Teng Tools nedstryger 705 - lille model
65 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 701N1
225 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 701
195 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12"
93 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12", med alu. ramme
186 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
45 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
74 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen
41 kr.
Mere info
Nedstryger 250 mm - 10 "
49 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12'', med alu. ramme Kreator KRT804008
225 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12'' Kreator KRT804007
123 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804004
98 kr.
Mere info
Bacho Nedstryger 440 Mm
100 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804001
25 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-300
89 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen Kreator KRT804006
55 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804003
60 kr.
Mere info
Nedstryger 250 mm - 10'' Kreator KRT805002
65 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-011
38 kr.
Mere info
Bahco Nedstryger 300 Mm.
150 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i priserne på billige elektrisk nedstryger alt efter hvor du handler online. En del fokuserer på lave priser, imens andre vil have kompetent rådgivning. Du skal forholde dig til hvad der betyder mest for dig.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derved bør du bestille ved en webshop, som kan give sparring og vejledning omkring elektrisk nedstryger.
Ifald du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at spare leveringsgebyret, så kunne du overveje at køre byggematerialerne selv. Det er specielt et alternativ ved de kendte byggemarkeder.
Det er absolut ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers må du kigge andetsteds.
Nogle byggekæder udbyder et stort produktsortiment, imens nogle specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du kan beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varer at vælge i mellem, udover blot elektrisk nedstryger.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Du bør derfor kende butikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder findes nær dig, og dermed har de fleste adgang til at købe online og hente byggematerialerne selv. Som følge af det har du chancen for at blive fri for leveringsgebyret, samt ovenikøbet få produkterne lige nu.
De store byggemarkeder samler produkter fra forskellige specialbutikker, og dermed har du mulighed for at bestille fra et stort sortiment af elektrisk nedstryger online.
De store byggecentre er populære og højtprofilerede butikker, som kan medvirke til øget troværdighed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksætterfirmaer, der oftest er dansk ejede, givetvis sågar fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe ved at handle elektrisk nedstryger online på deres webshop.
Mange webshops som sælger få produkter er producenter af varerne som byggermarkederne forhandler. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online bør du få en bedre pris.
Størsteparten af nichebutikker på internettet har en stor passion for deres varer, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Således bør du få en høj grad af informativ hjælp fra medarbejdere der er specialister i lige præcis elektrisk nedstryger.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 mennesker i forretningens 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

elektrisk nedstryger jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

elektrisk nedstryger silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

elektrisk nedstryger harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

elektrisk nedstryger bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 personer i de 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Husk at tænke over hvorvidt projektet kan klares alene, eller du alternativt burde have assistance fra en professionel til opstarten af arbejdet. Når du benytter hjælp fra en fagperson er det fordelagtigt at få forslag fra diverse håndværkere.
2Ved opgaver udenfor har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Derfor kan du løbende tage et kig på femdøgnsprognosen i tiden op til projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du er ved at færdiggøre det avancerede projekt.
3Nogle gange kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås i tilfælde af at byggeriet er godt for miljøet. Støtten forudsætter med andre ord at projektet har en positiv effekt på miljøet.
4Der præsenterer sig som regel ubelejlige udfordringer når det handler om svære opgaver, og følgelig vil det vise sig essentielt at der afsættes rigeligt med tid i agendaen, således at man kan være afslappet omkring at komme i mål.
5Du finder en hel del instruktioner og videoer på nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube er anvendeligt med rigelig anvendelig viden, i særlig grad hvis du benytter engelske søgeord.
6Du vil nødig undvære udstyr. Tit vil det være afgørende at have udstyret klar forinden du indleder byggeprocessen. Du bør huske at medtage de tilhørende udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
7Godt forarbejde bliver metoden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du må liste en strømlinet arbejdsplan, som viser hvilke gøremål der løses på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende nummerorden. Husk at være konkret når du nedskriver din plan.
8Inden du opstarter byggeprocessen er det aldeles vigtigt at være sikker på, at projektet overholder loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig en række love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Det bliver afgørende at du har alle byggematerialer disponible forinden du påbegynder håndværket. Du bør nedskrive en simpel note hvor der bør fremgå de materialer der skal bruges, og som det næste tjekke hver eneste ting, hvormed du føler dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
10Du må unden ingen omstændigheder negligere din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj som fx sko og hjelm som hjælper dig overfor potentielle skader. Det er fundamentalt at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke har assistance fra en fagperson.
11Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at have lavet et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man har en økonomisk ramme. Det bør blive behjælpeligt at kortlægge samtlige udgiftsposter, og dernæst dokumentere billige priser på dem en ad gangen.
12Det kan være nyttigt at få hjælp til projektet, især i tilfælde af større projekter. Større byggerier gør krav på flere folk. Endvidere vil det vise sig hurtigere og mere interessant når man ikke er alene om det.
De bedst anmeldte byggekæder
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er temmelig betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er utrolig imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % giver 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ekstremt imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken fragtløsning skal du vælge?

