Teng Tools enhåndstvinge 150mm CMQL150
195 kr.
Mere info
Luna enhåndstvinge 150 mm
259 kr.
Mere info
Teng Tools enhåndstvinge CMQL300
190 kr.
Mere info
Teng Tools enhåndstvinge CMQL150
175 kr.
Mere info
Luna enhåndstvinge 300 mm
275 kr.
Mere info
Teng Tools enhåndstvinge CMQL450
189 kr.
Mere info
Enhåndstvinge 450mm
292 kr.
Mere info
Enhåndstvinge ezs 45-8
225 kr.
Mere info
Enhåndstvinge Teng Tools CMQL150/CMQL600
165 kr.
Mere info
Enhåndstvinge 300 mm cmq300
179 kr.
Mere info
Enhåndstvinge Luna 300mm
186 kr.
Mere info
Enhåndstvinge ezs 15-8
204 kr.
Mere info
Enhåndstvinge Luna 150mm
175 kr.
Mere info
Enhåndstvinge 600 mm cmq600
231 kr.
Mere info
Enhåndstvinge Stanley 150mm 0-83-004
199 kr.
Mere info
Enhåndstvinge ezs 30-8
215 kr.
Mere info
Enhåndstvinge Stanley FMHTO
308 kr.
Mere info
Enhåndstvinge 450 mm cmq450
206 kr.
Mere info
BESSEY enhåndstvinge Kliklamp 250 x 80 mm
149 kr.
Mere info
BESSEY enhåndstvinge Kliklamp 200 x 80 mm
149 kr.
Mere info
BESSEY enhåndstvinge Kliklamp 160 x 80 mm
149 kr.
Mere info
BESSEY Enhåndstvinge EZS
199 kr.
Mere info
BESSEY Enhåndstvinge, EZ
149 kr.
Mere info
BESSEY enhåndstvinge Kliklamp 120 x 80 mm
149 kr.
Mere info
Enhåndstvinge mini - 2 stk, 100 mm
48 kr.
Mere info
Enhåndstvinge, 450 mm
80 kr.
Mere info
Enhåndstvinge, 300 mm
70 kr.
Mere info
Enhåndstvinge, 200 mm
80 kr.
Mere info
Enhåndstvinge, 300 mm ProBuilder
129 kr.
Mere info
Enhåndstvinge, 150 mm
50 kr.
Mere info
Enhåndstvinge, 200mm ProBuilder
130 kr.
Mere info
Enhåndstvinge, 600 mm
100 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder præsterer et stort produktudvalg, imens andre er specialiserede i en bestemt varetype. Du skal tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover blot enhåndstvinge.
Hvis du vil have byggematerialerne med det samme eller blot ønsker at undvære leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre byggematerialerne selv. Dette er især muligt ved de kendte byggemarkeder.
For mange er byggeprojekter ens betydende med talrige spørgsmål. Derved kan du overveje at shoppe hos en online byggeshop, hvor du tilbydes information omkring enhåndstvinge.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder når du bestiller online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Af den grund bør du undersøge forretningens betingelser.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige enhåndstvinge fra netbutik til netbutik. Nogle har fokus på gode priser, imens nogle fokuserer på et højt serviceniveau. Du må tænke over hvad der betyder mest for dig.
Det er helt klart utrolig afgørende at vide, om de varer du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt må du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder tilbyder varer fra en lang række forskellige specialbutikker, hvorfor du så kan shoppe fra et stort udvalg af enhåndstvinge online.
De kendte byggemarkeder finder du nær dig, og som følge af det har de fleste mulighed for at bestille online og transportere materialerne personligt. På grund af det er det muligt at undvære fragtomkostningen, og samtidig få produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er populære og bekendte virksomheder, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når du shopper online. Dette kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Forskellige små butikker er producenter af produkterne som de store byggekæder sælger. Ved køb direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du få en billig pris.
Diverse nichefokuserede webshops er opstartsfirmaer, som i de fleste tilfælde er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem bidrager du til idet du handler enhåndstvinge online på deres webshop.
De fleste nichespecifikke netbutikker er eksperter i deres online produktsortiment, da de udelukkende sælger disse produkter. Ergo er det forventeligt at du får ekstremt konstruktiv hjælp fra ansatte med specialistviden i netop enhåndstvinge.
De 10 største byggemarkeder

