Hultafors stemmejern EDC 10 mm
110 kr.
Mere info
Stemmejern 19 mm - slagfast håndtag
53 kr.
Mere info
Stemmejern 16 mm - slagfast håndtag
45 kr.
Mere info
Stemmejern 12 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Mere info
Stemmejern 10 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Mere info
Stemmejern 25 mm slagfast håndtag Kreator
92 kr.
Mere info
Stemmejernsæt 4 dele - 6-12-19-25 mm Kreator KRT461109
209 kr.
Mere info
Stemmejern 32 mm slagfast håndtag Kreator
100 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du har brug for byggematerialerne nu og her eller bare ønsker at undvære fragtgebyret, så kunne du tænke over at hente varerne personligt. Det er i høj grad et alternativ hos de kendte byggecentre.
For mange er et byggeprojekt lig med talrige spørgsmål. Hermed bør du bestille ved et online byggemarked, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af elektrisk stemmejern.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige elektrisk stemmejern fra byggekæde til byggekæde. Enkelte vil have gode priser, og nogle har fokus på kompetent sparring. Du bør gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
Flere byggemarkeder udbyder et stort varesortiment, imens andre fokuserer på en enkelt varegruppe. Du bør bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varer at vælge i mellem, foruden bare elektrisk stemmejern.
Du skal vide hvilke betingelser butikken udsteder når du shopper online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Du bør derfor undersøge webshoppens regler.
Det er absolut ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt bør du overveje at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder er tilgængelige mange steder i landet, og i kraft af det har mange chancen for at købe online og hente materialerne på eget initiativ. I kraft af det har man valget om at undgå leveringsomkostningen, samt tilmed hente varerne hurtigere.
De store byggecentre er populære og anerkendte forretninger, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Det kan du se fordele i.
De gængse byggemarkeder samler produkter fra diverse nicheshops, og dermed kan du bestille fra et stort udvalg af elektrisk stemmejern online.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker på internettet er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, måske sågar lokalt nær dig. Disse understøtter du når du handler elektrisk stemmejern online på deres hjemmeside.
En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er eksperter i de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Herved bør du modtage ekstremt gavnlig hjælp fra mennesker med ekspertviden i lige præcis elektrisk stemmejern.
Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af varerne som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte hos niche netbutikkerne online kan du forvente at få en skarpere pris.
De største byggekæder i Danmark

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 ansatte i forretningens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

elektrisk stemmejern harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af over 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

elektrisk stemmejern jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 personer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

elektrisk stemmejern silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 kollegaer i de 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

elektrisk stemmejern bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 mennesker i deres 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Inden du iværksætter dit byggeprojekt kan det være ultra vigtigt at være sikker på, at projektet overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl kan der gælde begrænsende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Det er vigtigt at udarbejde et udgiftsbudget for renoveringen, så man har styr på udgifterne. Det vil blive økonomisk at notere alle omkostninger, hvorefter man kan finde frem til ens udgift ved dem alle sammen.
3Du har adgang til endeløse hjælpeartikler og videoer via internettet som kan vejlede dig. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til utrolig meget nyttig oplysning, navnligt såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
4Der kommer uden tvivl uforudsigelige udfordringer når det handler om større opgaver, og derfor viser det sig betydningsfuldt at man har afsat god nok plads i køreplanen, som gør at man kan være ubekymret om at nå det inden ens deadline.
5Du kan søge støtte fra det offentlige til renoveringer. Det gives såfremt projektet bidrager positivt til miljøet. Den økonomiske støtte kræver altså at ombygningen har betydning for klimaet.
6For byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Af den grund må du løbende lægge mærke til prognosen for vejret i perioden for dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke uanmeldt begynder at stå ned i stænger nøjagtig som du er ved at færdiggøre dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
7Du bør aldrig nogensinde glemme dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv fod- og hovedbeklædning som skåner dig overfor mulige uheld. Det er fundamentalt med fokus på dit eget helbred i byggeriet, især når du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
8Du bør for alt i verden ikke undvære arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig klogt at have værktøjet disponibelt forinden du indleder byggeprocessen. Det er desuden en fordel at tage højde for de her udgifter i budgettet for byggeprojektet.
9Forberedelse bliver metoden til at komme i mål med dit arbejde. Du skal sammensætte en strømlinet arbejdsplan, der fortæller hvilke opgaver du vil løse på hvilke dage, med en dertilhørende rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du sammensætter din agenda.
10Det kan være nyttigt at indhente assistance til byggeprocessen, i særdeleshed ved vigtige byggeopgaver. Større ting skal gerne udføres af flere personer. Derudover bliver det bedre og mere interessant når man ikke er ene om det.
11Det kan blive essentielt at du har de påkrævede byggematerialer klar til brug forud for at du begynder byggeprocessen. Du får god gavn af at lave en simpel liste med alt du får brug for, og som det næste tjekke listen, med øje for at du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
12Du bør reflektere over hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du skal fremskaffe professionel hjælp til afslutningen af byggeprocessen. Forudsat at du tager imod hjælp fra en professionel vil det normalt anbefales at hente en pris fra flere firmaer.
De mest vellidte byggekæder
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er ultra flot. Vurderingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er yderst godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er virkelig beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er meget overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % giver toprating, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er yderst betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

En stor portion online butikker tilbyder på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige leveringsudgaver til elektrisk stemmejern. En yndling er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, hvor du så selv henter din nyindkøbte vare når det passer dig bedst. Metoden er jo ret så bekvem, samt oftest endvidere den mest letkøbte leveringsudgave.

