Festool facadefræser RENOFIX RG 150 E SZ Plus
10.460 kr.
Mere info
Festool facadefræser RENOFIX RG 150 E-Set DIA ABR
10.820 kr.
Mere info
Festool Facadefræser Renofix RG 150 E-Set DIA HD
10.820 kr.
Mere info
Festool facadefræser RENOFIX RG 80 E-SET DIA HD
6.805 kr.
Mere info
Festool facadefræser RENOFIX RG 80 E SZ Plus
6.375 kr.
Mere info
Festool facadefræser RENOFIX RG 80 E-Plus
5.470 kr.
Mere info
Festool Facadefræser Renofix RG 150 E-Plus
7.805 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke må du kigge andetsteds.
Hvis du skal have produkterne nu og her eller blot har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kunne du med fordel fragte varerne personligt. Dette er specielt muligt ved de udbredte byggekæder.
Nogle byggekæder udbyder et bredt produktsortiment, imens andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du kan forholde dig til om det er essentielt for dig at have mange varegrupper at vælge fra, udover blot facadefræser.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige facadefræser hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte tilbyder billige priser, og andre vil have et højt serviceniveau. Du må tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
For mange er et byggeprojekt forbundet med mange spørgsmål. Af den grund bør du overveje at vælge en webshop, hvor du kan få råd og vejledning til valg af facadefræser.
Du bør kende de betingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man tjekke firmaets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og bekendte forretninger, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De gængse byggecentre findes overalt i landet, og herigennem har man tilbuddet om at købe online og fragte materialerne på egen hånd. Dermed kan du vælge at slippe for fragten, samt samtidig hente produkterne med det samme.
De kendte byggecentre køber varer fra adskillige nichebutikker, så du kan vælge fra et bredt udvalg af facadefræser online.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker på internettet har et indgående kendskab til de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Derigennem kan du forvente ekstremt nyttig hjælp fra folk som er eksperter i lige præcis facadefræser.
Diverse webshops som sælger få produkter er opstartsfirmaer, der tit drives i Danmark, måske tilmed lokalt nær dig. Disse hjælper du ved at bestille facadefræser online hos dem.
En masse niche webshops er producenter af de varer der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online får du billigere priser.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

facadefræser jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 ansatte i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

facadefræser bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 mennesker i selskabets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 personer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 ansatte i deres 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

facadefræser silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 kollegaer i kædens 41 varehuse. Silvan sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 personer i de 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

facadefræser harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan vise sig at være godt at få assistance til byggearbejdet, hovedsageligt i tilfælde af væsentlige byggerier. Store projekter skal gerne udføres af flere folk. I øvrigt vil det være hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med andre.
2I god tid inden at du påbegynder arbejdet kan det være ret værdifuldt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl kan der vise sig fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Du kan finde alverdens hjælpeartikler og videoer på internettet hvorfra du kan få inspiration. I særlig grad YouTube bringer dig vældig meget gavnlig info, specielt ifald man leder på engelsk.
4Planlægning viser sig som vejen til succes med byggeprocessen. Du skal sammensætte en klar tidsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilken dag, og en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være konkret idet du laver din plan.
5Det bliver værdifuldt at have alle byggematerialer til rådighed før du indleder byggeriet. Du kunne med fordel udfærdige en hurtig note hvorpå der noteres det der bliver brug for, og derefter gennemgå listen, således at du er sikker på at der ikke mangler noget.
6I mange tilfælde vil det være af stor betydning at have lavet et budget for istandsættelsen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil blive sundt at dokumentere samtlige udgiftsposter, og efterfølgende undersøge prisen på dem slavisk.
7Du må ikke fattes værktøj. Det kan vise sig at være en fordel at have udstyret tilgængeligt når du påbegynder dit byggeprojekt. Du bør huske at tage højde for udgifterne hertil i din økonomiske plan.
8Ved projekter udenfor har vejret en betydningsfuld rolle. Derfor må du tit holde øje med vejrudsigten i den tid der er op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel går i gang med at regne nøjagtig som du vil i gang med dit avancerede projekt.
9Det kan overvejes om du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde hente assistance fra en fagperson til opstarten af arbejdet. Forudsat at du henter hjælp fra en professionel vil det ofte være fordelagtigt at tage imod tilbud fra forskellige håndværkere.
10Du må ikke nedprioritere dit eget helbred, så glem ikke påklædning såsom hjelm og sko der sikrer dig imod hændelige skader. Det er fornuftigt med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, navnlig såfremt du ikke får professionel assistance.
11Nogle gange kan man forsøge at få offentligt tilskud til byggerier. Det fås såfremt byggeprojektet er positivt for miljøet. At få tilskud kræver dermed at projektet har betydning for klimaet.
12Der kommer stort set altid utidige vanskeligheder når det kommer til store opgaver, og pga. dette vil det vise sig væsentligt at der afsættes passende plads i kalenderen, som vil medvirke til at man føler sig overbevist om at nå i mål med projektet.
De bedst vurderede byggecentre
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er fantastisk flot. Karakteren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er ualmindeligt imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er usædvanligt flot. Vurderingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er virkelig betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % giver toprating, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er kolossalt imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering er bedst?

