Milwaukee Vaterpas Redcast 60 cm
245 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim Box Level 40 cm
120 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt 100 cm
420 kr.
Mere info
Hultafors Vaterpas HV 1800 mm
729 kr.
Mere info
Milwaukee Kompakt Torpedo Vaterpas 17cm
310 kr.
Mere info
Laserliner Digitalt vaterpas 60 cm
549 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt 40 cm
265 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt 120 cm
480 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim magnetisk 100cm
210 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone, Magnetisk 200cm
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim magnetisk 60cm
165 kr.
Mere info
Laserliner Laservaterpas DigiLevel-Laser G40
915 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Redstickâ„¢ Backbone Vaterpas 120 cm
685 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone 40 cm
455 kr.
Mere info
Spear & Jackson Vaterpas 600mm(24)
219 kr.
Mere info
Hultafors vaterpas HV 600 mm
272 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Digitalt 120cm
2.780 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Redstickâ„¢ Backbone Vaterpas 180 cm
845 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Redstick Slim 200cm
330 kr.
Mere info
Hultafors Vaterpas HV 1000 mm
419 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt 60 cm
315 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone 100 cm
610 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim Box Level 80 cm
175 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone, Magnetisk 180cm
1.070 kr.
Mere info
Hultafors Vaterpas PV 1200 mm
779 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt, Magnetisk 40cm
370 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim Box Level 120 cm
220 kr.
Mere info
Hultafors vaterpas HV 1200 mm
460 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim magnetisk 40cm
150 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Redstick Slim 20cm
100 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim magnetisk 180cm
350 kr.
Mere info
Laserliner Digitalt vaterpas 40 cm
415 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone, Magnetisk 40cm
520 kr.
Mere info
Hultafors vaterpas HV 800 mm
298 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt, Magnetisk 180cm
750 kr.
Mere info
Vaterpas 40 cm
53 kr.
Mere info
Elektronisk vaterpas 600mm
720 kr.
Mere info
Digital vaterpas 230 mm/0,05° med +-laser- og LED lys
759 kr.
Mere info
Digital vaterpas 150 mm/0,05° med +-laser- og LED lys
655 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er gør-det-selv projekter lig med en hulens masse spørgsmål. Derved kan du handle hos en netbutik, hvor du får rådgivning og sparring omkring elektrisk vaterpas.
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Når du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot gerne vil slippe for fragten, så kunne du tænke over at transportere byggematerialerne selv. Det er hovedsageligt en mulighed hos de udbredte byggekæder.
Nogle byggecentre fremviser et enormt vareudvalg, imens nogle er specialiserede i en bestemt varetype. Du kan tænke igennem om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, udover bare elektrisk vaterpas.
Du vil finde forskelle i priserne på billige elektrisk vaterpas hos de forskellige online byggekæder. En del vil have lave priser, imens andre har faglig rådgivning. Du må overveje hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør kende de retningslinjer webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Man bør derfor læse firmaets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre finder du i nærheden af dig selv, og af den grund har du mulighed for at købe online og hente byggematerialerne personligt. Takket være dette har du mulighed for at undgå leveringsgebyret, og samtidig få fat i varerne på kortere tid.
De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede firmaer, hvilket kan give øget sikkerhed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De velkendte byggekæder udbyder produkter fra diverse nicheshops, hvorfor du så kan købe fra et bredt sortiment af elektrisk vaterpas online.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede netbutikker er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe når du handler elektrisk vaterpas online på deres side.
Mange nichespecifikke webshops står selv for produktion af varerne der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online vil du få ekstra gode tilbud.
Flertallet af nicheforretninger på nettet har ekstremt meget forstand på de varer de sælger online, idet de ikke sælger andre produkter. Derfor formår de at yde ekstra kyndig service fra medarbejdere som er eksperter i netop elektrisk vaterpas.
De 10 største byggemarkeder

