Plus Nostalgi facadehegn - 17605-13 Hvid
999 kr.
Mere info
Plus Slot Facadeelement 180x75 cm - Trykimprægneret
499 kr.
Mere info
Plus Vinesse Facadeelement 150x96 cm HVID
899 kr.
Mere info
Plus Vinesse Facadeelement 150x96 cm Sort
799 kr.
Mere info
Plus Country Facadehegn 149x96 cm HVID
899 kr.
Mere info
Plus Classic facadehegn - 17645-13 Hvid
599 kr.
Mere info
Plus Decora facadehegn - 17625-13 Hvid
999 kr.
Mere info
Plus Ligno Facadeelement 150x73cm - Tryk Impr.
299 kr.
Mere info
Plus Rondo Facadehegn 180x104/112cm - Anthrazit grå
1.099 kr.
Mere info
Plus Rondo Facadehegn 180x104/112cm - Teak
1.099 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke regler der gælder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør man undersøge webshoppens regningslinjer.
Der vil være forskel på priserne på billige facadehegn fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har fokus på de bedste priser, imens øvrige har fokus på faglig sparring. Du bør tænke igennem hvad du vil prioritere.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med en verden af spørgsmål. Dermed kan det overvejes at handle hos en netbutik, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring facadehegn.
Nogle byggecentre har et bredt produktsortiment, og andre specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du bør tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden blot facadehegn.
Det er selvsagt meget vigtigt at vide, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ må du lede andre steder.
Såfremt du vil have produkterne nu og her eller blot gerne vil undvære fragten, så kan du med fordel hente byggematerialerne selv. Dette er i høj grad et alternativ i de gængse byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder er fysisk til stede mange steder i landet, og derfor har man adgang til at handle online og transportere produkterne selv. Som følge af det har du chancen for at undgå leveringsomkostningen, samt tilmed have produkterne hurtigere.
De store byggekæder er folkekære og almenkendte virksomheder, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Det kan du se en fordel i.
De store byggekæder sælger varer fra en lang række forskellige nichebutikker, og pga. det kan du handle fra et stort udvalg af facadehegn online.

Nichewebshop

Mange specialiserede webshops har meget ekspertise i det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Følgelig får du formentlig endnu mere begavet hjælp fra mennesker med ekspertviden i netop facadehegn.
Majoriteten af nichespecifikke webshops står selv for produktion af varerne der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche er opstartsfirmaer, som typisk er dansk ejede, muligvis sågar lokalt nær dig. Dem understøtter du idet du handler facadehegn online hos dem.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 mennesker i selskabets 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

facadehegn jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 mennesker i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 kollegaer i firmaets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

facadehegn silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 ansatte i deres 41 butikker. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

facadehegn bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af over 1.000 kollegaer i de 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

facadehegn harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af cirka 500 ansatte i kædens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Godt forarbejde viser sig som metoden til succes med byggeprocessen. Du bør nedskrive en struktureret dagsorden, der fortæller hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, samt derudover en nummerorden. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af tidsplanen.
2I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at have lavet et regnskab for optimeringen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det er sundt at dokumentere alle udgiftsposter, hvorefter man bør undersøge billige priser på dem hver især.
3Det bør overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, især når der er tale om omfattende byggerier. Krævende ting kræver flere end en enkelt person. Ydermere må det blive bedre og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
4Der viser sig som regel overraskende problemer når det handler om store byggeprojekter, og ergo kan det være betydningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig plads i køreplanen, med det formål at man er afslappet omkring at nå i mål med projektet.
5Du bør under ingen omstændigheder undvære grej. Ofte vil det vise sig vigtigt at have det til disposition idet du påbegynder dit byggeprojekt. Det er desuden afgørende at medtage de her udgiftsposter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
6Ved projekter udendørs har vind og vejr en essentiel rolle. På grund af dette må du ofte holde øje med udsigten ift. vejret i perioden for byggeprojektet, så det ikke ud af det blå går i gang med at piske ned når du netop arbejder hårdt på det ellers velplanlagte byggeprojekt.
7Inden du går i gang med byggeprojektet kan det vise sig usandsynligt værdifuldt at være sikker på, at dit projekt ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der gælde forskellige retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
8Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej beklædning inklusiv sko og hjelm som beskyttelse med henblik på eventuelle risici. Det er afgørende at du har styr på sikkerheden i arbejdet, især når du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
9Måske kan det blive fundamentalt at du har de presserende bygningsmaterialer til disposition forinden du igangsætter håndværket. Du kunne med fordel notere en punktforms huskeliste indeholdende alt som er nødvendige, og efterfølgende granske hvert enkelt punkt, hvormed du er overbevist om at alt er på sin plads.
10Det kan overvejes om du selv vil klare hele projektet, eller du hellere skal sikre dig professionel hjælp til områder af arbejdet. Såfremt du skal have assistance fra en fagmand er det fordelagtigt at indhente tilbud fra diverse entreprenører.
11Du kan finde vældig mange guides og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Specielt YouTube er anvendeligt med vældig meget almennyttig viden, særligt hvis du leder på engelsk.
12I visse tilfælde kan man søge støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås hvis byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Tilskudet forudsætter med andre ord at renoveringen har en positiv indvirkning på klimaet.
De højest ratede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket altså er ekstremt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor hele 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er utrolig betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som altså er ekstremt overlegent. Karakteren grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som klart er rigtig imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er absolut overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken leveringsform skal du vælge?

