Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Mere info
Plænelufter 1800 watt - 360 mm
1.494 kr.
Mere info
Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Mere info
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Mere info
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Mere info
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare vil spare fragtgebyret, så kunne du med fordel køre varerne på eget initiativ. Det er særligt en mulighed i de kendte byggekæder.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige elektrisk plænelufter fra byggemarked til byggemarked. En del har fokus på billige priser, hvorimod nogle vil have et højt serviceniveau. Du bør tænke igennem hvad du vil prioritere.
Du skal kende de retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med fx returret. Derfor bør du kende forretningens betingelser.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at vide, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers bør du overveje at vælge et andet.
Flere byggekæder har et enormt produktsortiment, og nogle fokuserer på en specifik type af vare. Du bør vide hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varegrupper at vælge fra, foruden bare elektrisk plænelufter.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med adskillige spørgsmål. Hermed bør du vælge et online byggecenter, hvor du får rådgivning til valg af elektrisk plænelufter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og anerkendte butikker, som medvirker til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Dette vil nogle se en fordel i.
De kendte byggekæder køber varer fra mange nichebutikker, og pga. det kan du vælge fra et bredt udvalg af elektrisk plænelufter online.
De store byggemarkeder findes i nærheden af dig selv, og derigennem har du chancen for at handle online og køre produkterne selv. Derved har man valget om at spare fragten, samt tilmed have produkterne nu og her.

Nichewebshop

En masse nicheforhandlere styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online får du bedre priser.
Alverdens specialiserede netbutikker er små firmaer, der tit er danske, givetvis tilmed lokalt i dit område. Disse hjælper du når du bestiller elektrisk plænelufter online på deres side.
Flertallet af online nichebutikker har en stor passion for deres varer, da de ikke sælger andre varer. Ergo bør du få ekstra erfaren service fra personale med specialistviden i netop elektrisk plænelufter.
Danmarks største byggekæder

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 ansatte i virksomhedens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

elektrisk plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

elektrisk plænelufter bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i deres 17 varehuse. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

elektrisk plænelufter jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 kollegaer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

elektrisk plænelufter silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og lønner i dag ca. 500 ansatte i kædens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du i stedet for skal fremskaffe hjælp fra en professionel til områder af byggeprocessen. Såfremt du køber eksperthjælp vil det normalt være en god idé at søge tilbud fra forskellige selskaber.
2Det bliver betydningsfuldt at du har de nødvendige byggematerialer disponible inden du igangsætter din byggeproces. Du vil med fordel kunne nedskrive en punktforms indkøbsliste hvoraf der fremgår alt det du skal bruge, og efterfølgende granske oversigten, så du er sikker på at du har husket alt.
3Du har adgang til et stort udvalg af vejledninger og videoer via internettet hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube er anvendeligt med enorme mængder anvendelig viden, specielt ifald du benytter engelske søgeord.
4Det kan vise sig nødvendigt at søge hjælp til projektet, specielt i tilfælde af vigtige byggeprocesser. Flere byggeprojekter bør udføres af flere personer. Desuden må det være mere produktivt og mere minderigt at være flere om det.
5Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr stor betydning. Af den årsag skal du ofte tjekke udsigten ift. vejret i tiden op til byggeprocessen, så du slipper for at det ud af det blå starter med at regne nøjagtig som du er gået i gang med dit store projekt.
6Typisk vil det vise sig fornuftigt at have lavet en budgetoversigt for byggeprojektet, så man har styr på omkostningerne. Det bør blive en fordel at beskrive hver enkelt omkostning, og herefter dokumentere prisen på dem en ad gangen.
7Man vil under ingen omstændigheder mangle værktøj. Ofte kan det vise sig strategisk at have det til disposition når du tager fat på byggeprojektet. Det er derudover en fordel at indkalkulere disse omkostninger i regnskabet for byggeriet.
8Du skal nødig forsømme sikkerheden, så husk påklædning som fx hoved- og fodbeklædning som beskyttelse imod mulige risici. Det er vigtigt at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, navnlig når du ikke køber hjælp fra en professionel.
9Længe før du optager byggeriet kan det blive ganske fornuftigt med en forsikring om, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde mange love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
10Du kan få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det kan man få forudsat at byggeriet bidrager positivt til klimaet. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at byggeriet influerer positivt på miljøet.
11Der kommer utvivlsomt uforudsete hovedpiner når det handler om svære byggeprojekter, og ergo vil det være af stor betydning at man har afsat nok plads i arbejdsplanen, med formålet om at man er ubekymret om at komme i mål.
12Planlægning viser sig som vejen til at lykkes med din byggeproces. Du kunne overveje at liste en strømlinet handlingsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilke dage, samt en dertilhørende nummerorden. Det anbefales at være skarp i sammensætningen af din agenda.
De højest ratede byggekæder
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er meget beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % giver den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er kolossalt overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er rigtig betryggende. Evalueringen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvsagt er utrolig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmetode er bedst?

