WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på prisen på billige ergonomisk sækkevogn fra byggemarked til byggemarked. Enkelte satser på billige priser, hvorimod andre satser på et højt serviceniveau. Du skal tænke igennem hvad du vil prioritere.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Derved kan du overveje at shoppe hos en online byggeshop, hvor du kan få information omkring ergonomisk sækkevogn.
Nogle byggekæder tilbyder et bredt sortiment af varer, hvorimod nogle specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du skal afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden bare ergonomisk sækkevogn.
Når du har brug for produkterne hurtigt eller blot ønsker at slippe for fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre varerne selv. Dette er i særdeleshed muligt ved de kendte byggemarkeder.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at vide, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du være tvunget til tjekke de andre.
Du skal vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Af den grund bør du læse forretningens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre tilbyder varer fra flere producenter, med det formål at du så kan handle fra et stort udvalg af ergonomisk sækkevogn online.
De store byggecentre er udbredte og anerkendte butikker, hvilket medvirker til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Det kan du se fordele i.
De store byggecentre har butikker i de større byer, og i kraft af det har man tilbuddet om at købe online og fragte materialerne selv. Hermed kan du overveje at blive fri for fragtgebyret, samt endda have varerne hurtigere.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede netbutikker er producenter af de produkterne som de store byggekæder sælger. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online får du lavere priser.
Majoriteten af nicheforretninger på nettet er specialister i deres produkter, idet de kun sælger disse produkter. Ergo bør du modtage endnu mere kyndig vejledning fra medarbejdere som er specialister i netop ergonomisk sækkevogn.
Størsteparten af webshops i små nicher er opstartsvirksomheder, som oftest er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Disse hjælper du når du handler ergonomisk sækkevogn online på deres side.
Danmarks største byggecentre
ergonomisk sækkevogn silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 41 butikker. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 ansatte i kædens 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

ergonomisk sækkevogn bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af over 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

ergonomisk sækkevogn jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 medarbejdere i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af mere end 500 mennesker i forretningens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 mennesker i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

ergonomisk sækkevogn harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Man skal nødig undvære værktøj. Ofte kan det vise sig en fordel at du har grejet til disposition før du starter byggeriet. Det er desuden en fordel at tillægge disse udgifter i dit regnskab for byggeriet.
2Det kan overvejes at få assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst når der er tale om væsentlige arbejdsopgaver. Store byggeprojekter stiller krav om mere end en person. Samtidig vil det blive mere produktivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
3Forberedelse viser sig som nøglen til at komme i mål med byggeprocessen. Du bør forfatte en struktureret agenda, der fortæller hvilke gøremål der skal udføres på hvilke dage, med en tilhørende kronologisk orden. Husk at være realistisk når du udarbejder din handlingsplan.
4Det er af stor betydning at nedskrive et udgiftsbudget for ombygningen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan være en fordel at nedfærdige alle udgiftsposter, og så notere den billigste pris på dem hver især.
5Der viser sig uden tvivl uventede problemstillinger når det handler om krævende opgaver, og følgelig vil det være meningsfuldt at man har afsat tilstrækkelig plads i arbejdsplanen, således at man kan være overbevist om at komme i mål.
6Det kan vise sig aktuelt at have de fornødne bygningsmaterialer tilgængelige forinden du iværksætter byggeprocessen. Du har god gavn af at lave en overskuelig indkøbsliste hvorpå der noteres alt der bliver brug for, og dernæst gennemløbe punkterne, med det formål at du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
7Husk at du kan få støtte fra det offentlige til byggerier. Det får man ifald byggeprojektet er godt for miljøet. Tilskudet betinger at byggeriet påvirker miljøet.
8Måske burde du overveje om projektet kan klares alene, eller du med fordel kan købe hjælp fra en fagmand til dele af arbejdet. Når du henter professionel hjælp kan det godt betale sig at lede efter prisoverslag fra en håndfuld entreprenører.
9Du bør aldrig glemme dit eget ve og vel, så glem ej beklædning inklusiv sko og hjelm som beskyttelse overfor potentielle uheld. Det er fundamentalt med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, især hvis du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
10Der kan findes alverdens hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube er formidler af enormt meget nyttig info, specielt når man bruger den engelske version.
11Ved byggeprojekter udendørs har vejret en vigtig rolle. Således skal du jævnligt tjekke femdøgnsprognosen lige før byggeriets start, så det ikke mod forventning begynder at vælte ned i samme sekund som du vil i gang med dit komplekse byggeprojekt.
12Længe før du igangsætter arbejdet kan det være ekstremt fundamentalt at være sikker på, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter din boligtype vil der gælde fastsatte love som beskriver, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
De bedst anmeldte byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er ultra beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er virkelig flot. Vurderingen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er meget flot. Vurderingen er baseret på 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er rigtig overlegent. Bedømmelsen er baseret på 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som altså er usædvanligt flot. Ratingen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

En lang række forretninger på nettet foreslår til alt held et hav af forskellige billige leveringsmodeller til ergonomisk sækkevogn. En af dem der er mest anvendt er for øjeblikket afhentningssteder, fordi du så nemt kan hente pakken præcis når det passer dig. Fragttypen er jo ualmindeligt let gængelig, samt oftest derudover den mindst kostelige fragtløsning.

