Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i prisen på billige energivenlig varmeblæser hos de forskellige online byggekæder. Enkelte tilbyder lave priser, og andre har kompetent sparring. Du bør vurdere hvad du foretrækker.
For en del er byggeprojekter lig med en stor portion spørgsmål. Hermed er det en fordel at købe fra et online byggemarked, hvor du får hjælp og vejledning omkring energivenlig varmeblæser.
Det er selvfølgelig meget afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Nogle byggecentre tilbyder et enormt vareudvalg, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik varetype. Du skal bestemme om det er afgørende for dig at du har mange produkter at vælge i mellem, foruden bare energivenlig varmeblæser.
Såfremt du har brug for produkterne hurtigt eller blot ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest et alternativ hos de velkendte byggemarkeder.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Derfor bør du kende firmaets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og derved har du valget om at købe online og hente materialerne på eget initiativ. Herigennem har man chancen for at slippe for leveringsomkostningen, samt ovenikøbet få fat i varerne lige nu.
De store byggecentre er udbredte og anerkendte virksomheder, som medvirker til øget troværdighed når man handler online. Dette kan du se som en fordel.
De velkendte byggekæder tilbyder produkter fra flere leverandører, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af energivenlig varmeblæser online.

Nichewebshop

Størsteparten af online nichebutikker er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte idet du køber energivenlig varmeblæser online på deres webshop.
Størsteparten af specialiserede netbutikker styrer selv produktionen af produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte på nicheforretningerne online får du en billigere pris.
De fleste webshops med fokus på en enkelt niche er eksperter i det produktsortiment de har online, idet de kun sælger disse varer. Ergo vil du modtage ekstremt nyttig assistance fra nogle der er specialister i lige præcis energivenlig varmeblæser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
energivenlig varmeblæser jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 medarbejdere i kædens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

energivenlig varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 medarbejdere i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

energivenlig varmeblæser silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 mennesker i de 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 kollegaer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 mennesker i virksomhedens 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

energivenlig varmeblæser bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 kollegaer i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Før du påbegynder byggeprocessen er det temmelig centralt at være sikker på, at projektet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig mange regler omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
2Forberedelse vil altid være metoden til at få en god oplevelse med arbejdet. Du er nødt til at udarbejde en strømlinet dagsorden, der viser hvilke gøremål der skal udføres hvornår, og som også indeholder en rækkefølge. Husk at være realistisk når du sammensætter din køreplan.
3Du skal nødig glemme dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj inklusiv sikkerhedshjelm der skåner dig med henblik på potentielle ulykker. Det er uundværligt med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
4Der ligger mange vejledninger og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube faciliterer vældig meget almennyttig viden, ikke mindst såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
5Der præsenterer sig altid ubelejlige udfordringer ved større opgaver, og pga. dette er det meningsfuldt at man har afsat nok plads i tidsplanen, med det formål at man kan føle sig ubekymret om at man når det til siden.
6Ofte vil det vise sig fundamentalt at have lavet et regnskab for projektet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør blive fornuftigt at kortlægge hver enkelt omkostning, og efterfølgende undersøge ens købspris for dem en ad gangen.
7Du må aldrig nogensinde gå ned på udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig af stor betydning at have værktøjet til disposition akkurat som du begynder på byggeriet. Du bør i øvrigt huske at medregne de medfølgende udgifter i din økonomi.
8Ved projekter udendørs har vejret en betydningsfuld rolle. Derfor kan du hyppigt lægge mærke til meldingerne om vejret når du nærmer dig dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt begynder at vælte ned i samme sekund som du står midt i dit komplicerede projekt.
9Det bliver at have noget at sige at have alle byggematerialer klar forud for at du går i krig med eksekveringen. Du har god gavn af at lave en enkel note som samler de materialer du skal bruge, og dernæst granske hver enkelt ting, med det formål at du føler dig sikker på at alt er klar.
10I visse tilfælde kan man hente et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det gives såfremt byggeprojektet er miljøvenligt. Støtten er altså betinget af at byggeriet har en positiv indvirkning på planeten.
11Det kan være en god idé at sikre sig hjælp til byggeprojektet, navnlig ift. vigtige byggeopgaver. Nogle ombygninger bør udføres af flere end en enkelt person. Samtidig må det være mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
12Måske burde du overveje om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du bør have assistance fra en professionel til dele af byggeriet. Forudsat at du sikrer dig professionel hjælp kunne det være fordelagtigt at tage imod en pris fra forskellige firmaer.
De mest vellidte byggeshops
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er utrolig flot. Ratingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som altså er absolut flot. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er fantastisk betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er temmelig beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

En række internet butikker frembyder til alt held en hel del forskellige billige fragtmetoder til energivenlig varmeblæser. Den mest anvendte er i vore dage pakkeshops, som gør det muligt at hente din pakke når det passer dig. Fragtløsningen er altså yderst smertefri, samt tit ligeledes den billigste løsning til levering.

