Bernardo Båndpudser MS 150 x 2000 S-2
8.082 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 150 x 2000 S
7.557 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 100X610MM
2.395 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100x1220 S-2
4.547 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser KRPS 100 x 2000 Duo
15.019 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BDS 75-2
5.654 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 75 x 2000 S
5.691 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 9403
3.295 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100 x 1220 S - 230 V
4.163 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 76x457mm
1.840 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100 x 1220 S - 400 V
4.163 kr.
Mere info
JET Båndpudser 80S 230V
17.995 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BDS 75
5.016 kr.
Mere info
JET Båndpudser og Kantpudsemaskine EHVS80 400V
11.995 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 75 x 2000 S-2
6.460 kr.
Mere info
HV 80 OSZI Bernardo båndpudser
9.011 kr.
Mere info
Båndpudser Luna BBS 2000
5.623 kr.
Mere info
Båndpudser 950 Watt
869 kr.
Mere info
Båndpudser 1010 watt
536 kr.
Mere info
AEG akku båndpudser 18V 0-vers BHBS18-75BL-0 uden batteri og lader
1.560 kr.
Mere info
Makita båndpudser 9404J 100x610mm 1010W 230V
2.995 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i priserne på billige Elu båndpudser fra webshop til webshop. Enkelte tilbyder gode tilbud, hvorimod nogle vil have kompetent sparring. Du bør tænke på hvad du vil prioritere.
Hvis du står og skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot vil undgå fragtgebyret, så kan du overveje at transportere produkterne personligt. Det er i særdeleshed et alternativ hos de velkendte byggecentre.
Flere byggecentre udbyder et stort varesortiment, imens andre fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du kan reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden bare Elu båndpudser.
For de fleste er byggeri forbundet med alverdens spørgsmål. Derfor bør du shoppe hos en netbutik, hvor du får rådgivning til valg af Elu båndpudser.
Du bør kende de regler der gør sig gældende når du køber online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du undersøge forretningens regningslinjer.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at se, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og højtprofilerede butikker, som kan give øget sikkerhed til dig der skal købe online. Dette kan du se fordele i.
De kendte byggecentre tilbyder varer fra en lang række forskellige leverandører, og som følge af dette kan du købe fra et stort sortiment af Elu båndpudser online.
De store byggecentre er tilgængelige i de større byer, og på grund af det har kunderne tilbuddet om at handle online og transportere varerne på egen hånd. Derfor kan du undgå leveringsomkostningen, samt endda skaffe produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker står selv for produktion af de varer der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online kan du få gode tilbud.
Diverse webshops som sælger få produkter har en stor passion for de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Af den grund kan du få super brugbar rådgivning fra personale som er specialister i netop Elu båndpudser.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er opstartsfirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis sågar lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller Elu båndpudser online på deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i de 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Elu båndpudser jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag over 2.300 mennesker i deres 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Elu båndpudser silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 personer i de 41 varehuse. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 medarbejdere i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Elu båndpudser bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 ansatte i kædens 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Elu båndpudser harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du vil for alt i verden ikke stå uden det nødvendige værktøj. Typisk kan det vise sig yderst relevant at have det klar til brug inden du starter arbejdet. Husk også at medtage omkostningerne hertil i budgettet.
2Ofte vil det vise sig fornuftigt at have en budgetoversigt for arbejdet, så du har styr på den økonomiske del. Det er sundt at kortlægge samtlige udgiftsposter, og efterfølgende tjekke ens købspris for dem slavisk.
3Forberedelse vedbliver at være vejen til at få en god oplevelse med byggeriet. Du kunne overveje at nedskrive en gennemarbejdet strategi, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende numerisk orden. Det anbefales at være konkret i sammensætningen af din strategi.
4Måske kan det blive værdifuldt at du har de nødvendige materialer indkøbt på forhånd inden du iværksætter håndværket. Du kan med fordel lave en simpel huskeliste indeholdende alt det som er nødvendige, og efterfølgende granske hver enkelt ting, hvormed du føler dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
5Det kan give mening at overveje om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal fremskaffe professionel hjælp til færdiggørelsen af byggeriet. Såfremt du vil benytte assistance fra en fagperson kunne det godt betale sig at hente en pris fra diverse entreprenører.
6For udendørs projekter kan vind og vejr få meget at sige. På grund af dette kan du hyppigt se prognosen for vejret når du nærmer dig byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt begynder at vælte ned absolut lige når du er startet på dit krævende byggeprojekt.
7Det kan vise sig nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, især når der er tale om omfattende ombygninger. Nogle opgaver skal gerne udføres af flere mennesker. Desuden vil det blive mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
8Du skal aldrig glemme sikkerheden, så glem ej beklædning som arbejdshjelm som beskyttelse overfor eventuelle skader. Det er yderst relevant at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke skaffer eksperthjælp.
9Længe før du starter byggeprojektet er det ufatteligt værdifuldt med et tilsagn om, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype vil der være en række love omkring, hvad du må, og hvad du ikke må.
10Der kan findes mange forskellige hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube yder assistance med enormt meget almennyttig info, i særlig grad ifald man benytter engelske søgeord.
11Man kan søge et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det får man forudsat at byggeriet hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at byggeprojektet har positiv indfyldelse på planeten.
12Der præsenterer sig altid uforudsete problemer når det gælder krævende byggeprojekter, og følgelig kan det vise sig meningsfuldt at man afsætter rimelig tid i tidsplanen, med det formål at man føler sig afslappet omkring at man får det færdiggjort.
De mest vellidte byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er rigtig flot. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er ualmindeligt imponerende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket jo er virkelig overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er usædvanligt overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er smartest?