Du burde også forsøge at få varerne leveret til din private bopæl eller til dit arbejde. Fragtmuligheden bliver som regel en tand mere omkostningsfuld, men samtidig særdeles enkel ved køb af elektrisk stemmejern online. Den mest billige fragtform vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren, hvilket kræver at du bor lige ved internet webshoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på elektrisk stemmejern kan i nogle tilfælde være usædvanlig betydningsfuld såfremt man har behov for dine nye produkter om få sekunder, så af den grund er det tydeligvis væsentligt at man gransker det anslåede leveringstidspunkt på elektrisk stemmejern. De fleste e-forhandlere – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på en masse varer online, hvilket beroer på at bestillingen køres igennem forud for et angivent tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt klargjort forud for at de pakkeansatte har fyraften.

Nogle få online varehuse yder levering uden omkostninger på elektrisk stemmejern online, men tit kun når man bestiller for en bestemt pris. Derudover skal man foretrække den mest betalelige form for fragt, hvilket tit er at få fragtmanden til at levere varerne til en pakkeshop.

En lang række byggemarkedskæder udlover afhentning hvor man bestiller billig elektrisk stemmejern derhjemme og afhenter i byggecenteret. Fx Davidsen, Bauhaus, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma. De giver blandt andet klik-og-hent på elektrisk stemmejern i disse byer:

Sønderborg, Åbyhøj, Gentofte, Nørresundby, Frederikshavn, Thisted, Ringsted, Rudersdal, Hedehusene, Viborg, Odense, Svendborg, Frederikssund, Vordingborg, Albertslund, Vejle, Virum, Tårnby, Gladsaxe, Greve, Ballerup, Herning, Vanløse, Søborg, Brønderslev, Struer, Kolding, Tilst, Fredericia, Dragør, Silkeborg, Brabrand, Grenaa, Valby, Frederiksberg, Risskov, Aalborg, Nakskov, Aarhus, Slagelse, Randers, Brønshøj, Jyllinge, Værløse, Odder, Hedensted, Esbjerg, Horsens, Holstebro, Solrød Strand, Skanderborg, Lystrup, Frederiksværk, Taastrup, Lillerød, Varde, Charlottenlund, Allerød, Hvidovre, Herlev, Skive, Hjørring, Lyngby, Rønne, Haderslev, Ishøj, Helsingør, København, Middelfart, Roskilde, Brøndby, Køge, Vallensbæk, Nærum, Ikast, Hillerød, Farum, Rødovre, Nykøbing Falster, Glostrup, Hobro, Højbjerg, Kalundborg, Hørsholm, Nyborg, Stenløse, Kokkedal, Næstved, Birkerød, Holbæk, Aabenraa, Korsør, Haslev, og Ølstykke, .

Klik-og-hent af elektrisk stemmejern er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Amager, Bornholm, Falster, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark).

Ses der på søgedata fremstår det tydeligt, at netshoppere mange gange leder efter fx elektrisk stemmejern tilbud og billig elektrisk stemmejern. Derudover oplever vi som regel online shoppere søge efter for eksempel elektrisk stemmejern online, køb elektrisk stemmejern og elektrisk stemmejern priser, plus de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og 10-4.

Den bedste pris på elektrisk stemmejern

Det er i dag rigtig overkommeligt for almindelige dødelige at søge information om priser på billige elektrisk stemmejern online fra diverse internet varehuse, og til gengæld har mange internet firmaer ikke kunne slippe for at nedbringe prisen på elektrisk stemmejern enormt, og endda garantere billig levering.

Derfor kan det trods alt vise sig indbringende at efterse diverse outlets på nettet efter rabatter og tilbud på elektrisk stemmejern online forinden du gennemfører dit køb, så man er usvigeligt sikker på at få den prisbilligste pris. Se ikke bare hos de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og Jem og Fix.

Man skal imidlertid ikke undervurdere, at ifald en e-forretning reklamerer billige elektrisk stemmejern online til salg for en udsalgspris som virker ekstraordinært billig, så kunne det ofte være et signal om en fup online webshop. Betalinger med kort er på den anden side omfavnet af et reglement, hvilket passer på folk imod svindlende internet handler.

Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du benytte en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du higer efter at finansiere regningen på elektrisk stemmejern senere. Dette tilbydes typisk hos nicheforhandlere, men ikke de udbredte byggemarkeder som fx Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

Når vi kigger i søgedata er det klart, at folk som regel søger for eksempel billig elektrisk stemmejern og elektrisk stemmejern online. Foruden dette oplever man mange gange online shoppere lede efter for eksempel elektrisk stemmejern tilbud, elektrisk stemmejern priser og køb elektrisk stemmejern.