En masse internet forhandlere yder på nuværende tidspunkt en række forskellige billige muligheder for levering til elektrisk nedstryger. En af dem der er mest anvendt er p.t. at få sendt til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente bestillingen lige når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig usædvanlig bekvem, og ofte desuden den mest prisbevidste fragtmetode.

Du burde også prøve at vælge udbringning til din bopæl eller til dit arbejde. Muligheden viser sig for det meste en tand mere omkostningsfuld, men lige så vel virkelig overkommelig for elektrisk nedstryger online. Den billigste mulighed for levering er unægtelig at hente produkterne selv, men det afhænger af at du lever nærved e-firmaets byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på elektrisk nedstryger er selvfølgelig rigtig bestemmende hvis vi står og skal bruge produktet inden for kort tid, så i det øjemed er det rigtig på sin plads at vi kontrollerer den estimerede leveringstid for elektrisk nedstryger. Mange online varehuse – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – giver billig dag-til-dag fragt på mange varenumre online, som dog stiller krav om at ordren køres igennem tidligere end et givent tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få varen på posthuset inden pakkemedarbejderne har fyraften.

Nogle enkelte online butikker tilbyder portofri levering på elektrisk nedstryger online, men tit påkræves det at man handler for en fastsat pris. Desuden skulle du overveje den billigste mulighed for fragt, der gerne vil være at få fragtmanden til at levere ordren til et afhentningssted.

De store byggecentre tildeler click-and-collect hvor du køber billig elektrisk nedstryger online men selv henter i butikken. Fx Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4 og Silvan. Byggemarkederne tildeler fx klik-og-hent på elektrisk nedstryger i disse områder:

Lyngby, Svendborg, Hørsholm, Rudersdal, Glostrup, Valby, Rødovre, Aarhus, Lillerød, Risskov, Hvidovre, Slagelse, Frederikshavn, Allerød, Kokkedal, Middelfart, Køge, Thisted, Fredericia, Randers, Ballerup, Viborg, Korsør, Brøndby, Vanløse, Nakskov, Odense, Dragør, Rønne, Ringsted, Brabrand, Skive, Skanderborg, Nærum, Vejle, Ikast, Kalundborg, Hjørring, Charlottenlund, Esbjerg, Næstved, Hedehusene, Haslev, Gentofte, Virum, Tårnby, Aalborg, Roskilde, Hobro, Albertslund, Kolding, Brønderslev, Vallensbæk, Hedensted, Farum, Nørresundby, Frederiksværk, Tilst, Haderslev, Aabenraa, Frederikssund, Frederiksberg, Brønshøj, Sønderborg, Horsens, Hillerød, Lystrup, Nykøbing Falster, Silkeborg, Ølstykke, Varde, Taastrup, Birkerød, Højbjerg, Holstebro, København, Ishøj, Stenløse, Åbyhøj, Helsingør, Odder, Holbæk, Jyllinge, Herlev, Greve, Gladsaxe, Vordingborg, Solrød Strand, Grenaa, Nyborg, Struer, Herning, Søborg, og Værløse, .

Click-and-collect ift. elektrisk nedstryger er muligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Bornholm, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Amager), Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Ses der på tallene fremstår det klart, at internetbrugere typisk søger efter fx elektrisk nedstryger priser og køb elektrisk nedstryger. Man ser desuden mange gange mennesker efterspørge eksempelvis elektrisk nedstryger online, billig elektrisk nedstryger samt elektrisk nedstryger tilbud, foruden de velkendte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen og Jem og Fix.

Priser på elektrisk nedstryger

Det er rigtig smart for os alle at tjekke tilbud på billige elektrisk nedstryger online hos flere e-firmaer, og ergo har masser af online varehuse ikke kunne slippe for at trykke udsalgspriserne på elektrisk nedstryger betragteligt, og ovenikøbet byde på portofri levering.

Det kan immervæk blive tiden værd at kigge forbi nogle enkelte outlets på nettet efter tilbud på elektrisk nedstryger online før du gennemfører din handel, så du ikke er i tvivl om at opnå den bedste pris. Se ikke blot på de kendte byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan og Stark.

Du bør alligevel være så påpasselig, at i tilfælde af at en online butik udlover billige elektrisk nedstryger online på tilbud til en udsalgspris der anses for utrolig attraktiv, så burde det undertiden være et tegn på en bedragerisk e-butik. Køb med kort er ikke desto mindre omfavnet af en retningslinje, hvilket redder dig overfor uægte internet outlets.

Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kunne du benytte en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du foretrækker at betale prisen på elektrisk nedstryger over en længere periode. Dette foreslåes normalt ved specialiserede webshops, men dog sjældent de store byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4 og Davidsen.

Når der ses på statistikkerne bliver det tydeligt, at netshoppere tit kigger efter bl.a. køb elektrisk nedstryger og elektrisk nedstryger online. Foruden dette ser vi typisk netshoppere efterspørge for eksempel elektrisk nedstryger tilbud, elektrisk nedstryger priser og billig elektrisk nedstryger.

