Bosch Universal-Støvsuger GAS 35 M AFC Professional
5.150 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 50ltr.
5.110 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger AS 20 L
1.670 kr.
Mere info
Metabo Akku støvsuger AS 18 L PC med batterier og oplader
3.510 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V
4.275 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD E/A - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-PLANEX - EU-stik
8.088 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-LHS S CLEANTEC DK
6.495 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V LI-ION
3.880 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC - EU-stik
14.438 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E DK
6.150 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM MIDI Bluetooth
4.295 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
1.750 kr.
Mere info
Makita Støvsuger 2x18v
9.800 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC RENOFIX
6.852 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC - EU-stik
9.350 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E AC - EU-stik
10.244 kr.
Mere info
PROMAC Industriel Finstøvsuger BIA K1 / H2
11.860 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E LE EC B22 R1 - EU-stik
21.825 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
735 kr.
Mere info
Milwaukee Støvsuger AS 300 ELCP
3.905 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger ASA 32 L
2.245 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTH 26 E / a - EU-stik
8.506 kr.
Mere info
PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth
3.595 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E LE - EU-stik
8.450 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 55 M AFC Professional
6.175 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 32ltr.
2.795 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC/B22 R1 - EU-stik
20.125 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E - EU-stik
9.331 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E AC HD - EU-stik
7.444 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC solo med rullebrædt
1.995 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS - EU-stik
3.181 kr.
Mere info
AEG Støvsuger AP2-200 ELCP
1.735 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC HD S DK
8.440 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC - EU-stik
7.631 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på priserne på billige elektrisk støvsuger fra byggekæde til byggekæde. Enkelte tilbyder billige priser, hvorimod øvrige giver faglig sparring. Du må afveje hvad der for dig betyder mest.
For mange er et byggeprojekt forbundet med adskillige spørgsmål. Dermed bør du overveje at vælge en netbutik, hvor du bliver tilbudt hjælp til valg af elektrisk støvsuger.
Nogle byggemarkeder fremviser et bredt udvalg af produkter, og nogle er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du kan bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange produkter at vælge i mellem, udover bare elektrisk støvsuger.
Såfremt du står og skal bruge varerne hurtigt eller bare har lyst til at blive fri for fragten, så kan du med fordel transportere materialerne personligt. Dette er navnligt en mulighed hos de udbredte byggemarkeder.
Du bør vide hvilke betingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx returret. Derfor skal man kende netbutikkens regningslinjer.
Det er selvsagt super relevant at se, om den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt bør du overveje at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og anerkendte virksomheder, hvilket bidrager til øget tryghed når man handler online. Det kan du se som positivt.
De kendte byggecentre samler produkter fra forskellige specialbutikker, og pga. det kan du købe fra et stort udvalg af elektrisk støvsuger online.
De gængse byggecentre finder du i store dele af landet, og som følge af det har kunderne tilbuddet om at købe online og transportere byggematerialerne selv. Af den grund kan du spare leveringsgebyret, samt samtidig få fat i varerne hurtigere.

Nichewebshop

Størstedelen af nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af de varer som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte igennem nichebutikkerne online kan du muligvis få ekstra gode tilbud.
Flertallet af niche webshops er iværksætterfirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske tilmed lokalt nær dig. Disse hjælper du ved at bestille elektrisk støvsuger online på deres hjemmeside.
Majoriteten af specialiserede netshops har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andre varer. Ergo bør du forvente en høj grad af informativ assistance fra folk som er specialister i lige præcis elektrisk støvsuger.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 personer i forretningens 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

elektrisk støvsuger jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 kollegaer i de 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 personer i selskabets 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

elektrisk støvsuger bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 personer i kædens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 mennesker i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

elektrisk støvsuger silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 personer i firmaets 41 butikker. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag omtrent 100 kollegaer i firmaets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

