Luftrenser Kgk TAC5000
41.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC3000
26.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 205S
4.895 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC1500
9.994 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 105S
3.856 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC750E
7.495 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC6500
41.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggepladsen 1000 A2
11.250 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A1000
9.119 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 2000
23.750 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 5000
29.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggestøv 600 A2
6.875 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 2500 professionel
22.350 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 600
7.150 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A2000
19.750 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 2000 A2
20.000 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 1250 professionel
9.369 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 5000 A2
43.750 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut super afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
Du skal kende de betingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med fx reklamationer. Man bør derfor kende firmaets betingelser.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige elektrisk luftrenser fra webshop til webshop. Nogle har fokus på lave priser, imens andre har fokus på en høj grad af service. Du bør bestemme hvad du foretrækker.
Flere byggecentre har et stort vareudvalg, imens andre specialiserer sig i en enkelt varetype. Du kan tænke over om det er essentielt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, foruden bare elektrisk luftrenser.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med mange spørgsmål. Hermed er det en fordel at købe fra en netbutik, som tilbyder råd og vejledning til valg af elektrisk luftrenser.
Såfremt du skal bruge produkterne hurtigt eller bare vil slippe for fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte varerne på egen hånd. Dette er specielt muligt i de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og landskendte butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De velkendte byggecentre har butikker i de større byer, og derigennem har kunderne adgang til at købe online og køre materialerne på eget initiativ. Herigennem har man mulighed for at undgå leveringsomkostningen, og samtidig få varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder samler varer fra adskillige producenter, og dermed kan du shoppe fra et stort sortiment af elektrisk luftrenser online.

Nichewebshop

Mange nichebutikker på nettet er iværksættervirksomheder, som typisk har danske ejere, givetvis tilmed lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe ved at bestille elektrisk luftrenser online på deres webshop.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment har ekstra meget forstand på deres produkter, da de ikke sælger andet. Således bør du forvente en høj grad af nyttig assistance fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis elektrisk luftrenser.
Alverdens specialiserede netbutikker er producenter af de varer som byggekæderne sælger. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online kan du forvente at få en billig pris.
Danmarks største byggekæder
elektrisk luftrenser jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 mennesker i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

elektrisk luftrenser silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 ansatte i virksomhedens 41 butikker. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

elektrisk luftrenser harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 kollegaer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag ca. 100 mennesker i deres 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 kollegaer i deres 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

elektrisk luftrenser bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 personer i de 9 varehuse. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 medarbejdere i kædens 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Måske du burde regne på hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du i stedet for skal investere i assistance fra en fagperson til delelementer af arbejdet. Når du indhenter assistance fra en fagperson er det normalt at modtage tilbud fra diverse virksomheder.
2Det er muligt at spørge om tilskud fra det offentlige til byggerier. Det kan man få når byggeprojektet er positivt for miljøet. Tilskudet kræver altså at byggeriet påvirker miljøet.
3Du bør for alt i verden ikke undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ikke påklædning som arbejdshjelm der sikrer dig med henblik på eventuelle skader. Det er af stor betydning at du har styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, navnlig ifald du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
4Ved udendørs projekter kan vind og vejr få en essentiel rolle. Af den grund må du med jævne mellemrum holde øje med vejrudsigten i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke mod forventning starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du er midt i dit vigtige projekt.
5Der præsenterer sig næsten altid uforudsigelige vanskeligheder når det handler om svære projekter, og ergo er det meningsfuldt at der afsættes rimelig tid i agendaen, med formålet om at man føler sig ubekymret om at komme i mål.
6Det kan overvejes at få hjælp til byggeprocessen, hovedsageligt såfremt det er væsentlige byggerier. Større byggeprojekter kræver mere end en person. I øvrigt bør det være mere effektivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
7Man må aldrig nogensinde stå uden det nødvendige værktøj. Tit kan det vise sig strategisk at du har værktøjet ved hånden inden du går løs med byggeriet. Det er derudover vigtigt at indkalkulere de her udgifter i dit økonomiske overblik.
8Måske det viser sig væsentligt at du har de relevante bygningsmaterialer indkøbt i god tid før du kaster dig over byggeprocessen. Du vil med fordel kunne notere en enkel liste hvor der bør fremgå alt du har brug for, og derefter eftergå hver enkelt ting, med øje for at du er sikker på at du har husket alt.
9Typisk vil det vise sig af stor betydning at have et regnskab for ombygningen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil være en god idé at nedfærdige alle udgiftsposter, og bagefter indsamle prisen på dem enkeltvis.
10Godt forarbejde vedbliver at være vejen til succes med byggeriet. Du skal sammensætte en velovervejet tidsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en numerisk orden. Forsøg at være skarp når du sammensætter strategien.
11Længe før du påbegynder byggeprojektet må det være højst fornuftigt at sikre sig, at projektet overholder gældende love. Afhængigt af hvordan du bor kan der være en række retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
12Der er utrolig mange artikler og videoer på nettet som kan vejlede dig. Især YouTube bringer dig overvældende meget almennyttig viden, i særlig grad hvis man kigger på engelsk.
Danskernes favorit byggemarkeder
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er rigtig betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er yderst beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet toprating, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ret så flot. Evalueringen er baseret på 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er utrolig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ultra godt arbejde. Evalueringen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken fragtform er smartest?