Læs tidligere kunders ratings

Trustpilot tilbyder dig ret fordelagtige chancer for at eftergå en række aktuelle køberes vurderinger og af den grund kan det være til hjælp, at du eftersøger e-shoppens ratings forinden du køber billige elektrisk stemmejern online.

Facebook indebærer på samme måde uden sammenligning gunstige genveje til at få indtryk af online firmaets kundefokus. Foruden det er der nogle shops på nettet som gør det muligt at skrive en kritik af deres køb, hvilket på samme måde kan udnyttes til at vurdere kundetilfredsheden.

Inden nogen køber billige elektrisk stemmejern online hos en internet butik burde de på en vis måde kigge på e-butikkens regler, det er dog i mange tilfælde ikke specielt ophidsende, i særdeleshed med de gængse byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen.

Et nemmere alternativ kunne være at se hvorvidt internet shoppen er verificeret af e-mærket, hvilket typisk er en indikator for at online virksomheden opretholder de gældende danske regler, samt at internet virksomheden regelmæssigt gennemses af jurister som kender til lovgivningen.

Det er en rigtig god anledning til at blive assisteret, ifald du skulle få dilemmaer i processen med din handel med elektrisk stemmejern. Desuden er det klogt at kunden er omhyggelig omkring de mest aktuelle vedtægter der kan have indflydelse på bestillingen af elektrisk stemmejern online, f.eks. den ombytningspolitik internet virksomheden benytter.

I den sammenhæng er det tillige afgørende, at man til enhver tid bevarer sin ordremail, så man fremadrettet kan påvise sit køb af elektrisk stemmejern, uagtet om man shopper hos Stark, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Jem og Fix eller Bygma.

Susanne A gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Pia gav 4 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Hans A gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Tina gav 4 stjerner

Fin omgående levering

9 gode råd til din online shopping
1Den mest letkøbte leveringsmåde vil altid være at du selv henter varerne, som desværre er betinget af at du har bopæl nær internet shoppens lager. Den mulighed for fragt er naturligvis virkelig central såfremt vi behøver elektrisk stemmejern om få sekunder. Alternativt så yder nogle enkelte internet virksomheder gebyrfri levering, men oftest er det kun gældende hvis der erhverves for et bestemt beløb.
2Leveringstiden er ret betydningsfuld når du skal bruge din ordre om et øjeblik, så af den grund er det selvfølgelig fornuftigt at man tjekker den estimerede leveringsdato på elektrisk stemmejern. Temmelig mange netbutikker garanterer billig levering på næste hverdag på en hel del produkter, som regnes ud fra at bestillingen gennemføres forinden et fastslået tidspunkt.
3En hel del e-shops i Danmark garanterer fragtfri levering på elektrisk stemmejern, men for det meste afkræver det at man bestiller for en fastsat pris. Ellers skal du gribe den mindst kostelige leveringsmodel, der gerne vil blive at få fragtmanden til at køre din bestilling til et afhentningssted. Fragtløsningen er typisk samtidig usædvanlig praktisk. Den mest billige slags levering kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv.
4En hel del forhandlere på nettet tildeler efterhånden en lang række forskellige billige muligheder for levering til elektrisk stemmejern. En af de mest anvendte er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de købte varer præcis når det passer dig. Leveringstypen er jo usædvanlig bekvem, samt endda ydermere den billigste metode til levering.
5Forinden nogen shopper billige elektrisk stemmejern på en webbutik burde de i og for sig sætte sig ind i butikkens handelsbetingelser, dog er det tit en tidskrævende opgave. Ligeså er det en hjælp at køber er sat ind i de mest betydningsfulde reglementer der kan influere på bestillingen af billige elektrisk stemmejern online, som for eksempel hvilken byttepolitik e-forretningen har.
6Det er i dag ekstremt ukompliceret for købere at finde tilbud online på billige elektrisk stemmejern i blandt flere shops på nettet, og så tilbyder utallige internet foretagender billig fragt. Trods dette kan det alligevel være indbringende at studere flere internet shops i Danmark efter tilbud forud for at du køber, sådan at du er skråsikker på at antage den skarpeste pris.
7Generelt foreslår vi at se om online shoppen er e-mærket medlem, grundet at det skulle være et bevis på at online virksomheden respekterer de danske love, samt at e-butikken fra tid til anden gennemses af specialister der kender til bestemmelserne på området. Før nogen køber billige elektrisk stemmejern hos en internet forhandler kunne man egentlig gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens handelsaftale.
8Trustpilot byder på ret så fine løsninger til at gøre dig bekendt med en stor gruppe øvrige kunders vurderinger og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du kigger nærmere på internet selskabets anmeldelser inden du shopper billige elektrisk stemmejern online. Facebook tilbyder dig på samme måde forholdsvis hensigtsmæssige metoder til at få indsigt i online shoppens troværdighed.
9Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er indbefattet af en lovbestemmelse, som bistår køber imod snydagtige e-handler. Som en anden løsning bør du drage nytte af en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du agter at afbetale beløbet senere.