Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige Exido ventilator alt efter hvor du handler online. Nogle har fokus på gode tilbud, og øvrige tilbyder faglig rådgivning. Du bør bestemme hvad der betyder mest for dig.
Flere byggemarkeder udbyder et enormt sortiment af varer, hvorimod andre har fokus på en specifik varetype. Du skal vurdere om det er essentielt for dig at have mange produkter at vælge fra, udover bare Exido ventilator.
Det er absolut ekstremt relevant at undersøge, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Af den grund bør man læse byggemarkedets regler.
Ifald du har brug for varerne nu og her eller bare har lyst til at blive fri for fragtgebyret, så kunne du overveje at hente materialerne personligt. Det er specielt et alternativ ved de kendte byggekæder.
For mange er et byggeprojekt lig med en lang række spørgsmål. Derved er det en fordel at handle hos en netbutik, hvor du tilbydes rådgivning til valg af Exido ventilator.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og landskendte forretninger, som bidrager til øget troværdighed når du shopper online. Det vil nogle se en fordel i.
De udbredte byggecentre findes mange steder i landet, og pga. det har de fleste mulighed for at handle online og fragte materialerne personligt. Takket være dette kan du undgå fragtomkostningen, og tilmed få produkterne lige nu.
De gængse byggekæder samler produkter fra diverse producenter, og pga. det kan du bestille fra et bredt sortiment af Exido ventilator online.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforhandlere er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse understøtter du idet du bestiller Exido ventilator online hos dem.
Majoriteten af specialiserede webshops har en enorm viden om deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på disse varer. Pga. dette formår de at yde en høj grad af indsigtsfuld vejledning fra personale der er specialister i netop Exido ventilator.
En masse nichefokuserede netbutikker er producenter af produkterne som du kan købe i byggecentrene. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online vil du få en billig pris.
De største byggekæder i Danmark
Exido ventilator harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 kollegaer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Exido ventilator jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af flere end 100 mennesker i firmaets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Exido ventilator bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Exido ventilator silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 personer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 mennesker i de 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 personer i selskabets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det bør overvejes at få hjælp til byggearbejdet, i særdeleshed såfremt det er omfattende byggerier. Store byggerier behøver flere personer. I øvrigt er det hurtigere og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
2Du har mulighed for at forsøge at få offentlig støtte til byggerier. Det får man når byggeriet gør en forskel for klimaet. Tilskudet beroer altså på at renoveringen har betydning for planeten.
3Planlægning vedbliver at være nøglen til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du skal sammensætte en struktureret agenda, der beskriver hvilke opgaver du vil løse hvornår, samt en dertilhørende numerisk orden. Husk at være konkret idet du nedskriver din tidsplan.
4Ofte vil det være af stor betydning at udfærdige et budget for arbejdet, så man har styr på omkostningerne. Det kan vise sig at være fordelagtigt at nedfærdige alle udgiftsposter, og dernæst nedfælde mulige tilbud på dem enkeltvis.
5Du finder et stort udvalg af artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan hjælpe dig. Specielt YouTube giver store mængder konstruktiv info, ikke mindst forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
6Du bør ikke på noget tidspunkt undvære værktøj. Typisk vil det være uundværligt at du har det klar til brug inden du begynder på byggeprojektet. I øvrigt må du huske at tage højde for disse udgifter i budgettet for byggeriet.
7Inden du iværksætter byggeprocessen kan det blive ufatteligt essentielt at man sikrer sig, at det du vil lave overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl vil der være begrænsende retningslinjer for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
8Du bør nødig gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke påklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning som sikring med henblik på mulige uheld. Det er klogt at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, navnlig når du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
9Der viser sig stort set altid uforudsete bump på vejen når det gælder omfattende opgaver, og altså vil det vise sig essentielt at man har afsat passende tid i arbejdsplanen, så man føler sig ubekymret om at have tid nok til det.
10For udendørs opgaver kan vejrsituationen få en essentiel rolle. Således bør du løbende se femdøgnsprognosen i tiden op til projektets begyndelse, så du slipper for at det med et brag begynder at regne absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til det avancerede projekt.
11Du bør reflektere over om du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt skal tilkøbe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af arbejdet. Såfremt du søger hjælp fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at hente priser fra forskellige virksomheder.
12Det viser sig af stor betydning at du har de presserende byggematerialer disponible forinden du begynder eksekveringen. Du kan med fordel sammensætte en simpel indkøbsliste som indeholder alt hvad der er nødvendige, og derefter efterse hver eneste ting, hvormed du kan føle dig sikker på at du har styr på det.
Danskernes favorit byggeshops
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er temmelig imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % har givet toprating, og kun 4 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er fantastisk flot. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som altså er temmelig overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er rigtig imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

Adskillige e-handler giver i dag et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til Exido ventilator. Den mest moderne er i vore dage levering til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente varerne når du har mulighed for det. Muligheden er jo usædvanlig bekvem, og mange gange tilmed den mest betalelige fragtmulighed.

