Teng Tools værkstedsvogn TCMM1055N med 1055 dele
49.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCW809N
17.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCEMM249N med 249 dele
22.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM1001N med værktøj 1001 dele
39.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMONSTER02 med værktøj 1190 dele
67.495 kr.
Mere info
Stanley værkstedsvogn 1-95-621
1.585 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCW807SV BASIC
8.495 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM491N med 491 dele værktøj
21.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM546N med 546 dele
15.595 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM600
22.500 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMMIND08 med værktøj 569 dele
32.295 kr.
Mere info
Værkstedsvogn - TC-TW 100
899 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW690L m/7 skuffer
2.699 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW700Q m/6 skuffer
3.499 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW1070D
6.899 kr.
Mere info
Stanley Værkstedsvogn, Metal, 635 Mm
3.349 kr.
Mere info
Stanley Værktøjsvogn Inkl. 168 Dele Værktøj
9.239 kr.
Mere info
Stanley Værkstedsvogn Metal/plastik Rolling Workshop
1.819 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med en verden af spørgsmål. På grund af det bør du bestille ved en online byggeshop, som giver information omkring Facom værkstedsvogn.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende når du shopper online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Man bør derfor tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige Facom værkstedsvogn hos de forskellige online byggecentre. En del vil have de bedste tilbud, og nogle fokuserer på faglig sparring. Du må afveje hvad du foretrækker.
Det er helt klart super relevant at vide, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være nødt til at vælge et andet.
Når du står og skal bruge produkterne med det samme eller bare gerne vil blive fri for leveringsgebyret, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne på egen hånd. Dette er først og fremmest muligt ved de gængse byggemarkeder.
Nogle byggecentre præsterer et bredt produktsortiment, imens andre fokuserer på en enkelt varetype. Du skal vide om det er vigtigt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden bare Facom værkstedsvogn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre tilbyder produkter fra adskillige nichebutikker, hvorfor du kan bestille fra et bredt udvalg af Facom værkstedsvogn online.
De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede firmaer, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette kan du se fordele i.
De udbredte byggemarkeder finder du i nærheden af dig selv, og dermed har kunderne mulighed for at købe online og hente materialerne personligt. Derigennem har du mulighed for at undgå fragtgebyret, og ovenikøbet have produkterne med det samme.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på internettet producerer selv varerne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte hos disse nichewebshops online vil du få bedre priser.
Størsteparten af nichespecifikke netbutikker er specialister i deres produkter, da de udelukkende sælger disse produkter. Af den grund vil du modtage endnu mere god assistance fra ansatte som er specialister i netop Facom værkstedsvogn.
De fleste nichespecifikke webshops er opstartsvirksomheder, der tit er danske, muligvis endda lokalt fra dit område. Disse hjælper du idet du bestiller Facom værkstedsvogn online fra deres webshop.
Danmarks største byggecentre
Facom værkstedsvogn jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 medarbejdere i de 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag over 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Facom værkstedsvogn bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 personer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Facom værkstedsvogn silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 ansatte i kædens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 mennesker i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Facom værkstedsvogn harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 medarbejdere i de 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Måske du burde vurdere hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du kan have fordel af at hente assistance fra en fagperson til opstarten af arbejdet. Ifald du vil benytte eksperthjælp vil det typisk være fordelagtigt at få forslag fra en håndfuld firmaer.
2Du bør unden ingen omstændigheder negligere dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx arbejdshjelm som hjælp overfor hændelige skader. Det er uundværligt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, i særdeleshed ifald du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
3Der viser sig jævnligt pludselige problematikker i forbindelse med krævende byggeprojekter, og derfor vil det vise sig afgørende at man afsætter nok tid i arbejdsplanen, således at man føler sig ubekymret om at nå i mål med projektet.
4Det kan være en god idé at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, specielt såfremt det er store byggeprojekter. Store byggerier stiller krav om mere end en person. Derudover vil det vise sig hurtigere og sjovere når man er flere om det.
5Ved byggeprojekter udendørs har vind og vejr en fundamental rolle. På grund af dette skal du tit kigge på vejrberetningerne i den tid der er op til byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke med et brag starter med at piske ned nøjagtig som du er godt i gang med det krævende projekt.
6Godt forarbejde vil altid være metoden til et godt forløb med byggeriet. Du bør udarbejde en effektiv plan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, og derudover en rækkefølge. Vær konkret i sammensætningen af din tidsplan.
7Man kan indhente offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det fås hvis projektet er miljøvenligt. Den økonomiske støtte betinges altså af at renoveringen har positiv betydning for klimaet.
8Man må under ingen omstændigheder fattes arbejdsredskaber. Tit vil det være fundamentalt at have værktøjet disponibelt akkurat som du tager fat på byggeriet. Det er derudover vigtigt at indregne disse udgifter i regnskabet for byggeriet.
9Typisk vil det vise sig afgørende at lave et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det vil være behjælpeligt at dokumentere samtlige omkostninger, og bagefter notere den billigste pris på dem alle sammen.
10Før du opstarter byggeriet er det ufatteligt betydningsfuldt med en forsikring om, at projektet overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der vise sig forskellige regler omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
11Det kan vise sig afgørende at du har de nødvendige materialer klar til brug inden du påbegynder byggeprocessen. Du har fordel af at forfatte en punktforms indkøbsseddel hvorpå der noteres alle de ting der skal bruges, og bagefter granske punkterne, med det formål at du er tryg ved at der ikke er nogen mangler.
12Du kan finde ekstremt mange artikler og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube giver dig adgang til utrolig meget almennyttig info, specielt ifald du benytter engelske ord i din søgning.
Danskernes favorit byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er rigtig imponerende. Evalueringen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er yderst godt arbejde. Ratingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % giver topkarakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er rigtig beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er hamrende godt arbejde. Ratingen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er yderst godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og kun 9 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

