METABO SPRØJTEPISTOL SPP 1000
259 kr.
Mere info
Malersprøjte airbrush Stanley
145 kr.
Mere info
El malersprøjtesystem 350 watt PowerPlus POWX355
510 kr.
Mere info
El malersprøjte 130 watt PowerPlus POWX351
344 kr.
Mere info
El malersprøjte 500 watt PowerPlus POWX354
480 kr.
Mere info
El malersprøjte 750 watt med vogn PowerPlus POWX358
713 kr.
Mere info
Trykluft HVLP malersprøjte 1,0 liter PowerPlus
658 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du køber online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man tjekke netbutikkens regler.
Der kan være forskel på prisen på billige elektrisk sprøjtepistol fra netbutik til netbutik. En del giver de bedste priser, imens andre vil have faglig rådgivning. Du skal tænke på hvad der for dig betyder mest.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot har lyst til at undvære fragtgebyret, så kunne du overveje at hente byggematerialerne selv. Det er navnligt muligt i de kendte byggemarkeder.
Det er helt klart meget relevant at tjekke, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med talrige spørgsmål. På grund af det kan du bestille ved en online byggeshop, hvor du kan få rådgivning til valg af elektrisk sprøjtepistol.
Flere byggecentre præsterer et stort sortiment, og nogle har fokus på en specifik type af vare. Du skal reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge fra, udover bare elektrisk sprøjtepistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre forhandler produkter fra forskellige nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et stort sortiment af elektrisk sprøjtepistol online.
De velkendte byggecentre er tilgængelige nær dig, og dermed har flertallet tilbuddet om at handle online og fragte materialerne selv. Derigennem er det muligt at slippe for fragtomkostningen, og samtidig have varerne hurtigere.
De store byggekæder er folkekære og bekendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Diverse nichespecifikke webshops er små virksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, måske endda lokalt i dit område. Dem støtter du når du køber elektrisk sprøjtepistol online på deres webshop.
Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af produkterne der sælges fra større webshops. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du muligvis få en billigere pris.
De fleste niche netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktsortiment, da de udelukkende sælger disse produkter. Pga. dette kan du få ekstremt begavet hjælp fra medarbejdere med ekspertviden i lige præcis elektrisk sprøjtepistol.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

elektrisk sprøjtepistol harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

elektrisk sprøjtepistol bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 ansatte i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

elektrisk sprøjtepistol silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 personer i de 41 varehuse. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

elektrisk sprøjtepistol jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag i nærheden af 100 mennesker i firmaets 6 butikker. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 ansatte i selskabets 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der viser sig altid overraskende problemer når det kommer til krævende byggeprojekter, og altså vil det være essentielt at man har afsat rimelig tid i kalenderen, som bidrager til at man kan føle sig sikker på at kunne få det færdiggjort.
2Potentielt kan det blive meningsfuldt at have samtlige materialer indkøbt før du går i krig med din byggeproces. Du bør udfærdige en hurtig note hvor der bør fremgå alle de ting du får brug for, og dernæst gennemløbe hvert eneste punkt, med det formål at du kan føle dig sikker på at du har styr på det.
3Der er et stort udvalg af guides og videoer via nettet som kan inspirere dig. Særligt YouTube bringer dig store mængder almennyttig oplysning, særligt såfremt du bruger den engelske version.
4Man bør under ingen omstændigheder gå ned på udstyr. Jævnligt kan det være af stor betydning at have det til disposition før du påbegynder byggeriet. Det er i øvrigt fordelagtigt at medregne omkostningerne hertil i din økonomi.
5Typisk vil det vise sig fornuftigt at lave et budget for byggeprojektet, så man har styr på den økonomiske del. Det er forstandigt at nedfærdige samtlige omkostninger, hvorefter man bør søge sig frem til eventuelle tilbud på dem enkeltvis.
6Det bør overvejes at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, især såfremt det er større byggeprojekter. Større byggerier kræver flere personer. Derudover vil det være bedre og mere interessant at dele arbejdet med andre.
7Du bør for alt i verden ikke se bort fra dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj bl.a. hoved- og fodbeklædning som hjælper dig overfor hændelige skader. Det er klogt at du husker dit eget ve og vel i byggeriet, navnlig når du ikke investerer i assistance fra en professionel.
8Husk at regne på hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du i stedet for bør få hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af det. Forudsat at du vil benytte hjælp fra en professionel kan det være fordelagtigt at modtage uforpligtende tilbud fra en håndfuld leverandører.
9I nogle tilfælde kan man søge økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det tilbydes når projektet er klimavenligt. Tilskudet kræver altså at byggeprojektet påvirker naturen.
10I god tid inden at du indleder dit byggeprojekt er det ret meningsfuldt at sikre sig, at projektet ikke er ulovligt. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde fastsatte love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
11Ved udendørs byggeprojekter har vejrsituationen stor betydning. Af den årsag bør du regelmæssigt se vejrprognosen i perioden for byggeriets start, så du slipper for at det med et brag går i gang med at stå ned i stænger når du netop er trukket i arbejdstøjet til det komplicerede projekt.
12Planlægning viser sig som metoden til succes med dit arbejde. Du bør overveje at sammensætte en struktureret handlingsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Forsøg at være realistisk når du udarbejder din agenda.
De mest populære byggemarkeder
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er rigtig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % giver den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er usædvanligt flot. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ekstremt flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er rigtig beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet toprating, og kun 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er utrolig flot. Scoren er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor hele 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % giver den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken type af levering er smartest?