Flere forhandlere på nettet tildeler heldigvis mange forskellige billige fragttyper til facadehegn. Det mest almindelige er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv henter de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Fragtløsningen er nemlig virkelig simpel, samt typisk tillige den mest prisbevidste fragtform.

Du kunne omvendt beslutte dig for at få ordren leveret til din adresse eller til hvor du arbejder. Metoden er gennemsnitligt en tand dyrere, men samtidig meget fleksibel for facadehegn online. Den mindst kostelige fragttype vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken, hvilket beroer på at du har bopæl i nærheden af online forretningens butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på facadehegn er selvfølgelig usædvanlig betydningsfuld i tilfælde af at vi mangler pakken fluks, og af den grund er det selvfølgelig klogt at man efterser den anslåede leveringsdato på facadehegn. Adskillige byggecentre – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – frembyder billig 1 dags levering på en række produkter online, hvilket betinges af at bestillingen køres igennem forinden et fastsat tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer afsted forud for at medarbejderne får fri.

Nogle online selskaber byder på fragt uden betaling på facadehegn online, men i de fleste tilfælde kun såfremt man aftager for en konkret sum. Ellers burde man snuppe den mest billige leveringsmåde, hvilket ofte vil være at få dem til at køre din bestilling til en pakkeshop.

En stor portion webshops frembyder afhentning hvor man køber billig facadehegn derhjemme og selv henter i byggecenteret. Fx Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark og Harald Nyborg. Byggecentrene tildeler eksempelvis klik-og-hent på facadehegn i disse byer:

Lyngby, Fredericia, Lystrup, Frederiksværk, Risskov, Rudersdal, Frederikssund, Rønne, Frederiksberg, Struer, Brønderslev, Nørresundby, Varde, Værløse, Herning, Ringsted, Holbæk, Greve, Rødovre, Herlev, Solrød Strand, Hvidovre, Aalborg, Haderslev, Kalundborg, Hedehusene, Skive, Tilst, Albertslund, København, Frederikshavn, Horsens, Slagelse, Valby, Åbyhøj, Hillerød, Aabenraa, Jyllinge, Ølstykke, Nærum, Silkeborg, Odense, Middelfart, Skanderborg, Gladsaxe, Brabrand, Søborg, Haslev, Dragør, Nykøbing Falster, Birkerød, Vanløse, Esbjerg, Charlottenlund, Tårnby, Stenløse, Vordingborg, Køge, Allerød, Glostrup, Randers, Hørsholm, Taastrup, Svendborg, Virum, Vejle, Farum, Brønshøj, Højbjerg, Lillerød, Gentofte, Vallensbæk, Ishøj, Hedensted, Ballerup, Kokkedal, Korsør, Kolding, Holstebro, Næstved, Viborg, Helsingør, Hobro, Hjørring, Roskilde, Sønderborg, Nyborg, Ikast, Thisted, Odder, Grenaa, Aarhus, Brøndby, og Nakskov, .

Klik-og-hent af facadehegn er muligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Falster, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Lolland) og Jylland (Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark).

Ses der på tendenserne bliver det klart, at internet shoppere mange gange kigger efter bl.a. køb facadehegn og facadehegn priser. Man ser desuden typisk mennesker søge bl.a. facadehegn tilbud, billig facadehegn og facadehegn online, foruden de gængse byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

Gode tilbud på facadehegn

Det er jo efterhånden ualmindeligt fremkommeligt for internetbrugere at kigge efter tilbud på billige facadehegn online hos forskellige e-butikker, og af den grund har de fleste forhandlere på nettet set sig tvunget til at nedbringe prisniveauet på facadehegn eftertrykkeligt, og ovenikøbet sikre gratis fragt.

Det kan immervæk vise sig smart at efterprøve nogle få outlets på nettet efter rabatter og tilbud på facadehegn online forinden du shopper, så du er usvigeligt sikker på at få fat i den prisbilligste pris. Se ikke kun på de store byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan og Stark.

Man må bare ikke overse, at i tilfælde af at en e-handler frembyder billige facadehegn online til en pris der er enormt fordelagtig, så burde det for det meste være et bevis på en uærlig internet webshop. Køb med gængse betalingskort er trods alt indbefattet af en retningslinje, som assisterer dig overfor falske e-firmaer.

Vi tilråder kortbestillinger eller mobilbetaling. Som alternativ kan du anvende et tilbud fra for eksempel ViaBill, ifald du gerne vil klare beløbet til facadehegn senere. Det foreslåes typisk hos niche netbutikker, men ikke de kendte byggecentre som fx XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark og Bygma.