Størstedelen af internet varehuse giver efterhånden mange forskellige billige leveringsformer til Facom værkstedsvogn. En af dem der er mest anvendt er for øjeblikket pakkeshoppen, hvor du kan afhente varerne når det passer ind i din kalender. Fragttypen er jo i høj grad enkel, og desuden også den billigste mulighed for fragt.

Du kunne ligeledes påtænke at få pakken leveret hjem til dig privat eller ud på din arbejdsplads. Fragtformen viser sig oftest en sjat mere omkostningsfuld, men endvidere virkelig simpel for Facom værkstedsvogn online. Den mest letkøbte mulighed for fragt er unægtelig selv at hente produkterne, men det stiller krav om at du har bopæl nær e-forretningens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på Facom værkstedsvogn er selvfølgelig ret så vigtig ifald vi absolut skal bruge dine nye produkter omgående, og i det øjemed er det sandelig aktuelt at vi studerer leveringstiden for Facom værkstedsvogn. En række internet forhandlere – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – lover billig 1 hverdags levering på en masse varenumre online, som alligevel er forudsat at ordren laves forinden et bestemt klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få varen ekspederet før pakkepersonalet har fri.

En hel del webbutikker tilbyder fragt uden gebyr på Facom værkstedsvogn online, men undertiden er det forbeholdt når du køber for et fastsat beløb. Desuden kan man beslutte sig for den billigste fragtløsning, hvilket ofte er at få kørt pakken til et afhentningssted.

