Holzmann Varmepistol HLP2000
713 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
563 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
398 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TH-HA 2000/1
199 kr.
Mere info
Varmluftspistol Ferax BHG-1800
417 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TE-HA 2000 E
399 kr.
Mere info
Varmluftspistol 1600 watt
211 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt
474 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
380 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1620S 1600W
349 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HG2120E 2200W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1920E 2000W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL2020E 2200W
799 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
371 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000W MAX
140 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt PowerPlus POWX1020
480 kr.
Mere info
Ryobi Ehg2000 Varmepistol 2000w
350 kr.
Mere info
Ryobi R18hg-0 Akku Varmepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
800 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000 watt ProBuilder 43501
199 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige elektrisk varmepistol hos de forskellige online byggecentre. En del satser på lave priser, imens andre satser på faglig sparring. Du må beslutte hvad der er vigtigst for dig.
Flere byggemarkeder udbyder et bredt sortiment af varer, og nogle fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør vide hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot elektrisk varmepistol.
Det er helt klart ekstremt relevant at undersøge, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til lede andre steder.
Hvis du skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare gerne vil undgå fragtgebyret, så kan du med fordel transportere produkterne personligt. Det er specielt en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en verden af spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at købe fra en netbutik, som kan give sparring og vejledning omkring elektrisk varmepistol.
Du bør kende de retningslinjer butikken udsteder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør du læse virksomhedens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er fysisk til stede i det meste af landet, og derigennem har kunderne chancen for at handle online og køre produkterne på egen hånd. Dermed kan du slippe for leveringsgebyret, samt endda hente varerne lige nu.
De store byggemarkeder er folkekære og bekendte forretninger, hvilket kan give øget sikkerhed når man handler online. Det vil nogle se fordele i.
De velkendte byggemarkeder forhandler varer fra talrige leverandører, og takket være dette kan du shoppe fra et stort udvalg af elektrisk varmepistol online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichespecifikke netbutikker er producenter af produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online bør du få gode tilbud.
En masse specialiserede webshops er opstartsvirksomheder, der typisk er danske, gerne tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at handle elektrisk varmepistol online på deres webshop.
Alverdens webshops som sælger få produkter er ekstremt passionerede omkring deres online produktudvalg, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Derfor bør du få endnu mere kompetent service fra medarbejdere som er specialister i netop elektrisk varmepistol.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 ansatte i virksomhedens 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 kollegaer i selskabets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag ca. 500 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

elektrisk varmepistol harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 personer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

elektrisk varmepistol bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 17 varehuse. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

elektrisk varmepistol jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 ansatte i kædens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i forretningens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

elektrisk varmepistol silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag over 1.000 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan give mening at overveje om du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere burde investere i professionel assistance til noget af projektet. Når du søger hjælp fra en fagperson kan det være en god idé at tage imod tilbud fra en håndfuld selskaber.
2I god tid inden at du påbegynder byggeprojektet kan det være ultra værdifuldt med en forsikring om, at byggeriet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig fastsatte retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Du skal for alt i verden ikke mangle værktøj. Tit kan det vise sig strategisk at du har grejet tilgængeligt når du påbegynder arbejdet. Du bør i øvrigt huske at tillægge disse udgifter i byggeriets budget.
4I visse tilfælde kan man indhente et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes ifald byggeriet er miljøvenligt. At få tilbud om støtte er altså betinget af at ombygningen har en positiv effekt på naturen.
5Der præsenterer sig jævnligt utidige problemer i forbindelse med store byggeprojekter, og herved er det værdifuldt at der er afsat passende tid i tidsplanen, som gør at man kan føle sig overbevist om at man når det til siden.
6Det kan blive fundamentalt at have alle byggematerialer til disposition forinden du indleder dit arbejde. Du kan med fordel nedskrive en hurtig oversigt med alt det der skal bruges, og derefter granske hver eneste ting, således at du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
7Der kan findes rigelige mængder af vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube yder assistance med en masse almennyttig viden, specielt når man bruger engelske søgeord.
8Ved udendørs projekter kan vind og vejr få en stor rolle. Af den grund må du med jævne mellemrum lægge mærke til vejrmeldingerne i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det starter med at regne absolut lige når du vil påbegynde dit omfattende projekt.
9Det kan være nyttigt at få hjælp til byggeprocessen, specielt i tilfælde af større arbejdsopgaver. Store ting bør udføres af flere personer. Endvidere må det være bedre og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
10Det er essentielt at udfærdige et budget for istandsættelsen, så man har styr på den økonomiske del. Det vil være rationelt at nedfærdige hver enkelt omkostning, og bagefter søge sig frem til omkostningen ved dem alle sammen.
11Du bør aldrig gå på kompromis med dit eget ve og vel, så husk arbejdstøj bl.a. arbejdssko der sikrer dig overfor hændelige skader. Det er smart at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, navnlig såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
12Planlægning er vejen til succes med byggeriet. Du skal have en klar strategi, som beskriver hvilke opgaver du vil lave på hvilke dage, med en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være realistisk idet du sammensætter din arbejdsplan.
De bedst vurderede byggeshops
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er virkelig flot. Evalueringen grundlægges af 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som klart er utrolig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ret så imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er enormt overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og bare 9 % giver 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er kolossalt godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken form for levering skal du vælge?

