Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Mere info
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Mere info
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Mere info
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Mere info
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Mere info
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Mere info
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Mere info
AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Mere info
El høvl 900 watt
449 kr.
Mere info
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Mere info
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Mere info
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Mere info
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Mere info
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Mere info
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Mere info
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige elhøvl hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har gode tilbud, imens nogle tilbyder faglig sparring. Du må vurdere hvad der betyder mest for dig.
Det er absolut ekstremt vigtigt at se, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du finde et andet.
Flere byggemarkeder tilbyder et enormt udvalg, og nogle har fokus på en enkelt type af vare. Du kan tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden blot elhøvl.
Hvis du skal have dine byggematerialer med det samme eller bare ønsker at undvære fragtomkostningen, så kan du overveje at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed et alternativ hos de gængse byggemarkeder.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med en masse spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne bestille ved en webshop, hvor du kan få sparring omkring elhøvl.
Du bør kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Af den grund skal man undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og bekendte butikker, som medvirker til øget troværdighed når du skal købe online. Det kan du se positivt på.
De udbredte byggecentre har butikker i store dele af landet, og i kraft af det har folk mulighed for at bestille online og transportere produkterne på eget initiativ. Takket være dette har man chancen for at undvære leveringsgebyret, og endda skaffe varerne straks.
De gængse byggecentre tilbyder produkter fra forskellige nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af elhøvl online.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede webshops er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe ved at handle elhøvl online hos dem.
En masse nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af de varer der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online vil du få et ekstra godt tilbud.
En masse små butikker har ekstremt meget forstand på deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Derfor vil du opleve ekstra brugbar sparring fra nogle der er specialister i netop elhøvl.

akku, gulv, håndholdt, lille, mini, stor, AEG, Black & Decker, Bosch, Cromag, Dewalt, Einhell, Elu, Falke, Festool, Ford, Hitachi, Kinzo, Makita, Metabo, Milwaukee, Parkside, Power Craft, Power Super, Ryobi, Selekta, SKIL, Toolex, Toolmate, Top Craft, 12v, 18v, blå, batteri, gulv

De største byggecentre i Danmark

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af mere end 100 medarbejdere i forretningens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag over 2.000 ansatte i selskabets 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 mennesker i firmaets 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

elhøvl silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 medarbejdere i firmaets 41 byggecentre. Silvan satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

elhøvl jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

elhøvl bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 mennesker i firmaets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du kan finde et stort udvalg af artikler og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube tilbyder dig enormt meget gavnlig info, i særlig grad når man benytter den engelske version.
2Måske du burde regne på hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du alternativt skal fremskaffe hjælp fra en ekspert til dele af byggeriet. Forudsat at du anskaffer professionel assistance vil det ofte være fornuftigt at lede efter tilbud fra diverse firmaer.
3Planlægning bliver nøglen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du bør sammensætte en effektiv strategi, der fortæller hvilke opgaver der skal laves på hvilken dag, med en tilhørende nummerorden. Det anbefales at være realistisk når du udarbejder strategien.
4Du har mulighed for at få økonomisk støtte til byggeprojekter. Det bliver givet hvis byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af støtte er altså betinget af at renoveringen influerer positivt på naturen.
5Det kan blive værdifuldt at du har de presserende materialer klar inden du starter eksekveringen. Du kunne nedskrive en overskuelig note som samler de materialer som er nødvendige, og bagefter eftergå hver eneste ting, således at du kan føle dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
6Du bør på ingen måde undvære værktøj. Ofte kan det være en fordel at have værktøjet ved hånden idet du starter byggeprocessen. Husk også at påregne disse udgifter i budgettet for byggeriet.
7Du bør aldrig se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning som arbejdssko som hjælper dig mod eventuelle uheld. Det er uundværligt at du husker sikkerheden i byggeprocessen, navnlig ifald du ikke får assistance fra en fagperson.
8Der præsenterer sig typisk ubelejlige bump på vejen når det handler om store byggeprojekter, og pga. dette kan det være essentielt at man afsætter rimelig plads i arbejdsplanen, så man kan være sikker på at komme i mål.
9Forinden du iværksætter byggeprocessen er det rimeligt værdifuldt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholder loven. Alt efter din boligtype kan der vise sig mange retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
10Ved udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Derfor kan du hyppigt kigge på vejrprognosen i forbindelse med byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag begynder at stå ned i stænger bedst som du vil i gang med det store projekt.
11Det er meningsfuldt at udfærdige et regnskab for byggeriet, så man har styr på økonomien. Det må være rationelt at kortlægge alle omkostninger, hvorefter man bør kortlægge mulige tilbud på dem slavisk.
12Det er anbefalelsesværdigt at indhente assistance til byggeprocessen, navnlig i tilfælde af omfattende byggeprojekter. Store ting bør udføres af flere folk. Derudover må det blive hurtigere og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
De mest vellidte byggeshops
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er utrolig imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % giver den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er ultra betryggende. Vurderingen grundlægges af 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er meget godt arbejde. Karakteren er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % har givet toprating, og blot 4 % giver 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er fantastisk godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er yderst imponerende. Karakteren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % giver toprating, og blot 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed er smartest?

