Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig super afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers må du kigge andetsteds.
For en del er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan du overveje at købe fra en netbutik, hvor du kan modtage gode råd til valg af elektrisk varmeblæser.
Nogle byggekæder har et enormt sortiment, imens nogle har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du skal tænke igennem om det er afgørende for dig at have adskillige varer at vælge fra, udover bare elektrisk varmeblæser.
Hvis du skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare gerne vil undvære leveringsgebyret, så kunne du med fordel køre byggematerialerne selv. Dette er navnligt muligt i de kendte byggemarkeder.
Du bør kende de regler der gælder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Du bør derfor undersøge byggeshoppens regler.
Der er forskel på prisen på billige elektrisk varmeblæser fra byggecenter til byggecenter. En del har fokus på gode tilbud, imens andre har fokus på kompetent sparring. Du må vide hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder udbyder produkter fra diverse nichebutikker, så du kan købe fra et stort sortiment af elektrisk varmeblæser online.
De store byggekæder er udbredte og bekendte firmaer, som medvirker til ubekymrethed når man skal købe online. Det vil nogle se som positivt.
De gængse byggecentre findes i det meste af landet, og herigennem har folk valget om at bestille online og fragte byggematerialerne selv. Derved kan man undvære fragten, samt tilmed have varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små virksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, måske endda lokalt fra dit område. Disse hjælper du når du bestiller elektrisk varmeblæser online hos dem.
Størsteparten af nichespecifikke netbutikker er producenter af produkterne der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online får du en billig pris.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er specialister i deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre produkter. Pga. dette kan du opleve endnu mere god assistance fra nogle med specialistviden i lige præcis elektrisk varmeblæser.
De største byggecentre i Danmark
elektrisk varmeblæser jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

elektrisk varmeblæser bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

elektrisk varmeblæser silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i de 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

elektrisk varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af over 2.000 personer i de 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Godt forarbejde viser sig som kilden til at lykkes med din byggeproces. Du anbefales at lave en klar dagsorden, der dikterer hvilke opgaver der laves på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du sammensætter arbejdsplanen.
2Inden du går i gang med byggeprojektet kan det være usandsynligt centralt at være sikker på, at byggeriet er lovligt. Alt efter hvorhenne du bor kan der være mange retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
3Du bør aldrig negligere din sikkerhed, så husk arbejdstøj inklusiv fod- og hovedbeklædning som hjælper dig med henblik på hændelige skader. Det er af stor betydning at have styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke skaffer professionel hjælp.
4For udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Derfor kan du ofte holde øje med vejrmeldingerne når du nærmer dig projektets start, så du undgår at det ganske ubelejeligt starter med at regne absolut lige når du er startet på dit komplicerede projekt.
5Muligvis kan det blive meningsfuldt at du har samtlige bygningsmaterialer klar til brug på forhånd inden du kaster dig over eksekveringen. Du får god gavn af at udarbejde en simpel oversigt indeholdende det der er nødvendige, og derefter granske hvert eneste punkt, så du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
6Du har adgang til en overflod af vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som kan være en stor hjælp. Især YouTube bringer dig utrolig meget anvendelig oplysning, navnligt når du benytter engelske søgeord.
7Nogle gange kan man indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få når renoveringen er positivt for miljøet. Af få støtte betinger at byggeprojektet har positiv betydning for planeten.
8Man bør aldrig nogensinde mangle grej. Typisk vil det være fornuftigt at have grejet til rådighed inden du igangsætter byggeprocessen. Det er derudover afgørende at indregne de tilhørende omkostninger i din økonomiske plan.
9Husk at reflektere over hvorvidt projektet kan klares alene, eller du alternativt bør anskaffe hjælp fra en ekspert til færdiggørelsen af projektet. Ifald du henter eksperthjælp kunne det godt betale sig at modtage en pris fra diverse entreprenører.
10Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at nedskrive et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan blive behjælpeligt at notere samtlige udgifter, og herefter nedskrive ens købspris for dem enkeltvis.
11Der viser sig jævnligt uventede udfordringer når det kommer til store opgaver, og herved vurderes det væsentligt at der er afsat rigeligt med tid i handlingsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig tryg ved at komme i mål.
12Det kan overvejes at søge en hjælpende hånd til arbejdet, i særdeleshed ift. omfangsrige byggeopgaver. Omfattende byggerier bør udføres af flere end en enkelt person. Samtidig vil det være hurtigere og mere interessant at være flere om det.
Danskernes favorit byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er fantastisk beundringsværdigt. Scoren er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er virkelig flot. Scoren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ret så imponerende. Karakteren grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % giver 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er fantastisk flot. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ultra beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode skal du vælge?

En række internet handler tilbyder nu til dags en lang række forskellige billige leveringsmetoder til elektrisk varmeblæser. Førstevalget hos mange er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, og så afhenter du blot dine nye varer når det passer dig. Fragtmuligheden er altså yderst problemfri, og mange gange tillige den billigste leveringsmodel.

