Byghjem.dk

Elu Elhøvl

Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Mere info
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Mere info
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Mere info
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Mere info
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Mere info
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Mere info
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Mere info
AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Mere info
El høvl 900 watt
449 kr.
Mere info
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Mere info
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Mere info
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Mere info
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Mere info
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Mere info
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Mere info
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de regler butikken udsteder når du shopper online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør man tjekke virksomhedens betingelser.
Hvis du skal have produkterne nu og her eller blot vil slippe for fragten, så kan du tænke over at transportere materialerne personligt. Det er særligt et alternativ ved de udbredte byggemarkeder.
Flere byggekæder udbyder et stort udvalg af varer, imens andre er specialiserede i en enkelt type af vare. Du kan tænke over om det er essentielt for dig at have adskillige produkter at vælge i mellem, udover blot Elu elhøvl.
Det er absolut meget afgørende at se, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være nødt til at vælge et andet.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med mange spørgsmål. Af den grund bør du overveje at vælge en online byggeshop, som kan tilbyde sparring omkring Elu elhøvl.
Du vil finde variationer i priserne på billige Elu elhøvl alt efter hvor du handler online. Enkelte giver de bedste priser, og nogle vil have service. Du må tænke på hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder køber produkter fra alverdens leverandører, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af Elu elhøvl online.
De gængse byggecentre er fysisk til stede overalt i landet, og derigennem har flertallet tilbuddet om at handle online og køre materialerne selv. Derigennem har man chancen for at blive fri for fragtgebyret, samt tilmed få fat i varerne straks.
De store byggekæder er udbredte og bekendte virksomheder, som kan bidrage til ubekymrethed når du skal købe online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

Forskellige webshops som sælger få produkter har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andet. Af den grund vil du få endnu mere indsigtsfuld sparring fra nogle med specialistviden i netop Elu elhøvl.
Størstedelen af webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online kan du forvente at få en billigere pris.
Størstedelen af specialiserede netshops er små firmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Disse kan du støtte idet du bestiller Elu elhøvl online på deres webshop.
Danmarks største byggecentre
Elu elhøvl silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 ansatte i deres 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 kollegaer i kædens 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i forretningens 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Elu elhøvl jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 personer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Elu elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 ansatte i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Elu elhøvl bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du har mulighed for at få offentligt tilskud til byggeprojekter. Det gives forudsat at byggeprojektet er positivt for miljøet. Modtagelsen af støtte kræver med andre ord at projektet har betydning for planeten.
2Husk at tænke over hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at investere i hjælp fra en fagmand til noget af det. Når du vil benytte assistance fra en fagperson kan det være en god idé at tage imod uforpligtende tilbud fra flere leverandører.
3Du finder vældig mange vejledninger og videoer via internettet som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube yder assistance med rigelig anvendelig information, især hvis du benytter den engelske version.
4I god tid inden at du indleder arbejdet kan det blive vanvittigt fornuftigt at være sikker på, at dit projekt ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl vil der vise sig gældende love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
5Du skal aldrig nogensinde stå uden det nødvendige værktøj. Typisk vil det være betydningsfuldt at have grejet til rådighed idet du går løs med byggeriet. Du bør huske at medregne de medfølgende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
6Planlægning bliver vejen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du bør forfatte en struktureret arbejdsplan, der viser hvilke opgaver der skal udføres hvornår, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Vær skarp når du udarbejder oversigten.
7Du bør nødig gå på kompromis med dit eget ve og vel, så husk beskyttelse som fx sikkerhedssko som sikrer dig med henblik på eventuelle uheld. Det er uundværligt med fokus på dit eget helbred i byggeprojektet, navnlig når du ikke har hjælp fra en ekspert.
8Det kan vise sig fundamentalt at du har alle byggematerialer klar til brug på forhånd inden du begynder arbejdet. Du kan nedskrive en hurtig huskeliste som indeholder alt hvad du får brug for, og derefter tjekke materialerne, således at du er sikker på at alt er som det skal være.
9Typisk vil det være af stor betydning at lave et budget for byggeprojektet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan blive økonomisk at dokumentere samtlige udgiftsposter, og efterfølgende gennemgå mulige tilbud på dem én efter én.
10Der præsenterer sig jævnligt uforudsete problemstillinger ved svære byggeprojekter, og derfor kan det være væsentligt at der er afsat passende tid i planen, med det formål at man kan være sikker på at kunne få det færdiggjort.
11For byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Af den årsag må du løbende holde øje med vejrmeldingerne i tiden op til byggeprocessen, så du undgår at det med et brag begynder at piske ned netop som du er gået i gang med det avancerede projekt.
12Det kan vise sig at være godt at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, navnlig såfremt det er vigtige arbejdsopgaver. Større ombygninger bør udføres af flere folk. Derudover vil det være bedre og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
De højest bedømte byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er virkelig flot. Evalueringen grundlægges af 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er hamrende godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ret så overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er kolossalt overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % giver maksimum point, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % giver dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

Flere netshops tildeler i øjeblikket mange forskellige billige former for fragt til Elu elhøvl. En der er meget almindelig er i dag at afsende til en pakkeshop, så du selv kan hente varerne når du har tid. Fragttypen er altså rigtig let gængelig, og i mange tilfælde endda den mindst kostelige slags levering.