En masse internet firmaer frembyder nu diverse forskellige billige metoder til levering til elektrisk plænelufter. En af de mest populære er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv afhenter de købte produkter når du har lyst. Fragtmuligheden er nemlig vældig bekvem, og tit tillige den mest betalelige leveringsløsning.

Du burde lige så vel vælge at vælge at få udbragt til din hjemmeadresse eller til hvor du arbejder. Leveringstypen viser sig gennemsnitligt en tak mere omkostningsfuld, men tillige i høj grad let gængelig ved køb af elektrisk plænelufter online. Den prisbilligste type af levering vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv, men dette forudsætter at du har bopæl i nærheden af online shoppens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på elektrisk plænelufter er selvfølgelig super vital i tilfælde af at man behøver varerne fluks, så i det øjemed er det skam afgørende at du checker leveringstiden for elektrisk plænelufter. En masse forretninger på nettet – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varenumre online, men glem ikke at det er afhængig af at ordren aflægges forinden et fastslået tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få varerne betjent forud for at pakkemedarbejderne har fyraften.

En hel del internet foretagender yder levering uden betaling på elektrisk plænelufter online, men ofte kræves det at man shopper for et konkret beløb. I øvrigt skal man tage den mindst kostelige fragttype, der ofte vil blive at få dem til at levere dine varer til en pakkeshop.

En hel del byggecentre frembyder klik-og-hent hvor du bestiller billig elektrisk plænelufter online men selv henter i butikken. Fx Davidsen, 10-4, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggecentrene frembyder eksempelvis afhentning af elektrisk plænelufter i disse områder:

Åbyhøj, Hedehusene, København, Brøndby, Nørresundby, Slagelse, Skanderborg, Jyllinge, Frederiksværk, Tårnby, Sønderborg, Ringsted, Rødovre, Ølstykke, Hillerød, Odense, Farum, Vallensbæk, Brønderslev, Lillerød, Gentofte, Aalborg, Næstved, Struer, Virum, Herlev, Taastrup, Thisted, Greve, Frederikssund, Ballerup, Birkerød, Holbæk, Brønshøj, Varde, Ikast, Middelfart, Glostrup, Herning, Nykøbing Falster, Horsens, Holstebro, Kalundborg, Hjørring, Køge, Charlottenlund, Grenaa, Kokkedal, Rudersdal, Dragør, Svendborg, Albertslund, Stenløse, Vanløse, Værløse, Skive, Rønne, Søborg, Risskov, Frederiksberg, Valby, Hvidovre, Hedensted, Haslev, Lystrup, Nærum, Aabenraa, Esbjerg, Randers, Fredericia, Vordingborg, Kolding, Nakskov, Hobro, Odder, Brabrand, Korsør, Vejle, Helsingør, Hørsholm, Gladsaxe, Tilst, Allerød, Haderslev, Lyngby, Nyborg, Viborg, Roskilde, Frederikshavn, Aarhus, Højbjerg, Ishøj, Silkeborg, og Solrød Strand, .

Afhentning for elektrisk plænelufter er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Amager, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland).

Når vi kigger i søgedata fremstår det tydeligt, at online shoppere typisk efterspørger bl.a. elektrisk plænelufter online og elektrisk plænelufter priser. Derudover ser vi jævnligt internet shoppere kigge efter blandt andet billig elektrisk plænelufter, køb elektrisk plænelufter samt elektrisk plænelufter tilbud, foruden de store byggemarkeder som Stark, Silvan, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma.

Gode tilbud på elektrisk plænelufter

Det er efterhånden usædvanlig simpelt for almindelige mennesker at finde de laveste priser på billige elektrisk plænelufter online i blandt forskellige internet foretagender, og til tak har massevis af internet shops set sig tvunget til at nedsætte prisniveauet på elektrisk plænelufter eftertrykkeligt, og ydermere tilbyde levering uden gebyr.

Derfor kan det immervæk være gavnligt at kigge forbi nogle forskellige internet webshops efter tilbud på elektrisk plænelufter online forinden du handler, sådan at du er usvigeligt sikker på at antage den mest betalelige pris. Se ikke kun på de gængse byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 og Bauhaus.

Du må blot ikke overse, at hvis en internet virksomhed forhandler billige elektrisk plænelufter online til salg for en pris der virker uendeligt fremragende, så er det for det meste være en indikation på en svindel e-forhandler. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre inkluderet i en vedtægt, der sikrer dig som kunde imod bedrageriske internet webshops.

Vi tilråder kortbestillinger eller MobilePay. Alternativt bør du vælge en afbetalingsordning som fx ViaBill, for så vidt du ønsker at honorere omkostningerne til elektrisk plænelufter over en længere periode. Det foreslåes som regel hos nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggekæder som fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bygma og Stark.

Ses der på tallene bliver det tydeligt, at netshoppere mange gange søger efter eksempelvis køb elektrisk plænelufter og elektrisk plænelufter online. Vi ser desuden jævnligt internet shoppere efterspørge fx elektrisk plænelufter tilbud, elektrisk plænelufter priser samt billig elektrisk plænelufter.

