Stiga Sbl 2600 El Løvblæser/-suger 2600w
700 kr.
Mere info
Bosch løvsuger ALS 25 - 2500 W
885 kr.
Mere info
Elektrisk løvsuger 3.000 W - GC-EL 3000 E
599 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt
336 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO
1.188 kr.
Mere info
POWPG60140 Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc
2.484 kr.
Mere info
Løvsuger benzin 30cc
1.499 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 3.000 W - GE-EL 3000 E
799 kr.
Mere info
Akku-løvsuger/-blæser 2 × 18 V Li-ion Solo - GE-CL 36 Li E
799 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 2.500 W - GC-EL 2500 E
349 kr.
Mere info
Løvsuger Kärcher IC 15/240 W
99.950 kr.
Mere info
Stiga Sbl 2600 El Løvblæser/-suger 2600w
700 kr.
Mere info
Løvblæser benzin PowerPlus POWXG4060
1.040 kr.
Mere info
Bosch Als 2400 El-løvsuger/blæser 2400w
700 kr.
Mere info
Grouw El-løvsuger/blæser M/kværn 3000w
250 kr.
Mere info
Løvsuger PowerPlus POWXG4050
1.387 kr.
Mere info
Løvblæser 20 Volt - SOLO PowerPlus
401 kr.
Mere info
Stiga Sbl 327 V Benzin Løvblæser/-suger
1.699 kr.
Mere info
Akku Løvblæser 40V (SOLO) GROUW 17952
699 kr.
Mere info
Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc PowerPlus
2.006 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser PowerPlus POWEG9011
344 kr.
Mere info
Bosch ALS 2400 Løvsuger - 06008A1005
949 kr.
Mere info
Løvblæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Bosch UniversalGardenTidy Havestøvsuger - 06008B1000
1.099 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Ryobi Rbv36b Akku Løvblæser/suger 36v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt 45 liter PowerPlus POWXG4037
675 kr.
Mere info
Bosch ALS 25 Løvsuger - 06008A1000
612 kr.
Mere info
Ryobi Obv18 Akku Løvblæser/suger 18v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du shopper online, så du slipper for problemer med eksempelvis returnering. Derfor bør du undersøge firmaets regler.
Det er helt klart utrolig vigtigt at vide, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du kigge hos de andre.
Flere byggecentre sælger et enormt udvalg, imens øvrige er specialiserede i en enkelt type af vare. Du kan vide om det er vigtigt for dig at du har mange produkter at vælge fra, udover bare elektrisk løvsuger.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige elektrisk løvsuger hos de forskellige online byggekæder. En del vil have de bedste priser, og øvrige har faglig rådgivning. Du må bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Ifald du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot har lyst til at spare leveringsomkostningen, så kunne du overveje at hente byggematerialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt et alternativ hos de velkendte byggekæder.
For nogle er et byggeprojekt lig med stribevis af spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at handle hos en webshop, som tilbyder råd og vejledning til valg af elektrisk løvsuger.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder finder du mange steder i landet, og derfor har man adgang til at købe online og transportere varerne på eget initiativ. Takket være dette har du valget om at slippe for leveringsomkostningen, og sågar få fat i produkterne lige nu.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De udbredte byggekæder tilbyder produkter fra mange producenter, og så kan du shoppe fra et bredt sortiment af elektrisk løvsuger online.

Nichewebshop

Størsteparten af små butikker har en stor passion for de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Derfor bør du modtage ekstra erfaren sparring fra personale med specialistviden i netop elektrisk løvsuger.
Størstedelen af nicheforhandlere står selv for produktion af varerne som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte på nicheforretningerne online bør du få billigere priser.
Størstedelen af nichebutikker er små firmaer, der oftest har danske ejere, eventuelt endda lokalt i dit område. Dem understøtter du idet du bestiller elektrisk løvsuger online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggekæder
elektrisk løvsuger silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 personer i deres 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

elektrisk løvsuger bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

elektrisk løvsuger harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 kollegaer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af flere end 500 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

