Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de betingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør du tjekke forretningens betingelser.
For mange er byggeprojekter lig med stribevis af spørgsmål. Derfor kan du overveje at bestille ved et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt råd og vejledning til valg af elektrisk sækkevogn.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at se, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers bør du overveje at kigge hos de andre.
Såfremt du vil have dine byggematerialer nu og her eller blot ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kan du tænke over at fragte varerne på egen hånd. Det er navnligt muligt ved de store byggemarkeder.
Der er ikke lighed i priserne på billige elektrisk sækkevogn fra webshop til webshop. Enkelte vil have de bedste tilbud, og øvrige fokuserer på et højt serviceniveau. Du bør gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggekæder sælger et enormt produktsortiment, hvorimod nogle specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du bør beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, udover bare elektrisk sækkevogn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre findes nær dig, og dermed har de fleste mulighed for at bestille online og hente varerne selv. I kraft af det er der mulighed for at spare fragtomkostningen, og samtidig have produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er etablerede og almenkendte virksomheder, hvilket kan give ubekymrethed når du skal handle online. Det vil nogle se som en fordel.
De kendte byggekæder udbyder produkter fra en lang række forskellige leverandører, med det formål at du så kan vælge fra et stort sortiment af elektrisk sækkevogn online.

Nichewebshop

Forskellige webshops i små nicher er opstartsfirmaer, som tit har danske ejere, muligvis endda lokalt nær dig. Dem bidrager du til ved at købe elektrisk sækkevogn online på deres hjemmeside.
Majoriteten af specialiserede netshops har et indgående kendskab til deres varer, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Af den grund vil du få ekstra kompetent rådgivning fra ansatte med ekspertviden i netop elektrisk sækkevogn.
Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche styrer selv produktionen af de produkterne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online vil du få en billig pris.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

elektrisk sækkevogn harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 personer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag over 100 medarbejdere i kædens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

elektrisk sækkevogn bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af over 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 personer i de 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

elektrisk sækkevogn jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 ansatte i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

elektrisk sækkevogn silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 mennesker i deres 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Husk at overveje hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du hellere bør fremskaffe assistance fra en professionel til færdiggørelsen af det. Såfremt du henter assistance fra en professionel kunne det godt betale sig at hente tilbud fra flere firmaer.
2Du har adgang til utrolig mange guides og videoer online som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube kan hjælpe med temmelig meget almennyttig viden, navnligt ifald man søger på engelsk.
3Forberedelse vil være metoden til et godt forløb med byggeriet. Du anbefales at liste en struktureret agenda, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af strategien.
4Du skal for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj som fx arbejdssko som beskyttelse mod hændelige skader. Det er vigtigt at du husker din sikkerhed i byggeprocessen, i særdeleshed såfremt du ikke sikrer dig eksperthjælp.
5Der præsenterer sig stort set altid uventede bump på vejen når det handler om større projekter, og herved vurderes det af stor betydning at der afsættes tilstrækkelig tid i kalenderen, som er vigtigt for at man er ubekymret om at nå i mål med projektet.
6For udendørs projekter har vejrsituationen en essentiel rolle. Derfor kan du løbende undersøge vejrprognosen i forbindelse med projektets start, så det forhåbentlig ikke uanmeldt begynder at stå ned i stænger når du netop vil påbegynde dit ellers velplanlagte projekt.
7I mange tilfælde vil det være af stor betydning at nedskrive en budgetoversigt for ombygningen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør blive forstandigt at beskrive alle udgiftsposter, og så nedfælde ens købspris for dem én efter én.
8Det kan vise sig nødvendigt at spørge om hjælp til projektet, i særdeleshed når der er tale om krævende byggeopgaver. Omfangsrige ombygninger gør krav på flere mennesker. Dertil viser det sig mere effektivt og sjovere at være flere om det.
9Muligvis kan det blive værdifuldt at du har de påkrævede bygningsmaterialer disponible forud for at du indleder eksekveringen. Du kan udarbejde en punktforms indkøbsliste som samler alt det der bliver brug for, og efterfølgende gennemgå hvert enkelt punkt, med øje for at du føler dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
10Man vil ikke fattes værktøj. Tit vil det vise sig smart at du har værktøjet klar til brug akkurat som du går løs med arbejdet. Du må heller ikke glemme at tillægge disse omkostninger i byggeriets regnskab.
11Forinden du iværksætter arbejdet må det være meget fundamentalt med et tilsagn om, at byggeriet overholder loven. Afhængigt af din boligtype vil der være mange retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
12Du kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes i tilfælde hvor byggeprojektet er positivt for miljøet. Tilskudet forudsætter altså at ombygningen forbedrer miljøet.
De højest ratede byggekæder
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er kolossalt godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er meget flot. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som jo er rigtig flot. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som altså er usædvanligt imponerende. Scoren grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % giver den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er temmelig imponerende. Vurderingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken løsning til levering er smartest?

