Bernardo Endefræser EMG 30 Pro
25.247 kr.
Mere info
Bernardo Endefræser EMG 14
8.513 kr.
Mere info
Bernardo Endefræser EMG 14 Pro
18.647 kr.
Mere info
Endefræser med platter 16 mm, MK2
709 kr.
Mere info
Endefræser med vendeplatter 30 mm, MK 3
844 kr.
Mere info
Endefræsere tin belagt 6-20 mm sæt á 12 stk & PVC-holder
1.331 kr.
Mere info
Endefræser Sieg Hårdmetalsplatter ø50mm
724 kr.
Mere info
Endefræser Sieg Hårdmetalsplatter ø30mm
799 kr.
Mere info
Endefræser Gühring 2-skær 1,5mm
171 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter forbundet med adskillige spørgsmål. Af den grund er det en fordel at shoppe hos en netbutik, hvor du får gode råd til valg af endefræser.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige endefræser alt efter hvor du handler online. En del vil have lave priser, imens andre vil have et højt serviceniveau. Du må vurdere hvad der for dig betyder mest.
Det er naturligvis meget relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være nødt til at finde et andet.
Flere byggekæder udbyder et enormt udvalg, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør afveje om det er essentielt for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, udover bare endefræser.
Ifald du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot ønsker at undvære fragten, så kunne du med fordel køre produkterne på egen hånd. Dette er især muligt hos de store byggemarkeder.
Du bør vide hvilke betingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du læse firmaets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder finder du i de større byer, og af den grund har folk mulighed for at bestille online og hente materialerne på eget initiativ. Derfor har man chancen for at blive fri for fragtomkostningen, og endda få produkterne hurtigere.
De gængse byggemarkeder tilbyder produkter fra forskellige leverandører, og så kan du shoppe fra et stort udvalg af endefræser online.
De store byggemarkeder er populære og højtprofilerede virksomheder, som medvirker til ubekymrethed når man handler online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Størstedelen af niche netbutikker har en dybdegående viden om deres online produktkategori, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Ergo kan du forvente endnu mere brugbar service fra folk med ekspertviden i netop endefræser.
Flertallet af nicheforhandlere er producenter af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online kan du få et ekstra godt tilbud.
Diverse nichebutikker på nettet er opstartsfirmaer, som tit er dansk ejede, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Disse kan du støtte når du handler endefræser online fra deres webshop.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 mennesker i kædens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 mennesker i selskabets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 mennesker i forretningens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

endefræser bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 mennesker i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

endefræser harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

endefræser silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af flere end 500 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 personer i selskabets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

endefræser jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 personer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Forinden du igangsætter byggeprojektet kan det være temmelig essentielt at du sikrer dig, at byggeriet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde diverse love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
2Du må aldrig se bort fra dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning bl.a. sikkerhedshjelm som beskyttelse overfor potentielle uheld. Det er afgørende at have styr på sikkerheden i byggeprojektet, navnlig såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
3Der viser sig typisk uforudsigelige problematikker ved store opgaver, og herved er det af stor betydning at man har afsat passende tid i handlingsplanen, som bidrager til at man kan føle sig overbevist om at man når det til siden.
4Du finder utallige hjælpeartikler og videoer online som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube tilbyder dig overvældende meget gavnlig oplysning, særligt forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
5Det kan vise sig at være fundamentalt at nedskrive et budget for istandsættelsen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør være en god idé at kortlægge hver enkelt udgiftspost, og dernæst indsamle prisen på dem én efter én.
6I visse tilfælde kan man forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det ydes i tilfælde hvor byggeriet bidrager positivt til klimaet. Bidraget er altså betinget af at ombygningen gør en positiv forskel for klimaet.
7Det er afgørende at have de presserende byggematerialer til disposition på forhånd inden du kaster dig over eksekveringen. Du vil med fordel kunne notere en hurtig indkøbsliste hvoraf der fremgår alt det som er nødvendige, og så efterse hver eneste ting, med det formål at du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
8Forberedelse bliver vejen til at komme i mål med projektet. Du er nødt til at sammensætte en velovervejet arbejdsplan, som fortæller hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, samt en tilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være skarp i udarbejdelsen af oversigten.
9Man vil aldrig nogensinde mangle arbejdsredskaber. Det er erstatteligt at have det ved hånden forinden du iværksætter byggeriet. Det er i øvrigt fordelagtigt at medregne disse udgifter i din økonomi.
10Husk at vurdere hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal investere i professionel hjælp til områder af projektet. Hvis du vil benytte hjælp fra en professionel vil det i nogle tilfælde være en god idé at hente forslag fra forskellige leverandører.
11Ved udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en fundamental rolle. Af den årsag kan du med jævne mellemrum se vejrudsigten i dagene op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uanmeldt går i gang med at stå ned i stænger når du lige er godt i gang med det store projekt.
12Det er anbefalelsesværdigt at søge assistance til projektet, hovedsageligt såfremt det er større byggerier. Omfattende opgaver behøver flere mennesker. Ydermere må det blive hurtigere og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
Danskernes favorit byggecentre
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket jo er rigtig beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er yderst betryggende. Karakteren er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket jo er virkelig overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er absolut betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken mulighed for levering skal du vælge?

