Svejsehjelm 10 til peltor sikkerhedshjelm
808 kr.
Mere info
Svejsehjelm fuldaut m/variabel DIN 9-13 (Rød/sølv)
696 kr.
Mere info
Svejsehjelm m/justerbar dæmpning
585 kr.
Mere info
Svejsehjelm sr 584/ sr 580 komplet
4.999 kr.
Mere info
Svejsehjelm fuldaut m/variabelDIN 5-9/9-13 (Blue)
949 kr.
Mere info
Svejsehjelm fuldaut m/variabel DIN 9-13 (Sort/sølv)
696 kr.
Mere info
Svejsehjelm Euromaske
858 kr.
Mere info
Svejsehjelm zekler 4050
1.307 kr.
Mere info
Svejsehjelm fuldaut m/variabel DIN 9-13 (Blå/sølv)
696 kr.
Mere info
Svejsehjelm Zekler fusion 1000
3.178 kr.
Mere info
Svejsehjelm zekler 4060
1.499 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter forbundet med alverdens spørgsmål. Derved kan det overvejes at bestille ved et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring elektrisk svejsehjelm.
Det er helt klart utrolig vigtigt at vide, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Hvis du vil have dine byggematerialer hurtigt eller bare gerne vil blive fri for fragten, så kunne du tænke over at transportere byggematerialerne personligt. Dette er i høj grad en mulighed i de velkendte byggemarkeder.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx returret. Af den grund skal man tjekke firmaets betingelser.
Nogle byggecentre fremviser et enormt udvalg af varer, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du skal vide hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge fra, udover bare elektrisk svejsehjelm.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige elektrisk svejsehjelm fra byggekæde til byggekæde. Enkelte giver lave priser, imens øvrige har faglig sparring. Du må reflektere over hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og kendte butikker, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Dette vil nogle se en fordel i.
De gængse byggecentre udbyder produkter fra alverdens nichebutikker, og som følge af dette kan du handle fra et stort sortiment af elektrisk svejsehjelm online.
De udbredte byggekæder findes i store dele af landet, og som følge af det har de fleste mulighed for at købe online og transportere varerne på egen hånd. Takket være dette kan du vælge at undvære fragtomkostningen, og ovenikøbet få fat i varerne lige nu.

Nichewebshop

Diverse online nichebutikker er små familievirksomheder, som tit har danske ejere, eventuelt sågar lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe idet du køber elektrisk svejsehjelm online fra deres webshop.
Mange nichebutikker på internettet har meget ekspertise i det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på disse varer. Derigennem kan du modtage ekstra god assistance fra mennesker der er specialister i netop elektrisk svejsehjelm.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online kan du få ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggecentre
elektrisk svejsehjelm bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 personer i kædens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 kollegaer i de 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

elektrisk svejsehjelm silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 medarbejdere i firmaets 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu over 500 kollegaer i de 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 ansatte i deres 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

elektrisk svejsehjelm harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 ansatte i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