En hel del forhandlere på nettet udlover på nuværende tidspunkt alverdens billige leveringsmåder til facadefræser. En af dem der er mest populær er i øjeblikket levering til et afhentningssted, som gør at du kan hente dine produkter lige når det passer dig. Leveringstypen er nemlig temmelig smertefri, og desuden ydermere den billigste metode til levering.

Du kunne på samme måde afveje for og imod at vælge at få udbragt hjem til dig eller ud på din arbejdsplads. Løsningen er i regelen lidt mindre billig, men omvendt usædvanlig problemfri ved køb af facadefræser online. Den mest letkøbte leveringsmetode er utvivlsomt at du selv henter produkterne, hvilket står og falder med at du befinder dig nærved internet firmaets butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på facadefræser er vældig vital når du skal bruge din pakke fluks, så af den grund er det nemlig centralt at vi besigtiger den estimerede leveringstid for facadefræser. Masser af outlets på nettet – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – lover billig levering på næste hverdag på en række af deres varer online, men vær påpasselig da det er påkrævet at bestillingen indsendes tidligere end et fastslået tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få de nye varer sendt afsted inden pakkepersonalet tager hjem.

En række internet outlets frembyder levering uden betaling på facadefræser online, men oftest stiller det krav om at du bestiller for en bestemt pris. I øvrigt kan du gribe den mest letkøbte mulighed for levering, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre bestillingen til et udleveringssted.

Masser af webbutikker yder klik-og-hent hvor man handler billig facadefræser derhjemme men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Silvan. De foreslår eksempelvis click-and-collect på facadefræser i disse byer:

Ølstykke, Odder, Nørresundby, København, Stenløse, Hillerød, Brønshøj, Viborg, Vordingborg, Rudersdal, Brøndby, Hedehusene, Rønne, Farum, Brønderslev, Birkerød, Holstebro, Nærum, Frederikshavn, Aalborg, Hjørring, Svendborg, Middelfart, Randers, Højbjerg, Taastrup, Lystrup, Glostrup, Greve, Odense, Vanløse, Horsens, Nykøbing Falster, Tårnby, Fredericia, Risskov, Lillerød, Thisted, Gladsaxe, Roskilde, Dragør, Lyngby, Grenaa, Solrød Strand, Vallensbæk, Ballerup, Aarhus, Herning, Struer, Virum, Næstved, Åbyhøj, Helsingør, Kalundborg, Hvidovre, Valby, Slagelse, Frederikssund, Gentofte, Silkeborg, Korsør, Tilst, Hedensted, Kolding, Albertslund, Ikast, Skanderborg, Værløse, Søborg, Haslev, Herlev, Sønderborg, Varde, Køge, Rødovre, Brabrand, Haderslev, Frederiksberg, Allerød, Nyborg, Charlottenlund, Frederiksværk, Ishøj, Skive, Ringsted, Jyllinge, Vejle, Aabenraa, Hørsholm, Holbæk, Nakskov, Kokkedal, Hobro, og Esbjerg, .

Afhentning af facadefræser er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Falster, Amager, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland, Bornholm), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn).

Når der ses på tallene står det klart, at internetbrugere som regel efterspørger fx køb facadefræser og billig facadefræser. Foruden dette ser man mange gange netshoppere kigge efter blandt andet facadefræser tilbud, facadefræser priser og facadefræser online, plus de velkendte byggecentre som Stark, Silvan, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus.

Gode priser på facadefræser

Det er i dag super smertefrit for internetbrugere at kigge efter tilbud på billige facadefræser online på tværs af internet selskaber, og altså har flertallet af online varehuse været tvunget til at formindske prisen på facadefræser eftertrykkeligt, og i øvrigt love fragt uden gebyr.

Dog kan det trods alt blive nyttigt at eftergå enkelte internet handler efter tilbud og rabatter på facadefræser online forud for at du bestiller, så du er skråsikker på at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke kun hos de kendte byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma, Silvan og Stark.

Man skal imidlertid ikke overse, at såfremt en e-forhandler udlover billige facadefræser online til en pris som virker utrolig billig, så burde det i nogle tilfælde være et tegn på en falsk webbutik. Kortbestillinger er i hvert fald indbefattet af et reglement, der bistår en imod fup online firmaer.

Vi går generelt ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du anvende en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, for så vidt du efterspørger at godtgøre pengene til facadefræser over flere uger. Det fås ofte i nichefokuserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix og Bauhaus.