Læs tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot byder på temmelig ærlige chancer for at kontrollere ganske mange aktuelle forbrugeres kritik og derved kan det anbefales, at du tager et kig på online butikkens bedømmelser før du færdiggør din shopping med billige elektrisk plænelufter online.

Facebook resulterer i ligeledes ultra anstændige chancer for at få indblik i internet webshoppens pålidelighed. Desuden ses en del e-forretninger som tilbyder folk at notere en vurdering af købsoplevelsen, hvilket desuden må drages fordel af til at afveje kundernes tilfredshed.

Forinden nogen køber billige elektrisk plænelufter online i en butik burde de i virkeligheden løbe igennem netshoppens betingelser, det er dog bare en tidskrævende opgave, særligt med de udbredte byggekæder som Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Stark og Davidsen.

En anden valgmulighed kunne derfor være at se hvorvidt e-forretningen er godkendt af e-mærket, grundet at det typisk er et fingerpeg om at online firmaet forstår de danske retningslinjer, og at internet forhandleren jævnligt efterses af specialister som er meget bekendte med retningslinjerne.

Dette er desuden en god mulighed for at få hjælp, hvis du får besvær ved din bestilling af elektrisk plænelufter. For øvrigt støtter vi at køberen er påpasselig med de fundamentale vilkår der kan have indvirkning på købet af elektrisk plænelufter online, til eksempel hvilken bytteret e-firmaet garanterer.

I relation til det er det virkelig vigtigt, at man altid bevarer ens kvittering, således man en anden gang vil kunne bevise bestillingen af elektrisk plænelufter, ligegyldig om man bestiller fra Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Stark, Bauhaus, Jem og Fix eller Davidsen.

Jens Pedersen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Erik Mortensen gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

Maria A gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Camilla gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

9 tips til online indkøb
1Antal dages levering er selvfølgelig temmelig aktuel forudsat man absolut skal bruge pakken med det samme, så herved er det uden tvivl på sin plads at du kigger nærmere på leveringstidspunktet på elektrisk plænelufter. En del netshops i Danmark udlover billig 1 hverdags levering på en række varer, men glem ikke at det afhænger af at bestillingen køres igennem inden et nøjagtigt klokkeslæt.
2Det har vist sig at være temmelig simpelt for forbrugerne at sammenholde priser online på billige elektrisk plænelufter på forskellige internet virksomheder, og til tak tilbyder masser af internet shops gratis fragt. Derfor kan det immervæk blive udbytterigt at undersøge forskellige internet forhandlere efter udsalg og tilbud inden du gennemfører din handel, sådan at du er garanteret at antage den bedste pris.
3Vi anbefaler generelt kortkøb eller MobilePay. Kortkøb er omfavnet af en lov, som sikrer dig som køber overfor uægte outlets på nettet. Som en anden løsning kan du overveje et afdragstilbud som fx ViaBill, for så vidt du gerne vil afbetale pengene over et længere tidsrum.
4Trustpilot tilbyder dig immervæk fremragende genveje til at vurdere en række andre kunders evalueringer og derved foreslåes det, at du eftersøger internet forretningens ratings forinden du bestiller billige elektrisk plænelufter online. Facebook frembyder lignende forholdsvis fine muligheder for at få indblik i netbutikkens troværdighed.
5Den billigste leveringstype er utvivlsomt selv at hente produkterne, men det er betinget af at du lever i kort afstand af internet shoppens tilholdssted. Den fragtmetode er selvfølgelig temmelig afgørende i tilfælde af at vi absolut skal bruge elektrisk plænelufter om få sekunder. Alternativt så frembyder nogle enkelte e-butikker fragt uden gebyr, men oftest kræves det at du indkøber for en bestemt sum.
6Adskillige webshops i Danmark foreslår nu om stunder et hav af forskellige billige fragtmuligheder til elektrisk plænelufter. En favorit er nu om dage levering til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente din bestilling når der er tid til det. Leveringstypen er altså virkelig simpel, og endda også den mest letkøbte metode til levering.
7Enkelte e-firmaer garanterer fri fragt på elektrisk plænelufter, men ofte er det under betingelse af at du shopper for en fastsat sum. I øvrigt kan du gribe den mest betalelige form for fragt, der ofte vil blive at få dem til at køre produkterne til et afhentningssted. Metoden er typisk ligeledes særligt let. Den mest letkøbte mulighed for fragt vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren.
8Vi foreslår generelt at kigge hvorvidt online shoppen er verificeret af e-mærket, fordi det typisk er en garanti for at webshoppen forsvarer de danske love, og at butikken undertiden tilses af fagfolk der har meget erfaring med vilkårene. Forinden folk bestiller billige elektrisk plænelufter på en netbutik burde de egentlig bese forhandlerens vilkår.
9Forud for at nogen bestiller billige elektrisk plænelufter i en e-shop kan de utvivlsomt gennemløbe virksomhedens vilkår, det er dog uden tvivl ikke videre spændende. I øvrigt tilråder vi at man er påpasselig med de mest relevante betingelser der er gældende for bestillingen af billige elektrisk plænelufter online, for eksempel hvilken byttepolitik e-forretningen lover.