Mange kæder yder klik-og-hent hvor du handler billig Facom værkstedsvogn online men selv henter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg. De udlover blandt andet klik-og-hent på Facom værkstedsvogn i følgende områder:

Holbæk, Skanderborg, Aalborg, Struer, Værløse, Jyllinge, Stenløse, Rønne, Nærum, Fredericia, Skive, Hvidovre, Holstebro, Ishøj, Åbyhøj, Silkeborg, Viborg, Brønshøj, Ølstykke, Vanløse, Greve, Højbjerg, Ikast, Svendborg, Hillerød, Esbjerg, Gladsaxe, Sønderborg, Tårnby, Helsingør, Risskov, Hjørring, Vejle, Odder, Nørresundby, Middelfart, Vordingborg, Nyborg, Brønderslev, Hobro, Frederikssund, Brabrand, Frederikshavn, Brøndby, Grenaa, Varde, Vallensbæk, Rudersdal, Haslev, Korsør, Frederiksværk, Aarhus, Hørsholm, Lyngby, Odense, Lillerød, Frederiksberg, Horsens, Allerød, Birkerød, Herlev, Charlottenlund, Kalundborg, Valby, Taastrup, Albertslund, Glostrup, Nykøbing Falster, Randers, Roskilde, Næstved, Nakskov, Dragør, Gentofte, Ringsted, Herning, Slagelse, Virum, Thisted, Kolding, Hedehusene, Rødovre, Lystrup, Haderslev, Kokkedal, Ballerup, Solrød Strand, Aabenraa, Farum, Tilst, Søborg, Hedensted, København, og Køge, .

Click-and-collect af Facom værkstedsvogn er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Jylland (Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark), Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Bornholm, Amager, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn).

Når vi ser på søgedata fremstår det markant, at online shoppere som regel søger efter fx Facom værkstedsvogn priser og Facom værkstedsvogn online. Man ser derudover typisk mennesker søge efter fx billig Facom værkstedsvogn, køb Facom værkstedsvogn og Facom værkstedsvogn tilbud, foruden de kendte byggecentre som XL-Byg, 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Davidsen og Harald Nyborg.

Rabat på Facom værkstedsvogn

Det er jo efterhånden usædvanlig let gængeligt for enhver at sammenholde priser på billige Facom værkstedsvogn online fra diverse netshops, og herved har en hel del internet webshops set sig nødsaget til at stampe prisen på Facom værkstedsvogn betydeligt, og derudover tilbyde portofri fragt.

Det kan dog stadigvæk blive rentabelt at granske forskellige internet virksomheder i Danmark efter tilbud på Facom værkstedsvogn online forud for at du handler, sådan at man er tryg ved at få den skarpeste pris. Se ikke kun på de store byggecentre som Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

Du bør alligevel være så påpasselig, at ifald en butik på nettet frembyder billige Facom værkstedsvogn online til en pris der kan virke ubegribelig god, burde det i nogle tilfælde være et bevis på en uærlig webbutik. Betalinger med kort er heldigvis inkluderet i en foranstaltning, som dækker køber imod svindlende internet varehuse.

Vi tilråder bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du benytte en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du ser en fordel i at finansiere betalingen af Facom værkstedsvogn senere. Dette foreslåes ofte ved online nichebutikker, i modsætning til de store byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Stark og XL-Byg.

Ses der på tendenserne står det markant, at netshoppere som regel leder efter eksempelvis Facom værkstedsvogn tilbud og køb Facom værkstedsvogn. Foruden dette ser man jævnligt mennesker kigge efter bl.a. Facom værkstedsvogn online, Facom værkstedsvogn priser samt billig Facom værkstedsvogn.

Analyser nuværende kunders ratings

Trustpilot byder på rigtig fine chancer for at finde ud af diverse aktuelle konsumenters synspunkter og på grund af dette er det godt, at du betragter online virksomhedens vurderinger før du bestiller billige Facom værkstedsvogn online.

Facebook fremskaffer endvidere ultra ærlige muligheder for at få indblik i internet forhandlerens kundefokus. Derudover er der mange internet selskaber hvor du kan registrere en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde kan bruges til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Før folk bestiller billige Facom værkstedsvogn online på en internet webshop behøver man i princippet gennemlæse netshoppens handelsbetingelser, men det er i mange tilfælde ikke super interessant, særligt hos de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

Et alternativ er at se nærmere på hvorvidt online virksomheden er medlem af e-mærket, eftersom det er en garanti for at e-shoppen anerkender de officielle regler, udover at shoppen fra tid til anden kigges til af sagkyndige der mestrer de gældende regler.