Størstedelen af e-forhandlere foreslår nu til dags en hel del forskellige billige løsninger til levering til elektrisk varmepistol. Den mest moderne er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, fordi du så nemt kan hente dine produkter når det passer dig bedst. Fragtformen er altså meget let gængelig, og mange gange tillige den billigste mulighed for fragt.

Du kan endvidere afveje for og imod at vælge at få leveret til din adresse eller ud på din arbejdsplads. Fragtløsningen er uheldigvis en kende mere pebret, men til gengæld meget smertefri med elektrisk varmepistol online. Den mindst kostelige leveringstype er utvivlsomt at hente produkterne selv, som jo betinges af at du bor med kort afstand til online firmaets byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstiden på elektrisk varmepistol er naturligvis rigtig udslagsgivende såfremt vi har brug for ordren inden for kort tid, og herved er det forholdsvis afgørende at du besigtiger det forventede leveringstidspunkt for elektrisk varmepistol. En række online virksomheder – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres varenumre online, som imidlertid antager at bestillingen indsendes forinden et besluttet tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få pakken betjent før pakkepersonalet har fri.

Nogle få online outlets garanterer fragt uden gebyr på elektrisk varmepistol online, men i mange tilfælde er det så præmissen at du køber for et bestemt beløb. I øvrigt må man vælge den mest letkøbte leveringsmanér, der typisk er at få fragtmanden til at bringe pakken til en pakkeshop.

En række webshops tildeler klik-og-hent hvor man køber billig elektrisk varmepistol online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Silvan. Byggekæderne yder for eksempel klik-og-hent på elektrisk varmepistol i følgende områder:

Frederikssund, Risskov, København, Randers, Dragør, Skive, Silkeborg, Aarhus, Hedehusene, Svendborg, Højbjerg, Frederiksberg, Søborg, Stenløse, Tilst, Rønne, Ringsted, Rødovre, Nærum, Middelfart, Odense, Aalborg, Viborg, Værløse, Ballerup, Brøndby, Korsør, Kolding, Ølstykke, Gentofte, Gladsaxe, Haderslev, Brønshøj, Greve, Herning, Hjørring, Sønderborg, Odder, Ishøj, Brabrand, Vallensbæk, Lystrup, Skanderborg, Allerød, Valby, Esbjerg, Nørresundby, Hobro, Nyborg, Åbyhøj, Herlev, Hørsholm, Charlottenlund, Vordingborg, Struer, Næstved, Vanløse, Lillerød, Grenaa, Taastrup, Horsens, Frederiksværk, Haslev, Vejle, Hedensted, Jyllinge, Farum, Tårnby, Albertslund, Kokkedal, Frederikshavn, Helsingør, Slagelse, Hvidovre, Kalundborg, Holstebro, Birkerød, Hillerød, Solrød Strand, Holbæk, Glostrup, Køge, Fredericia, Roskilde, Rudersdal, Thisted, Lyngby, Nykøbing Falster, Ikast, Varde, Virum, Nakskov, Aabenraa, og Brønderslev, .

Afhentning for elektrisk varmepistol er en mulighed i samtlige regioner af landet: Sjælland (Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland), Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Ved indkig i tendenserne bliver det markant, at online shoppere som regel søger efter bl.a. elektrisk varmepistol tilbud og elektrisk varmepistol priser. Vi ser desuden som regel folk søge blandt andet billig elektrisk varmepistol, køb elektrisk varmepistol og elektrisk varmepistol online, plus de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan.

Rabat på elektrisk varmepistol

Det er jo efterhånden usædvanlig uproblematisk for folk at søge information om priser på billige elektrisk varmepistol online på flere netshops, og på grund af dette har masser af e-butikker været presset til at at formindske prisniveauet på elektrisk varmepistol eftertrykkeligt, og endda frembyde fragtfri levering.

Til gengæld kan det immervæk blive udbytterigt at efterse et par internet selskaber efter rabatter og tilbud på elektrisk varmepistol online forud for at du shopper, således at du er velinformeret til at modtage den prisbilligste pris. Se ikke kun hos de velkendte byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og Stark.

Du må dog huske på, at ifald en e-shop forhandler billige elektrisk varmepistol online for en tilbudspris som er mystisk attraktiv, kunne det i nogle tilfælde være et tegn på en fup webshop. Køb med betalingskort er heldigvis indbefattet af et regelsæt, der begunstiger dig som kunde overfor falske internet handler.

Vi tilråder bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du vælge en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, for så vidt du tilstræber at finansiere omkostningerne til elektrisk varmepistol ude i fremtiden. Dette fås normalt ved online nichebutikker, men sjældent de udbredte byggecentre som fx 10-4, Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Ved indkig i statistikkerne er det tydeligt, at online shoppere jævnligt kigger efter for eksempel elektrisk varmepistol tilbud og køb elektrisk varmepistol. Man ser desuden typisk mennesker kigge efter bl.a. elektrisk varmepistol online, elektrisk varmepistol priser og billig elektrisk varmepistol.