En hel del online forretninger frembyder heldigvis et hav af forskellige billige leveringsmåder til elektrisk sækkevogn. En af de mest benyttede er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, og så kan du bare gå forbi efter dine varer når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er altså super bekvem, samt ofte endvidere den billigste fragtløsning.

Du bør endvidere prøve at få produkterne leveret til din bopæl eller til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden er somme tider en tand mere omkostningsfuld, men endda temmelig fremkommelig med elektrisk sækkevogn online. Den billigste løsning vil dog altid være at du selv henter produkterne, men den løsning afhænger af at du befinder dig tæt på internet firmaets byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstiden på elektrisk sækkevogn kan i nogle tilfælde være rigtig aktuel om du mangler varen øjeblikkeligt, så i det øjemed er det bestemt essentielt at man tjekker den anslåede leveringstid på elektrisk sækkevogn. Adskillige firmaer på nettet – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – reklamerer med billig 1 dags levering på massevis af produkter online, men husk at det betinges af at orden realiseres tidligere end et fastsat klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få ordren afsted forud for at de pakkeansatte holder fyraften.

Nogle byggecentre lover levering uden gebyr på elektrisk sækkevogn online, men undertiden under forudsætning af at der købes for et konkret beløb. I øvrigt bør man tage den mest prisbevidste leveringsmanér, hvilket ofte vil blive at få dem til at køre pakken til et udleveringssted.

De fleste byggemarkeder foreslår afhentning hvor du handler billig elektrisk sækkevogn online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4 og Silvan. Byggekæderne foreslår eksempelvis click-and-collect på elektrisk sækkevogn i følgende byer:

Åbyhøj, Horsens, Virum, Aalborg, Kokkedal, Nakskov, Middelfart, Hillerød, Ølstykke, Taastrup, Glostrup, Tårnby, Skanderborg, Haslev, Ikast, Frederikssund, Jyllinge, Grenaa, Gentofte, Ishøj, Esbjerg, Hvidovre, Silkeborg, Holbæk, Charlottenlund, Herlev, Valby, Nørresundby, Nykøbing Falster, Roskilde, Brønderslev, Birkerød, Odense, Næstved, Hjørring, Nyborg, Lillerød, København, Struer, Aabenraa, Gladsaxe, Herning, Hobro, Holstebro, Farum, Rønne, Solrød Strand, Brønshøj, Dragør, Helsingør, Greve, Frederiksværk, Brøndby, Viborg, Vanløse, Allerød, Vejle, Lystrup, Varde, Frederikshavn, Rødovre, Ballerup, Brabrand, Odder, Albertslund, Sønderborg, Randers, Hedehusene, Aarhus, Korsør, Ringsted, Køge, Skive, Kalundborg, Lyngby, Kolding, Værløse, Tilst, Fredericia, Stenløse, Vallensbæk, Haderslev, Nærum, Vordingborg, Thisted, Hedensted, Svendborg, Risskov, Frederiksberg, Slagelse, Søborg, Hørsholm, Rudersdal, og Højbjerg, .

Afhentning ift. elektrisk sækkevogn er en mulighed i alle regioner af landet: Jylland (Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland), Sjælland (Hovedstaden, Amager, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Vestsjælland, Midtsjælland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Ved kig i tendenserne står det klart, at internetbrugere som regel søger efter blandt andet elektrisk sækkevogn priser og elektrisk sækkevogn tilbud. Foruden dette oplever vi jævnligt online shoppere søge eksempelvis billig elektrisk sækkevogn, elektrisk sækkevogn online og køb elektrisk sækkevogn, plus de store byggecentre som Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

Find den bedste pris på elektrisk sækkevogn

Det har vist sig at være ret så fremkommeligt for folk at finde frem til tilbud på billige elektrisk sækkevogn online hos forskellige firmaer på nettet, og så har en hel del online forhandlere fundet det uundgåeligt at nedbringe prisen på elektrisk sækkevogn betragteligt, og ydermere byde på gebyrfri levering.

Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig lukrativt at tjekke et par webbutikker efter udsalg og tilbud på elektrisk sækkevogn online inden du gennemfører din handel, således at du er sikret at få fat i den skarpeste pris. Kig ikke blot hos de store byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Stark.

Man skal blot ikke glemme, at hvis en e-forretning tilbyder billige elektrisk sækkevogn online til en pris der er uforståeligt attraktiv, så bør det undertiden være et karakteristika der viser en uærlig online forretning. Køb med betalingskort er heldigvis omsluttet af en vedtægt, hvilket skærmer dig som kunde overfor uægte webbutikker.

Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du drage nytte af et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, såfremt du efterspørger at klare beløbet til elektrisk sækkevogn over et længere tidsrum. Dette foreslåes normalt hos nicheforhandlere, i modsætning til de udbredte byggekæder som eksempelvis 10-4, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg og Stark.

Ved kig i tendenserne bliver det klart, at mennesker tit efterspørger eksempelvis elektrisk sækkevogn tilbud og elektrisk sækkevogn online. Vi ser desuden mange gange mennesker søge blandt andet køb elektrisk sækkevogn, billig elektrisk sækkevogn og elektrisk sækkevogn priser.

