Få opbygget et godt lager

Er du ansvarlig for lageret i en virksomhed, ved du også godt, hvor mange praktiske ting, der skal være styr på. Det gælder ikke kun om at have et lokale, der er stort nok, der er mange andre ting, der skal opfyldes. Først og fremmest er der en lang række sikkerhedskrav, der skal overholdes, når man arbejder på lager, både i forhold til medarbejdernes uddannelse og kurser samt selve indretningen og maskinerne.

Desuden er der nogle rent praktiske aspekter, der skal tænkes på. Her kan det vise sig som en god løsning, hvis I vælger at benytte råd og ekspertise fra professionelle, der er vant til at arbejde med netop lagerbygninger og -løsninger. Her kunne Mas Høvik være et rigtigt godt bud. Firmaet har lang erfaring med netop dette og kender alt til de ting, der skal haves in mente, når man planlægger indretningen og opbygningen af en lagerbygning.

Nyt lager – eller udvidelse af det gamle?

Er jeres lager ved at være for småt? Mas Høvik har flere forskellige løsninger, der kan implementeres. En mulighed er, at I får lavet en ekstra, indbygget etage, hvor I har mulighed for at opbevare forskellige ting på. Det kan være med til at udskyde behovet for en helt ny bygning et pænt stykke ud i fremtiden og måske langt nok til, at I kan overveje, hvilke løsninger, I gerne ser implementeret i stedet.

Omvendt kan det også være, I ser så stor udvikling i virksomheden, at det bliver en nødvendighed for jer at få udvidet og bygget en ny lagerbygning – eller en tilbygning til den, I allerede har. Mas Høvik har erfaring med lagerbygninger af alle typer. Der er stor forskel på, hvordan de er bygget, alt efter hvad der skal opbevares – er der tale om kølevarer eller trælast? Det er nogle af de ting, I skal have med i tankerne.