elektrisk støvsuger harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Måske burde det overvejes om du magter at klare det hele selv, eller du i stedet for skal tilkøbe professionel hjælp til delelementer af det. Når du ønsker assistance fra en professionel kan det godt betale sig at tage imod tilbud fra en håndfuld selskaber.
2Det kan vise sig nødvendigt at spørge om assistance til ens byggeprojekt, i særdeleshed hvis det er krævende byggeprocesser. Omfangsrige ting skal gerne udføres af flere personer. Samtidig bliver det bedre og mere minderigt at være flere om det.
3Du bør ikke på noget tidspunkt se bort fra dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj såsom sikkerhedssko der beskytter dig imod hændelige skader. Det er afgørende at du har styr på dit velbefindende i byggeriet, i særdeleshed hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
4Det kan blive værdifuldt at have de presserende byggematerialer parat på forhånd inden du kaster dig over arbejdet. Du bør nedskrive en enkel huskeliste hvoraf der fremgår de materialer som er nødvendige, og derefter gennemløbe materialerne, med det formål at du føler dig sikker på at du har det hele.
5Forberedelse er nøglen til succes med dit byggeprojekt. Du skal nedskrive en velovervejet plan, der beskriver hvilke opgaver der laves hvornår, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du nedskriver din handlingsplan.
6I god tid inden at du opstarter arbejdet kan det være højst afgørende med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der være forskellige love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Typisk vil det vise sig fornuftigt at lave et regnskab for dit byggeprojekt, så du har en økonomisk ramme. Det kan blive rationelt at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, og så nedfælde den billigste pris på dem hver især.
8Der er et stort udvalg af vejledninger og videoer online som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube giver enormt meget gavnlig oplysning, i særlig grad såfremt du benytter engelske søgeord.
9Du skal aldrig stå uden det nødvendige udstyr. Tit kan det vise sig fundamentalt at have værktøjet klar til brug forinden du går løs med arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at tillægge disse udgifter i dit budget.
10Husk at du kan spørge om hjælp rent økonomisk til byggerier. Det bliver givet i tilfælde hvor ombygningen er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte forudsætter dermed at byggeprojektet gør en positiv forskel for klimaet.
11Ved opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. På grund af dette skal du ofte tjekke femdøgnsprognosen i dagene før byggeprojektet, så du slipper for at det uventet starter med at piske ned når du lige er i fuld gang med dit komplekse projekt.
12Der præsenterer sig typisk utidige bump på vejen ved avancerede projekter, og altså vil det være betydningsfuldt at der afsættes rigeligt med plads i agendaen, som vil medvirke til at man kan føle sig ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
De mest vellidte byggekæder
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er ret så beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ultra godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er rigtig overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket klart er ret så imponerende. Karakteren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket altså er utrolig betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

Masser af e-forretninger tildeler i øjeblikket et stort udvalg af billige leveringstyper til elektrisk støvsuger. En af dem der er mest populær er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv afhenter din bestilling lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er nemlig særdeles let, samt ofte desuden den mest prisbevidste løsning til levering.

Du kan ydermere beslutte dig for at få ordren leveret til din privatbolig eller ud til din arbejdsplads. Fragtløsningen er undertiden en sjat dyrere, men lige så vel ualmindeligt enkel ved køb af elektrisk støvsuger online. Den billigste leveringsmanér er unægtelig at hente pakken selv, hvilket kræver at du opholder dig tæt på online virksomhedens butikker, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på elektrisk støvsuger kan være ultra betydningsfuld forudsat vi absolut skal bruge varerne inden for kort tid, så i det øjemed er det jo fornuftigt at du undersøger den anslåede leveringstid for elektrisk støvsuger. En række online webshops – fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – byder på billig dag-til-dag levering på deres primære varer online, men som trods alt antager at ordren indsendes forinden et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få pakken sendt afsted før de pakkeansatte får fri.

Enkelte internet forretninger tilbyder gebyrfri levering på elektrisk støvsuger online, men i reglen er det kun gældende hvis der aftages for en konkret sum. Som alternativ kan man udse dig den mest letkøbte fragttype, hvilket oftest vil blive at få dem til at køre dine produkter til et udleveringssted.