En del netbutikker i Danmark udlover på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringstyper til endefræser. En der er meget populær er nu om stunder levering til et afhentningssted, hvor du selv kan hente varerne på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er nemlig meget nem, og i mange tilfælde ligeledes den billigste form for levering.

Du kunne derudover forsøge at vælge levering til din adresse eller til når du er på job. Løsningen bliver undertiden en tak mere bekostelig, men til gengæld ret så fremkommelig ved køb af endefræser online. Den mest billige leveringsmanér kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, som dog beroer på at du lever tæt på e-handlens byggemarked, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på endefræser er naturligvis yderst relevant når man skal bruge varen lige om lidt, og af den grund er det sandelig essentielt at vi gransker leveringstidspunktet ved endefræser. En stor portion online firmaer – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens varer online, som imidlertid påkræver at der bestilles forud for et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få varerne afsendt forinden de logistikansatte får fri.

Nogle internet selskaber præsterer gebyrfri levering på endefræser online, men for det meste er det kun gældende hvis der erhverves for et præcist beløb. Som alternativ kunne man foretrække den mest betalelige leveringsmulighed, som gerne vil blive at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til en pakkeshop.

Flere webbutikker foreslår afhentning hvor du bestiller billig endefræser hjemmefra og selv henter i butikken. Fx Davidsen, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Bauhaus. Byggemarkederne giver fx afhentning af endefræser i følgende områder:

København, Stenløse, Slagelse, Vejle, Roskilde, Ølstykke, Lillerød, Hedehusene, Haslev, Ringsted, Dragør, Frederikshavn, Køge, Rønne, Ballerup, Virum, Viborg, Hobro, Højbjerg, Skanderborg, Søborg, Kokkedal, Grenaa, Åbyhøj, Aarhus, Næstved, Nakskov, Sønderborg, Fredericia, Glostrup, Aalborg, Jyllinge, Birkerød, Odense, Thisted, Hørsholm, Svendborg, Holstebro, Vanløse, Allerød, Aabenraa, Vordingborg, Albertslund, Nykøbing Falster, Kolding, Gladsaxe, Lystrup, Vallensbæk, Randers, Solrød Strand, Taastrup, Værløse, Horsens, Brønderslev, Odder, Frederikssund, Gentofte, Hedensted, Nørresundby, Holbæk, Brøndby, Kalundborg, Valby, Ishøj, Hjørring, Ikast, Middelfart, Struer, Frederiksberg, Herning, Tilst, Tårnby, Risskov, Korsør, Charlottenlund, Varde, Esbjerg, Brabrand, Haderslev, Hillerød, Silkeborg, Farum, Rudersdal, Brønshøj, Hvidovre, Skive, Nærum, Rødovre, Greve, Lyngby, Nyborg, Herlev, Helsingør, og Frederiksværk, .

Afhentning af endefræser er muligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn), Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Amager, Lolland, Falster, Nordsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm) og Jylland (Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland).

Når man kigger i søgedata bliver det markant, at folk typisk søger efter fx køb endefræser og endefræser online. Foruden dette ser man ofte internet shoppere søge efter blandt andet billig endefræser, endefræser priser og endefræser tilbud, foruden de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan og Jem og Fix.

Gode priser på endefræser

Det er ret fremkommeligt for forbrugerne at finde frem til de bedste priser på billige endefræser online hos forskellige forhandlere på nettet, og til tak har en hel del e-handler været presset til at at nedbringe salgspriserne på endefræser enormt, og derudover præstere levering uden beregning.

Men det kan imidlertid vise sig smart at se nærmere på diverse internet varehuse i Danmark efter tilbud på endefræser online forud for at du gennemfører din bestilling, således at man er tryg ved at modtage den laveste pris. Se ikke blot på de store byggemarkeder som 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Stark og Bauhaus.

Man må imidlertid være klar over, at ifald en forhandler på nettet tilbyder billige endefræser online for en pris som er utrolig letkøbt, så kunne det tit være et signal om en bedragerisk internet virksomhed. Shopping med kort er heldigvis omfattet af en lovbestemmelse, der sikrer køberen imod svindlende e-butikker.

Vi anbefaler køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du overveje en afdragsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du har i sinde at finansiere betalingen af endefræser over tid. Det fås ofte hos nicheforhandlere, men dog sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

Ses der på søgedata står det markant, at folk typisk efterspørger eksempelvis billig endefræser og endefræser tilbud. Foruden dette oplever man som regel netshoppere kigge efter bl.a. endefræser online, køb endefræser og endefræser priser.