Når vi ser på søgedata er det klart, at folk som regel leder efter bl.a. facadefræser priser og facadefræser online. Man ser desuden tit mennesker kigge efter for eksempel køb facadefræser, facadefræser tilbud og billig facadefræser.

Kig på tidligere køberes evalueringer

Trustpilot leverer temmelig værdifulde muligheder for at eftergå en stor portion eksisterende kunders vurderinger og derfor anbefales det, at du eftersøger online firmaets vurderinger inden du køber billige facadefræser online.

Facebook resulterer i ydermere flere fremragende genveje til at få kendskab til netshoppens kundetilfredshed. Tilmed møder vi faktisk online shops i Danmark som giver folk mulighed for at ytre en evaluering af deres købsoplevelse, som ydermere burde drages fordel af til at vurdere kundetilfredsheden.

Før folk bestiller billige facadefræser online hos en e-handler behøver man egentlig kigge på webbutikkens vilkår, dog er det i reglen ikke særlig interessant, specielt ved de velkendte byggecentre som Davidsen, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg.

En nemmere løsning kunne derfor være at kigge om internet webshoppen er medlem af e-mærket, hvilket generelt er en tilkendegivelse af at e-handlen anerkender de danske love, foruden at shoppen regelmæssigt gennemses af specialister som kender til de gældende vilkår.

Desuden giver det dig anledning til at få assistance, hvis du bliver udsat for udfordringer med din handel med facadefræser. Tilmed er det klogt at kunden er påpasselig med de mest vitale forhold der kan influere på købet af facadefræser online, som for eksempel den ombytningsrettighed e-forhandleren har.

I den relation er det tillige relevant, at man stadigvæk bevarer sin kvittering på e-mail, så man senere vil kunne bevise sit køb af facadefræser, ligegyldig om man bestiller ved Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark, Davidsen eller Bauhaus.

Inger J gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Søren Jensen gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Jens B gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Lene N gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

9 tips til internetshopping
1Nogle enkelte online firmaer tilbyder fri fragt på facadefræser, men for det meste påkræves det at du køber for en præcis sum. Ellers burde du overveje den mindst kostelige type af levering, der oftest vil blive at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et udleveringssted. Leveringstypen er som oftest tillige ualmindeligt problemfri. Den mest prisbevidste form for levering er unægtelig at hente produkterne selv.
2Generelt tilråder vi at bemærke hvorvidt internet shoppen er tilsluttet e-mærket, da det skulle være en forsikring om at e-forretningen opretholder gældende dansk lovgivning, tillige med at forretningen regelmæssigt gennemses af sagkyndige som er indført i lovgivningen. Før nogen handler billige facadefræser på en webshop behøver man i og for sig have øje for netbutikkens handelsvilkår.
3Vi går generelt ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er en del af en orden, som redder køberen imod bedrageriske netshops. Som en anden løsning kunne du vælge et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, for så vidt du efterspørger at klare omkostningerne over flere uger.
4Det er yderst ligetil for købere at sammenligne tilbud online på billige facadefræser hos forskellige shops på nettet, og altså præsterer adskillige forretninger på nettet gratis fragt. Trods dette kan det alligevel vise sig tiden værd at eftergå forskellige online butikker efter tilbud og udsalg forud for at du shopper, således at man er sikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris.
5Den billigste leveringsmetode vil altid vise sig at være at du selv henter ordren, som dog stiller krav om at du fysisk befinder dig i kort afstand af online shoppens arbejdslager. Den leveringsmodel er usædvanlig udslagsgivende i tilfælde af at du absolut skal bruge facadefræser om få sekunder. Alternativt så sikrer indtil flere internet foretagender fragt uden gebyr, men for det meste kræver det at du indkøber for en præcis sum.
6Forud for at nogen køber billige facadefræser hos en internet webshop bør de reelt have øje for webbutikkens vilkår, dog er det typisk et tidskrævende projekt. Foruden dette anbefales det at kunden er hensynstagende til de væsentligste regler der kan have betydning for købet af billige facadefræser online, som fx hvilken bytteret e-firmaet benytter.
7Adskillige shops på nettet yder efterhånden et stort udvalg af billige fragtmetoder til facadefræser. En sikker vinder er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente varerne lige når det passer dig. Leveringsmetoden er altså ret smertefri, samt i mange tilfælde tillige den mindst kostelige leveringsform.
8Antal dages levering kan være yderst betydningsfuld såfremt du har brug for ordren inden for kort tid, så i det øjemed er det naturligvis essentielt at vi efterser den forventede leveringstid ved facadefræser. En del internet firmaer tilsiger billig 1 hverdags levering på en række varer, som dog er forudsat at du bestiller forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
9Trustpilot medfører flere strålende chancer for at gennemsøge en stor gruppe andre brugeres synspunkter og herved anbefales det, at du studerer online firmaets ratings før du shopper billige facadefræser online. Facebook resulterer i lige så vel fuldkommen solide metoder til at få indblik i e-butikkens kundefokus.