elektrisk svejsehjelm jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 medarbejdere i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 mennesker i deres 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan vurderes hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør fremskaffe assistance fra en fagmand til delelementer af projektet. Såfremt du ønsker professionel assistance vil det oftest være en god idé at tage imod forslag fra forskellige entreprenører.
2Der kommer ofte uventede problematikker når det kommer til svære byggeprojekter, og af den grund kan det være vigtigt at der er afsat en god portion tid i agendaen, som er vigtigt for at man kan føle sig afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
3Du bør unden ingen omstændigheder forsømme dit eget helbred, så husk arbejdstøj inklusiv arbejdssko der hjælper dig mod eventuelle skader. Det er yderst relevant at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, især når du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
4Det kan være til god gavn at søge hjælp til arbejdet, navnlig når det er vigtige arbejdsopgaver. Flere projekter kræver flere folk. Dertil må det blive hurtigere og sjovere at udføre arbejdet med andre.
5Ofte vil det vise sig vigtigt at udfærdige en budgetoversigt for arbejdet, så du har styr på økonomien. Det kan være en fordel at tage noter til alle omkostninger, og dernæst indsamle prisen på dem en ad gangen.
6Du kan hente tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få hvis projektet hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter altså at ombygningen har betydning for miljøet.
7For opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Af den grund skal du tit se femdøgnsprognosen i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uden du havde regnet med det går i gang med at regne i samme sekund som du arbejder hårdt på det avancerede projekt.
8Du vil aldrig mangle grej. I mange tilfælde vil det være en fordel at have det parat forinden du begynder på arbejdet. Det er derudover en fordel at inkludere omkostningerne hertil i økonomien.
9Der kan findes mange forskellige artikler og videoer online som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube faciliterer enorme mængder nyttig information, specielt når du leder på engelsk.
10Det viser sig aktuelt at du har de nødvendige materialer handlet ind forud for at du begynder arbejdet. Du kan nedskrive en enkel indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt der er nødvendige, og dernæst tjekke listen, således at du er tryg ved at du ikke har glemt noget.
11Planlægning viser sig som vejen til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du er nødt til at lave en strømlinet handlingsplan, som dikterer hvilke opgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Vær realistisk idet du nedskriver din arbejdsplan.
12Inden du opstarter byggeprocessen kan det være ekstremt vigtigt med et tilsagn om, at dit projekt ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl vil der være fastsatte retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
De højest ratede byggekæder
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er enormt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er ultra overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % giver topkarakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er hamrende beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som altså er temmelig flot. Ratingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er enormt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmanér er bedst?

En hel del netshops giver til alt held et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til elektrisk svejsehjelm. En favorit iblandt mange er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de købte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er jo ret ukompliceret, samt typisk ligeledes den prisbilligste form for levering.

Du bør ligeledes overveje at bestille produkterne til levering til din private bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmetoden bliver som regel en smule mere bekostelig, men lige så vel ret så simpel ift. elektrisk svejsehjelm online. Den mindst kostelige fragtmetode vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken, men den mulighed betinges af at du opholder dig tæt på internet virksomhedens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstidspunktet på elektrisk svejsehjelm kan være virkelig afgørende om du har brug for produkterne fluks, og derfor er det utvivlsomt centralt at man tjekker den estimerede leveringsdato ved elektrisk svejsehjelm. Størstedelen af online forhandlere – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – frembyder billig levering på næstkommende hverdag på mange varer online, der dog tager udgangspunkt i at bestillingen anbringes forinden et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få ordren klargjort forinden pakkepersonalet holder fyraften.

En række internet shops yder gebyrfri levering på elektrisk svejsehjelm online, men tit er det forudsat at man bestiller for en præcis sum. Som alternativ skal du overveje den mindst kostelige fragttype, som ofte vil være at få dem til at levere bestillingen til en pakkeshop.

En lang række byggemarkedskæder frembyder click-and-collect hvor man handler billig elektrisk svejsehjelm online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 og Stark. Byggemarkederne udlover bl.a. klik-og-hent på elektrisk svejsehjelm i disse områder:

Holstebro, Brøndby, Glostrup, Tilst, Solrød Strand, Svendborg, Vallensbæk, Hvidovre, Greve, Silkeborg, Horsens, Kokkedal, Ishøj, Lystrup, Rødovre, Helsingør, Grenaa, Haderslev, Brønderslev, Farum, Dragør, Thisted, Brønshøj, Allerød, Frederiksberg, Herlev, Skive, Gladsaxe, Højbjerg, Ikast, Aarhus, Lillerød, Skanderborg, Hillerød, Brabrand, Struer, Køge, Korsør, København, Holbæk, Albertslund, Middelfart, Tårnby, Randers, Odder, Nyborg, Hedensted, Aabenraa, Fredericia, Hørsholm, Hobro, Næstved, Åbyhøj, Kalundborg, Søborg, Sønderborg, Risskov, Værløse, Stenløse, Rudersdal, Nykøbing Falster, Vanløse, Ringsted, Nørresundby, Nærum, Ballerup, Frederikshavn, Rønne, Haslev, Herning, Slagelse, Viborg, Frederiksværk, Ølstykke, Frederikssund, Odense, Varde, Hedehusene, Valby, Lyngby, Esbjerg, Taastrup, Vejle, Jyllinge, Aalborg, Virum, Kolding, Charlottenlund, Vordingborg, Gentofte, Birkerød, Nakskov, Roskilde, og Hjørring, .