Du kunne derudover foretrække at vælge at få sendt hjem til din privatadresse eller ud på dit arbejde. Fragtmetoden viser sig mange gange et hak mere pebret, men omvendt yderst gnidningsløs ift. ergonomisk sækkevogn online. Den mest billige leveringsversion er unægtelig selv at hente varerne, hvilket dog kræver at du opholder dig lige ved internet virksomhedens butikker, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på ergonomisk sækkevogn er naturligvis virkelig aktuel når vi behøver varerne om kort tid, og derfor er det øjensynligt meningsfuldt at man besigtiger det estimerede leveringstidspunkt på ergonomisk sækkevogn. En stor portion internet handler – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste produkter online, som antager at du bestiller inden et bestemt klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få pakken afsendt før pakkepersonalet har fyraften.

Visse e-forretninger i Danmark sikrer fragt uden omkostninger på ergonomisk sækkevogn online, men undertiden er det påkrævet at der aftages for en præcis sum. Desuden kan du tage den mest billige mulighed for fragt, hvilket oftest vil blive at få kørt ordren til en pakkeshop.

Flere kæder giver klik-og-hent hvor man køber billig ergonomisk sækkevogn online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggekæderne frembyder blandt andet klik-og-hent på ergonomisk sækkevogn i følgende områder:

Slagelse, Herning, Grenaa, Tårnby, Haslev, Glostrup, Haderslev, Højbjerg, Viborg, Åbyhøj, Roskilde, Hvidovre, Nærum, Jyllinge, Frederiksberg, Skanderborg, Hillerød, Hedensted, Ringsted, Aabenraa, Struer, Solrød Strand, Ølstykke, Fredericia, Brøndby, Kokkedal, København, Holstebro, Risskov, Randers, Køge, Esbjerg, Helsingør, Korsør, Brabrand, Kalundborg, Frederikssund, Rødovre, Ballerup, Ishøj, Dragør, Herlev, Hobro, Sønderborg, Hørsholm, Albertslund, Aalborg, Ikast, Nakskov, Gentofte, Nyborg, Horsens, Gladsaxe, Lyngby, Middelfart, Søborg, Brønderslev, Nørresundby, Farum, Holbæk, Rudersdal, Lystrup, Rønne, Greve, Tilst, Birkerød, Hedehusene, Vallensbæk, Svendborg, Næstved, Brønshøj, Lillerød, Værløse, Odder, Thisted, Vordingborg, Varde, Stenløse, Kolding, Aarhus, Odense, Skive, Valby, Silkeborg, Vejle, Nykøbing Falster, Vanløse, Charlottenlund, Taastrup, Frederikshavn, Frederiksværk, Allerød, Virum, og Hjørring, .

Klik-og-hent for ergonomisk sækkevogn er muligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Falster, Lolland, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Jylland (Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark).

Når vi ser på søgedata fremstår det tydeligt, at online shoppere typisk søger bl.a. ergonomisk sækkevogn priser og ergonomisk sækkevogn online. Derudover ser vi som regel internet shoppere kigge efter blandt andet billig ergonomisk sækkevogn, ergonomisk sækkevogn tilbud og køb ergonomisk sækkevogn, foruden de velkendte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

Priser på ergonomisk sækkevogn

Det har vist sig at være rigtig problemfrit for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser på billige ergonomisk sækkevogn online hos flere e-forhandlere, og så har en lang række e-forhandlere fundet det nødvendigt at sænke prisniveauet på ergonomisk sækkevogn kolossalt, og derudover yde fragt uden betaling.

Derfor kan det til hver en tid være lønnende at tjekke et par outlets på nettet efter udsalg og tilbud på ergonomisk sækkevogn online forud for at du gennemfører din handel, så man ikke er i tvivl om at skaffe sig den prisbilligste pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggekæder som Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg.

Du må dog ikke overse, at hvis en e-butik forhandler billige ergonomisk sækkevogn online for en pris der kan virke utrolig fremragende, så kan det undertiden være en indikator for en snydagtig e-forhandler. Kortkøb er på den anden side omfattet af en ordning, hvilket skærmer køberen imod snydagtige internet forretninger.

Vi anbefaler kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du overveje en løsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du har i sinde at klare betalingen af ergonomisk sækkevogn senere. Det fås typisk i niche netbutikker, men dog sjældent de gængse byggekæder som for eksempel Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Bygma og Davidsen.

Når der ses på tendenserne står det tydeligt, at netshoppere jævnligt søger efter eksempelvis ergonomisk sækkevogn online og ergonomisk sækkevogn priser. Foruden dette oplever vi jævnligt online shoppere kigge efter for eksempel køb ergonomisk sækkevogn, billig ergonomisk sækkevogn samt ergonomisk sækkevogn tilbud.