elektrisk løvsuger jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 personer i de 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 mennesker i firmaets 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af over 100 mennesker i firmaets 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af i omegn af 1.000 medarbejdere i kædens 9 butikker. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Ofte vil det være afgørende at have lavet et regnskab for dit projekt, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan blive økonomisk at notere samtlige omkostninger, hvorefter man kan indsamle eventuelle tilbud på dem slavisk.
2Planlægning vil være vejen til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du anbefales at forfatte en strømlinet strategi, der beskriver hvilke gøremål du vil lave hvornår, med en tilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være konkret idet du nedskriver din tidsplan.
3For udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en væsentlig rolle. Af den grund kan du regelmæssigt kigge på vejrberetningerne i dagene før byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det starter med at vælte ned når du lige er trukket i arbejdstøjet til det krævende byggeprojekt.
4Du finder utrolig mange vejledninger og videoer online hvor du kan finde hjælp. Specielt YouTube faciliterer enormt meget udbytterig viden, særligt såfremt du leder på engelsk.
5I god tid inden at du starter byggeprocessen kan det være temmelig meningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig mange love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
6Det kan blive fundamentalt at have de nødvendige byggematerialer handlet ind inden du kaster dig over projektet. Du kan med fordel udfærdige en simpel note hvor der bør fremgå alt hvad du skal bruge, og så gennemgå punkterne, med øje for at du sikrer dig at du har det hele.
7Du bør ikke gå ned på udstyr. Ofte kan det vise sig betydningsfuldt at have det til disposition idet du igangsætter byggeprojektet. Derudover er det godt at medtage de her omkostninger i dit økonomiske overblik.
8Det er oplagt at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, navnlig hvis det er omfattende arbejdsopgaver. Enkelte byggerier behøver flere folk. Endvidere må det være mere produktivt og sjovere når man er flere om opgaven.
9Du bør gennemtænke om du selv ønsker at klare det hele, eller du skal købe professionel hjælp til delelementer af det. Ifald du søger eksperthjælp kunne det godt betale sig at hente forslag fra en håndfuld leverandører.
10Der viser sig utvivlsomt uforudsigelige problematikker ved omfattende projekter, og pga. dette viser det sig af stor betydning at der afsættes en god portion tid i kalenderen, som er vigtigt for at man er selvsikker på at nå i mål med projektet.
11Du må aldrig nogensinde glemme dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj som sikkerhedssko som hjælp mod eventuelle ulykker. Det er yderst relevant at have styr på dit eget helbred i arbejdet, specielt hvis du ikke får hjælp fra en fagmand.
12Glem ikke at du kan søge støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få såfremt renoveringen hjælper miljøet. Modtagelsen af støtte er altså betinget af at byggeprojektet influerer positivt på naturen.
De højest ratede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er meget imponerende. Evalueringen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % har givet toprating, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ultra flot. Ratingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er virkelig overlegent. Scoren er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ualmindeligt imponerende. Karakteren er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er kolossalt flot. Karakteren grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

En række online shops yder i vore dage et bredt udvalg af billige leveringsmåder til elektrisk løvsuger. Den mest benyttede er for nærværende pakkeshoppen, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente bestillingen præcis når det passer dig. Leveringsformen er altså virkelig praktisk, og oftest ydermere den mest prisbevidste leveringstype.

Du kunne tillige beslutte dig for at bestille produkterne til levering til din hjemmeadresse eller til dit arbejde. Den viser sig jævnligt et hak dyrere, men tillige usædvanlig overkommelig for elektrisk løvsuger online. Den billigste slags levering vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, som dog afhænger af at du har bopæl i nærheden af online firmaets byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på elektrisk løvsuger kan være virkelig væsentlig om du behøver ordren omgående, og i det øjemed er det skam essentielt at vi ser den anslåede leveringsdato på elektrisk løvsuger. En hel del forretninger på nettet – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – lover billig levering på blot en enkelt hverdag på flere varer online, men som trods alt antager at transaktionen gennemføres forinden et angivent klokkeslæt, således at de sandsynligvis kan nå at få varerne på posthuset før personalet tager hjem.

Nogle få online firmaer sikrer portofri fragt på elektrisk løvsuger online, men i de fleste tilfælde kun når du aftager for en fastsat pris. Derudover bør du udvælge den mest letkøbte leveringsløsning, der i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til en pakkeshop.