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 kollegaer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

elektrisk vaterpas jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag over 2.100 mennesker i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

elektrisk vaterpas harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 kollegaer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

elektrisk vaterpas silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 ansatte i selskabets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

elektrisk vaterpas bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det er meningsfuldt at have de presserende bygningsmaterialer parat på forhånd inden du indleder byggeprocessen. Du kunne med fordel lave en hurtig indkøbsliste hvoraf der fremgår alle de ting du har brug for, og derefter efterse oversigten, så du er sikker på at alt er som det skal være.
2Det kan vise sig nødvendigt at få hjælp til byggearbejdet, ikke mindst i tilfælde af væsentlige arbejdsopgaver. Nogle ting behøver flere folk. Desuden er det hurtigere og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
3Du skal nødig undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj inklusiv sikkerhedshjelm der sikrer dig imod mulige ulykker. Det er klogt at du har styr på dit velbefindende i byggeriet, hovedsageligt såfremt du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
4Du må aldrig nogensinde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig uundværligt at du har udstyret parat idet du begynder på dit byggeprojekt. Det er desuden godt at indregne de her omkostninger i økonomien.
5Planlægning viser sig som metoden til at komme i mål med byggeprocessen. Du bør have en struktureret agenda, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Husk at være konkret idet du udarbejder agendaen.
6Der præsenterer sig typisk uventede problemer i tilfælde med svære projekter, og ergo kan det vise sig betydningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig plads i agendaen, med formålet om at man kan føle sig afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
7I nogle tilfælde kan man få tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man i tilfælde hvor renoveringen er positivt for miljøet. At få tilbud om støtte er altså betinget af at ombygningen har betydning for klimaet.
8Det kan vise sig at være fundamentalt at udarbejde et udgiftsbudget for arbejdet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det er rationelt at kortlægge samtlige omkostninger, hvorefter man kan finde frem til udgiften ved hver enkelt.
9For udendørs projekter har eventuelt regnvejr meget at sige. Således kan du tit holde øje med vejrforudsigelserne i den tid der er op til byggeprojektet, så det ikke mod forventning begynder at regne netop som du står midt i det ellers velplanlagte projekt.
10Husk at overveje hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du bør få professionel hjælp til afslutningen af projektet. Hvis du fremskaffer eksperthjælp kan det være fornuftigt at hente tilbud fra forskellige virksomheder.
11Der findes en hel del vejledninger og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube yder assistance med store mængder brugbar information, ikke mindst når du kigger på engelsk.
12I god tid inden at du opstarter dit byggeprojekt kan det være vildt essentielt med et tilsagn om, at dit projekt overholder gældende love. Alt efter hvor du bor kan der være fastsatte retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
Danskernes foretrukne byggecentre
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som jo er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er absolut flot. Scoren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som altså er usædvanligt flot. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % giver toprating, og blot 4 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er hamrende flot. Karakteren er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

En hel del butikker på nettet tilbyder heldigvis en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til elektrisk vaterpas. En af de mest moderne er for nærværende afhentningssteder, hvor du kan afhente varerne når det passer dig bedst. Fragtløsningen er jo yderst problemfri, og ofte endvidere den mest billige leveringsversion.

Du kunne ydermere prøve at vælge afsending til dit hus eller ud på dit arbejde. Leveringstypen viser sig desværre en smule dyrere, men på den anden side i høj grad enkel ved køb af elektrisk vaterpas online. Den billigste leveringsmanér vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv, som desværre nødvendiggør at du lever med kort afstand til online shoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på elektrisk vaterpas er selvfølgelig ret så vital forudsat du behøver din ordre inden for kort tid, og i det øjemed er det utvivlsomt essentielt at du studerer den forventede leveringstid på elektrisk vaterpas. Flere online outlets – fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – annoncerer billig 1 dags levering på deres primære produkter online, men vær obs på at det påkræver at transaktionen realiseres forinden et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få dit nye produkt klar forud for at pakkemedarbejderne drager hjemad.

Nogle få forretninger på nettet præsterer portofri fragt på elektrisk vaterpas online, men i mange tilfælde afkræver det at man indkøber for et konkret beløb. Alternativt kunne du udvælge den mest betalelige leveringsmåde, hvilket typisk vil blive at få fragtmanden til at bringe varerne til et udleveringssted.