Mange webshops i Danmark udlover i dag et hav af forskellige billige løsninger til levering til elhøvl. En af favoritterne er i dag pakkeshoppen, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine produkter når du har tid. Fragtmuligheden er altså særligt simpel, og typisk endda den billigste leveringsmåde.

Du kunne lige så vel beslutte dig for at vælge udbringning hjem til dig eller til adressen på dit arbejde. Fragtformen viser sig tit en anelse mere pebret, men også ekstremt fleksibel ift. elhøvl online. Den mindst kostelige leveringsløsning er dog selv at hente pakken, men dette nødvendiggør at du lever nær netshoppens butikker, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på elhøvl kan være meget essentiel om man har brug for pakken inden for få dage, og af den grund er det i sandhed essentielt at vi checker den anslåede leveringstid ved elhøvl. En stor portion byggemarkeder – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – udlover billig dag-til-dag fragt på en række af deres produkter online, men som ikke desto mindre står og falder med at transaktionen realiseres forinden et nøjagtigt tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få bestillingen ud af døren inden logistikpersonalet tager hjem.

Nogle internet selskaber garanterer fragt uden betaling på elhøvl online, men undertiden påkræves det at du handler for et præcist beløb. Alternativt kan du udvælge den mest billige fragtmulighed, hvilket ofte vil være at få dem til at levere bestillingen til et afhentningssted.

Masser af byggecentre tilbyder klik-og-hent hvor man bestiller billig elhøvl online men afhenter i butikken. Eksempelvis Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus og 10-4. Byggemarkederne foreslår bl.a. click-and-collect på elhøvl i disse områder:

Risskov, Frederikssund, Greve, Kokkedal, Skanderborg, Ballerup, Herning, Frederiksberg, Hedehusene, Holbæk, Birkerød, Holstebro, København, Korsør, Kalundborg, Frederikshavn, Gladsaxe, Vordingborg, Esbjerg, Søborg, Haslev, Varde, Aarhus, Skive, Allerød, Ringsted, Stenløse, Hvidovre, Nykøbing Falster, Slagelse, Kolding, Tilst, Værløse, Hørsholm, Gentofte, Jyllinge, Helsingør, Nørresundby, Ikast, Dragør, Grenaa, Viborg, Højbjerg, Solrød Strand, Charlottenlund, Svendborg, Køge, Lillerød, Brøndby, Vanløse, Taastrup, Lystrup, Frederiksværk, Rønne, Herlev, Struer, Fredericia, Middelfart, Tårnby, Ishøj, Aalborg, Lyngby, Næstved, Åbyhøj, Aabenraa, Brabrand, Roskilde, Glostrup, Nyborg, Nakskov, Haderslev, Brønderslev, Odense, Nærum, Sønderborg, Horsens, Hedensted, Rudersdal, Albertslund, Rødovre, Hobro, Farum, Vejle, Virum, Valby, Hillerød, Hjørring, Randers, Silkeborg, Vallensbæk, Thisted, Odder, Brønshøj, og Ølstykke, .

Click-and-collect ift. elhøvl er muligt i alle dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Amager, Lolland, Nordsjælland).

Når vi kigger i data fremstår det tydeligt, at online shoppere mange gange kigger efter blandt andet elhøvl priser og billig elhøvl. Foruden dette oplever man ofte internet shoppere søge blandt andet elhøvl tilbud, køb elhøvl samt elhøvl online, plus de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Stark og Silvan.

Tilbud på elhøvl

Det er efterhånden ret så problemfrit for almindelige mennesker at kigge efter tilbud på billige elhøvl online fra diverse webshops, og derved har massevis af webshops været nødt til at nedskære salgspriserne på elhøvl drastisk, og derudover byde på levering uden gebyr.

Det kan dog alligevel blive lukrativt at analysere et par e-forhandlere efter udsalg og tilbud på elhøvl online før du bestiller, sådan at man er velinformeret til at antage den mest attraktive pris. Kig ikke kun på de udbredte byggecentre som Stark, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg og Davidsen.

Man skal dog være obs på, at i tilfælde af at en e-shop frembyder billige elhøvl online til salg for en tilbudspris der anses for kolossalt fordelagtig, så burde det tit være en indikator for en bedragerisk netbutik. Kortkøb er ikke desto mindre indbefattet af en forordning, som forsvarer køberen imod uoprigtige internet forretninger.

Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du udnytte en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, for så vidt du tilstræber at afdrage prisen på elhøvl over flere uger. Det tilbydes ofte i nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Silvan, Jem og Fix og Bygma.