Afhentning ift. elektrisk svejsehjelm er muligt i alle dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn), Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Vestsjælland, Nordsjælland, Lolland, Amager).

Når vi kigger i data er det tydeligt, at netshoppere jævnligt kigger efter fx elektrisk svejsehjelm tilbud og elektrisk svejsehjelm priser. Man ser derudover jævnligt folk søge efter fx billig elektrisk svejsehjelm, køb elektrisk svejsehjelm samt elektrisk svejsehjelm online, foruden de kendte byggekæder som Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og 10-4.

Bedste tilbud på elektrisk svejsehjelm

Det er jo temmelig overkommeligt for almindelige dødelige at tjekke tilbud på billige elektrisk svejsehjelm online på diverse outlets på nettet, og til tak har langt de fleste netshops fundet det uundgåeligt at tvinge salgspriserne på elektrisk svejsehjelm kolossalt, og ydermere frembyde fragt uden beregning.

Det kan dog stadigvæk blive lønsomt at sammenholde nogle forskellige e-forretninger efter tilbud og udsalg på elektrisk svejsehjelm online forud for at du placerer ordren, så du er sikker på at indhente den bedste pris. Kig ikke kun hos de store byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan, Stark og XL-Byg.

Du bør blot huske på, at ifald en e-shop tilbyder billige elektrisk svejsehjelm online på tilbud til en pris der virker enormt billig, kunne det for det meste være et faresignal om en bedragerisk internet handler. Kortkøb er på den anden side en del af en lovbestemmelse, hvilket dækker en imod bedrageriske online varehuse.

Vi går generelt ind for shopping med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du anvende en billig afdragsordning som fx ViaBill, hvis du agter at betale regningen på elektrisk svejsehjelm senere. Det fås ofte i online nichebutikker, men dog sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel Jem og Fix, Bygma, Silvan, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

Ses der på tendenserne er det klart, at netshoppere som regel søger efter for eksempel billig elektrisk svejsehjelm og elektrisk svejsehjelm priser. Derudover oplever vi ofte online shoppere søge efter blandt andet elektrisk svejsehjelm online, køb elektrisk svejsehjelm samt elektrisk svejsehjelm tilbud.

Undersøg andre menneskers ratings

Trustpilot genererer fuldt ud tiltalende genveje til at se nøjere på forskellige tidligere kunders omtaler og herved anbefales det, at du eksaminerer e-forretningens bedømmelser forud for at du placerer din ordre på billige elektrisk svejsehjelm online.

Facebook tilbyder dig desuden immervæk fortræffelige genveje til at få indsigt i e-handlens popularitet. Foruden det er der endda online forhandlere som giver folk mulighed for at give en bedømmelse af købsoplevelsen, som ydermere bør udnyttes til at afveje hvor glade kunderne er.

Forinden folk handler billige elektrisk svejsehjelm online på en internet shop bør man reelt læse dens forretningsbetingelser, dog er det gerne ikke super spændende, specielt med de udbredte byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 og Jem og Fix.

En anden mulighed kan være at undersøge hvorvidt internet virksomheden er støttet af e-mærket, hvilket kan være en indikator for at internet webshoppen adlyder de gældende danske regler, foruden at online virksomheden undertiden gennemses af fagfolk der er indført i reglerne på området.