Du kan ligeledes tænke over at få pakken sendt hjem til dig selv eller ud til din arbejdsplads. Løsningen bliver uheldigvis en lille smule mindre billig, men ligeledes ualmindeligt fleksibel ved køb af elektrisk varmeblæser online. Den prisbilligste leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, hvilket dog afhænger af at du bor tæt på internet shoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragtperioden på elektrisk varmeblæser kan vise sig at være yderst væsentlig ifald man behøver din ordre fluks, så derfor er det fuldkommen meningsfuldt at man tjekker leveringstidspunktet ved elektrisk varmeblæser. Flere online forretninger – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – annoncerer billig 1 hverdags levering på mange af deres varer online, men vær opmærksom på at det er påkrævet at transaktionen gennemføres forinden et fastsat klokkeslæt, sådan at de kan nå at få varen klargjort før lagermedarbejderne har fyraften.

Nogle få internet firmaer frembyder levering uden omkostninger på elektrisk varmeblæser online, men undertiden kun når man køber for et fastsat beløb. Derudover skulle man overveje den mindst kostelige metode til levering, som ofte vil være at få dem til at bringe dine varer til et afhentningssted.

En række byggecentre foreslår klik-og-hent hvor man køber billig elektrisk varmeblæser derhjemme men afhenter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Davidsen. Byggemarkederne foreslår bl.a. click-and-collect på elektrisk varmeblæser i disse områder:

Haslev, Odense, Højbjerg, Valby, Svendborg, Frederiksværk, Lillerød, Hillerød, Glostrup, Brøndby, Gladsaxe, Roskilde, Ringsted, Greve, Virum, Brønderslev, Kolding, Allerød, Birkerød, Dragør, Ikast, Hedensted, Hjørring, Frederikshavn, Hobro, Nærum, Taastrup, Odder, Jyllinge, Korsør, Grenaa, Viborg, Risskov, Esbjerg, Fredericia, Skive, Ballerup, Farum, Middelfart, Aarhus, Lystrup, Randers, Nørresundby, Kokkedal, Tilst, Solrød Strand, Charlottenlund, Stenløse, Rudersdal, Vejle, Hedehusene, Kalundborg, Varde, Slagelse, Aabenraa, Sønderborg, Holbæk, Søborg, Ølstykke, Holstebro, Rønne, Skanderborg, Værløse, Nakskov, Køge, Aalborg, Lyngby, Nyborg, Næstved, København, Vanløse, Ishøj, Frederikssund, Herning, Vallensbæk, Hvidovre, Vordingborg, Nykøbing Falster, Frederiksberg, Brabrand, Herlev, Silkeborg, Thisted, Gentofte, Helsingør, Haderslev, Horsens, Hørsholm, Åbyhøj, Brønshøj, Rødovre, Tårnby, Albertslund, og Struer, .

Klik-og-hent for elektrisk varmeblæser er en mulighed i de fleste områder af landet: Sjælland (Østsjælland, Lolland, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Amager, Sydsjælland, Midtsjælland), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn).

Ved kig i statistikkerne er det klart, at online shoppere mange gange efterspørger blandt andet elektrisk varmeblæser online og elektrisk varmeblæser tilbud. Derudover oplever vi tit internet shoppere søge efter eksempelvis elektrisk varmeblæser priser, billig elektrisk varmeblæser samt køb elektrisk varmeblæser, plus de kendte byggekæder som XL-Byg, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Bygma, Davidsen og Jem og Fix.

Spar penge på elektrisk varmeblæser

Det er jo særligt problemfrit for os alle at vurdere prisniveauet på billige elektrisk varmeblæser online hos forskellige netshops, og derved har flertallet af internet webshops fundet det uundgåeligt at sænke udsalgspriserne på elektrisk varmeblæser eftertrykkeligt, og ydermere love levering uden beregning.

Til gengæld kan det immervæk være profitabelt at analysere et par forskellige internet virksomheder i Danmark efter billige priser på elektrisk varmeblæser online forinden du shopper, således at du er sikret at antage den billigste pris. Se ikke kun hos de store byggecentre som Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg.

Du skal blot være klar over, at såfremt en forhandler på nettet tilbyder billige elektrisk varmeblæser online til salg for en udsalgspris som virker kolossalt billig, kan det ofte være en indikation på en bedragerisk e-shop. Betalinger med kort er dog inkluderet i en lovbestemmelse, som passer på dig som køber overfor snydagtige netshops.

Vi tilråder generelt betalinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du drage nytte af et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, når du hellere vil klare regningen på elektrisk varmeblæser over en periode. Dette foreslåes typisk hos specialiserede netbutikker, i modsætning til de gængse byggekæder som fx Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

Når vi kigger i data bliver det klart, at mennesker som regel efterspørger blandt andet elektrisk varmeblæser online og elektrisk varmeblæser tilbud. Man ser desuden som regel netshoppere lede efter for eksempel billig elektrisk varmeblæser, elektrisk varmeblæser priser og køb elektrisk varmeblæser.