Når man ser på data bliver det markant, at mennesker ofte søger eksempelvis elhøvl priser og køb elhøvl. Foruden dette ser vi ofte folk søge blandt andet billig elhøvl, elhøvl online samt elhøvl tilbud.

Læs eksisterende kunders evalueringer

Trustpilot fremskaffer flere fortræffelige chancer for at kigge på adskillige aktuelle kunders meninger og derved foreslåes det, at du sonderer internet firmaets ratings inden du færdiggør din shopping med billige elhøvl online.

Facebook medfører ligeledes adskillige passelige chancer for at få kendskab til internet virksomhedens kundetilfredshed. Tilmed ser vi faktisk internet shops som gør det muligt at formulere en omtale af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel kan tages i brug til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Inden nogen shopper billige elhøvl online hos en internet virksomhed burde man uden tvivl gennemlæse dens regler, dog er det oftest et omfattende arbejde, i særdeleshed ved de velkendte byggekæder som XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at bemærke hvorvidt internet webshoppen er e-mærke godkendt, siden det almindeligvis er et signal om at online shoppen forsvarer de officielle danske regler, samt at online virksomheden tit monitoreres af fagmænd som er indført i vedtægterne på området.

Derudover tilbydes du anledning til en håndsrækning, ifald du skulle få vanskeligheder i processen med din shopping med elhøvl. Tillige kan det være til hjælp at køberen er vaks omkring de mest vedkommende reglementer der kan håndhæves i forbindelse med købet af elhøvl online, f.eks. hvilken bytteret shoppen tilsikrer.

I den relation er det desuden relevant, at man permanent bibeholder sin e-mail kvittering, således man fremadrettet kan dokumentere bestillingen af elhøvl, ligegyldig om man køber fra Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Poul N gav 5 stjerner

Fremragende service.

Jette H gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

Peter gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Else gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

9 tips til online indkøb
1Trustpilot tilbyder helt troværdige muligheder for at studere en stor portion forhenværende kunders oplevelser og af den grund kan det anbefales, at du kigger på internet butikkens bedømmelser forinden du shopper billige elhøvl online. Facebook bringer dig for øvrigt uden sammenligning strålende metoder til at få et kig ind i webbutikkens troværdighed.
2Størstedelen af online outlets giver nu om dage et stort udvalg af billige fragtformer til elhøvl. En af de mest populære er i dag afhentningssteder, og så henter du bare de bestilte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er jo temmelig enkel, og desuden desuden den mest betalelige leveringsmåde.
3En hel del internet webshops frembyder fragt uden betaling på elhøvl, men for det meste er det kun gældende hvis du aftager for et fastslået beløb. Som alternativ må du overveje den mindst kostelige mulighed for fragt, hvilket ofte vil blive at få dem til at levere din pakke til et afhentningssted. Løsningen er i mange tilfælde endda særligt nem. Den mest letkøbte fragtløsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne.
4Fragtperioden er selvfølgelig rigtig central når vi mangler din ordre straks, og med det formål er det relativt vigtigt at man efterser leveringstiden for elhøvl. En stor portion internet forhandlere annoncerer billig dag-til-dag levering på en række af deres produkter, som dog er påkrævet at bestillingen indsendes forinden et givent tidspunkt.
5Den mindst kostelige leveringsmanér vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, men dette forudsætter at du befinder dig nær internet shoppens lager. Den leveringsversion er selvfølgelig rigtig væsentlig ifald vi skal bruge elhøvl om få sekunder. Alternativt så garanterer en række webshops gratis levering, men i reglen er det så præmissen at man indkøber for en konkret sum.
6Det er super problemfrit for alle at finde tilbud online på billige elhøvl i blandt flere internet foretagender, og med det motiv yder en lang række e-shops levering uden omkostninger. Det kan dog alligevel vise sig smart at sammenligne nogle enkelte internet selskaber efter tilbud og rabat før du bestiller, således at du er skråsikker på at modtage den billigste pris.
7Generelt går vi ind for handler med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er inkluderet i en orden, hvilket hjælper folk overfor uoprigtige forhandlere på nettet. Som en alternativ mulighed bør du bruge en løsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil klare beløbet ude i fremtiden.
8Vi anbefaler generelt at finde ud af om netshoppen er e-mærket, siden det generelt er et sympol på at netbutikken tilslutter sig den officielle danske lovgivning, samt at internet forhandleren undertiden overvåges af fagfolk der har nøje kendskab til vilkårene. Inden nogen shopper billige elhøvl i en shop bør man de facto gennemse webshoppens handelsaftale.
9Før folk bestiller billige elhøvl hos en e-forhandler kunne man egentlig granske webshoppens forretningsaftale, det er dog oftest ikke særlig sjovt. Derudover er det en hjælp at man er påpasselig med de primære forhold gældende for shopping af billige elhøvl online, til eksempel den returret online forretningen kører med.