Plus Slot Enkeltlåge 100x75 cm - Trykimprægneret
399 kr.
Mere info
Plus PLUS Klink Enkeltlåge - 17785-1 Trykimp
2.099 kr.
Mere info
Plus Decora enkeltlåge - 17633-13 Hvid
1.299 kr.
Mere info
Plus PLUS Klink Enkeltlåge - 17785-15 Sort
2.299 kr.
Mere info
Plus PLUS Klink Enkeltlåge - 17784-15 Sort
2.999 kr.
Mere info
Plus Rom Enkeltlåge 100x75 cm
399 kr.
Mere info
Plus Ligno Enkeltlåge 100x88/85cm - Tryk Impr.
649 kr.
Mere info
Plus Vinesse Enkelt havelåge 100x98 cm grundmalet Sort 13410-15
799 kr.
Mere info
Plus Country Enkeltlåge 100x98 cm HVID
899 kr.
Mere info
Plus Nostalgi enkeltlåge - 17613-13 Hvid
1.299 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut super afgørende at se, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke må du tjekke de andre.
For de fleste er et byggeprojekt lig med en lang række spørgsmål. Derfor kan du med fordel bestille ved en webshop, som kan give råd og vejledning til valg af enkeltlåge.
Flere byggekæder tilbyder et enormt udvalg af varer, imens nogle er specialiserede i en specifik type af vare. Du skal bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot enkeltlåge.
Du vil finde forskelle i priserne på billige enkeltlåge fra byggekæde til byggekæde. Enkelte satser på de bedste priser, og andre vil have et højt serviceniveau. Du skal forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
Når du skal have varerne nu og her eller bare har lyst til at undvære fragten, så kan du tænke over at fragte varerne på egen hånd. Det er navnligt muligt hos de udbredte byggemarkeder.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du handler online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returret. Derfor skal man tjekke firmaets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder finder du overalt i landet, og på grund af det har kunderne valget om at handle online og transportere byggematerialerne selv. Derfor er der mulighed for at slippe for leveringsgebyret, samt ovenikøbet skaffe produkterne nu og her.
De kendte byggecentre sælger produkter fra talrige leverandører, hvorfor du kan købe fra et bredt sortiment af enkeltlåge online.
De store byggekæder er populære og kendte butikker, hvilket bidrager til øget sikkerhed når man skal handle online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

Mange webshops i små nicher står selv for produktion af produkterne der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte fra disse nichewebshops online vil du få en skarpere pris.
Størstedelen af nicheforretninger på nettet er små firmaer, der typisk er dansk ejede, eventuelt endda lokalt fra dit område. Dem understøtter du når du handler enkeltlåge online på deres webshop.
Hovedparten af nichebutikker på internettet er specialister i det produktudvalg de har online, da de kun sælger disse varer. På grund af det kan du få super nyttig service fra mennesker som er eksperter i lige præcis enkeltlåge.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 kollegaer i deres 104 varehuse. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag over 500 personer i deres 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

enkeltlåge jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag flere end 100 personer i forretningens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

enkeltlåge silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu over 1.000 personer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

enkeltlåge harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag cirka 2.000 ansatte i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag omtrent 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

enkeltlåge bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning bl.a. fod- og hovedbeklædning der sikrer dig mod mulige uheld. Det er fundamentalt med fokus på sikkerheden i byggeriet, især når du ikke har professionel hjælp.
2Forud for at du går i gang med byggeprocessen kan det vise sig ret betydningsfuldt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din boligtype kan der gælde fastsatte regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Du kan tænke over om projektet kan klares alene, eller du i stedet for skal tilkøbe hjælp fra en fagperson til områder af det. Ifald du henter hjælp fra en ekspert kan det godt betale sig at hente tilbud fra flere håndværkere.
4Man skal på ingen måde undvære grej. Tit kan det være essentielt at have det tilgængeligt akkurat som du igangsætter arbejdet. Det er desuden en fordel at medregne de tilhørende udgifter i budgettet for byggeriet.
5Ved projekter udendørs har vejrsituationen en stor rolle. På grund af dette bør du ofte tjekke udsigten ift. vejret i den tid der er op til byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke med et brag starter med at piske ned når du netop er startet på dit avancerede byggeprojekt.
6Du har mulighed for at spørge om økonomisk støtte til ombygninger. Det fås hvis byggeriet hjælper miljøet. At få tilbud om støtte kræver dermed at ombygningen influerer positivt på klimaet.
7Der viser sig typisk pludselige vanskeligheder når det handler om større opgaver, og på grund af det vil det være essentielt at man har afsat en del plads i planen, med formålet om at man føler sig sikker på at nå det inden ens deadline.
8Planlægning vedbliver at være kilden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du må sammensætte en effektiv handlingsplan, som dikterer hvilke gøremål der skal løses på hvilket tidspunkt, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du udarbejder oversigten.
9I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for optimeringen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør være økonomisk at tage noter til alle udgiftsposter, hvorefter man kunne tjekke ens udgift ved hver eneste af dem.
10Det kan vise sig at være godt at sikre sig assistance til byggeprojektet, i særdeleshed ved væsentlige byggeopgaver. Store opgaver stiller krav om flere end en enkelt person. Derudover bliver det mere effektivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
11Du kan finde rigelige mængder af guides og videoer på internettet som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube supporterer dig med utrolig meget udbytterig information, særligt når man kigger på engelsk.
12Potentielt kan det blive værdifuldt at have de presserende byggematerialer parat på forhånd inden du iværksætter byggeprocessen. Du vil med fordel kunne forfatte en enkel huskeliste som samler alt der skal bruges, og som det næste gennemløbe hvert eneste punkt, så du sikrer dig at du har det hele.
De mest populære byggemarkeder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket altså er enormt flot. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver toprating, og blot 9 % har givet bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er meget overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er fantastisk overlegent. Karakteren er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % giver bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket altså er rigtig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og blot 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ultra beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

