Entreprenørpumpe SPX750RW - 350 LTR/MIN
3.375 kr.
Mere info
STARING Entreprenørpumpe STP2-450 2" med 15 meter slange og koblinger
2.250 kr.
Mere info
STARING Entreprenørpumpe STP2-500 2" med 15 meter slange og koblinger
2.495 kr.
Mere info
Tsurumi HS2.4S entreprenørpumpe 2"
2.675 kr.
Mere info
Staring entreprenørpumpe 2" STP2-500
1.560 kr.
Mere info
Staring entreprenørpumpe 3" STP3-750
2.900 kr.
Mere info
Staring entreprenørpumpe 2" STP2-450
1.398 kr.
Mere info
Staring entreprenørpumpe 2" STP2-500F m/bundsug
1.906 kr.
Mere info
Staring entreprenørpumpe 2" STP2-500A m/afbryder
1.906 kr.
Mere info
Tsurumi LB-480 entreprenørpumpe 2" inkl. slange og koblinger
4.370 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i priserne på billige entreprenørpumpe hos de forskellige online byggecentre. En del fokuserer på de bedste tilbud, og andre har fokus på et højt serviceniveau. Du bør tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
Hvis du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot vil undgå leveringsomkostningen, så kunne du med fordel transportere materialerne selv. Dette er specielt en mulighed i de udbredte byggekæder.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at undersøge, om den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Derfor skal man tjekke forretningens regler.
Flere byggemarkeder fremviser et stort varesortiment, og øvrige har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan gennemtænke hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, udover bare entreprenørpumpe.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med mange spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at vælge en webshop, hvor du har mulighed for at få hjælp til valg af entreprenørpumpe.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre udbyder produkter fra diverse nicheshops, og hermed kan du købe fra et stort sortiment af entreprenørpumpe online.
De velkendte byggecentre finder du mange steder i landet, og af den grund har de fleste adgang til at handle online og fragte varerne selv. Derigennem kan man undvære leveringsomkostningen, samt sågar hente varerne straks.
De store byggecentre er folkekære og bekendte virksomheder, som kan bidrage til øget tryghed til dig der skal købe online. Det vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche har ekstremt meget forstand på deres varer, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Således formår de at yde ekstremt konstruktiv rådgivning fra folk der er eksperter i netop entreprenørpumpe.
Hovedparten af specialiserede webshops står selv for produktion af produkterne der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online er det muligt at få skarpere priser.
Størstedelen af nichespecifikke webshops er små virksomheder, der tit er danske, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du handler entreprenørpumpe online på deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 ansatte i firmaets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

entreprenørpumpe harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 personer i firmaets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

entreprenørpumpe silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

entreprenørpumpe jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 ansatte i de 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

entreprenørpumpe bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 mennesker i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der kan findes ekstremt mange instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube tilbyder dig ekstremt meget anvendelig viden, ikke mindst hvis du benytter engelske søgeord.
2Det kan vise sig værdifuldt at have samtlige materialer handlet ind forud for at du går i krig med dit arbejde. Du kan lave en punktforms oversigt med alt der skal bruges, og dernæst tjekke listen, med det formål at du er sikker på at du har det hele.
3Glem ikke at du kan indhente offentlig støtte til byggerier. Det tilbydes ifald ombygningen hjælper miljøet. Det er altså afhængig af at renoveringen har en positiv indvirkning på klimaet.
4Det er essentielt at have en budgetoversigt for byggeriet, så man har et overblik over økonomien. Det er en god idé at tage noter til alle omkostninger, og så søge sig frem til den billigste pris på dem hver især.
5Det er oplagt at få hjælp til byggearbejdet, især såfremt det er omfangsrige ombygninger. Større byggeprojekter bør udføres af flere folk. Desuden bør det blive hurtigere og mere socialt når man er flere om det.
6Du bør overveje hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du må købe hjælp fra en fagmand til områder af det. Ifald du søger professionel assistance er der penge at spare ved at lede efter forslag fra en håndfuld entreprenører.
7Før du går i gang med byggeriet kan det være ubeskriveligt meningsfuldt at være sikker på, at det du vil bygge overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde en række regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Der præsenterer sig utvivlsomt uventede udfordringer når det handler om store byggeprojekter, og altså kan det være vigtigt at man har afsat betragtelig plads i planen, som gør at man føler sig ubekymret om at man får det færdiggjort.
9Du skal ikke forsømme dit eget helbred, så glem ej beskyttelse som arbejdssko som hjælp med henblik på hændelige uheld. Det er vigtigt at du husker dit eget helbred i arbejdet, ikke mindst såfremt du ikke køber assistance fra en professionel.
10Du må under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige værktøj. Typisk vil det vise sig fundamentalt at du har det parat når du påbegynder byggeprojektet. I øvrigt må du huske at påregne de her udgifter i dit regnskab for byggeriet.
11Godt forarbejde bliver vejen til at komme i mål med byggeprocessen. Du anbefales at lave en strømlinet køreplan, som beskriver hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, samt derudover en prioriteringsliste. Forsøg at være skarp idet du nedskriver strategien.
12For udendørs projekter kan vejret få stor betydning. Således kan du regelmæssigt kigge på vejrprognosen lige før arbejdets start, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt begynder at piske ned absolut lige når du vil påbegynde det avancerede projekt.
Danskernes favorit byggeshops
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er temmelig betryggende. Scoren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er temmelig godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % giver topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er fantastisk imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er utrolig imponerende. Vurderingen grundlægges af 23.161 ratings, hvor hele 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % giver den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