Du kan omvendt prøve at vælge udbringning til din bopæl eller til dit arbejde. Leveringsformen bliver oftest lidt mindre billig, men lige så vel super enkel med energivenlig varmeblæser online. Den billigste leveringsmanér er utvivlsomt at du selv henter pakken, men den mulighed stiller krav om at du har bopæl nærved internet virksomhedens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Antal dages levering på energivenlig varmeblæser kan i nogle tilfælde være super vigtig når du har brug for pakken lige om lidt, og i det øjemed er det skam passende at vi ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt på energivenlig varmeblæser. En stor portion internet forhandlere – fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – udlover billig 1 hverdags levering på mange af shoppens varer online, men som trods alt beroer på at du når at bestille forinden et nøjagtigt tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få pakken afsendt forinden pakkepersonalet holder fyraften.

Enkelte internet forretninger yder levering uden beregning på energivenlig varmeblæser online, men oftest kræves det at du køber for et præcist beløb. Ellers bør man overveje den prisbilligste fragttype, hvilket typisk er at få fragtmanden til at bringe din ordre til et udleveringssted.

Flere netshops tildeler afhentning hvor man bestiller billig energivenlig varmeblæser på nettet og selv henter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Stark og Jem og Fix. Byggekæderne frembyder blandt andet afhentning af energivenlig varmeblæser i følgende områder:

Korsør, Vejle, Odder, Brønderslev, Slagelse, Hvidovre, Brønshøj, Helsingør, Taastrup, Viborg, Tårnby, Åbyhøj, Jyllinge, Frederiksværk, Gentofte, Vordingborg, Holbæk, Sønderborg, Næstved, Struer, Skive, Aabenraa, Allerød, Kalundborg, Frederikshavn, København, Herning, Tilst, Varde, Risskov, Roskilde, Ikast, Ringsted, Nykøbing Falster, Frederikssund, Brøndby, Birkerød, Middelfart, Ballerup, Køge, Gladsaxe, Esbjerg, Højbjerg, Værløse, Charlottenlund, Dragør, Randers, Lyngby, Farum, Silkeborg, Valby, Svendborg, Glostrup, Odense, Hillerød, Hobro, Greve, Vallensbæk, Nærum, Nørresundby, Kolding, Herlev, Aalborg, Hedensted, Nakskov, Aarhus, Rudersdal, Frederiksberg, Skanderborg, Albertslund, Nyborg, Vanløse, Søborg, Hjørring, Lystrup, Hedehusene, Horsens, Rønne, Lillerød, Rødovre, Haslev, Thisted, Fredericia, Stenløse, Hørsholm, Ølstykke, Virum, Holstebro, Haderslev, Grenaa, Solrød Strand, Ishøj, Kokkedal, og Brabrand, .

Afhentning af energivenlig varmeblæser er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Bornholm, Midtsjælland, Falster, Lolland, Østsjælland), Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn).

Når man ser på statistikkerne bliver det klart, at internet shoppere mange gange leder efter blandt andet energivenlig varmeblæser priser og køb energivenlig varmeblæser. Foruden dette ser man jævnligt netshoppere lede efter blandt andet energivenlig varmeblæser tilbud, energivenlig varmeblæser online samt billig energivenlig varmeblæser, foruden de store byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Harald Nyborg.

Gode tilbud på energivenlig varmeblæser

Det er jo usædvanlig nemt for os alle at finde frem til de bedste priser på billige energivenlig varmeblæser online hos diverse netshops, og derfor har flere e-handler været tvunget til at mindske salgspriserne på energivenlig varmeblæser eftertrykkeligt, og ovenikøbet tilbyde gebyrfri levering.

Derfor kan det til hver en tid vise sig udbytterigt at eftergå visse forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg på energivenlig varmeblæser online forud for at du gennemfører din handel, således at man er skråsikker på at opnå den prisbilligste pris. Se ikke blot på de kendte byggekæder som Silvan, Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

Du skal blot være klar over, at ifald en e-forretning frembyder billige energivenlig varmeblæser online til en salgspris der er ekstraordinært fordelagtig, så kan det mange gange være en varsel om en svindel internet virksomhed. Bestillinger med betalingskort er på den anden side en del af en bestemmelse, hvilket sikrer køberen imod svindlende butikker på nettet.

Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Alternativt burde du anvende en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, for så vidt du efterspørger at dække omkostningerne til energivenlig varmeblæser af flere omgange. Det foreslåes ofte hos specialiserede netshops, men ikke de store byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, XL-Byg og Davidsen.

Når vi kigger i statistikkerne fremstår det klart, at internet shoppere jævnligt efterspørger fx energivenlig varmeblæser online og energivenlig varmeblæser priser. Man ser desuden tit internet shoppere søge blandt andet energivenlig varmeblæser tilbud, billig energivenlig varmeblæser og køb energivenlig varmeblæser.