Gennemsøg tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot præsterer evigt udmærkede chancer for at gennemstøve diverse øvrige konsumenters tanker og derved tilråder vi, at du sonderer netshoppens bedømmelser forud for at du handler billige ergonomisk sækkevogn online.

Facebook giver dig tilsvarende rigtig udmærkede genveje til at få kendskab til online firmaets popularitet. Derudover ser vi faktisk internet forhandlere som giver kunderne mulighed for at skrive en omtale af købsoplevelsen, som tilmed bør drages fordel af til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen handler billige ergonomisk sækkevogn online i en internet handler burde de de facto se på forhandlerens handelsaftale, dog er det almindeligvis ikke særlig morsomt, særligt med de velkendte byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

Et alternativt forslag kan derfor være at efterse om internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, som bør være en tilkendegivelse af at online forhandleren lever op til de gældende danske regler, tillige med at den rutinemæssigt ses til af fagmænd som har ekspertise inden for de gældende love.

Det giver dig genvej til en hjælpende hånd, hvis du møder problemstillinger ved dit indkøb af ergonomisk sækkevogn. Desuden rekommanderer vi at man er hensynstagende til de mest centrale vedtægter der kan have indflydelse på købet af ergonomisk sækkevogn online, som fx hvilken returneringsret e-forhandleren tilbyder.

I relation til det er det tillige vigtigt, at man stadigvæk sikrer ens kvitteringsmail, således man fremadrettet kan bekræfte købet af ergonomisk sækkevogn, ligegyldig om man har bestilt fra XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, Silvan eller Bauhaus.

Lars Møller gav 5 stjerner

Quick expedit

Anna Rasmussen gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

Michael gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Hanne gav 4 stjerner

Helt i orden.

9 tips til online indkøb
1Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være ekstremt essentiel hvis man mangler dine nye varer fluks, så derfor er det rimelig vigtigt at du kontrollerer leveringstidspunktet for ergonomisk sækkevogn. Størstedelen af outlets på nettet giver billig 1 dags levering på masser af produkter, men vær påpasselig da det beroer på at orden realiseres før et fast klokkeslæt.
2Det er jo særdeles fleksibelt for almindelige mennesker at lave prissammenligning online på billige ergonomisk sækkevogn i blandt flere internet shops, og til gengæld præsterer masser af e-forretninger fragt uden betaling. Til gengæld kan det stadigvæk blive lukrativt at inspicere enkelte online virksomheder efter udsalg og tilbud forud for at du handler, så man er usvigeligt sikker på at indhente den mindst kostelige pris.
3Mange e-butikker yder nu om stunder mange forskellige billige fragtmuligheder til ergonomisk sækkevogn. En sikker vinder er p.t. udleveringssteder, fordi du på den måde nemt kan hente de nyindkøbte varer når der er tid til det. Leveringstypen er altså virkelig ligetil, samt mange gange ydermere den prisbilligste form for levering.
4Trustpilot indebærer absolut passelige chancer for at verificere en række nuværende forbrugeres erfaringer og derfor rekommanderer vi, at du besigtiger internet forretningens vurderinger inden du køber billige ergonomisk sækkevogn online. Facebook tilbyder dig lige så vel egentlig passende løsninger til at få indsigt i webbutikkens troværdighed.
5Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omfattet af en lov, der dækker kunden imod falske butikker på nettet. Som en alternativ mulighed kunne du vælge en afdragsløsning som fx ViaBill, ifald du tilstræber at honorere pengene over en længere periode.
6En hel del webshops byder på portofri levering på ergonomisk sækkevogn, men i reglen kræver det at du køber for et bestemt beløb. Som alternativ må man overveje den mest prisbevidste form for levering, der i de fleste tilfælde vil være at få dem til at bringe bestillingen til et udleveringssted. Løsningen er sædvanligvis på den anden side virkelig fleksibel. Den billigste leveringsmanér vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne.
7Vi foreslår generelt at finde ud af om online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det ofte er en tilkendegivelse af at netshoppen opretholder dansk lovgivning, tillige med at online virksomheden tit monitoreres af fagmænd der har indsigt i lovgivningen. Forud for at folk køber billige ergonomisk sækkevogn hos en webbutik burde man i virkeligheden gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens handelsvilkår.
8Forud for at folk shopper billige ergonomisk sækkevogn hos en e-forhandler burde man ideelt set studere butikkens betingelser, men det er i reglen ikke super spændende. Derudover rekommanderer vi at du er hensynstagende til de fundamentale retningslinjer der influerer på bestillingen af billige ergonomisk sækkevogn online, til eksempel den returpolitik e-handlen anvender.
9Den mest prisbevidste leveringsmåde er utvivlsomt selv at hente pakken, hvilket dog er betinget af at du fysisk befinder dig i nærheden af netshoppens lager. Den metode til levering er selvfølgelig usædvanlig bestemmende i tilfælde af at du behøver ergonomisk sækkevogn om få sekunder. Alternativt så præsterer flere online butikker levering uden omkostninger, men undertiden kun når man shopper for en konkret sum.