En del internet firmaer giver heldigvis diverse billige fragtmetoder til Elu båndpudser. Det mest almindelige er i øjeblikket udleveringssteder, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din pakke når der er tid til det. Denne er altså super bekvem, og mange gange endda den mest letkøbte form for levering.

Du burde omvendt planlægge at få pakken sendt til din lejlighed eller hus eller til når du er på job. Fragtmetoden er undertiden en kende dyrere, men endda yderst simpel ved køb af Elu båndpudser online. Den billigste leveringsløsning kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, som desværre stiller krav om at du fysisk befinder dig nærved internet virksomhedens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på Elu båndpudser kan være meget essentiel forudsat du mangler varerne om få sekunder, så med det formål er det fuldkommen fornuftigt at du ser den anslåede leveringsdato på Elu båndpudser. En stor portion online virksomheder – fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af produkter online, hvilket er påkrævet at bestillingen realiseres før et fastsat klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få varen distribueret inden logistikpersonalet tager hjem.

Indtil flere butikker på nettet yder gratis fragt på Elu båndpudser online, men i mange tilfælde kun såfremt der shoppes for en fastsat sum. Alternativt kan man tage den mindst kostelige leveringsmodel, som i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe bestillingen til en pakkeshop.

Temmelig mange byggecentre yder afhentning hvor man køber billig Elu båndpudser online og selv henter i butikken. Fx Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og XL-Byg. Byggekæderne frembyder fx click-and-collect på Elu båndpudser i disse byer:

Søborg, Nyborg, Viborg, Tilst, Dragør, Næstved, Ikast, Randers, Odder, Lillerød, Herning, Ballerup, Brønshøj, Rønne, Risskov, Lyngby, Valby, Brabrand, Rudersdal, Skanderborg, København, Ringsted, Virum, Åbyhøj, Aarhus, Hvidovre, Solrød Strand, Vallensbæk, Varde, Brønderslev, Esbjerg, Holstebro, Holbæk, Ishøj, Rødovre, Haderslev, Korsør, Lystrup, Grenaa, Nakskov, Farum, Nørresundby, Aalborg, Thisted, Hedensted, Helsingør, Odense, Hjørring, Fredericia, Roskilde, Frederiksberg, Frederikssund, Vejle, Struer, Glostrup, Allerød, Nærum, Gentofte, Stenløse, Kokkedal, Frederikshavn, Brøndby, Gladsaxe, Tårnby, Haslev, Jyllinge, Greve, Herlev, Albertslund, Frederiksværk, Hillerød, Aabenraa, Slagelse, Svendborg, Birkerød, Horsens, Nykøbing Falster, Sønderborg, Hedehusene, Hørsholm, Hobro, Højbjerg, Kalundborg, Middelfart, Værløse, Charlottenlund, Taastrup, Vordingborg, Skive, Ølstykke, Kolding, Vanløse, Køge, og Silkeborg, .

Afhentning for Elu båndpudser er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Amager, Lolland, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland).

Når man ser på søgedata fremstår det tydeligt, at internet shoppere ofte kigger efter for eksempel køb Elu båndpudser og billig Elu båndpudser. Derudover ser vi jævnligt netshoppere søge for eksempel Elu båndpudser online, Elu båndpudser priser og Elu båndpudser tilbud, plus de kendte byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma og Bauhaus.

Tilbud på Elu båndpudser

Det er i dag særdeles praktisk for købere at finde frem til tilbud på billige Elu båndpudser online hos flere internet varehuse, og herved har adskillige netbutikker været presset til at at nedskære priserne på Elu båndpudser helt i bund, og ydermere frembyde fragt uden omkostninger.

Derfor kan det stadigvæk blive indbringende at sammenholde nogle få internet selskaber efter rabatter og tilbud på Elu båndpudser online forinden du gennemfører din bestilling, så man er skråsikker på at modtage den mest attraktive pris. Kig ikke kun på de kendte byggekæder som 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

Man bør alligevel være så påpasselig, at i tilfælde af at en e-forhandler afsætter billige Elu båndpudser online til salg for en pris der kan ses som enormt fremragende, burde det i nogle tilfælde være en indikator for en uoprigtig butik. Køb med betalingskort er ikke desto mindre indbefattet af en retningslinje, der bistår kunden imod snydagtige online webshops.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller MobilePay. Som alternativ bør du drage nytte af en afbetalingsløsning som fx ViaBill, ifald du gerne vil afbetale prisen på Elu båndpudser over flere uger. Det foreslåes som regel ved online nichebutikker, men ikke de kendte byggemarkeder som for eksempel Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og 10-4.