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 ansatte i deres 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

enhåndstvinge jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 mennesker i deres 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

enhåndstvinge silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan satser på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 mennesker i deres 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 ansatte i firmaets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 personer i forretningens 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

enhåndstvinge bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus satser på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 medarbejdere i deres 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

enhåndstvinge harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det er oplagt at få hjælp til byggeprocessen, hovedsageligt hvis det er vigtige ombygninger. Omfangsrige byggerier behøver flere end en enkelt person. Endvidere er det mere produktivt og mere interessant når man er flere om det.
2Måske kan det blive fundamentalt at have de nødvendige byggematerialer tilgængelige forinden du iværksætter byggeriet. Du kunne sammensætte en overskuelig huskeliste med alle de ting du får brug for, og efterfølgende eftergå oversigten, hvormed du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
3Du vil på ingen måde mangle udstyr. Ofte kan det være en fordel at du har grejet klar før du indleder byggeriet. Det er desuden vigtigt at medtage de medfølgende udgifter i din økonomiske plan.
4Ved udendørs projekter har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Af den årsag kan du ofte tjekke vejrudsigten lige før byggeriets start, så du slipper for at det pludselig begynder at regne netop som du står midt i dit store projekt.
5Der præsenterer sig uden tvivl pludselige udfordringer når det kommer til svære byggeprojekter, og på grund af det vurderes det af stor betydning at der afsættes nok plads i kalenderen, som vil medvirke til at man føler sig ubekymret om at komme i mål.
6Du bør tænke over om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du bør sikre dig assistance fra en professionel til delelementer af det. Såfremt du skal have eksperthjælp vil det normalt være en god idé at få en pris fra forskellige virksomheder.
7Ofte vil det vise sig vigtigt at have et regnskab for byggeriet, så man har styr på den økonomiske del. Det vil være en fordel at beskrive alle poster, hvorefter man kan søge sig frem til billige priser på dem enkeltvis.
8I nogle tilfælde kan man søge et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det kan man få hvis renoveringen er klimavenligt. At få tilskud kræver dermed at projektet har positiv indfyldelse på naturen.
9Du skal nødig forsømme dit eget ve og vel, så husk beskyttelse såsom sikkerhedshjelm der beskytter dig mod mulige uheld. Det er fundamentalt at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, specielt når du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
10Planlægning viser sig som metoden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du må nedskrive en effektiv arbejdsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, og som også indeholder en numerisk orden. Husk at være konkret idet du nedskriver oversigten.
11Forinden du iværksætter dit byggeprojekt må det være ret betydningsfuldt at sikre sig, at det du vil lave overholder loven. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig en række regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
12Der ligger ekstremt mange artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan være en stor hjælp. Specielt YouTube yder assistance med en masse almennyttig info, navnligt såfremt du benytter engelske søgeord.
De højest bedømte byggecentre
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er absolut imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % giver topkarakter, og bare 9 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er absolut betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er enormt beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

En række online webshops yder nu om dage et hav af forskellige billige leveringstyper til enhåndstvinge. En af dem der er mest populær er for nærværende afhentningssteder, hvor du så nemt kan hente de købte varer på et valgfrit tidspunkt. Metoden er nemlig ultra let, samt oftest endvidere den mest letkøbte leveringsmulighed.

Du bør endvidere overveje at få produkterne leveret hjem til dig selv eller til adressen på dit arbejde. Leveringsformen viser sig ofte en tand mere omkostningsfuld, men samtidig i høj grad fleksibel ved køb af enhåndstvinge online. Den mest letkøbte metode til levering vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, som dog betinges af at du opholder dig nærved online shoppens butikker, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstiden på enhåndstvinge kan være ret relevant ifald vi har behov for din ordre omgående, og derfor er det jo væsentligt at vi ser nærmere på den anslåede leveringstid ved enhåndstvinge. En lang række forretninger på nettet – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – tilbyder billig 1 dags levering på en række af deres varer online, hvilket antager at bestillingen køres igennem tidligere end et bestemt klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få varen ekspederet før lagerpersonalet holder fyraften.

