Få skabt et hjem, ikke en bolig

Hvordan du gør det hyggeligt

Dette spørgsmål har nok været på læberne af samtlige danskere over de seneste mange år. Det er et spørgsmål der er ældre end ordet selv. Og jeg tror stadig ikke at der er en optimal måde at udføre dette på. Men der er helt sikkert nogle gode retningerslinjer man kan følge for at prøve at opnå det. Først og fremmest skal man samle mennesker omkring sig der gør stemningen god og som folk er trygge ved. Hvis du for eksempel har muligheden for at bestemme hvem dine kommende roomies så tænk over dette. For det andet er det en god ide at omringe dig med ting som du finder behageligt. Det er som regel massere planter der gør folk rolige og tilpas, det er som regel også kunst. Kunst kan være svær at naile da mange tror det koster mange penge. Det gør det ikke. Hør steder som Ikea og Ilva om ikke de har nogle malerier eller print.

Indflytningsperioden

I indlfytningsperioden er hygge essentielt. Det er denne periode som kommer til at definere din fremtidige følelse i boligen. Sørg derfor for at få hjælp af dine tætteste venner, køb en pizza og lidt sodavand. Og vores bedste bud vil også være at du skal sørge for at have det sjovt med det og få det gjort hurtigt. Du har måske oplevet dine venner bruge adskillige uger på at få indlfyttet. Denne proces er ikke sjov. Det gør det er være i lejligheden til en arbejdsoplevelse frem for et sjovt byggeprojekt.

Dagligdagen

Dagligdagen i din nye bolig er formet af de to ovenstående punkter. Det er essentielt for din dagligdag at du kan holde ud at være i den lejlighed du er i. Ellers er der ingen pointe med at være i den. Husk at samle gode mennesker omkring dig, inviter dem der hjæper dig med byggeprojekterne på god mad.