Udforsk tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot tilbyder ultra sikre genveje til at studere en stor portion aktuelle køberes meninger og af den grund anbefales det, at du analyserer webshoppens bedømmelser forud for at du handler billige endefræser online.

Facebook forærer dig desuden en del uafhængige løsninger til at få indtryk af internet selskabets kundetilfredshed. Herinde er der en del firmaer på nettet hvor folk kan offentliggøre en vurdering af ordreforløbet, hvilket ligeledes bør bruges til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen bestiller billige endefræser online på en webshop kan man når alt kommer til alt betragte netshoppens handelsvilkår, dog er det almindeligvis ikke super spændende, især med de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Bauhaus.

Et andet alternativ kan være at se nærmere på hvorvidt online virksomheden er e-mærke tilsluttet, grundet at det ofte er en angivelse af at online butikken accepterer de danske love, samt at hjemmesiden løbende tilses af fagmænd der har megen viden om de gældende regler.

Desuden tilbydes du anledning til assistance, for så vidt du bliver udsat for besvær som følge af din handel med endefræser. Udover dette kan det være til hjælp at køber er opmærksom på de vigtigste betingelser der kan have indvirkning på købet af endefræser online, f.eks. hvilken returneringsret e-handlen garanterer.

Derfor er det ligeledes relevant, at man til enhver tid bibeholder sin faktura, så man fremadrettet kan vidne om bestillingen af endefræser, uafhængig af om man har bestilt ved Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Davidsen eller 10-4.

Anders Poulsen gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Ole gav 4 stjerner

Hurtigt og let

Lene Møller gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Charlotte Knudsen gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

9 tips til indkøb via nettet
1Den mest prisbevidste løsning til levering vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, som desværre kræver at du befinder dig nærved internet selskabets arbejdslager. Den form for fragt er temmelig væsentlig om man står og skal bruge endefræser nu og her. Alternativt så tilbyder indtil flere internet forretninger gratis fragt, men i mange tilfælde forudsætter det at der aftages for en konkret sum.
2Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være særdeles udslagsgivende forudsat vi har brug for ordren fluks, og herved er det altså meningsfuldt at man checker den forventede leveringstid ved endefræser. Masser af internet shops frembyder billig dag-til-dag levering på en lang række varenumre, som dog forudsætter at orden realiseres inden et konkret klokkeslæt.
3Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Kortbetalinger er omfavnet af en lov, som beskytter kunden overfor uoprigtige online firmaer. Som alternativ burde du bruge en billig afdragsordning fra fx ViaBill, når du agter at afdrage beløbet over flere uger.
4Masser af forretninger på nettet yder nu om dage en række forskellige billige leveringsmåder til endefræser. Den mest benyttede er i vore dage udleveringssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din pakke på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er altså i høj grad let gængelig, samt i mange tilfælde ydermere den mindst kostelige løsning til levering.
5Nogle få internet forhandlere lover fri fragt på endefræser, men undertiden er det under betingelse af at der erhverves for en præcis sum. Som alternativ burde du udvælge den billigste slags levering, hvilket ofte vil være at få kørt pakken til en pakkeshop. Fragtformen bliver almindeligvis omvendt ekstremt simpel. Den billigste løsning til levering vil dog altid være at hente ordren selv.
6Forinden folk køber billige endefræser i en webshop burde man når alt kommer til alt kigge på e-shoppens handelsaftale, dog er det i mange tilfælde et omfattende projekt. Tilmed er det fornuftigt at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest centrale reglementer der kan have indvirkning på bestillingen af billige endefræser online, f.eks. den ombytningspolitik online webshoppen kører med.
7Vi foreslår generelt at se om internet selskabet er tilsluttet e-mærket, da det burde være en angivelse af at internet selskabet understøtter gældende dansk lovgivning, samt at internet butikken jævnligt monitoreres af fagfolk der forstår reglementet på området. Forinden folk handler billige endefræser på en internet handler kunne de i reglen studere shoppens forretningsbetingelser.
8Det er i dag yderst overkommeligt for enhver at undersøge tilbud online på billige endefræser i blandt diverse internet firmaer i Danmark, og til gengæld frembyder masser af internet shops fragt uden omkostninger. Derfor kan det alligevel vise sig fordelagtigt at tjekke nogle få internet forretninger efter tilbud og udsalg før du placerer ordren, således at man ikke er i tvivl om at opnå den skarpeste pris.
9Trustpilot medfører ganske gode løsninger til at blive klogere på en stor gruppe nuværende brugeres vurderinger og af den grund slår vi et slag for, at du tolker internet firmaets anmeldelser forud for at du bestiller billige endefræser online. Facebook indebærer ligeledes altid stabile løsninger til at få indblik i webshoppens kundefokus.