Tjek andre menneskers anmeldelser

Trustpilot giver dig rigtig strålende genveje til at læse en række aktuelle køberes tanker og af den grund er det at foretrække, at du verificerer online shoppens anmeldelser forud for at du køber billige elektrisk varmepistol online.

Facebook forærer dig desuden uden sammenligning sikre løsninger til at få kendskab til online webshoppens pålidelighed. I øvrigt ser vi mange internet varehuse hvor man kan sammensætte en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket tillige burde anvendes til at bedømme hvor glade kunderne er.

Forud for at folk shopper billige elektrisk varmepistol online hos en e-shop kunne man egentlig tyde deres betingelser, det er dog mange gange et tidskrævende arbejde, i særdeleshed hos de velkendte byggemarkeder som Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Silvan.

Et nemmere alternativ er at finde ud af om online firmaet er tilsluttet e-mærket, grundet at det længe har været et kendetegn for at internet selskabet adlyder gældende dansk lovgivning, foruden at den rutinemæssigt ses til af sagkyndige som er inde i bestemmelserne på området.

Dette er desuden en god chance for at få hjælp, når du udsættes for vanskeligheder som følge af dit indkøb af elektrisk varmepistol. Foruden dette tilrådes det at man er på vagt for de mest aktuelle reglementer der spiller ind i forbindelse med købet af elektrisk varmepistol online, f.eks. den ombytningspolitik netbutikken bruger.

I den sammenhæng er det på samme måde vigtigt, at man altid bevarer sin kvitteringsmail, så man en anden gang vil kunne bevise købet af elektrisk varmepistol, ligegyldig om man har bestilt ved Stark, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Davidsen eller Harald Nyborg.

Jørgen H gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Jesper K gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Niels I gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Per Christensen gav 5 stjerner

God til prisen

9 gode råd til internetshopping
1Trustpilot giver dig forholdsvis passelige løsninger til at bese ganske mange andre kunders vurderinger og derved er det prisværdigt, at du sonderer internet shoppens anmeldelser inden du køber billige elektrisk varmepistol online. Facebook forærer dig tillige uden sammenligning ønskværdige muligheder for at få indsigt i internet firmaets troværdighed.
2Det er jo særligt problemfrit for almindelige mennesker at finde de bedste tilbud online på billige elektrisk varmepistol hos forskellige webshops, og derfor garanterer massevis af netbutikker fragt uden gebyr. Men det kan stadigvæk vise sig udbytterigt at kigge forbi diverse forhandlere på nettet efter billige priser inden du færdiggør din shopping, således at du er garanteret at modtage den laveste pris.
3Generelt tilråder vi at kontrollere om online webshoppen er e-mærket medlem, eftersom det ofte er en forsikring om at e-forretningen opretholder de danske regler, tillige med at online shoppen en gang i mellem tilses af eksperter som mestrer vedtægterne på området. Før nogen handler billige elektrisk varmepistol hos en shop på nettet bør de når alt kommer til alt overveje e-butikkens regler.
4Den mindst kostelige fragtform vil altid vise sig at være at hente pakken selv, som dog er betinget af at du fysisk befinder dig lige ved netbutikkens tilholdssted. Den type af levering er jo virkelig bestemmende såfremt du skal bruge elektrisk varmepistol med det samme. Alternativt så yder visse internet forretninger fri fragt, men typisk forudsætter det at der bestilles for et konkret beløb.
5Inden folk køber billige elektrisk varmepistol på en e-handler bør man i og for sig studere shoppens handelsvilkår, det er dog i reglen en omfattende opgave. Derudover anbefaler vi at kunden er hensynstagende til de mest essentielle reglementer der har indvirkning på bestillingen af billige elektrisk varmepistol online, for eksempel den returrettighed internet virksomheden har.
6Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en orden, hvilket garanterer køberen imod falske online forhandlere. Som alternativ kunne du benytte en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du efterspørger at finansiere betalingen over en længere periode.
7En række internet shops sikrer portofri fragt på elektrisk varmepistol, men ofte er det kun gældende hvis man shopper for en bestemt pris. Ellers kunne man udse dig den mindst kostelige leveringsudgave, hvilket gerne er at få leveret bestillingen til et afhentningssted. Leveringsmetoden er for det meste desuden særligt ukompliceret. Den prisbilligste løsning til levering vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv.
8Adskillige e-butikker udlover på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige muligheder for fragt til elektrisk varmepistol. En af favoritterne er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente pakken når det passer dig bedst. Løsningen er nemlig rigtig enkel, og mange gange derudover den mest betalelige type af levering.
9Leveringsdygtigheden er naturligvis yderst betydningsfuld forudsat man mangler produktet straks, så af den grund er det aldeles relevant at man efterser det anslåede leveringstidspunkt ved elektrisk varmepistol. Flere shops på nettet frembyder billig levering på næste hverdag på massevis af varenumre, men som imidlertid er regnet ud fra at handlen gemmenføres forud for et aftalt klokkeslæt.