Du kunne tillige beslutte dig for at vælge at få udbragt hjem til dig selv eller til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden viser sig en gang i mellem en tak mere pebret, men tillige ualmindeligt ligetil ved køb af Elu elhøvl online. Den mest betalelige leveringsmanér vil dog altid være at du selv henter ordren, som dog står og falder med at du befinder dig i kort afstand af internet forretningens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstiden på Elu elhøvl er jo super central om man har behov for produktet om kort tid, så derfor er det særdeles afgørende at vi finder den estimerede leveringsdato for Elu elhøvl. En stor portion internet varehuse – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – yder billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit varenumre online, men glem ikke at det antager at handlen gemmenføres forinden et givent klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få de nye varer ordnet forinden lagerpersonalet har fyraften.

En hel del online varehuse tilbyder fragt uden omkostninger på Elu elhøvl online, men for det meste påkræves det at der indkøbes for et fastslået beløb. I øvrigt må man snuppe den billigste mulighed for fragt, som tit er at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til en pakkeshop.

En masse netshops udlover click-and-collect hvor du bestiller billig Elu elhøvl online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark og Davidsen. Byggemarkederne tildeler fx click-and-collect på Elu elhøvl i følgende områder:

Kokkedal, Hedehusene, Højbjerg, Thisted, Struer, Nyborg, København, Viborg, Rudersdal, Frederikssund, Roskilde, Fredericia, Nørresundby, Varde, Vallensbæk, Taastrup, Svendborg, Vanløse, Lillerød, Aabenraa, Rønne, Nærum, Greve, Allerød, Charlottenlund, Aarhus, Aalborg, Skive, Lystrup, Frederiksberg, Brabrand, Nykøbing Falster, Virum, Albertslund, Herlev, Herning, Horsens, Hørsholm, Haderslev, Valby, Gladsaxe, Grenaa, Brønshøj, Vejle, Åbyhøj, Silkeborg, Risskov, Søborg, Ringsted, Skanderborg, Solrød Strand, Hobro, Hvidovre, Ishøj, Farum, Lyngby, Rødovre, Helsingør, Værløse, Randers, Korsør, Holstebro, Nakskov, Hedensted, Tårnby, Brøndby, Kolding, Stenløse, Haslev, Kalundborg, Esbjerg, Vordingborg, Dragør, Næstved, Frederiksværk, Glostrup, Sønderborg, Ballerup, Hillerød, Hjørring, Ølstykke, Frederikshavn, Jyllinge, Odense, Birkerød, Tilst, Gentofte, Brønderslev, Holbæk, Odder, Middelfart, Slagelse, Køge, og Ikast, .

Klik-og-hent af Elu elhøvl er en mulighed i alle regioner af landet: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn), Sjælland (Falster, Amager, Midtsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland) og Jylland (Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Når man kigger i statistikkerne bliver det markant, at internet shoppere jævnligt søger eksempelvis Elu elhøvl tilbud og Elu elhøvl online. Foruden dette ser man mange gange internet shoppere søge eksempelvis køb Elu elhøvl, billig Elu elhøvl samt Elu elhøvl priser, foruden de store byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen og Bygma.

Find den bedste pris på Elu elhøvl

Det er jo efterhånden yderst overkommeligt for os alle at søge information om priser på billige Elu elhøvl online i blandt forskellige e-butikker, og til gengæld har langt de fleste online webshops fundet det nødvendigt at reducere salgspriserne på Elu elhøvl kolossalt, og endda garantere fri fragt.

Trods dette kan det trods alt være rentabelt at undersøge en række internet selskaber efter tilbud og udsalg på Elu elhøvl online før du gennemfører dit køb, sådan at du er tryg ved at modtage den mest betalelige pris. Se ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

Man bør imidlertid være obs på, at når en internet forhandler frembyder billige Elu elhøvl online for en pris som anses for uendeligt billig, så bør det for det meste være en varsel om en svindel internet butik. Kortbestillinger er trods alt dækket ind under en vedtægt, der begunstiger køber overfor uærlige online shops.

Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du overveje en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, ifald du ser en fordel i at betale beløbet til Elu elhøvl over en periode. Det tilbydes som regel hos niche webshops, men dog sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis Stark, Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

Når vi ser på statistikkerne er det markant, at folk typisk søger efter bl.a. køb Elu elhøvl og Elu elhøvl online. Derudover oplever vi mange gange netshoppere efterspørge blandt andet billig Elu elhøvl, Elu elhøvl priser samt Elu elhøvl tilbud.