Det giver dig anledning til at få assistance, såfremt du møder udfordringer med dit indkøb af elektrisk svejsehjelm. Yderligere går vi ind for at køber er obs på de mest betydningsfulde forhold der har indflydelse på købet af elektrisk svejsehjelm online, for eksempel den byttepolitik e-shoppen tilsikrer.

I den sammenhæng er det på samme måde relevant, at man altid gemmer ens købsbekræftelse, så man altid kan bevidne sin bestilling af elektrisk svejsehjelm, uagtet om man har handlet hos Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan, XL-Byg eller Davidsen.

Jette Madsen gav 5 stjerner

I gør det super godt

Tina Pedersen gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Maria U gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Hanne Pedersen gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

9 gode råd til køb på nettet
1Den mest prisbevidste leveringsmetode kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, hvilket dog nødvendiggør at du er nærved e-butikkens hjemsted. Den løsning til levering kan være meget relevant om vi mangler elektrisk svejsehjelm lige om lidt. Alternativt så tilbyder enkelte internet firmaer billig fragt, men ofte påkræves det at man indkøber for en fastsat sum.
2Trustpilot fører til visse ønskværdige muligheder for at vurdere en række tidligere brugeres erfaringer og på grund af dette anbefaler vi, at du kigger nærmere på internet butikkens bedømmelser inden du handler billige elektrisk svejsehjelm online. Facebook byder på endvidere i højeste grad fantastiske genveje til at få indsigt i online firmaets popularitet.
3Antal dages levering kan i nogle tilfælde være ret relevant ifald man behøver ordren straks, så af den grund er det nemlig på sin plads at du ser nærmere på den anslåede leveringstid på elektrisk svejsehjelm. Flere e-handler stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på en masse produkter, men det betinges af at ordren lægges forinden et besluttet tidspunkt.
4Det er efterhånden ret smertefrit for folk at vurdere prisniveauet online på billige elektrisk svejsehjelm hos flere webbutikker, og derved præsterer adskillige forretninger på nettet portofri fragt. Derfor kan det trods alt vise sig lønsomt at eftergå enkelte internet webshops efter tilbud og udsalg før du færdiggør din shopping, således at du er garanteret at modtage den skarpeste pris.
5Nogle enkelte e-forretninger i Danmark sikrer levering uden gebyr på elektrisk svejsehjelm, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at du shopper for en præcis sum. Derudover kan du gribe den billigste leveringsform, som typisk er at få dem til at levere varerne til en pakkeshop. Leveringsmetoden bliver mange gange ydermere usædvanlig let gængelig. Den prisbilligste leveringsmetode er uden tvivl at hente pakken selv.
6Før nogen handler billige elektrisk svejsehjelm hos en online shop burde de faktisk granske e-butikkens forretningsvilkår, dog er det gerne en omfattende opgave. Herudover er det at foretrække at køberen er hensynstagende til de væsentligste vedtægter der indvirker på shopping af billige elektrisk svejsehjelm online, f.eks. hvilken ombytningspolitik e-forhandleren tilsikrer.
7Generelt foreslår vi at efterse hvorvidt e-firmaet er e-mærket medlem, hvilket almindeligvis er et fingerpeg om at e-handlen føjer de gældende danske regler, foruden at internet selskabet løbende revideres af sagkyndige der er meget bekendte med de gældende regler. Forud for at folk køber billige elektrisk svejsehjelm hos en netshop behøver man de facto få overblik over netbutikkens forretningsvilkår.
8Størstedelen af internet handler giver nu diverse billige leveringsmåder til elektrisk svejsehjelm. En af dem der er mest populær er efterhånden pakkeshoppen, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din ordre når det passer dig bedst. Fragttypen er jo usædvanlig overkommelig, samt mange gange tillige den mest letkøbte leveringsløsning.
9Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af en anordning, hvilket beskytter kunden imod falske outlets på nettet. Som en anden løsning kunne du vælge en afbetalingsordning fra fx ViaBill, forudsat du har til hensigt at afdrage regningen senere.