En masse byggecentre yder afhentning hvor du køber billig elektrisk støvsuger online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og Stark. Byggekæderne foreslår for eksempel click-and-collect på elektrisk støvsuger i følgende byer:

Næstved, Haslev, Ikast, Tilst, Frederiksværk, Ølstykke, Virum, Højbjerg, Dragør, Værløse, Herning, Korsør, Hedehusene, Taastrup, Kokkedal, Lystrup, Silkeborg, Gentofte, Aarhus, Nykøbing Falster, Lyngby, Nyborg, Brabrand, Horsens, Ringsted, Middelfart, Frederiksberg, Thisted, Odense, Viborg, Farum, Ballerup, Solrød Strand, Rønne, Ishøj, Gladsaxe, Vejle, Vordingborg, Sønderborg, Struer, Kolding, Aabenraa, Hvidovre, Stenløse, Aalborg, Valby, Brønshøj, Slagelse, Greve, Varde, Glostrup, Haderslev, Holstebro, Skive, Køge, Hedensted, Risskov, Albertslund, Frederikssund, Hobro, Frederikshavn, Nærum, Jyllinge, Hillerød, Rudersdal, Brøndby, Helsingør, Fredericia, Søborg, Odder, Birkerød, Herlev, Vanløse, Roskilde, Lillerød, Nørresundby, Holbæk, Svendborg, Grenaa, Tårnby, Vallensbæk, Nakskov, Skanderborg, Esbjerg, København, Kalundborg, Charlottenlund, Allerød, Hørsholm, Åbyhøj, Hjørring, Brønderslev, Randers, og Rødovre, .

Click-and-collect ift. elektrisk støvsuger er en mulighed i alle områder af landet: Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland, Østsjælland).

Når man ser på tallene er det klart, at online shoppere tit søger efter bl.a. elektrisk støvsuger online og billig elektrisk støvsuger. Man ser desuden som regel online shoppere søge efter blandt andet køb elektrisk støvsuger, elektrisk støvsuger tilbud samt elektrisk støvsuger priser, plus de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 og Silvan.

Få den bedste pris på elektrisk støvsuger

Det er efterhånden rigtig enkelt for alle at vurdere prisniveauet på billige elektrisk støvsuger online fra forskellige e-handler, og på grund af dette har utallige internet shops været tvunget til at tvinge prisen på elektrisk støvsuger betydeligt, og derudover sikre portofri fragt.

Til gengæld kan det trods alt vise sig lønnende at se nærmere på nogle få internet firmaer efter tilbud og udsalg på elektrisk støvsuger online forinden du gennemfører din bestilling, således at du ikke er i tvivl om at opnå den mest attraktive pris. Kig ikke blot hos de kendte byggecentre som 10-4, Stark, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg og Bauhaus.

Man bør alligevel være klar over, at ifald en internet webshop annoncerer billige elektrisk støvsuger online til salg for en pris der anses for kolossalt billig, så er det undertiden være et symbol på en svindel internet webshop. Køb med betalingskort er ikke desto mindre inkluderet i en anordning, hvilket forsvarer køberen imod falske e-firmaer.

Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt bør du vælge en løsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du higer efter at afdrage prisen på elektrisk støvsuger senere. Det foreslåes typisk i nichebutikker, i modsætning til de store byggemarkeder som for eksempel Stark, 10-4, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg.

Når der ses på tendenserne bliver det markant, at mennesker jævnligt efterspørger for eksempel elektrisk støvsuger priser og køb elektrisk støvsuger. Derudover ser vi mange gange folk efterspørge bl.a. elektrisk støvsuger tilbud, elektrisk støvsuger online og billig elektrisk støvsuger.

Gennemsøg folks anmeldelser

Trustpilot genererer ret så belejlige muligheder for at kigge nærmere på forskellige forhenværende forbrugeres kritik og derfor er det klogt, at du studerer online virksomhedens omtaler inden du færdiggør din shopping med billige elektrisk støvsuger online.

Facebook medfører lige så vel super ærlige genveje til at få indblik i netshoppens pålidelighed. Derudover ser vi en række e-butikker som tilbyder kunderne at offentliggøre en evaluering af ordreforløbet, hvilket tilmed bør udnyttes til afvejning af kundetilfredsheden.

Før nogen bestiller billige elektrisk støvsuger online hos en netshop burde de uden tvivl gennemløbe virksomhedens handelsaftale, men det er tit en tidskrævende opgave, særligt på de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma og XL-Byg.