Flere internet shops præsterer levering uden gebyr på enhåndstvinge online, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at der handles for en konkret pris. Alternativt må du gribe den billigste leveringstype, der ofte vil være at få fragtmanden til at køre dine varer til et udleveringssted.

Store byggecentre yder klik-og-hent hvor man handler billig enhåndstvinge online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, Stark, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, XL-Byg og Jem og Fix. De foreslår for eksempel afhentning af enhåndstvinge i følgende byer:

Hvidovre, Haslev, Viborg, Sønderborg, Åbyhøj, Skive, Lyngby, Dragør, Næstved, Holstebro, Odense, Solrød Strand, Frederiksværk, Odder, Vanløse, Hørsholm, Valby, Holbæk, Korsør, Farum, Greve, Aarhus, Frederikshavn, Middelfart, Nørresundby, Helsingør, Risskov, Brønderslev, Virum, Glostrup, Skanderborg, Horsens, Hjørring, København, Køge, Silkeborg, Rødovre, Randers, Struer, Herning, Lillerød, Hedensted, Nykøbing Falster, Vordingborg, Aabenraa, Gladsaxe, Albertslund, Vallensbæk, Slagelse, Kalundborg, Ølstykke, Hillerød, Ballerup, Grenaa, Værløse, Vejle, Kolding, Stenløse, Nakskov, Ishøj, Aalborg, Tilst, Thisted, Charlottenlund, Birkerød, Frederikssund, Varde, Haderslev, Rudersdal, Taastrup, Ikast, Højbjerg, Fredericia, Nærum, Brønshøj, Tårnby, Jyllinge, Gentofte, Svendborg, Allerød, Esbjerg, Hobro, Brøndby, Roskilde, Rønne, Søborg, Ringsted, Nyborg, Brabrand, Kokkedal, Hedehusene, Frederiksberg, Herlev, og Lystrup, .

Afhentning ift. enhåndstvinge er tilgængeligt i alle dele af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Lolland, Amager, Nordsjælland).

Ved kig i tendenserne står det markant, at folk jævnligt søger eksempelvis køb enhåndstvinge og enhåndstvinge priser. Derudover ser vi som regel folk efterspørge bl.a. enhåndstvinge tilbud, enhåndstvinge online samt billig enhåndstvinge, plus de gængse byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Silvan.

Gode tilbud på enhåndstvinge

Det har vist sig at være særdeles ligetil for almindelige dødelige at analysere tilbud på billige enhåndstvinge online på tværs af internet varehuse, og følgelig har utallige e-forretninger set sig nødsaget til at trykke prisniveauet på enhåndstvinge helt i bund, og ydermere præstere gratis levering.

Det kan dog trods alt vise sig profitabelt at se nærmere på nogle internet foretagender efter rabatter og tilbud på enhåndstvinge online forinden du shopper, således at man er usvigeligt sikker på at få fat i den bedste pris. Se ikke bare på de kendte byggekæder som XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Davidsen og Silvan.

Man bør trods alt være årvågen med, at hvis en e-butik udbyder billige enhåndstvinge online til salg for en pris der virker umådelig billig, kan det undertiden være et kendetegn på en bedragerisk internet webshop. Betalinger med kort er dog indbefattet af et regelsæt, som skærmer køberen overfor svindlende online virksomheder.

Vi tilråder betalinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ burde du udnytte en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du higer efter at afdrage pengene til enhåndstvinge over flere uger. Dette foreslåes som regel i niche webshops, i modsætning til de velkendte byggekæder som for eksempel Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark og Harald Nyborg.

Når man ser på tendenserne er det klart, at netshoppere som regel søger efter bl.a. billig enhåndstvinge og enhåndstvinge online. Man ser derudover typisk folk efterspørge for eksempel enhåndstvinge priser, køb enhåndstvinge og enhåndstvinge tilbud.

Undersøg folks anbefalinger

Trustpilot fremskaffer en lang række relevante muligheder for at besigtige diverse nuværende kunders domme og på grund af dette foreslåes det, at du eftersøger e-handlens bedømmelser før du færdiggør din shopping med billige enhåndstvinge online.