En stor portion forretninger på nettet tilbyder til alt held flere billige leveringsudgaver til elektrisk sprøjtepistol. En der er meget populær er for øjeblikket levering til et afhentningssted, hvor du kan afhente pakken på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er altså yderst overkommelig, samt i mange tilfælde også den prisbilligste leveringsmanér.

Du bør alternativt planlægge at få pakken leveret til din privatbolig eller ud til dit arbejdes adresse. Løsningen viser sig godt nok en kende mere pebret, men på den anden side ret fremkommelig ift. elektrisk sprøjtepistol online. Den prisbilligste form for fragt vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, som jo forudsætter at du fysisk befinder dig tæt på online forretningens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på elektrisk sprøjtepistol er naturligvis særdeles aktuel i tilfælde af at vi behøver dine nye produkter øjeblikkeligt, og i det øjemed er det rimelig aktuelt at du ser leveringstidspunktet ved elektrisk sprøjtepistol. Masser af internet varehuse – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – tilbyder billig levering på næste hverdag på en lang række varer online, men det er afhængig af at ordren placeres forud for et angivent tidspunkt, således at de kan nå at få produkterne ekspederet inden de logistikansatte holder fyraften.

Nogle få e-forhandlere tilbyder gratis levering på elektrisk sprøjtepistol online, men for det meste afkræver det at du aftager for en konkret sum. Alternativt kunne du beslutte sig for den mest betalelige løsning til levering, der oftest er at få bragt pakken til et afhentningssted.

De store byggemarkeder udlover klik-og-hent hvor du køber billig elektrisk sprøjtepistol hjemmefra og afhenter i butikken. For eksempel Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan og Stark. Byggecentrene tilbyder for eksempel click-and-collect på elektrisk sprøjtepistol i disse områder:

København, Skive, Allerød, Fredericia, Valby, Slagelse, Horsens, Aalborg, Ballerup, Lyngby, Hvidovre, Glostrup, Solrød Strand, Taastrup, Nyborg, Sønderborg, Stenløse, Lillerød, Rudersdal, Gladsaxe, Aabenraa, Rønne, Dragør, Vejle, Lystrup, Brabrand, Helsingør, Aarhus, Ikast, Esbjerg, Holbæk, Struer, Hjørring, Haderslev, Korsør, Thisted, Svendborg, Nykøbing Falster, Søborg, Næstved, Brønderslev, Albertslund, Kolding, Køge, Kokkedal, Charlottenlund, Herning, Farum, Silkeborg, Nørresundby, Brønshøj, Odder, Jyllinge, Hobro, Greve, Tårnby, Roskilde, Haslev, Virum, Højbjerg, Grenaa, Brøndby, Gentofte, Risskov, Frederikssund, Frederikshavn, Nærum, Middelfart, Hedensted, Vordingborg, Hillerød, Frederiksberg, Varde, Hedehusene, Frederiksværk, Nakskov, Vanløse, Birkerød, Ishøj, Vallensbæk, Hørsholm, Kalundborg, Ølstykke, Åbyhøj, Værløse, Ringsted, Skanderborg, Viborg, Herlev, Randers, Holstebro, Odense, Rødovre, og Tilst, .

Klik-og-hent af elektrisk sprøjtepistol er muligt i de fleste dele af landet: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn), Jylland (Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Amager).

Når man ser på statistikkerne fremstår det klart, at netshoppere som regel kigger efter fx køb elektrisk sprøjtepistol og billig elektrisk sprøjtepistol. Derudover ser vi typisk mennesker kigge efter fx elektrisk sprøjtepistol online, elektrisk sprøjtepistol priser og elektrisk sprøjtepistol tilbud, plus de kendte byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 og Harald Nyborg.

Gode priser på elektrisk sprøjtepistol

Det er i dag temmelig smertefrit for internetbrugere at finde information om priser på billige elektrisk sprøjtepistol online på forskellige internet webshops, og for det har adskillige online varehuse været tvunget til at mindske udsalgspriserne på elektrisk sprøjtepistol kolossalt, og ovenikøbet garantere gratis fragt.

Dog kan det imidlertid vise sig udbytterigt at tjekke nogle internet firmaer efter tilbud og rabatter på elektrisk sprøjtepistol online inden du gennemfører dit køb, så du er sikret at opnå den mest betalelige pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggecentre som Bygma, Bauhaus, Silvan, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Harald Nyborg.

Man bør dog ikke overse, at ifald en webshop markedsfører billige elektrisk sprøjtepistol online på tilbud til en tilbudspris som kan virke ufattelig attraktiv, kunne det mange gange være et karakteristika der viser en falsk netshop. Betalinger med kort er heldigvis dækket ind under en vedtægt, hvilket passer på folk overfor svindlende internet firmaer.

Vi går generelt ind for handler med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du drage nytte af et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du har i sinde at afdrage prisen på elektrisk sprøjtepistol over en længere periode. Dette fås ofte ved specialiserede webshops, men sjældent de store byggemarkeder som fx Bauhaus, Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen og XL-Byg.

Når vi kigger i data bliver det klart, at online shoppere som regel søger efter for eksempel køb elektrisk sprøjtepistol og elektrisk sprøjtepistol priser. Foruden dette ser vi jævnligt online shoppere lede efter fx elektrisk sprøjtepistol online, billig elektrisk sprøjtepistol og elektrisk sprøjtepistol tilbud.

Gennemsøg tidligere køberes anmeldelser

Trustpilot yder nogenlunde pålidelige muligheder for at betragte forskellige andre kunders evalueringer og af den grund støtter vi, at du tjekker online butikkens anmeldelser forud for at du placerer din ordre på billige elektrisk sprøjtepistol online.

Facebook tilbyder dig ligeledes aldeles udmærkede metoder til at få en idé om online firmaets kundefokus. Her er der faktisk online forretninger hvor folk kan registrere en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket ydermere må bruges til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Inden nogen handler billige elektrisk sprøjtepistol online hos en e-shop kunne man ideelt set gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens handelsbetingelser, men det er tit ikke særlig sjovt, specielt med de udbredte byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg, Bygma og Silvan.

En anden valgmulighed er at undersøge hvorvidt online forhandleren er e-mærke tilsluttet, fordi det ofte er et billede på at e-handlen følger den officielle danske lovgivning, tillige med at netbutikken tit undersøges af eksperter der har indsigt i lovgivningen.