En stor portion byggemarkeder tildeler click-and-collect hvor du bestiller billig elektrisk vaterpas på nettet og afhenter i butikken. Eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Bauhaus. Byggekæderne udlover bl.a. afhentning af elektrisk vaterpas i disse områder:

Lystrup, Rudersdal, Frederiksværk, Vejle, Frederiksberg, Grenaa, Gentofte, Frederikssund, Tårnby, Skive, København, Kokkedal, Hedensted, Randers, Virum, Odense, Odder, Rødovre, Nykøbing Falster, Stenløse, Risskov, Hjørring, Brøndby, Valby, Aalborg, Herlev, Herning, Hillerød, Søborg, Aabenraa, Svendborg, Roskilde, Middelfart, Ølstykke, Nakskov, Sønderborg, Haderslev, Solrød Strand, Korsør, Lillerød, Tilst, Farum, Nørresundby, Taastrup, Brønshøj, Ishøj, Thisted, Nyborg, Charlottenlund, Kolding, Vanløse, Haslev, Højbjerg, Rønne, Fredericia, Varde, Ikast, Lyngby, Silkeborg, Greve, Vallensbæk, Helsingør, Frederikshavn, Ballerup, Allerød, Gladsaxe, Viborg, Hvidovre, Struer, Horsens, Kalundborg, Birkerød, Brønderslev, Brabrand, Nærum, Dragør, Jyllinge, Næstved, Holstebro, Skanderborg, Hobro, Hørsholm, Esbjerg, Vordingborg, Glostrup, Holbæk, Albertslund, Åbyhøj, Hedehusene, Ringsted, Slagelse, Køge, Værløse, og Aarhus, .

Klik-og-hent ift. elektrisk vaterpas er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Amager, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland, Falster).

Når der ses på tallene fremstår det markant, at internet shoppere ofte søger efter blandt andet billig elektrisk vaterpas og køb elektrisk vaterpas. Vi ser desuden ofte netshoppere kigge efter bl.a. elektrisk vaterpas tilbud, elektrisk vaterpas priser samt elektrisk vaterpas online, plus de gængse byggecentre som Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Bygma.

Find den bedste pris på elektrisk vaterpas

Det er usædvanlig ligetil for alle at vurdere tilbud på billige elektrisk vaterpas online på forskellige online outlets, og altså har masser af internet shops været presset til at at nedskære salgspriserne på elektrisk vaterpas eftertrykkeligt, og ydermere frembyde fragtfri levering.

Men det kan til hver en tid vise sig gunstigt at se nærmere på flere e-forhandlere efter billige priser på elektrisk vaterpas online forinden du bestiller, således at du er tryg ved at modtage den mindst kostelige pris. Se ikke blot på de store byggekæder som Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan, 10-4, XL-Byg og Harald Nyborg.

Du skal imidlertid være årvågen med, at hvis en internet virksomhed annoncerer billige elektrisk vaterpas online til salg for en pris som kan ses som grænseløst favorabel, kan det for det meste være en varsel om en bedragerisk online butik. Kortkøb er heldigvis omsluttet af en regel, der skærmer køber imod bedrageriske internet forhandlere.

Vi går generelt ind for handler med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du drage fordel af et afdragstilbud fra fx ViaBill, hvis du foretrækker at dække betalingen af elektrisk vaterpas af flere omgange. Det foreslåes normalt i specialiserede netshops, men sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen og 10-4.

Når vi kigger i data bliver det tydeligt, at internet shoppere tit søger fx elektrisk vaterpas online og elektrisk vaterpas tilbud. Man ser desuden tit folk kigge efter for eksempel billig elektrisk vaterpas, elektrisk vaterpas priser samt køb elektrisk vaterpas.

Analyser tidligere kunders erfaringer

Trustpilot frembyder en række tiltalende muligheder for at iagttage en stor portion eksisterende kunders meninger og på grund af dette støtter vi, at du vurderer internet shoppens omtaler før du færdiggør din shopping med billige elektrisk vaterpas online.

Facebook yder ligeledes sådan set solide genveje til at få et kig ind i e-forretningens popularitet. Herinde er der en del e-forhandlere som tilbyder folk at aflevere en kritik af købsoplevelsen, som tillige må anvendes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Før nogen handler billige elektrisk vaterpas online i en internet webshop kan man utvivlsomt studere forhandlerens regler, men det er bare ikke særlig interessant, særligt med de gængse byggecentre som Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg.