Læs nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot yder adskillige hæderlige genveje til at fortolke ret mange øvrige forbrugeres meninger og på grund af dette stiller vi forslag om, at du gennemsøger internet virksomhedens vurderinger inden du lægger din bestilling på billige elektrisk sækkevogn online.

Facebook resulterer i desuden fuldstændig ønskværdige genveje til at få indsigt i e-shoppens pålidelighed. Tilmed ses mange internet butikker som tilbyder folk at formulere en kritik af købsoplevelsen, hvilket ligeledes bør benyttes til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen handler billige elektrisk sækkevogn online i en netshop kan man i virkeligheden se på dens handelsaftale, men det er i mange tilfælde ikke specielt ophidsende, særligt med de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen og 10-4.

Et andet forslag kan være at kontrollere om e-forretningen er tilsluttet e-mærket, fordi det længe har været et tegn på at internet shoppen opretholder de opstillede regler, udover at online shoppen tit overværes af specialister der er indført i de gældende bestemmelser.

Dette er en god anledning til at blive hjulpet, såfremt du forvoldes dilemmaer ved din shopping med elektrisk sækkevogn. Desuden er det godt at kunden er påpasselig med de fundamentale betingelser der har betydning for købet af elektrisk sækkevogn online, eksempelvis hvilken bytteret e-forhandleren lover.

I den relation er det tillige essesentielt, at man altid opbevarer sin ordremail, så man en anden gang kan vidne om sin bestilling af elektrisk sækkevogn, ligegyldig om man bestiller fra Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4, Davidsen eller Bauhaus.

Jesper gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Inge S gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Martin gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Mads Petersen gav 5 stjerner

God webshop

9 tips til din online shopping
1Adskillige online selskaber tildeler på nuværende tidspunkt alverdens billige løsninger til levering til elektrisk sækkevogn. En yndling er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine nye varer når der er mulighed for det. Leveringstypen er nemlig meget praktisk, samt typisk ydermere den prisbilligste leveringsløsning.
2Leveringstiden kan være meget betydningsfuld ifald man har behov for din pakke med det samme, så herved er det utvivlsomt essentielt at vi gransker den forventede leveringstid ved elektrisk sækkevogn. En hel del forhandlere på nettet lover billig 1 hverdags levering på masser af varer, men som ikke desto mindre er underforstået at bestillingen gennemføres forud for et konkret klokkeslæt.
3Trustpilot genererer uden sammenligning gavnlige genveje til at kigge på adskillige aktuelle køberes iagttagelser og derved kan det anbefales, at du bliver klogere på e-forhandlerens anmeldelser inden du shopper billige elektrisk sækkevogn online. Facebook fører til ligeledes en række tiltalende metoder til at få en idé om internet forhandlerens troværdighed.
4En række webshops yder fri fragt på elektrisk sækkevogn, men i reglen er det betinget af at der aftages for en konkret pris. Desuden kunne du gribe den billigste leveringstype, som mange gange vil være at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et afhentningssted. Fragtformen viser sig ofte omvendt særligt fremkommelig. Den mest prisbevidste slags levering vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
5Generelt foreslår vi kortkøb eller mobilbetaling. Handler med kort er en del af en forordning, som sikrer køberen overfor svindlende webshops. Alternativt bør du bruge et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at afdrage betalingen over flere uger.
6Forinden folk handler billige elektrisk sækkevogn i en shop burde man for at være på den sikre side sætte sig ind i webshoppens handelsaftale, men det er tit ikke særlig morsomt. Ligeså foreslår vi at du er vidende om de primære vedtægter der har indflydelse på handlen med billige elektrisk sækkevogn online, eksempelvis den ombytningspolitik internet forretningen benytter.
7Den mest prisbevidste leveringsmetode er uden tvivl selv at hente pakken, som desværre står og falder med at du bor nærved e-firmaets bopæl. Den løsning til levering kan være temmelig betydningsfuld om du står og skal bruge elektrisk sækkevogn lige om lidt. Alternativt så lover visse internet varehuse fragt uden omkostninger, men i reglen kræver det at du handler for en fastsat pris.
8Det er efterhånden i høj grad ukompliceret for købere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige elektrisk sækkevogn hos diverse e-forretninger, og for det yder en lang række online webshops levering uden beregning. Til gengæld kan det immervæk vise sig nyttigt at studere nogle få e-forretninger efter billige priser forinden du handler, så man er skudsikker på at modtage den laveste pris.
9Vi foreslår generelt at kontrollere hvorvidt internet virksomheden er e-mærket, fordi det længe har været en garanti for at e-forretningen respekterer de danske regler, og at shoppen ofte kontrolleres af eksperter der er meget bekendte med vedtægterne på området. Forinden nogen handler billige elektrisk sækkevogn på en forretning på nettet kunne man reelt gennemløbe e-shoppens forretningsbetingelser.