Ved kig i tendenserne står det klart, at internet shoppere typisk kigger efter eksempelvis billig Elu båndpudser og Elu båndpudser tilbud. Foruden dette oplever vi jævnligt folk søge bl.a. Elu båndpudser priser, køb Elu båndpudser og Elu båndpudser online.

Tjek eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot frembringer stort set fremragende løsninger til at tyde en lang række øvrige køberes domme og derfor er det klogt, at du læser internet firmaets vurderinger før du shopper billige Elu båndpudser online.

Facebook giver dig også temmelig pæne genveje til at få en idé om netshoppens popularitet. Herinde er der endda online outlets hvor kunder kan skrive en omtale af virksomhedens service, hvilket også bør bruges til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen køber billige Elu båndpudser online på en e-forretning behøver de uden tvivl overveje netbutikkens regler, det er dog i mange tilfælde ikke særlig sjovt, især hos de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma, 10-4 og Bauhaus.

Et alternativt forslag kunne derfor være at kontrollere hvorvidt e-forhandleren er e-mærke tilsluttet, eftersom det skulle være en antydning af at internet firmaet følger de danske retningslinjer, foruden at shoppen en gang i mellem evalueres af sagkyndige der har megen viden om vedtægterne på området.

Det giver dig anledning til support, såfremt du får problemer ved dit indkøb af Elu båndpudser. Ligeså er det at foretrække at køber er vaks omkring de primære regler der kan have betydning for bestillingen af Elu båndpudser online, som for eksempel den byttepolitik internet selskabet lover.

I den forbindelse er det virkelig vigtigt, at man altid bevarer ens faktura, så man altid kan bevidne sit køb af Elu båndpudser, hvad end man bestiller ved Jem og Fix, Bygma, Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Inger P gav 5 stjerner

SUPER

Lars E gav 4 stjerner

Fin omgående levering

Jens Møller gav 5 stjerner

Perfekt køb

Mette gav 5 stjerner

Alt ok

9 tips til online shopping
1Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Handler med kort er omfattet af en retningslinje, der dækker folk overfor svindlende online butikker. Som en anden løsning kan du benytte en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du foretrækker at finansiere omkostningerne over et længere tidsrum.
2Den mest betalelige form for levering vil til enhver tid være at hente varerne selv, som dog er betinget af at du bor nærved internet webshoppens arbejdslager. Den fragtløsning er selvfølgelig virkelig relevant i tilfælde af at vi har brug for Elu båndpudser med det samme. Alternativt så lover en række netbutikker fragt uden betaling, men oftest under forudsætning af at man aftager for en præcis sum.
3Fragttiden er ultra bestemmende forudsat du har brug for varen nu og her, og herved er det jo klogt at vi undersøger leveringstiden ved Elu båndpudser. De fleste e-butikker i Danmark stiller udsigt til billig 1 dags levering på en række af deres varer, som imidlertid påkræver at du bestiller før et fast tidspunkt.
4Vi anbefaler at finde ud af hvorvidt online butikken er medlem af e-mærke ordningen, da det generelt er en tryghed om at internet butikken respekterer de danske regler, tillige med at internet selskabet en gang i mellem føres tilsyn med af specialister der har meget erfaring med de gældende love. Forud for at nogen køber billige Elu båndpudser på en netbutik bør de faktisk betragte e-shoppens forretningsvilkår.
5Forud for at nogen bestiller billige Elu båndpudser hos en e-forretning burde man til hver en tid tage stilling til forhandlerens vilkår, dog er det mange gange ikke super spændende. Dertil er det klogt at køber er påpasselig med de grundlæggende regler der influerer på handlen med billige Elu båndpudser online, f.eks. hvilken bytteret internet shoppen tilsikrer.
6Trustpilot tilbyder visse hæderlige muligheder for at læse flere øvrige forbrugeres tanker og derfor støtter vi, at du besigtiger internet shoppens bedømmelser før du handler billige Elu båndpudser online. Facebook tilbyder ligeledes egentlig fornemme genveje til at få kendskab til internet shoppens troværdighed.
7En hel del internet forretninger frembyder til alt held et stort udvalg af billige leveringstyper til Elu båndpudser. Førstevalget hos mange er i dag at få leveret til et afhentningssted, hvor du kan afhente din ordre når det passer dig. Leveringsformen er jo i høj grad uproblematisk, samt typisk endvidere den prisbilligste mulighed for fragt.
8En hel del online forhandlere byder på levering uden betaling på Elu båndpudser, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis man køber for en fastsat sum. Desuden skal du tage den prisbilligste slags levering, hvilket ofte vil blive at få dem til at køre pakken til en pakkeshop. Denne er oftest samtidig virkelig let. Den mest betalelige leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.
9Det er efterhånden særdeles problemfrit for købere at finde frem til de bedste priser online på billige Elu båndpudser hos diverse internet outlets, og ergo yder langt de fleste internet foretagender portofri fragt. Det kan stadigvæk vise sig smart at besigtige diverse e-handler efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører din handel, sådan at man er sikker på at antage den mest attraktive pris.