Tjek eksisterende kunders meninger

Trustpilot leverer en række pålidelige løsninger til at fortolke en længere række andre brugeres tanker og på grund af dette er det klogt, at du undersøger e-firmaets omtaler inden du lægger din bestilling på billige elektrisk varmeblæser online.

Facebook frembyder ydermere stort set fortræffelige muligheder for at få et kig ind i online shoppens popularitet. Her er der en række shops på nettet som giver kunderne mulighed for at tilkendegive en anmeldelse af deres købsoplevelse, som desuden bør drages fordel af til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen køber billige elektrisk varmeblæser online hos en webbutik kan de ideelt set granske virksomhedens vilkår, men det er typisk ikke super interessant, især med de udbredte byggekæder som Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus.

En anden løsning kunne måske være at kontrollere hvorvidt online webshoppen er e-mærket, siden det almindeligvis er en indikation om at online firmaet adlyder dansk lovgivning, tillige med at internet virksomheden en gang i mellem monitoreres af eksperter der har meget erfaring med reglerne.

Dette er desuden din mulighed for støtte, hvis du møder problemer med din handel med elektrisk varmeblæser. Ligeså støtter vi at man er klar over de mest aktuelle retningslinjer der har indflydelse på købet af elektrisk varmeblæser online, fx den byttepolitik forretningen kører med.

På grund af dette er det virkelig afgørende, at man til enhver tid opbevarer ens ordrekvittering, således man fremadrettet kan vidne om købet af elektrisk varmeblæser, uafhængig af om man bestiller hos Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Silvan eller 10-4.

Søren B gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Per gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Niels Rasmussen gav 5 stjerner

Helt i orden.

Birthe Knudsen gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

9 gode råd til internetshopping
1Den mest prisbevidste løsning kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, hvilket står og falder med at du har bopæl med kort afstand til internet forretningens arbejdslager. Den leveringsmanér kan i nogle tilfælde være ret afgørende om man har brug for elektrisk varmeblæser om kort tid. Alternativt så lover en række online webshops fragtfri levering, men undertiden kun ifald man bestiller for en bestemt sum.
2De fleste forretninger på nettet giver på nuværende tidspunkt alverdens billige løsninger til levering til elektrisk varmeblæser. En der er meget anvendt er for nærværende at afsende til en pakkeshop, og så afhenter du blot din bestilling når det passer dig. Fragtformen er nemlig i høj grad let gængelig, samt tit tillige den billigste type af levering.
3Leveringshastigheden kan vise sig at være ekstremt central når du står og skal bruge produktet inden for få dage, og med det formål er det aldeles aktuelt at man ser det estimerede leveringstidspunkt for elektrisk varmeblæser. En masse online outlets tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på mange varer, som dog står og falder med at handlen gemmenføres forinden et givent klokkeslæt.
4Før nogen bestiller billige elektrisk varmeblæser på en netbutik bør de uden tvivl tage stilling til forhandlerens forretningsvilkår, men det er i mange tilfælde et omfattende arbejde. Desuden er det anbefalelsesværdigt at du er klar over de mest betydningsfulde reglementer der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige elektrisk varmeblæser online, til eksempel hvilken returrettighed e-handlen anvender.
5Visse online virksomheder sikrer fri fragt på elektrisk varmeblæser, men for det meste kræves det at du bestiller for en præcis sum. Som alternativ bør du snuppe den mest billige leveringsform, hvilket ofte vil være at få fragtmanden til at bringe varerne til en pakkeshop. Fragtformen er oftest lige så vel usædvanlig enkel. Den mindst kostelige form for levering er dog at du selv henter varerne.
6Vi går generelt ind for shopping med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er omsluttet af en regel, der værner dig overfor uoprigtige forhandlere på nettet. Som et alternativ kan du bruge en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, forudsat du ønsker at klare betalingen i flere bidder.
7Generelt anbefaler vi at undersøge om online butikken er e-mærket, grundet at det bør være en forsikring om at netbutikken imødekommer de officielle regler, tillige med at butikken undertiden føres tilsyn med af eksperter som kender til bestemmelserne på området. Forud for at nogen køber billige elektrisk varmeblæser på en webbutik burde man ideelt set få overblik over netbutikkens forretningsbetingelser.
8Trustpilot forærer dig altid ærlige chancer for at se nøjere på en stor gruppe nuværende forbrugeres kritik og herved er det fornuftigt, at du bliver klogere på e-handlens vurderinger forinden du køber billige elektrisk varmeblæser online. Facebook fører til for øvrigt fuldstændig fremragende genveje til at få kendskab til internet forhandlerens troværdighed.
9Det er i høj grad let for alle at sammenligne tilbud online på billige elektrisk varmeblæser på diverse internet outlets, og for det yder mange online firmaer fragt uden gebyr. Derfor kan det til hver en tid være profitabelt at tjekke nogle firmaer på nettet efter tilbud og udsalg før du bestiller, så man er velinformeret til at opnå den billigste pris.