Tjek folks erfaringer

Trustpilot præsterer uden sammenligning habile chancer for at inspicere flere aktuelle forbrugeres bedømmelser og derfor kan det anbefales, at du analyserer netshoppens ratings før du færdiggør din shopping med billige energivenlig varmeblæser online.

Facebook indebærer desuden ganske solide løsninger til at få et kig ind i internet firmaets troværdighed. Her møder vi en del netshops som gør det muligt at udforme en omtale af virksomhedens service, hvilket også bør drages fordel af til afvejning af kundetilfredsheden.

Inden folk bestiller billige energivenlig varmeblæser online på en e-handler bør man principielt granske webbutikkens forretningsaftale, det er dog uden tvivl et tidskrævende projekt, særligt med de velkendte byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og Bygma.

En nem løsning kan være at kigge hvorvidt e-handlen er tilsluttet e-mærket, eftersom det ofte er en tryghed om at online shoppen forstår de officielle regler, og at e-forhandleren regelmæssigt kontrolleres af jurister som forstår reglementet på området.

Desuden tilbydes du chance for bistand, ifald du forvoldes dilemmaer ved din handel med energivenlig varmeblæser. Tilmed tilråder vi at køber er sat ind i de væsentligste regler der kan influere på købet af energivenlig varmeblæser online, fx hvilken byttepolitik shoppen har.

Her er det virkelig afgørende, at man permanent bevarer sin ordremail, så man senere vil kunne bevise sit køb af energivenlig varmeblæser, hvad end man har købt hos Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg eller Stark.

Peter Pedersen gav 5 stjerner

Alt var i orden

Michael gav 4 stjerner

Perfekt køb

Anna Poulsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Mette G gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

9 gode råd til din online shopping
1Trustpilot frembyder aldeles strålende genveje til at sondere en hel del nuværende køberes observationer og herved kan det være til hjælp, at du læser netshoppens anmeldelser inden du shopper billige energivenlig varmeblæser online. Facebook indebærer tillige visse fordelagtige muligheder for at få indsigt i online webshoppens popularitet.
2Nogle online outlets frembyder levering uden beregning på energivenlig varmeblæser, men i de fleste tilfælde kun såfremt der aftages for et præcist beløb. Alternativt bør du tage den prisbilligste type af levering, der mange gange vil blive at få fragtmanden til at bringe din pakke til et afhentningssted. Løsningen viser sig gennemsnitligt endda rigtig hensigtsmæssig. Den mindst kostelige type af levering vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren.
3Det er jo virkelig gnidningsløst for folk at lave prissammenligning online på billige energivenlig varmeblæser i blandt diverse e-firmaer, og for det yder utallige online butikker billig levering. Til gengæld kan det trods alt være udbytterigt at prøve indtil flere forretninger på nettet efter tilbud og rabat forud for at du handler, sådan at man er garanteret at få den skarpeste pris.
4Masser af e-butikker giver efterhånden alverdens billige leveringsmåder til energivenlig varmeblæser. Det mest populære er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du kan afhente de købte produkter når det passer ind i din hverdag. Leveringstypen er altså virkelig smertefri, og endda derudover den prisbilligste mulighed for levering.
5Inden folk shopper billige energivenlig varmeblæser på en internet virksomhed burde de principielt kigge på butikkens handelsbetingelser, dog er det uden tvivl en tidskrævende opgave. Udover dette anbefaler vi at køberen er på vagt for de vigtigste betingelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige energivenlig varmeblæser online, som fx hvilken returpolitik online forhandleren anvender.
6Fragttiden er selvfølgelig ret væsentlig i tilfælde af at du har behov for varen inden for kort tid, og i det øjemed er det naturligvis essentielt at du gransker leveringstiden ved energivenlig varmeblæser. En række internet webshops byder på billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens produkter, men som trods alt er regnet ud fra at ordren indsendes tidligere end et fast tidspunkt.
7Generelt tilråder vi at se om internet virksomheden er godkendt af e-mærket, grundet at det burde være en tilkendegivelse af at e-forretningen imødekommer de danske retningslinjer, udover at internet forhandleren undertiden monitoreres af fagmænd der har meget erfaring med de gældende bestemmelser. Forud for at nogen handler billige energivenlig varmeblæser i en butik bør de principielt se på netbutikkens forretningsvilkår.
8Den mindst kostelige leveringsmodel vil i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, men den mulighed er betinget af at du bor med kort afstand til e-butikkens lager. Den fragtløsning er jo ret så bestemmende hvis vi mangler energivenlig varmeblæser med det samme. Alternativt så frembyder visse internet handler gebyrfri levering, men i mange tilfælde forudsætter det at du indkøber for et konkret beløb.
9Vi går generelt ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omfavnet af en orden, hvilket skærmer kunden imod snydagtige internet firmaer. Som alternativ bør du benytte en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du har til hensigt at betale omkostningerne senere.