Du bør omvendt prøve at få pakken sendt hjem til dig selv eller til din arbejdsplads. Løsningen bliver en gang i mellem en tak mere omkostningsfuld, men derudover særdeles enkel med Exido ventilator online. Den billigste fragtmetode er utvivlsomt at du selv henter pakken, men den mulighed nødvendiggør at du er nær online forhandlerens butikker, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på Exido ventilator er naturligvis usædvanlig aktuel om du har brug for din pakke fluks, så herved er det fuldkommen klogt at du ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt for Exido ventilator. En masse internet handler – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – giver løfte om billig 1 hverdags levering på deres favorit varenumre online, som imidlertid nødvendiggør at ordren placeres tidligere end et bestemt klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få ordren afsendt inden lagermedarbejderne holder fyraften.

En række internet foretagender lover fragt uden gebyr på Exido ventilator online, men for det meste kræves det at man køber for en konkret pris. Derudover bør man udvælge den mest billige leveringsmodel, som ofte er at få dem til at køre din ordre til en pakkeshop.

En stor portion byggemarkeder udlover klik-og-hent hvor man køber billig Exido ventilator hjemmefra men afhenter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix, XL-Byg og Davidsen. Byggekæderne tilbyder fx click-and-collect på Exido ventilator i følgende byer:

Slagelse, Ølstykke, Lillerød, Hedehusene, Odder, Birkerød, Frederiksværk, Brabrand, Virum, Haslev, Silkeborg, Korsør, Brønshøj, Fredericia, Nykøbing Falster, Nakskov, Skive, Brøndby, Hobro, Ballerup, Herlev, Thisted, Nyborg, Aabenraa, Rønne, Herning, Valby, Nørresundby, Albertslund, Esbjerg, Middelfart, Nærum, Vallensbæk, Tilst, Vejle, Værløse, Hjørring, Jyllinge, Lyngby, Gladsaxe, Solrød Strand, Greve, Struer, Frederiksberg, Rudersdal, Aarhus, Hvidovre, Køge, Hillerød, Hørsholm, Odense, Lystrup, Kolding, Tårnby, Højbjerg, Svendborg, Charlottenlund, Søborg, Vanløse, Vordingborg, Grenaa, Holbæk, Holstebro, Åbyhøj, Frederikssund, Brønderslev, Helsingør, Ishøj, Varde, Rødovre, Frederikshavn, Allerød, Taastrup, Farum, Randers, København, Sønderborg, Hedensted, Stenløse, Gentofte, Ringsted, Skanderborg, Dragør, Horsens, Ikast, Risskov, Kokkedal, Viborg, Roskilde, Glostrup, Næstved, Kalundborg, Aalborg, og Haderslev, .

Klik-og-hent ift. Exido ventilator er en mulighed i alle regioner af landet: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland), Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Vestsjælland, Falster) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Når der ses på tallene står det tydeligt, at netshoppere ofte søger efter eksempelvis Exido ventilator priser og Exido ventilator online. Derudover oplever vi jævnligt mennesker søge efter fx billig Exido ventilator, Exido ventilator tilbud og køb Exido ventilator, foruden de gængse byggemarkeder som Stark, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

Bedste tilbud på Exido ventilator

Det er i dag ret så simpelt for os alle at sammenholde priser på billige Exido ventilator online hos flere firmaer på nettet, og til tak har mange online butikker ikke kunne slippe for at nedskære prisen på Exido ventilator betragteligt, og endda frembyde billig levering.

Det kan alligevel være gavnligt at sammenligne en række netbutikker efter tilbud på Exido ventilator online forud for at du færdiggør din shopping, så man er garanteret at indhente den laveste pris. Kig ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Stark.

Man skal alligevel være klar over, at hvis en e-butik udbyder billige Exido ventilator online for en pris der kan ses som uendeligt lav, bør det tit være en indikation på en svindel webbutik. Shopping med kort er i hvert fald omfavnet af en bestemmelse, hvilket hjælper køber overfor bedrageriske internet outlets.

Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som alternativ bør du bruge en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, for så vidt du ønsker at afbetale beløbet til Exido ventilator over tid. Dette foreslåes som regel i nichebutikker, men sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Silvan og Stark.

Ved kig i data er det tydeligt, at internetbrugere tit søger efter for eksempel billig Exido ventilator og køb Exido ventilator. Vi ser desuden mange gange internet shoppere søge fx Exido ventilator online, Exido ventilator priser og Exido ventilator tilbud.