Undersøg folks anbefalinger

Trustpilot byder på ret sikre muligheder for at eftersøge flere eksisterende brugeres vurderinger og derfor er det smart, at du undersøger internet selskabets kritik forud for at du handler billige Elu elhøvl online.

Facebook giver dig tillige immervæk gunstige chancer for at få indblik i e-forretningens popularitet. Derudover ser vi faktisk online varehuse i Danmark hvor folk kan give en bedømmelse af virksomhedens service, som på samme måde burde benyttes til vurdering af kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen shopper billige Elu elhøvl online hos en internet handler kan man til hver en tid se på deres betingelser, dog er det normalt ikke super spændende, i særdeleshed hos de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg, 10-4, Silvan, Jem og Fix og Davidsen.

Et alternativ kunne derfor være at kontrollere hvorvidt netshoppen er e-mærket, grundet at det kan være en påvisning af at webshoppen overholder de danske retningslinjer, tillige med at shoppen hyppigt gennemses af fagfolk der er meget bekendte med de gældende regulativer.

Dette er desuden en god lejlighed til at få hjælp, når du skulle få problemer som følge af dit indkøb af Elu elhøvl. Endvidere er det anbefalelsesværdigt at kunden er opmærksom på de væsentligste bestemmelser der gælder for købet af Elu elhøvl online, som fx den returneringsret internet virksomheden anvender.

På grund af dette er det på samme måde afgørende, at man stadig beholder ens e-mail kvittering, således man altid kan eftervise bestillingen af Elu elhøvl, hvad end man shopper ved Davidsen, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan eller Jem og Fix.

Pia Andersen gav 5 stjerner

Alt var i orden

Kirsten Thomsen gav 4 stjerner

Nemt køb

Bente Johansen gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Jørgen gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

9 tips til indkøb via nettet
1Visse outlets på nettet præsterer fragt uden beregning på Elu elhøvl, men ofte påkræves det at der erhverves for et fastslået beløb. Som alternativ skal man udse dig den mindst kostelige leveringsversion, som mange gange er at få dem til at køre din ordre til et udleveringssted. Denne er typisk ydermere særligt problemfri. Den mest letkøbte slags levering er uden tvivl at du selv henter pakken.
2Generelt slår vi et slag for at undersøge om webshoppen er tilsluttet e-mærket, fordi det burde være en garanti for at online virksomheden følger dansk lovgivning, tillige med at online butikken lejlighedsvis efterses af fagfolk som forstår vilkårene på området. Forud for at nogen bestiller billige Elu elhøvl på en butik på nettet burde de for at være på den sikre side løbe igennem e-shoppens forretningsbetingelser.
3Den prisbilligste form for fragt vil altid være at du selv henter ordren, hvilket dog står og falder med at du befinder dig i nærheden af online forretningens lager. Den mulighed for fragt kan i nogle tilfælde være særligt udslagsgivende om man skal bruge Elu elhøvl om få sekunder. Alternativt så præsterer nogle internet selskaber gratis levering, men for det meste kun såfremt du indkøber for et præcist beløb.
4Forud for at folk køber billige Elu elhøvl hos en internet shop burde de reelt studere webshoppens handelsaftale, men det er naturligvis ikke særlig morsomt. Ligeså anbefaler vi at du er på vagt for de grundlæggende forhold der kan have indflydelse på købet af billige Elu elhøvl online, eksempelvis hvilken returret internet butikken benytter.
5En masse firmaer på nettet udlover efterhånden et hav af forskellige billige fragtmuligheder til Elu elhøvl. En yndling er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, hvor du så selv henter din bestilling på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er nemlig rigtig overkommelig, og mange gange også den mest letkøbte leveringsform.
6Trustpilot indebærer ret habile løsninger til at tolke ganske mange nuværende køberes betragtninger og herved tilrådes det, at du beser online virksomhedens anmeldelser forud for at du handler billige Elu elhøvl online. Facebook fører til for øvrigt evigt ønskværdige chancer for at få indblik i online butikkens kundetilfredshed.
7Vi foreslår generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Handler med kort er omsluttet af en foranstaltning, som dækker dig imod uoprigtige internet firmaer. Som en anden løsning kan du bruge et tilbud fra for eksempel ViaBill, såfremt du efterspørger at dække prisen senere.
8Det er i dag særligt praktisk for almindelige dødelige at kigge efter tilbud online på billige Elu elhøvl på diverse internet foretagender, og ergo frembyder flertallet af internet forhandlere fragtfri levering. Derfor kan det trods alt blive gavnligt at kigge forbi nogle online forretninger efter rabat og tilbud inden du placerer ordren, så man er usvigeligt sikker på at antage den mest betalelige pris.
9Leveringsdygtigheden er super relevant ifald vi skal bruge produktet straks, og med det formål er det rigtig væsentligt at vi besigtiger den estimerede leveringstid ved Elu elhøvl. En lang række internet outlets giver billig 1 hverdags levering på en lang række varenumre, men vær opmærksom på at det tager udgangspunkt i at du når at bestille før et aftalt tidspunkt.