Temmelig mange internet handler udlover på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsmidler til elektrisk luftrenser. En af de populære er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de bestilte produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er altså ultra let, og mange gange endda den billigste fragtløsning.

Du kunne alternativt planlægge at bestille ordren til levering til din privatbolig eller ud på din arbejdsplads. Løsningen viser sig oftest en smule mere bekostelig, men endvidere særdeles overkommelig med elektrisk luftrenser online. Den mindst kostelige løsning til levering vil dog til enhver tid være at hente varerne selv, som jo kræver at du fysisk befinder dig nær e-firmaets butikker, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på elektrisk luftrenser er naturligvis meget aktuel såfremt vi har behov for varerne om få sekunder, og med det formål er det sandelig essentielt at du finder den anslåede leveringstid på elektrisk luftrenser. De fleste online selskaber – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en hel del produkter online, men det kræver at der bestilles forud for et givent tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få varen distribueret før logistikpersonalet har fri.

Nogle få internet butikker byder på fragt uden omkostninger på elektrisk luftrenser online, men oftest er det under forudsætning af at man aftager for et fastslået beløb. I øvrigt kunne du vælge den prisbilligste mulighed for levering, hvilket typisk vil blive at få fragtmanden til at bringe ordren til en pakkeshop.

En lang række kæder tilbyder afhentning hvor du bestiller billig elektrisk luftrenser derhjemme men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggemarkederne giver bl.a. click-and-collect på elektrisk luftrenser i disse byer:

Hørsholm, Roskilde, Holbæk, Stenløse, Nærum, Herlev, Brønshøj, Solrød Strand, Ølstykke, Hvidovre, Aarhus, Svendborg, Varde, Vallensbæk, Åbyhøj, Vordingborg, Birkerød, Allerød, Dragør, Brøndby, Brønderslev, Holstebro, Frederikshavn, Virum, Taastrup, Ikast, Thisted, Farum, Randers, Køge, Hedehusene, Rudersdal, Skanderborg, Viborg, København, Værløse, Næstved, Nakskov, Odense, Aabenraa, Brabrand, Slagelse, Lystrup, Horsens, Valby, Frederikssund, Korsør, Rødovre, Helsingør, Lyngby, Lillerød, Nyborg, Gentofte, Risskov, Hobro, Ballerup, Odder, Nykøbing Falster, Hedensted, Charlottenlund, Skive, Hillerød, Haslev, Frederiksværk, Højbjerg, Kalundborg, Rønne, Struer, Esbjerg, Nørresundby, Jyllinge, Sønderborg, Silkeborg, Vanløse, Greve, Vejle, Middelfart, Tilst, Grenaa, Ishøj, Fredericia, Gladsaxe, Albertslund, Kolding, Glostrup, Aalborg, Herning, Ringsted, Kokkedal, Frederiksberg, Søborg, Haderslev, Tårnby, og Hjørring, .

Click-and-collect for elektrisk luftrenser er muligt i alle dele af landet: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn), Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Østsjælland, Lolland, Amager, Falster, Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Midtsjælland).

Ved indkig i data er det markant, at netshoppere typisk søger eksempelvis køb elektrisk luftrenser og elektrisk luftrenser tilbud. Foruden dette ser vi mange gange mennesker lede efter for eksempel elektrisk luftrenser online, billig elektrisk luftrenser og elektrisk luftrenser priser, plus de store byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark og 10-4.

Få den bedste pris på elektrisk luftrenser

Det er jo efterhånden særligt enkelt for almindelige dødelige at kigge efter tilbud på billige elektrisk luftrenser online på tværs af netshops, og for det har utallige online firmaer været presset til at at mindske prisniveauet på elektrisk luftrenser voldsomt, og derudover love fri fragt.

Det kan stadigvæk blive profitabelt at tjekke enkelte forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg på elektrisk luftrenser online inden du bestiller, så man er skråsikker på at opnå den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 og Jem og Fix.

Man bør alligevel være så påvagt, at såfremt en webbutik udlover billige elektrisk luftrenser online for en pris der virker grænseløst attraktiv, burde det undertiden være en indikator for en uærlig internet butik. Kortbetalinger er heldigvis indbefattet af en forordning, som garanterer dig som kunde imod snydagtige internet forretninger.

Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du bruge et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, såfremt du higer efter at afdrage betalingen af elektrisk luftrenser over flere uger. Det tilbydes normalt hos nichefokuserede webshops, men sjældent de store byggekæder som fx Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus, Bygma og 10-4.

Når man kigger i data står det klart, at online shoppere tit leder efter blandt andet elektrisk luftrenser online og billig elektrisk luftrenser. Vi ser desuden typisk netshoppere søge fx elektrisk luftrenser priser, køb elektrisk luftrenser samt elektrisk luftrenser tilbud.