Et andet alternativ er at se om e-handlen er e-mærke godkendt, eftersom det længe har været et sympol på at online butikken understøtter gældende dansk lovgivning, udover at internet butikken af og til kigges til af fagmænd der er meget fortrolige reglerne på området.

Derudover giver det dig genvej til at blive hjulpet, for så vidt du oplever udfordringer med din bestilling af elektrisk støvsuger. Yderligere er det klogt at du er hensynstagende til de mest basale vedtægter der kan have indvirkning på bestillingen af elektrisk støvsuger online, fx den byttepolitik internet firmaet bruger.

I den sammenhæng er det tilmed relevant, at man når som helst sikrer sin ordrekvittering, så man altid kan vidne om sit køb af elektrisk støvsuger, hvad end man har handlet hos Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Pia K gav 5 stjerner

Udmærket

Morten Knudsen gav 4 stjerner

God til prisen

Peter gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Jens K gav 5 stjerner

Hurtig

9 gode råd til online shopping
1En række netbutikker i Danmark tilbyder i dag et hav af forskellige billige leveringsformer til elektrisk støvsuger. En af dem der er mest anvendt er i øjeblikket levering til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine varer når det passer dig bedst. Fragtløsningen er jo temmelig problemfri, samt endda endvidere den billigste leveringsudgave.
2Trustpilot yder altid troværdige genveje til at gennemsøge diverse eksisterende konsumenters bedømmelser og på grund af dette er det prisværdigt, at du bliver klogere på internet butikkens anmeldelser forinden du køber billige elektrisk støvsuger online. Facebook præsterer for øvrigt fuldstændig stabile genveje til at få indtryk af e-butikkens kundetilfredshed.
3Den billigste fragttype kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, men dette er betinget af at du fysisk befinder dig tæt på internet butikkens arbejdslager. Den form for fragt er selvfølgelig særligt vigtig forudsat vi absolut skal bruge elektrisk støvsuger fluks. Alternativt så frembyder nogle få online forhandlere gratis fragt, men typisk kun såfremt der bestilles for en konkret sum.
4Vi går generelt ind for at finde ud af om e-forretningen er verificeret af e-mærket, hvilket er et signal om at internet forhandleren efterkommer de officielle regler, tillige med at internet webshoppen hyppigt kontrolleres af fagmænd der har den nødvendige knowhow om vedtægterne på området. Før nogen handler billige elektrisk støvsuger hos en e-forhandler bør man for at være på den sikre side gennemse e-butikkens regler.
5Nogle få forretninger på nettet sikrer fragtfri levering på elektrisk støvsuger, men tit kun såfremt man indkøber for et fastsat beløb. I øvrigt skal du gribe den mindst kostelige leveringsmodel, som mange gange vil være at få fragtmanden til at køre din ordre til et udleveringssted. Muligheden bliver en gang i mellem desuden ualmindeligt ligetil. Den billigste fragtform vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv.
6Det er jo efterhånden virkelig let gængeligt for os alle at søge sig frem til priser online på billige elektrisk støvsuger hos diverse online outlets, og ergo frembyder masser af internet selskaber i Danmark portofri fragt. Derfor kan det ikke desto mindre vise sig tiden værd at besigtige nogle e-butikker efter billige priser før du gennemfører din handel, således at man er på den sikre side med at antage den bedste pris.
7Vi foreslår generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er inkluderet i en lov, der garanterer køberen imod snydagtige internet firmaer. Alternativt bør du bruge et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du higer efter at afbetale beløbet af flere omgange.
8Før nogen bestiller billige elektrisk støvsuger på en e-handler kunne man utvivlsomt gennemløbe dens regler, det er dog naturligvis ikke særlig spændende. Udover dette tilråder vi at du er opmærksom på de mest betydningsfulde vilkår der kan have indvirkning på shopping af billige elektrisk støvsuger online, fx hvilken returret netbutikken lover.
9Leveringshastigheden er selvfølgelig ret væsentlig ifald man absolut skal bruge varen om kort tid, og i det øjemed er det ganske på sin plads at du undersøger den anslåede leveringstid for elektrisk støvsuger. Flere internet forretninger stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på deres primære varenumre, men vær opmærksom på at det forudsætter at bestillingen realiseres inden et fastsat tidspunkt.