Desuden tilbydes du anledning til at få bistand, såfremt du møder besvær i forbindelse med din shopping med Facom værkstedsvogn. Desuden er det fornuftigt at du er klar over de primære forhold der har betydning for købet af Facom værkstedsvogn online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed e-firmaet lover.

Derfor er det virkelig relevant, at man når som helst sikrer ens ordremail, så man altid vil kunne bevidne sit køb af Facom værkstedsvogn, uanset om man shopper fra Davidsen, Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg eller Silvan.

Jens Rasmussen gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Ole Sørensen gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

Bente Poulsen gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Jette gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

9 tips til når du køber online
1Leveringsdygtigheden er naturligvis ret vigtig om du mangler varen øjeblikkeligt, og med det formål er det nemlig vigtigt at du undersøger det forventede leveringstidspunkt for Facom værkstedsvogn. Flere e-forretninger annoncerer billig 1 dags fragt på en hel del produkter, der dog er afhængig af at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et fast tidspunkt.
2Generelt foreslår vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en retningslinje, hvilket værner os imod fup internet virksomheder. Som alternativ bør du overveje en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, ifald du vil dække prisen over tid.
3Det er i dag usædvanlig let gængeligt for internetbrugere at søge sig frem til priser online på billige Facom værkstedsvogn i blandt forskellige internet outlets, og ergo garanterer utallige internet virksomheder portofri fragt. Men det kan til hver en tid være indbringende at tjekke nogle få online outlets efter tilbud og udsalg før du shopper, således at man er skudsikker på at indhente den bedste pris.
4Trustpilot frembringer de facto ærlige muligheder for at læse mange andre kunders evalueringer og derfor rekommanderer vi, at du eftergår e-forretningens anmeldelser inden du handler billige Facom værkstedsvogn online. Facebook fører til ydermere immervæk udmærkede muligheder for at få indsigt i e-firmaets pålidelighed.
5Generelt anbefaler vi at finde ud af om online shoppen er tilsluttet e-mærket, eftersom det bør være en påvisning af at online firmaet accepterer gældende dansk lovgivning, tillige med at internet firmaet undertiden efterses af specialister som har den nødvendige knowhow om de gældende regler. Forinden nogen køber billige Facom værkstedsvogn hos en online forretning kan man i virkeligheden tage stilling til webshoppens handelsbetingelser.
6Forinden nogen køber billige Facom værkstedsvogn i en e-forretning kunne de i reglen bese virksomhedens betingelser, men det er ofte ikke særlig morsomt. Ligeså foreslår vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest vitale retningslinjer der kan have betydning for handlen med billige Facom værkstedsvogn online, eksempelvis den bytteret internet forretningen lover.
7Adskillige online shops foreslår nu til dags en lang række forskellige billige fragtmuligheder til Facom værkstedsvogn. Det mest almindelige er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din ordre på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er nemlig ret så simpel, samt oftest tillige den prisbilligste mulighed for levering.
8Enkelte online varehuse lover billig fragt på Facom værkstedsvogn, men undertiden påkræves det at man bestiller for en bestemt pris. Derudover kunne man vælge den mest betalelige fragtmulighed, der oftest vil blive at få fragtmanden til at bringe pakken til et udleveringssted. Fragtmetoden bliver undertiden også i høj grad bekvem. Den billigste fragtmetode er uden tvivl at du selv henter produkterne.
9Den mest letkøbte leveringsmåde vil utvivlsomt være at hente ordren selv, men det betinges af at du fysisk befinder dig tæt på online shoppens hjemsted. Den mulighed for levering kan i nogle tilfælde være særdeles essentiel i tilfælde af at vi absolut skal bruge Facom værkstedsvogn nu og her. Alternativt så frembyder visse internet outlets fragt uden omkostninger, men oftest er det så nødvendigt at du aftager for et konkret beløb.