Når man ser på statistikkerne er det markant, at netshoppere som regel leder efter eksempelvis facadehegn tilbud og køb facadehegn. Foruden dette oplever vi mange gange folk lede efter blandt andet facadehegn priser, billig facadehegn samt facadehegn online.

Kig på tidligere kunders ratings

Trustpilot medfører evigt hæderlige løsninger til at udforske adskillige forhenværende konsumenters domme og derved anbefales det, at du betragter e-handlens vurderinger før du placerer din ordre på billige facadehegn online.

Facebook genererer på samme måde fuldstændig troværdige genveje til at få en idé om internet firmaets kundetilfredshed. Tilmed ser vi en række netbutikker hvor kunder kan aflevere en evaluering af deres køb, hvilket ligeledes kan drages fordel af til vurdering af kundernes tilfredshed.

Inden folk shopper billige facadehegn online i en butik kunne de sådan set bese netbutikkens handelsaftale, dog er det bare en tidskrævende opgave, især ved de store byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg.

Et nemt alternativ kunne måske være at undersøge hvorvidt internet shoppen er støttet af e-mærket, siden det er et signal om at online virksomheden anerkender gældende dansk lovgivning, og at netshoppen en gang i mellem kigges til af sagkyndige der forstår reglerne på området.

Dette er en god anledning til en hjælpende hånd, for så vidt du bliver udsat for udfordringer i processen med dit køb af facadehegn. For øvrigt støtter vi at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde regler gældende for bestillingen af facadehegn online, som eksempelvis den byttepolitik virksomheden tilbyder.

I den relation er det tilmed relevant, at man når som helst bibeholder sin kvitteringsmail, så man en anden gang vil kunne bevidne sin bestilling af facadehegn, ligegyldig om man har købt fra Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Stark eller Silvan.

Anne I gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Rasmus C gav 4 stjerner

Intet at klage over

Marianne Petersen gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Jørgen gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

9 tips til når du køber online
1Det er ekstremt nemt for os alle at finde de laveste priser online på billige facadehegn på diverse online webshops, og derfor frembyder adskillige online varehuse billig levering. Derfor kan det stadigvæk være nyttigt at analysere et par netshops efter rabat og tilbud forud for at du shopper, sådan at du er skudsikker på at opnå den mindst kostelige pris.
2Den mest betalelige leveringsform vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, men den mulighed forudsætter at du bor i kort afstand af internet webshoppens lager. Den leveringsløsning er jo yderst væsentlig når du absolut skal bruge facadehegn nu og her. Alternativt så præsterer enkelte internet handler levering uden beregning, men i reglen påkræves det at du aftager for et bestemt beløb.
3En hel del online selskaber tilbyder i øjeblikket diverse forskellige billige leveringsmodeller til facadehegn. En af dem der er mest anvendt er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, hvor du selv kan hente de bestilte varer når det passer dig bedst. Den er nemlig rigtig overkommelig, og tit også den mest letkøbte form for levering.
4Vi foreslår generelt at efterse hvorvidt e-shoppen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det er et signal om at e-forretningen retter sig efter de danske retningslinjer, tillige med at forretningen undertiden overvåges af fagfolk der forstår lovgivningen. Før folk handler billige facadehegn hos en internet shop burde man i princippet tage stilling til netshoppens forretningsbetingelser.
5Vi anbefaler kortbestillinger eller mobilbetaling. Betalinger med kort er indbefattet af en lov, hvilket dækker dig som køber imod bedrageriske online butikker. Som et alternativ bør du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, når du higer efter at betale regningen ude i fremtiden.
6Flere internet butikker lover gebyrfri levering på facadehegn, men typisk stiller det krav om at der shoppes for et præcist beløb. Ellers kunne man vælge den prisbilligste leveringsform, som i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre pakken til en pakkeshop. Metoden viser sig somme tider ligeledes temmelig problemfri. Den mest billige fragtløsning kan ikke modsiges at være at hente varerne selv.
7Trustpilot tilbyder dig ret tiltalende chancer for at besigtige en stor portion tidligere kunders anmeldelser og på grund af dette er det klogt, at du udforsker internet virksomhedens vurderinger forud for at du handler billige facadehegn online. Facebook indebærer ydermere fuldkommen habile løsninger til at få indblik i netbutikkens kundefokus.
8Før nogen handler billige facadehegn i en online webshop kunne man de facto gennemløbe webshoppens regler, men det er i reglen ikke super interessant. Dertil er det klogt at køberen er obs på de væsentligste vilkår der har betydning for købet af billige facadehegn online, f.eks. den ombytningsret shoppen lover.
9Fragtperioden er selvfølgelig temmelig afgørende ifald man har brug for produkterne med det samme, og med det formål er det ret fornuftigt at vi gransker den anslåede leveringstid for facadehegn. Masser af e-forretninger udlover billig levering efter en enkelt hverdag på utallige produkter, der dog stiller krav om at bestillingen køres igennem forinden et fastsat klokkeslæt.