Et andet forslag kan være at undersøge om e-firmaet er e-mærket, da det bør være et kendetegn for at internet forretningen føjer den officielle danske lovgivning, foruden at internet forretningen jævnligt revurderes af sagkyndige som kender til vedtægterne på området.

Desuden tilbydes du genvej til at få bistand, når du udsættes for dilemmaer med din shopping med elektrisk vaterpas. Dertil er det anbefalelsesværdigt at du er vaks omkring de mest centrale retningslinjer der gælder for købet af elektrisk vaterpas online, for eksempel hvilken bytteret online virksomheden garanterer.

På grund af dette er det virkelig essesentielt, at man stadig bevarer ens ordrekvittering, således man i fremtiden vil kunne bevise bestillingen af elektrisk vaterpas, uagtet om man køber fra XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark, Silvan, 10-4 eller Jem og Fix.

Maria Knudsen gav 5 stjerner

Helt i orden.

Inge Nielsen gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

Hanne gav 5 stjerner

God til prisen

Else E gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

9 tips til internetshopping
1Trustpilot forærer dig de facto pålidelige løsninger til at dechifrere en række eksisterende køberes bedømmelser og af den grund anbefales det, at du eftergår e-forhandlerens anmeldelser før du shopper billige elektrisk vaterpas online. Facebook frembyder lige så vel stort set stabile løsninger til at få indtryk af internet shoppens kundefokus.
2Det er jo efterhånden vældig overkommeligt for alle at tjekke tilbud online på billige elektrisk vaterpas i blandt flere webbutikker, og for det frembyder masser af e-handler fragt uden beregning. Til gengæld kan det til hver en tid være indbringende at kontrollere nogle forskellige online firmaer efter billige priser forinden du gennemfører dit køb, så du er sikret at skaffe sig den mindst kostelige pris.
3Leveringstidspunktet kan vise sig at være virkelig essentiel om man mangler dine nye produkter om kort tid, så med det formål er det altså essentielt at du efterser det anslåede leveringstidspunkt på elektrisk vaterpas. De fleste internet forhandlere lover billig levering på næste hverdag på flere varer, som dog står og falder med at ordren placeres inden et aftalt tidspunkt.
4En hel del e-forretninger i Danmark yder fragt uden beregning på elektrisk vaterpas, men oftest afkræver det at man bestiller for en bestemt sum. Som alternativ skulle man gribe den mest letkøbte fragtløsning, hvilket i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et afhentningssted. Fragtmuligheden er en gang i mellem omvendt særdeles bekvem. Den billigste leveringsmodel er utvivlsomt selv at hente ordren.
5Vi tilråder at granske hvorvidt internet shoppen er e-mærke tilsluttet, som længe har været en angivelse af at internet forhandleren følger de danske love, og at internet firmaet tit vurderes af eksperter som har nøje kendskab til vilkårene på området. Inden folk køber billige elektrisk vaterpas i en e-forretning behøver man i og for sig gennemse e-shoppens handelsbetingelser.
6Forinden folk bestiller billige elektrisk vaterpas hos en online shop kunne de egentlig bese butikkens forretningsbetingelser, dog er det i reglen ikke super interessant. Ligeså tilråder vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de fundamentale retningslinjer der kan influere på købet af billige elektrisk vaterpas online, som fx hvilken returpolitik e-handlen har.
7Adskillige online forhandlere yder på nuværende tidspunkt flere billige leveringsløsninger til elektrisk vaterpas. En sikker vinder er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente din bestilling når det passer dig. Den er jo virkelig gnidningsløs, og desuden endda den mest letkøbte fragttype.
8Den mindst kostelige fragtmetode vil utvivlsomt være selv at hente ordren, men den mulighed kræver at du bor lige ved online webshoppens tilholdssted. Den mulighed for levering kan være virkelig aktuel når du mangler elektrisk vaterpas lige om lidt. Alternativt så yder flere online forretninger fragt uden omkostninger, men for det meste gælder det kun hvis du bestiller for et bestemt beløb.
9Generelt slår vi et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Handler med kort er omfattet af en orden, som dækker en imod bedrageriske e-butikker. Som et alternativ kan du drage nytte af en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du ønsker at afdrage pengene senere.