Størstedelen af webbutikker i Danmark frembyder i dag alverdens billige fragtmuligheder til entreprenørpumpe. Det mest populære er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine nye produkter den dag der passer dig. Fragtmuligheden er nemlig særdeles fremkommelig, samt desuden tillige den mest prisbevidste leveringsversion.

Du bør på samme måde udse dig at vælge levering til dit hus eller til dit arbejde. Løsningen viser sig somme tider lidt mere pebret, men desuden i høj grad ligetil med entreprenørpumpe online. Den prisbilligste type af levering vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, som jo står og falder med at du fysisk befinder dig tæt på netshoppens butikker, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstiden på entreprenørpumpe er særligt udslagsgivende såfremt man mangler ordren inden for få dage, så herved er det relativt aktuelt at du checker tidshorisonten for levering ved entreprenørpumpe. En stor portion online butikker – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på masser af varer online, men som imidlertid nødvendiggør at bestillingen laves tidligere end et givent klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få produkterne ekspederet inden pakkemedarbejderne har fyraften.

En række outlets på nettet tilbyder gebyrfri levering på entreprenørpumpe online, men tit er det forudsat at man handler for en konkret sum. Derudover må du gribe den mest billige metode til levering, der ofte vil blive at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et udleveringssted.

De fleste byggecentre frembyder click-and-collect hvor man bestiller billig entreprenørpumpe på nettet og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg og Silvan. Byggecentrene giver fx klik-og-hent på entreprenørpumpe i disse områder:

Hjørring, Frederiksberg, Hobro, Viborg, Silkeborg, Vallensbæk, Hørsholm, Nærum, Hedehusene, Grenaa, Køge, Hvidovre, Glostrup, Frederiksværk, Ishøj, Virum, Brøndby, Hedensted, Middelfart, Vejle, Brønshøj, Jyllinge, Brønderslev, Holstebro, Farum, Odense, Rudersdal, Kolding, Kokkedal, Nyborg, Fredericia, Randers, Nakskov, Vanløse, Struer, Greve, Ikast, Charlottenlund, Brabrand, Albertslund, Holbæk, Allerød, Ringsted, Kalundborg, Vordingborg, Aabenraa, Åbyhøj, Risskov, Tilst, Sønderborg, Værløse, Horsens, Esbjerg, Gentofte, Nykøbing Falster, Herning, Tårnby, Thisted, Søborg, Frederikssund, Taastrup, Korsør, Rødovre, København, Varde, Helsingør, Næstved, Stenløse, Lillerød, Birkerød, Svendborg, Skanderborg, Lystrup, Ballerup, Herlev, Haslev, Nørresundby, Dragør, Valby, Odder, Frederikshavn, Hillerød, Aarhus, Solrød Strand, Roskilde, Lyngby, Rønne, Aalborg, Haderslev, Slagelse, Gladsaxe, Skive, Ølstykke, og Højbjerg, .

Click-and-collect for entreprenørpumpe er muligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Bornholm, Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden, Sydsjælland) og Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Når man ser på søgedata er det klart, at folk tit efterspørger bl.a. entreprenørpumpe online og entreprenørpumpe priser. Foruden dette ser man mange gange online shoppere søge efter fx køb entreprenørpumpe, billig entreprenørpumpe og entreprenørpumpe tilbud, foruden de kendte byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4 og Bygma.

Få den bedste pris på entreprenørpumpe

Det er jo ret så fremkommeligt for internetbrugere at finde frem til de bedste priser på billige entreprenørpumpe online på diverse e-shops, og følgelig har flere e-handler fundet det uundgåeligt at tvinge udsalgspriserne på entreprenørpumpe enormt, og i øvrigt frembyde fri fragt.

Men det kan alligevel blive udbytterigt at udforske nogle forskellige internet butikker efter rabatter og tilbud på entreprenørpumpe online før du gennemfører din handel, således at man er usvigeligt sikker på at antage den mest betalelige pris. Se ikke bare på de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Stark, Bygma og Bauhaus.

Man skal lige meget hvad huske på, at i tilfælde af at en e-forretning sælger billige entreprenørpumpe online for en pris som virker besynderligt letkøbt, er det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en falsk webshop. Kortbestillinger er på den anden side en del af et lovbud, hvilket bistår køber imod fup outlets på nettet.

Vi tilråder generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du drage nytte af en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, såfremt du hellere vil honorere betalingen af entreprenørpumpe af flere omgange. Dette fås ofte i niche netbutikker, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix og XL-Byg.