Gennemsøg folks oplevelser

Trustpilot giver dig i højeste grad udmærkede muligheder for at besigtige mange tidligere forbrugeres vurderinger og af den grund er det at foretrække, at du udforsker internet virksomhedens kritik inden du lægger din bestilling på billige Exido ventilator online.

Facebook tilbyder endvidere ret fordelagtige genveje til at få en idé om e-handlens kundefokus. Tilmed ser vi mange firmaer på nettet hvor folk kan afgive en evaluering af deres køb, som tillige burde udnyttes til vurdering af kundetilfredsheden.

Inden nogen handler billige Exido ventilator online på en e-handler bør man for at være på den sikre side gennemgå e-shoppens vilkår, dog er det mange gange et tidskrævende projekt, i særdeleshed ved de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Stark.

Et andet forslag kunne måske være at granske om e-shoppen er e-mærke godkendt, grundet at det almindeligvis er en antydning af at online firmaet opretholder de officielle regler, tillige med at webshoppen rutinemæssigt revideres af fagmænd som kender vilkårene på området.

Derudover giver det dig genvej til at blive hjulpet, for så vidt du oplever udfordringer som følge af dit indkøb af Exido ventilator. Derudover kan det anbefales at køberen er obs på de mest essentielle retningslinjer der har indvirkning på bestillingen af Exido ventilator online, f.eks. hvilken ombytningsret internet forretningen bruger.

Her er det på samme måde relevant, at man når som helst sikrer sin kvittering, så man i fremtiden vil kunne vidne om sit køb af Exido ventilator, ligegyldig om man har handlet hos Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan eller Davidsen.

Karen G gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Lars J gav 4 stjerner

I gør det super godt

Susanne gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Martin Thomsen gav 4 stjerner

Fremragende!

9 tips til online shopping
1Fragttiden er super central om vi har behov for produktet lige om lidt, og i det øjemed er det selvsagt på sin plads at vi tjekker den forventede leveringstid for Exido ventilator. Temmelig mange internet selskaber giver løfte om billig 1 dags levering på en række varer, men vær opmærksom på at det afhænger af at du når at bestille inden et bestemt klokkeslæt.
2Det er usædvanlig simpelt for købere at vurdere tilbud online på billige Exido ventilator fra flere internet webshops, og med det motiv garanterer utallige internet outlets billig fragt. Men det kan trods alt vise sig lukrativt at checke nogle internet firmaer efter tilbud forinden du bestiller, så man er sikker på at indhente den mest betalelige pris.
3Den mest prisbevidste løsning til levering er unægtelig at du selv henter ordren, men det afhænger af at du bor i kort afstand af internet forretningens hjemsted. Den slags levering er særligt vital såfremt du står og skal bruge Exido ventilator inden for kort tid. Alternativt så garanterer indtil flere internet forhandlere gratis fragt, men undertiden kun hvis der købes for en fastsat pris.
4Trustpilot frembringer nogenlunde uafhængige chancer for at kortlægge en stor gruppe andre køberes observationer og herved rekommanderer vi, at du ser nærmere på webbutikkens vurderinger forinden du køber billige Exido ventilator online. Facebook medfører på samme måde regulære stabile genveje til at få kendskab til internet webshoppens popularitet.
5Indtil flere firmaer på nettet præsterer fragt uden betaling på Exido ventilator, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at man aftager for en præcis sum. Som alternativ kunne man tage den mest prisbevidste fragtmetode, som mange gange vil være at få dem til at bringe din bestilling til et afhentningssted. Fragttypen er en gang i mellem til gengæld vældig enkel. Den mest billige leveringsløsning vil dog til enhver tid være at hente pakken selv.
6Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfattet af et regulativ, som passer på en imod uægte online forretninger. Alternativt kunne du drage fordel af en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, når du ser en fordel i at honorere prisen over flere uger.
7Forud for at folk handler billige Exido ventilator på en forretning på nettet kan de i reglen se på webshoppens regler, dog er det uden tvivl ikke særlig sjovt. Desuden er det en hjælp at du er oppe på mærkerne omkring de fundamentale reglementer der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige Exido ventilator online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik internet forhandleren bruger.
8En lang række internet virksomheder tildeler efterhånden alverdens billige fragtformer til Exido ventilator. En af de mest anvendte er i dag levering til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente dine nye produkter når det passer dig bedst. Fragtformen er altså ualmindeligt hensigtsmæssig, samt ofte endvidere den billigste leveringsløsning.
9Vi tilråder generelt at tjekke om e-shoppen er støttet af e-mærket, eftersom det kan være en sikring om at internet virksomheden anerkender de danske regler, tillige med at e-butikken fra tid til anden besøges af fagmænd som er meget fortrolige reglementet på området. Forinden nogen køber billige Exido ventilator hos en internet butik kunne de sådan set gennemlæse webshoppens vilkår.