Facebook giver dig lige så vel faktisk habile løsninger til at få en idé om e-handlens kundefokus. Her ser vi faktisk netshops hvor du kan nedfælde en evaluering af ordreforløbet, som ligeledes bør tages i brug til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk køber billige enhåndstvinge online i en e-forretning kan man uden tvivl have øje for netshoppens handelsvilkår, men det er uden tvivl et omfattende arbejde, specielt på de udbredte byggecentre som 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Davidsen og Bauhaus.

Et andet alternativ kan derfor være at efterse om e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det ofte er en påvisning af at online virksomheden understøtter de danske love, samt at virksomheden løbende besigtiges af specialister som behersker reglementet på området.

Desuden får du mulighed for hjælpende service, ifald du møder besvær i processen med dit køb af enhåndstvinge. I øvrigt anbefales det at man er oppe på mærkerne omkring de mest vitale betingelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af enhåndstvinge online, som fx den bytteret online butikken bruger.

Derfor er det desuden afgørende, at man når som helst bibeholder ens kvittering på e-mail, så man fremadrettet kan dokumentere bestillingen af enhåndstvinge, hvad end man shopper hos 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bygma eller Silvan.

Inger Nielsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Jette O gav 4 stjerner

god service

Jørgen Christensen gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Marianne Petersen gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

9 tips til internetshopping
1Før nogen køber billige enhåndstvinge på en online virksomhed bør de reelt sætte sig ind i e-shoppens forretningsaftale, dog er det tit ikke super interessant. Udover dette tilråder vi at kunden er vidende om de vigtigste reglementer der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige enhåndstvinge online, som for eksempel den ombytningsret netbutikken tilbyder.
2Fragttiden er selvfølgelig usædvanlig væsentlig såfremt man står og skal bruge dine nye varer straks, og derfor er det ret så fornuftigt at vi kontrollerer den estimerede leveringsdato ved enhåndstvinge. Temmelig mange online outlets lover billig dag-til-dag fragt på en hel del produkter, men som trods alt kræver at orden realiseres tidligere end et aftalt klokkeslæt.
3Den mest prisbevidste leveringstype vil i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, hvilket dog stiller krav om at du fysisk befinder dig tæt på e-handlens arbejdslager. Den leveringsløsning kan vise sig at være yderst relevant såfremt man har brug for enhåndstvinge fluks. Alternativt så sikrer indtil flere webbutikker fragt uden gebyr, men for det meste er det forudsat at du bestiller for et præcist beløb.
4Generelt foreslår vi kortkøb eller MobilePay. Betalinger med kort er inkluderet i en ordning, hvilket garanterer dig imod falske webbutikker. Alternativt kan du overveje en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du efterspørger at afbetale omkostningerne over et længere tidsrum.
5En række online forretninger tilbyder gebyrfri levering på enhåndstvinge, men typisk under forudsætning af at man køber for en præcis sum. Derudover bør du gribe den mest letkøbte leveringsmulighed, som i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe produkterne til en pakkeshop. Muligheden viser sig af og til på den anden side yderst overkommelig. Den billigste leveringsmulighed vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken.
6Det er efterhånden yderst overkommeligt for enhver at sammenligne priser online på billige enhåndstvinge hos forskellige outlets på nettet, og derfor præsterer masser af online selskaber gratis fragt. Det kan dog ikke desto mindre være lønnende at analysere nogle online butikker efter billige priser inden du køber, så man er tryg ved at skaffe sig den mindst kostelige pris.
7Generelt går vi ind for at granske om e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, da det kan være et tegn på at e-handlen føjer gældende dansk lovgivning, samt at webbutikken ofte gennemses af sagkyndige som har ekspertise inden for lovgivningen. Inden nogen handler billige enhåndstvinge i en shop på nettet behøver man utvivlsomt tage stilling til forhandlerens forretningsaftale.
8Trustpilot tilbyder ganske hæderlige løsninger til at fortolke flere aktuelle kunders meninger og herved er det fornuftigt, at du studerer internet firmaets omtaler forud for at du køber billige enhåndstvinge online. Facebook tilbyder dig også temmelig stabile løsninger til at få en idé om internet forhandlerens kundefokus.
9En masse internet butikker tilbyder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsudgaver til enhåndstvinge. Den mest moderne er p.t. at få leveret til en pakkeshop, og så henter du bare din nyindkøbte vare når det passer dig. Metoden er jo særdeles ukompliceret, og i mange tilfælde ligeledes den billigste løsning til levering.