En stor portion internet selskaber yder efterhånden en række forskellige billige muligheder for levering til enkeltlåge. En af de mest moderne er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot hente produkterne når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er jo virkelig ukompliceret, og typisk endda den mindst kostelige leveringsudgave.

Du kan også udse dig at få pakken leveret til dit hus eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen bliver oftest en sjat mere omkostningsfuld, men samtidig temmelig problemfri med enkeltlåge online. Den prisbilligste leveringsudgave er unægtelig at hente pakken selv, som jo afhænger af at du fysisk befinder dig lige ved internet shoppens butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på enkeltlåge er naturligvis yderst essentiel når man har behov for varen om kort tid, så med det formål er det komplet aktuelt at vi checker den anslåede leveringstid på enkeltlåge. En masse netshops i Danmark – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – udlover billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varenumre online, hvilket dog beroer på at ordren indsendes tidligere end et givent klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få de nye varer pakket inden lagermedarbejderne drager hjemad.

Nogle enkelte e-firmaer sikrer gratis levering på enkeltlåge online, men undertiden er det under betingelse af at der shoppes for en konkret sum. I øvrigt må du snuppe den billigste leveringsmanér, som i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe dine varer til et udleveringssted.

En del webshops frembyder click-and-collect hvor man bestiller billig enkeltlåge derhjemme men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Bygma. Byggecentrene frembyder for eksempel klik-og-hent på enkeltlåge i disse områder:

Rudersdal, Gladsaxe, Aarhus, Stenløse, Slagelse, Taastrup, Nørresundby, Varde, Jyllinge, Herlev, Nykøbing Falster, Nyborg, Farum, Svendborg, Åbyhøj, Nærum, Birkerød, Kokkedal, Aabenraa, Risskov, Ballerup, Sønderborg, Viborg, Virum, Aalborg, Køge, Ishøj, Horsens, Odder, Greve, Næstved, Haderslev, Nakskov, Brønshøj, Søborg, Vanløse, Hvidovre, Kolding, Hørsholm, Hedehusene, Hjørring, Solrød Strand, Struer, Silkeborg, Brønderslev, Værløse, Holstebro, Gentofte, Ikast, Brøndby, Brabrand, Korsør, København, Frederiksværk, Grenaa, Herning, Vallensbæk, Tilst, Ringsted, Glostrup, Hobro, Frederikssund, Esbjerg, Skive, Kalundborg, Skanderborg, Højbjerg, Albertslund, Lystrup, Dragør, Hillerød, Allerød, Lillerød, Middelfart, Vordingborg, Hedensted, Thisted, Randers, Odense, Charlottenlund, Frederiksberg, Rønne, Tårnby, Lyngby, Roskilde, Haslev, Rødovre, Helsingør, Ølstykke, Fredericia, Holbæk, Frederikshavn, Valby, og Vejle, .

Afhentning for enkeltlåge er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland), Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Amager, Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn).

Ses der på tallene står det tydeligt, at internet shoppere jævnligt kigger efter fx billig enkeltlåge og enkeltlåge online. Man ser derudover typisk netshoppere søge efter blandt andet enkeltlåge priser, køb enkeltlåge og enkeltlåge tilbud, foruden de gængse byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4 og Davidsen.

Rabat på enkeltlåge

Det har vist sig at være super smart for almindelige mennesker at finde de bedste priser på billige enkeltlåge online på diverse firmaer på nettet, og til tak har en hel del butikker på nettet været presset til at at formindske prisniveauet på enkeltlåge markant, og endda byde på levering uden betaling.

Det kan alligevel være smart at sammenholde nogle internet forretninger efter billige priser på enkeltlåge online forud for at du gennemfører din handel, således at man er velinformeret til at skaffe sig den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og Stark.

Du bør ikke desto mindre være så påpasselig, at ifald en e-forretning sælger billige enkeltlåge online på tilbud til en pris som virker hamrende beskeden, så er det for det meste være et bevis på en svindel internet webshop. Handler med kort er ikke desto mindre omsluttet af et regulativ, hvilket beskytter dig som kunde imod svindlende internet forretninger.

Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du drage nytte af en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, forudsat du vil godtgøre omkostningerne til enkeltlåge over en periode. Dette foreslåes ofte hos niche webshops, men dog sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Når vi kigger i statistikkerne fremstår det tydeligt, at internetbrugere jævnligt søger fx enkeltlåge priser og enkeltlåge online. Man ser desuden typisk mennesker lede efter for eksempel køb enkeltlåge, enkeltlåge tilbud og billig enkeltlåge.

Gennemsøg tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot byder på ganske fine muligheder for at eksaminere en lang række forhenværende køberes synspunkter og på grund af dette anbefales det, at du analyserer online forretningens vurderinger forud for at du shopper billige enkeltlåge online.

Facebook medfører ydermere ganske gode muligheder for at få kendskab til internet butikkens popularitet. Tilmed møder vi endda internet butikker hvor kunder kan sammensætte en vurdering af ordreforløbet, hvilket tillige burde tages i brug til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forinden nogen handler billige enkeltlåge online i en shop kunne de uden tvivl tyde virksomhedens forretningsvilkår, men det er undertiden ikke specielt ophidsende, specielt på de gængse byggecentre som Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og Jem og Fix.

Et nemt alternativ kunne måske være at granske hvorvidt webshoppen er e-mærket medlem, eftersom det generelt er en antydning af at online forhandleren opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, tillige med at internet virksomheden ofte tilses af specialister som er inde i bestemmelserne på området.

Dette er en god chance for opbakning, hvis du bliver udsat for vanskeligheder ved dit køb af enkeltlåge. Derudover anbefaler vi at man er på vagt for de mest vitale vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med købet af enkeltlåge online, som eksempelvis den returpolitik webshoppen garanterer.

I den relation er det også essesentielt, at man permanent beholder sin kvitteringsmail, således man i fremtiden vil kunne bevidne sin bestilling af enkeltlåge, uanset om man har bestilt ved Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg, Davidsen eller Harald Nyborg.

Lars Poulsen gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Jan K gav 4 stjerner

Alt ok

Else gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Mette gav 5 stjerner

God til prisen

9 tips til indkøb via nettet
1Vi anbefaler at se nærmere på hvorvidt webbutikken er e-mærke tilsluttet, grundet at det skulle være et signal om at online firmaet forstår de danske retningslinjer, foruden at online forhandleren undertiden besigtiges af eksperter der behersker de gældende vilkår. Forinden folk køber billige enkeltlåge på en webshop burde de i reglen sætte sig ind i shoppens betingelser.
2Fragttiden kan være ret bestemmende når man står og skal bruge din ordre om få sekunder, så derfor er det relativt vigtigt at man dobbelttjekker tidshorisonten for levering ved enkeltlåge. Mange e-butikker i Danmark stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del produkter, men husk at det regnes ud fra at bestillingen indsendes forud for et aftalt klokkeslæt.
3Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er en del af en orden, hvilket værner dig overfor bedrageriske online butikker. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du tilstræber at betale pengene over en længere periode.
4Forinden folk køber billige enkeltlåge i en butik på nettet kan man faktisk se på netbutikkens handelsaftale, dog er det typisk ikke videre spændende. Udover dette er det smart at kunden er påpasselig med de elementære forhold der er gældende for bestillingen af billige enkeltlåge online, som eksempelvis hvilken returret e-forretningen benytter.
5De fleste forretninger på nettet yder i dag en hel del forskellige billige muligheder for levering til enkeltlåge. En af de mest benyttede er lige nu at få sendt til en pakkeshop, og så henter du bare de nyindkøbte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er jo super smart, og ofte derudover den billigste leveringstype.
6Nogle få online shops garanterer gebyrfri levering på enkeltlåge, men ofte kræves det at man indkøber for et fastslået beløb. I øvrigt skal man snuppe den mindst kostelige fragtform, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et afhentningssted. Leveringsformen bliver uheldigvis omvendt vældig praktisk. Den mest prisbevidste leveringsmulighed vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren.
7Den billigste løsning vil utvivlsomt være at hente ordren selv, som desværre kræver at du har bopæl lige ved online butikkens adresse. Den leveringsmodel kan vise sig at være meget relevant hvis vi skal bruge enkeltlåge inden for få dage. Alternativt så sikrer flere e-firmaer levering uden gebyr, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at der købes for en bestemt sum.
8Det er jo ekstremt fremkommeligt for enhver at søge sig frem til priser online på billige enkeltlåge fra flere online butikker, og herved garanterer utallige online virksomheder fri fragt. Det kan dog alligevel vise sig tiden værd at inspicere nogle få internet forhandlere efter tilbud og rabat før du placerer ordren, således at du er skudsikker på at skaffe sig den laveste pris.
9Trustpilot fører til ret så tiltalende muligheder for at eftersøge en stor gruppe øvrige køberes omtaler og derved anbefales det, at du analyserer webshoppens kritik inden du køber billige enkeltlåge online. Facebook bringer dig tilsvarende en lang række passelige løsninger til at få indsigt i netbutikkens troværdighed.