Gennemsøg tidligere brugeres meninger

Trustpilot frembyder stort set gode chancer for at gennemrode diverse nuværende konsumenters meninger og af den grund rekommanderer vi, at du eksaminerer e-forhandlerens ratings før du lægger din bestilling på billige elektrisk luftrenser online.

Facebook giver dig tillige rigtig fordelagtige muligheder for at få kendskab til internet selskabets kundefokus. Foruden det ses nogle online forretninger som tilbyder kunderne at publicere en kritik af deres køb, hvilket tilmed kan anvendes til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Før folk handler billige elektrisk luftrenser online på en e-handler kan de de facto gennemse butikkens handelsaftale, det er dog i reglen ikke særlig spændende, særligt med de velkendte byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Harald Nyborg.

Et alternativ kunne være at efterse om e-forhandleren er e-mærke godkendt, hvilket bør være en angivelse af at internet shoppen forsvarer de danske love, udover at online forhandleren en gang i mellem efterses af eksperter der mestrer lovgivningen.

Dette er en god lejlighed til en håndsrækning, såfremt du møder problemstillinger som følge af din shopping med elektrisk luftrenser. Ligeså er det smart at kunden er påpasselig med de mest relevante betingelser der har betydning for købet af elektrisk luftrenser online, som for eksempel hvilken returneringsret netshoppen anvender.

I den forbindelse er det på samme måde relevant, at man stadig opbevarer sin e-mail kvittering, således man altid vil kunne bekræfte bestillingen af elektrisk luftrenser, uagtet om man handler fra XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Silvan, 10-4, Davidsen eller Stark.

Bente Poulsen gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Rasmus V gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Tina Madsen gav 5 stjerner

God til prisen

Lene Sørensen gav 5 stjerner

Helt i orden.

9 gode råd til din online shopping
1Inden folk køber billige elektrisk luftrenser i en internet shop kunne man i princippet gennemløbe virksomhedens regler, det er dog uden tvivl ikke videre spændende. I øvrigt er det fornuftigt at køber er påpasselig med de mest relevante reglementer der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige elektrisk luftrenser online, som eksempelvis hvilken returneringsret internet firmaet garanterer.
2Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omsluttet af et regulativ, der støtter dig som køber overfor svindlende online virksomheder. Alternativt kan du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du higer efter at honorere regningen af flere omgange.
3Leveringstidspunktet er jo yderst vigtig hvis vi står og skal bruge pakken om kort tid, så herved er det relativt relevant at du undersøger leveringstiden på elektrisk luftrenser. Størstedelen af internet shops garanterer billig 1 dags levering på massevis af varenumre, men vær påpasselig da det afhænger af at bestillingen realiseres forud for et givent klokkeslæt.
4Nogle enkelte online forhandlere præsterer fragt uden omkostninger på elektrisk luftrenser, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der købes for en bestemt pris. Ellers bør du gribe den billigste fragttype, der tit vil være at få dem til at bringe pakken til en pakkeshop. Fragtformen viser sig uheldigvis lige så vel ekstremt hensigtsmæssig. Den mest letkøbte leveringsform kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne.
5En del internet outlets giver i øjeblikket en række forskellige billige fragtmuligheder til elektrisk luftrenser. Den mest benyttede er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, hvor du så selv henter ordren når det passer ind i din kalender. Metoden er nemlig særligt bekvem, og i mange tilfælde desuden den billigste leveringsmulighed.
6Den mest prisbevidste leveringsudgave er utvivlsomt selv at hente varerne, men det nødvendiggør at du befinder dig tæt på internet forretningens tilholdssted. Den fragtmetode er super vital hvis vi har behov for elektrisk luftrenser øjeblikkeligt. Alternativt så lover indtil flere online selskaber billig fragt, men typisk er det så præmissen at man handler for et fastsat beløb.
7Trustpilot giver dig relativt sikre chancer for at granske en længere række forhenværende køberes vurderinger og derfor tilråder vi, at du vurderer internet forretningens kritik inden du bestiller billige elektrisk luftrenser online. Facebook tilbyder dig for øvrigt temmelig ærlige løsninger til at få indtryk af webshoppens troværdighed.
8Det har vist sig at være i høj grad fleksibelt for os alle at sammenligne priser online på billige elektrisk luftrenser fra forskellige online forhandlere, og derfor præsterer massevis af internet outlets fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det imidlertid være indbringende at efterprøve et par forskellige internet shops i Danmark efter billige priser inden du handler, således at man er garanteret at indhente den skarpeste pris.
9Vi tilråder generelt at efterse om online firmaet er godkendt af e-mærket, hvilket ofte er en antydning af at internet selskabet opfylder den officielle danske lovgivning, foruden at online shoppen en gang i mellem vurderes af specialister som mestrer retningslinjerne. Forud for at nogen shopper billige elektrisk luftrenser hos en internet forhandler kunne de når alt kommer til alt gennemløbe netshoppens forretningsaftale.