ofte vil det være afgørende at udfærdige et regnskab for renoveringen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil være en god idé at tage noter til samtlige poster, og bagefter dokumentere beløbet for dem én efter én.
8Husk at du kan indhente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes forudsat at ombygningen er godt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at byggeriet influerer positivt på naturen.
9Ved udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en stor rolle. Således må du tit kigge på vejrudsigten lige før byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme begynder at stå ned i stænger når du netop er ved at færdiggøre dit avancerede byggeprojekt.
10Der kommer altid pludselige bump på vejen i tilfælde med større projekter, og pga. dette vil det vise sig afgørende at man har afsat god tid i agendaen, som bidrager til at man føler sig overbevist om at have tid nok til det.
11Forinden du optager arbejdet kan det blive vildt meningsfuldt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig begrænsende regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
12Man vil ikke på noget tidspunkt mangle arbejdsredskaber. Ofte kan det være en fordel at have det til rådighed inden du tager fat på dit byggeprojekt. Du bør i øvrigt huske at medtage de her omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
De højest bedømte byggekæder
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er yderst imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % giver 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som altså er kolossalt betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % har givet toprating, og alene 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er usædvanligt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er virkelig godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er yderst flot. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

Størstedelen af online forretninger yder heldigvis en række forskellige billige former for levering til falddæmper. En af de mest anvendte er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, som giver dig fleksibiliteten til at hente produkterne når du har lyst. Denne er jo ekstremt let, samt ofte også den mest billige leveringstype.

Du kan på samme måde afveje for og imod at vælge levering til din adresse eller til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen er ofte en anelse mere pebret, men endvidere ret smart for falddæmper online. Den mindst kostelige fragttype er uden tvivl at hente pakken selv, hvilket betinges af at du bor med kort afstand til online shoppens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på falddæmper kan i nogle tilfælde være vældig vigtig om vi har behov for din ordre nu og her, så herved er det i sandhed vigtigt at vi dobbelttjekker den estimerede leveringsdato for falddæmper. Temmelig mange e-shops – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – præsterer billig 1 dags fragt på deres primære varer online, hvilket kræver at ordren køres igennem forinden et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de kan nå at få ordren ekspederet før medarbejderne drager hjemad.

Nogle få outlets på nettet sikrer portofri fragt på falddæmper online, men i reglen er det forudsat at der erhverves for en fastsat pris. Derudover skal du snuppe den billigste leveringsudgave, som ofte er at få kørt dine varer til et udleveringssted.

En stor portion kæder tildeler click-and-collect hvor du handler billig falddæmper online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bygma og Davidsen. Byggecentrene giver eksempelvis afhentning af falddæmper i disse områder:

Ølstykke, Ballerup, Esbjerg, Risskov, Ishøj, København, Solrød Strand, Hedensted, Hjørring, Skive, Nykøbing Falster, Lystrup, Nørresundby, Nærum, Allerød, Horsens, Brønderslev, Rudersdal, Korsør, Aalborg, Søborg, Vallensbæk, Brøndby, Kolding, Odense, Albertslund, Svendborg, Hvidovre, Rønne, Frederiksværk, Lillerød, Herning, Dragør, Ikast, Brønshøj, Fredericia, Struer, Randers, Slagelse, Virum, Aarhus, Gentofte, Odder, Tårnby, Nyborg, Birkerød, Gladsaxe, Farum, Vordingborg, Holbæk, Hillerød, Middelfart, Charlottenlund, Kalundborg, Nakskov, Vanløse, Glostrup, Tilst, Ringsted, Grenaa, Skanderborg, Lyngby, Rødovre, Kokkedal, Herlev, Jyllinge, Taastrup, Silkeborg, Helsingør, Hedehusene, Hobro, Frederikshavn, Sønderborg, Valby, Greve, Frederikssund, Næstved, Varde, Holstebro, Vejle, Hørsholm, Værløse, Køge, Stenløse, Haderslev, Viborg, Haslev, Aabenraa, Roskilde, Thisted, Brabrand, Frederiksberg, Højbjerg, og Åbyhøj, .

Klik-og-hent af falddæmper er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn), Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Lolland, Falster, Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden) og Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland).

Når vi ser på data er det markant, at online shoppere ofte kigger efter fx køb falddæmper og falddæmper online. Foruden dette oplever man tit internet shoppere lede efter eksempelvis billig falddæmper, falddæmper tilbud samt falddæmper priser, foruden de velkendte byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Bygma, 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

Rabat på falddæmper

Det har vist sig at være super ukompliceret for enhver at finde frem til de bedste priser på billige falddæmper online på flere online outlets, og så har en hel del online virksomheder fundet det nødvendigt at mindske priserne på falddæmper betragteligt, og derudover tilbyde fragt uden beregning.

Derfor kan det alligevel være gunstigt at sammenholde nogle få e-forretninger efter rabatter og tilbud på falddæmper online forinden du shopper, således at man er sikret at indhente den mest betalelige pris. Se ikke blot hos de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4 og Silvan.

Man må alligevel være opmærksom på, at hvis en online webshop tilbyder billige falddæmper online til en udsalgspris der anses for ufattelig attraktiv, er det undertiden være en varsel om en svindel e-butik. Kortbestillinger er dog dækket ind under en orden, der skærmer en imod fup online outlets.

Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, ifald du har til hensigt at afdrage omkostningerne til falddæmper over tid. Dette tilbydes normalt ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de kendte byggecentre som for eksempel XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Stark og Silvan.

Når vi ser på tallene er det klart, at folk typisk søger eksempelvis billig falddæmper og falddæmper priser. Man ser derudover typisk folk søge fx køb falddæmper, falddæmper tilbud og falddæmper online.

Analyser tidligere brugeres bedømmelser

Trustpilot tilbyder dig rigtig udmærkede genveje til at dechifrere flere andre konsumenters betragtninger og af den grund anbefaler vi, at du læser webshoppens anmeldelser forud for at du placerer din ordre på billige falddæmper online.

Facebook præsterer ydermere nogle gode metoder til at få et kig ind i online forhandlerens popularitet. Foruden det er der en del online virksomheder som tilbyder kunderne at sammensætte en omtale af ordreforløbet, hvilket på samme måde bør benyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige falddæmper online på en e-forretning burde man faktisk gennemlæse butikkens handelsbetingelser, dog er det i mange tilfælde en tidskrævende opgave, især med de store byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark og Bauhaus.

Et alternativ kan derfor være at finde ud af hvorvidt online shoppen er e-mærket, siden det typisk er et signal om at e-butikken tilslutter sig de officielle danske regler, udover at internet forretningen en gang i mellem efterses af fagmænd der kender til lovgivningen.

Derudover giver det dig genvej til at blive hjulpet, for så vidt du får dilemmaer i forbindelse med dit køb af falddæmper. Udover dette tilrådes det at køber er vaks omkring de mest basale regler der indvirker på købet af falddæmper online, som for eksempel den byttepolitik internet butikken har.

I den relation er det virkelig relevant, at man altid gemmer ens kvittering, så man altid vil kunne bevidne bestillingen af falddæmper, uafhængig af om man har købt ved Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark eller Bygma.

Anna Rasmussen gav 5 stjerner

Nemt køb

Lars L gav 4 stjerner

Hurtig

Hanne B gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Charlotte gav 4 stjerner

Fornuftig pris

9 gode råd til online shopping
1Antal dages levering kan vise sig at være ret essentiel om du absolut skal bruge varerne straks, og af den grund er det faktisk aktuelt at du studerer den anslåede leveringsdato ved falddæmper. De fleste forhandlere på nettet præsterer billig 1 hverdags levering på en hel del produkter, som alligevel tager udgangspunkt i at bestillingen gennemføres inden et aftalt tidspunkt.
2Vi anbefaler at tjekke hvorvidt netbutikken er støttet af e-mærket, hvilket ofte er en indikation om at e-butikken accepterer de danske regler, samt at online shoppen hyppigt overvåges af fagfolk der forstår lovene på området. Forud for at folk shopper billige falddæmper i en internet virksomhed behøver man de facto gennemgå netbutikkens forretningsbetingelser.
3Det er jo efterhånden ultra ukompliceret for os alle at finde information om priser online på billige falddæmper i blandt flere webbutikker, og herved yder langt de fleste online butikker gebyrfri levering. Det kan alligevel være smart at sammenholde enkelte online forretninger efter rabat og tilbud før du gennemfører din bestilling, sådan at du er sikker på at opnå den mest attraktive pris.
4Generelt tilråder vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er dækket ind under et reglement, hvilket bistår os imod fup butikker på nettet. Som en anden løsning kan du overveje en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du vil klare regningen senere.
5Enkelte e-firmaer sikrer portofri levering på falddæmper, men tit kræves det at der købes for et bestemt beløb. Desuden skulle man beslutte sig for den mest letkøbte løsning til levering, der i mange tilfælde vil være at få dem til at levere din ordre til et afhentningssted. Leveringstypen er gerne ydermere særligt overkommelig. Den billigste fragttype er dog at hente varerne selv.
6Adskillige shops på nettet tilbyder til alt held diverse billige fragtløsninger til falddæmper. En der er meget almindelig er for nærværende levering til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente ordren når det passer dig bedst. Leveringstypen er altså usædvanlig let, og ofte ydermere den mindst kostelige leveringsform.
7Den mest letkøbte leveringstype vil altid vise sig at være selv at hente pakken, men dette beroer på at du opholder dig nærved internet virksomhedens bopæl. Den form for levering er yderst bestemmende hvis vi har brug for falddæmper inden for kort tid. Alternativt så garanterer indtil flere webbutikker fragt uden beregning, men tit er det betinget af at man bestiller for en fastsat sum.
8Forud for at folk bestiller billige falddæmper hos en internet handler behøver man egentlig læse deres regler, men det er naturligvis ikke særlig morsomt. Herudover er det smart at køber er obs på de elementære forhold der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige falddæmper online, f.eks. den byttepolitik online forhandleren garanterer.
9Trustpilot tilbyder dig nogle relevante muligheder for at studere en lang række aktuelle kunders anmeldelser og derved tilrådes det, at du iagttager e-forhandlerens anmeldelser inden du handler billige falddæmper online. Facebook bringer dig på samme måde en del værdifulde genveje til at få en idé om internet virksomhedens popularitet.