Læs tidligere kunders evalueringer

Trustpilot frembringer stort set habile muligheder for at vurdere adskillige nuværende kunders opfattelser og derfor er det en hjælp, at du kigger nærmere på internet forhandlerens kritik før du handler billige elektrisk nedstryger online.

Facebook resulterer i på samme måde visse fine metoder til at få indsigt i online forretningens popularitet. Herinde er der faktisk online selskaber i Danmark hvor man kan levere en omtale af deres købsoplevelse, som lige så vel bør benyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Før folk køber billige elektrisk nedstryger online på en e-handler burde de sådan set se på netbutikkens forretningsvilkår, men det er i reglen et tidskrævende projekt, særligt hos de kendte byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Silvan og Stark.

Alternativet kan derfor være at se om webshoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det almindeligvis er en antydning af at online shoppen imødekommer de gældende danske regler, udover at online shoppen hyppigt besøges af sagkyndige der har indsigt i lovene på området.

Desuden får du genvej til opbakning, når du bliver udsat for vanskeligheder i forbindelse med dit køb af elektrisk nedstryger. Dertil støtter vi at kunden er vaks omkring de mest betydningsfulde betingelser i forbindelse med købet af elektrisk nedstryger online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed internet forretningen bruger.

I den sammenhæng er det tillige afgørende, at man stadig beholder ens ordremail, så man senere kan bevidne sit køb af elektrisk nedstryger, uagtet om man har handlet ved Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Stark, 10-4 eller Harald Nyborg.

Birthe H gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Inger gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Anna gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Martin I gav 4 stjerner

Fremragende service.

9 gode råd til internetshopping
1Vi anbefaler generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfattet af en orden, hvilket passer på køber imod uoprigtige butikker på nettet. Som en alternativ mulighed kan du udnytte en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, når du efterspørger at betale beløbet over et længere tidsrum.
2Generelt slår vi et slag for at efterse hvorvidt online butikken er medlem af e-mærket, siden det ofte er en tilkendegivelse af at internet forhandleren opfylder de danske love, tillige med at webbutikken ofte gennemses af eksperter som behersker de gældende bestemmelser. Forud for at nogen bestiller billige elektrisk nedstryger i en forretning på nettet burde man de facto læse webshoppens forretningsbetingelser.
3Den mest betalelige løsning kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, hvilket forudsætter at du lever nær webbutikkens lager. Den leveringsmåde kan i nogle tilfælde være super udslagsgivende når du har brug for elektrisk nedstryger om kort tid. Alternativt så frembyder flere online shops levering uden betaling, men i reglen forudsætter det at du køber for en konkret pris.
4Før folk bestiller billige elektrisk nedstryger på en butik på nettet burde de egentlig tage stilling til e-butikkens handelsaftale, men det er oftest ikke særlig interessant. For øvrigt stiller vi forslag om at køberen er vidende om de mest aktuelle retningslinjer der har betydning for købet af billige elektrisk nedstryger online, som fx hvilken byttepolitik internet selskabet benytter.
5Trustpilot genererer i højeste grad ønskværdige chancer for at beskue adskillige eksisterende forbrugeres evalueringer og derved foreslår vi, at du kigger nærmere på online forhandlerens vurderinger inden du handler billige elektrisk nedstryger online. Facebook yder for øvrigt faktisk nyttige chancer for at få indblik i e-forhandlerens popularitet.
6Det er i dag virkelig uproblematisk for købere at analysere priser online på billige elektrisk nedstryger på tværs af e-handler, og derved yder en hel del online selskaber fragt uden gebyr. Det kan dog ikke desto mindre blive tiden værd at tjekke en række internet virksomheder i Danmark efter tilbud forud for at du køber, sådan at du er velinformeret til at antage den mest betalelige pris.
7Flere online varehuse byder på gratis fragt på elektrisk nedstryger, men ofte er det påkrævet at man handler for en fastsat sum. Desuden skal du gribe den billigste leveringsform, som mange gange er at få dem til at køre din ordre til en pakkeshop. Fragtformen er tit på den anden side usædvanlig overkommelig. Den prisbilligste mulighed for fragt vil dog altid være at hente pakken selv.
8Størstedelen af e-butikker udlover i øjeblikket et bredt udvalg af billige løsninger til levering til elektrisk nedstryger. En favorit er i dag at få leveret til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter pakken når der er mulighed for det. Fragtløsningen er nemlig særdeles nem, samt typisk også den billigste fragtløsning.
9Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være meget relevant i tilfælde af at man absolut skal bruge dine nye produkter omgående, og med det formål er det utvivlsomt klogt at man finder den estimerede leveringstid for elektrisk nedstryger. En stor portion webshops lover billig levering på næstkommende hverdag på masser af produkter, men som trods alt påkræver at bestillingen realiseres før et bestemt klokkeslæt.