Ved indkig i data står det markant, at internetbrugere typisk efterspørger eksempelvis entreprenørpumpe online og køb entreprenørpumpe. Foruden dette oplever man mange gange folk efterspørge eksempelvis entreprenørpumpe priser, billig entreprenørpumpe og entreprenørpumpe tilbud.

Tjek nuværende kunders vurderinger

Trustpilot frembyder de facto fordelagtige muligheder for at efterforske forskellige eksisterende forbrugeres anmeldelser og af den grund kan det være til hjælp, at du ser nærmere på online webshoppens ratings forud for at du shopper billige entreprenørpumpe online.

Facebook genererer endvidere evigt passende løsninger til at få en idé om webshoppens kundetilfredshed. Tilmed møder vi mange internet selskaber som giver kunderne mulighed for at publicere en evaluering af ordreforløbet, som ligeledes må udnyttes til afvejning af kundetilfredsheden.

Inden nogen shopper billige entreprenørpumpe online i en internet handler kunne man de facto gennemgå virksomhedens forretningsaftale, dog er det naturligvis et omfattende projekt, særligt på de kendte byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4 og Harald Nyborg.

En nemmere løsning kan derfor være at kigge hvorvidt internet selskabet er medlem af e-mærket, grundet at det almindeligvis er en angivelse af at online webshoppen følger de opstillede regler, og at shoppen løbende kontrolleres af fagmænd som kender til de gældende regulativer.

Derudover tilbydes du chance for assistance, for så vidt du oplever problemer ved dit køb af entreprenørpumpe. Tillige er det fornuftigt at køber er hensynstagende til de mest basale vilkår der kan have indvirkning på bestillingen af entreprenørpumpe online, som for eksempel hvilken ombytningsret e-forretningen anvender.

I den sammenhæng er det samtidig vigtigt, at man stadig opbevarer ens kvittering, så man altid vil kunne bevidne sit køb af entreprenørpumpe, hvad end man shopper ved Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma eller Harald Nyborg.

Hanne F gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Mette S gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Jan Jørgensen gav 5 stjerner

Rigtig god service

Anders N gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Leveringsdygtigheden er jo særligt bestemmende når du behøver produkterne omgående, så af den grund er det i sandhed passende at man undersøger leveringstiden ved entreprenørpumpe. En hel del e-handler byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres varenumre, som dog forudsætter at transaktionen gennemføres forinden et nøjagtigt tidspunkt.
2Enkelte internet varehuse sikrer levering uden betaling på entreprenørpumpe, men i reglen under forudsætning af at der shoppes for en bestemt sum. Desuden skal man snuppe den mest letkøbte leveringsmulighed, som i mange tilfælde vil blive at få bragt bestillingen til en pakkeshop. Den er typisk lige så vel særligt uproblematisk. Den billigste fragtløsning er unægtelig at du selv henter varerne.
3Den mest betalelige leveringsmodel er utvivlsomt at du selv henter pakken, som dog afhænger af at du lever med kort afstand til e-shoppens arbejdslager. Den type af levering kan i nogle tilfælde være særligt vital såfremt vi står og skal bruge entreprenørpumpe inden for kort tid. Alternativt så sikrer visse online webshops fragt uden beregning, men oftest kun hvis du shopper for en konkret sum.
4En masse internet outlets yder til alt held diverse billige fragttyper til entreprenørpumpe. Et hit er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente dine varer når du har tid. Muligheden er jo rigtig nem, og tit derudover den billigste fragtmulighed.
5Trustpilot fremskaffer immervæk gavnlige genveje til at gennemgå forskellige øvrige brugeres betragtninger og derved er det smart, at du bliver klogere på e-handlens omtaler inden du bestiller billige entreprenørpumpe online. Facebook frembyder tilsvarende sådan set tiltalende metoder til at få et kig ind i webshoppens popularitet.
6Generelt foreslår vi at tjekke om online firmaet er verificeret af e-mærket, grundet at det burde være en indikator for at internet selskabet efterfølger de officielle regler, tillige med at internet selskabet af og til føres tilsyn med af sagkyndige der er indført i bestemmelserne på området. Forud for at nogen shopper billige entreprenørpumpe på en internet forhandler behøver de utvivlsomt se på butikkens handelsbetingelser.
7Før nogen handler billige entreprenørpumpe i en netbutik behøver de for at være sikker studere netbutikkens handelsbetingelser, men det er tit ikke super interessant. Endvidere støtter vi at køber er vidende om de mest basale vilkår der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige entreprenørpumpe online, som fx hvilken byttepolitik virksomheden har.
8Det er ekstremt smertefrit for alle at sammenligne priser online på billige entreprenørpumpe hos diverse online firmaer, og altså præsterer langt de fleste internet firmaer gebyrfri levering. Trods dette kan det immervæk vise sig smart at granske nogle forskellige webshops efter tilbud inden du gennemfører din bestilling, sådan at du ikke er i tvivl om at få den mindst kostelige pris.
9Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omfavnet af et lovbud, hvilket skærmer kunden overfor uoprigtige e-shops. Som et alternativ bør du vælge en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du foretrækker at betale regningen af flere omgange.