Desuden får du lejlighed til at få hjælp, ifald du bliver udsat for problemstillinger med din bestilling af elektrisk sprøjtepistol. Herudover tilrådes det at køber er på vagt for de mest vitale betingelser der gælder for bestillingen af elektrisk sprøjtepistol online, til eksempel hvilken bytteret e-shoppen anvender.

I den forbindelse er det i øvrigt relevant, at man permanent gemmer sin kvitteringsmail, så man når som helst kan bevise sin bestilling af elektrisk sprøjtepistol, uafhængig af om man har købt hos Stark, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 eller Silvan.

Louise Jørgensen gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Rasmus gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

Søren Hansen gav 5 stjerner

Fremragende service

Inger Johansen gav 4 stjerner

Rigtig god service

9 gode råd til når du køber online
1Adskillige online virksomheder frembyder til alt held diverse billige muligheder for fragt til elektrisk sprøjtepistol. En der er meget almindelig er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så afhenter du blot de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Denne er nemlig ret så overkommelig, samt mange gange tillige den billigste fragtmulighed.
2Det er jo ret så fleksibelt for internetbrugere at finde tilbud online på billige elektrisk sprøjtepistol i blandt forskellige outlets på nettet, og så garanterer mange internet firmaer gratis levering. Dog kan det trods alt vise sig tiden værd at besigtige nogle få online outlets efter tilbud og udsalg før du gennemfører dit køb, sådan at du er skråsikker på at antage den billigste pris.
3Vi anbefaler at efterse hvorvidt online butikken er støttet af e-mærket, hvilket ofte er et billede på at online firmaet efterkommer de officielle danske regler, tillige med at online forretningen en gang i mellem kontrolleres af fagmænd der har megen viden om vilkårene. Forud for at folk handler billige elektrisk sprøjtepistol hos en e-forhandler bør de egentlig tage stilling til netbutikkens vilkår.
4Den mest prisbevidste leveringsmåde kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, men den mulighed kræver at du er tæt på online forhandlerens adresse. Den leveringsløsning kan være ret betydningsfuld i tilfælde af at vi har brug for elektrisk sprøjtepistol øjeblikkeligt. Alternativt så yder en række internet butikker fragt uden gebyr, men ofte kun såfremt du aftager for en fastsat pris.
5Trustpilot giver dig immervæk udmærkede muligheder for at verificere en stor gruppe tidligere forbrugeres erfaringer og på grund af dette er det en hjælp, at du eftergår e-forhandlerens anmeldelser forinden du handler billige elektrisk sprøjtepistol online. Facebook resulterer i derudover en del passelige chancer for at få indsigt i internet forhandlerens pålidelighed.
6Før nogen bestiller billige elektrisk sprøjtepistol hos en internet butik kunne man ideelt set gennemlæse butikkens betingelser, men det er uden tvivl en tidskrævende opgave. Ligeledes anbefales det at kunden er klar over de grundlæggende retningslinjer der kan influere på shopping af billige elektrisk sprøjtepistol online, eksempelvis hvilken bytteret internet firmaet lover.
7Nogle internet selskaber frembyder fragt uden gebyr på elektrisk sprøjtepistol, men undertiden kræver det at der indkøbes for en bestemt pris. Alternativt kunne du gribe den mest betalelige fragtform, der ofte er at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til et afhentningssted. Denne viser sig ofte ydermere særdeles fremkommelig. Den prisbilligste leveringsmodel vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken.
8Fragtperioden kan vise sig at være temmelig essentiel når man behøver din pakke øjeblikkeligt, så af den grund er det skam klogt at du finder tidshorisonten for levering ved elektrisk sprøjtepistol. Flere online forretninger byder på billig levering efter en enkelt hverdag på mange produkter, men som trods alt er underforstået at transaktionen gennemføres forud for et besluttet klokkeslæt.
9Vi tilråder generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfattet af en orden, der forsvarer en overfor fup internet forretninger. Alternativt bør du vælge en afdragsordning som f.eks. ViaBill, ifald du agter at dække regningen i flere bidder.