En del kæder tildeler klik-og-hent hvor du køber billig elektrisk løvsuger online og afhenter i butikken. For eksempel XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Bauhaus og 10-4. De yder eksempelvis click-and-collect på elektrisk løvsuger i disse byer:

Silkeborg, Allerød, Risskov, Værløse, Skive, Vordingborg, Struer, Brønderslev, Herlev, Vallensbæk, Hørsholm, Sønderborg, Charlottenlund, Køge, Vejle, Brønshøj, Birkerød, Holbæk, Holstebro, Aabenraa, Thisted, Gladsaxe, Gentofte, Esbjerg, Hedensted, Stenløse, Nærum, Tårnby, Solrød Strand, Greve, Nyborg, Åbyhøj, Lystrup, Albertslund, Brabrand, Rudersdal, Søborg, Hillerød, Grenaa, Odense, Ølstykke, Svendborg, Ballerup, Skanderborg, Ikast, Brøndby, Slagelse, Kolding, Aarhus, Ishøj, Herning, Odder, Jyllinge, Hvidovre, Højbjerg, Lyngby, Valby, Frederiksberg, Kokkedal, Dragør, Hobro, Ringsted, Aalborg, Virum, Haderslev, Hedehusene, Nakskov, Korsør, Middelfart, Helsingør, Frederikssund, Rødovre, Horsens, Glostrup, Randers, København, Vanløse, Fredericia, Lillerød, Roskilde, Rønne, Varde, Taastrup, Nørresundby, Nykøbing Falster, Farum, Frederiksværk, Tilst, Kalundborg, Hjørring, Næstved, Haslev, Frederikshavn, og Viborg, .

Click-and-collect af elektrisk løvsuger er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Amager, Sydsjælland, Falster).

Når vi ser på statistikkerne fremstår det klart, at internetbrugere tit søger efter bl.a. billig elektrisk løvsuger og elektrisk løvsuger tilbud. Derudover oplever man mange gange folk kigge efter eksempelvis elektrisk løvsuger online, elektrisk løvsuger priser samt køb elektrisk løvsuger, plus de gængse byggekæder som Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg og XL-Byg.

Få den bedste pris på elektrisk løvsuger

Det er jo ualmindeligt uproblematisk for alle at finde de bedste priser på billige elektrisk løvsuger online hos flere e-forhandlere, og af den grund har en hel del internet handler i Danmark været nødt til at mindske priserne på elektrisk løvsuger helt i bund, og derudover byde på fragt uden omkostninger.

Trods dette kan det stadigvæk vise sig lønnende at tjekke forskellige firmaer på nettet efter billige priser på elektrisk løvsuger online inden du handler, således at du er sikret at indhente den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Davidsen.

Man må lige meget hvad være klar over, at hvis en butik på nettet forhandler billige elektrisk løvsuger online for en pris der anses for ekstraordinært billig, kunne det mange gange være et fingerpeg om en fup internet webshop. Køb med kort er i hvert fald en del af et regulativ, hvilket garanterer folk imod snydagtige online shops.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du higer efter at dække pengene til elektrisk løvsuger i flere bidder. Dette tilbydes typisk i nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Davidsen, Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Når man kigger i tendenserne er det klart, at mennesker ofte søger for eksempel køb elektrisk løvsuger og elektrisk løvsuger priser. Derudover ser vi jævnligt internet shoppere kigge efter for eksempel elektrisk løvsuger tilbud, elektrisk løvsuger online samt billig elektrisk løvsuger.

Læs andre menneskers anbefalinger

Trustpilot indebærer ultra hensigtsmæssige løsninger til at gennemgå mange andre kunders opfattelser og derved er det anbefalelsesværdigt, at du analyserer internet butikkens ratings forud for at du placerer din ordre på billige elektrisk løvsuger online.

Facebook genererer tilsvarende regulære gunstige muligheder for at få en idé om internet selskabets kundetilfredshed. Foruden det møder vi mange webbutikker hvor kunder kan give en vurdering af deres køb, som lige så vel bør udnyttes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Før nogen køber billige elektrisk løvsuger online hos en e-forretning burde man i og for sig tyde dens handelsaftale, det er dog gerne ikke super spændende, i særdeleshed med de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 og Davidsen.

En anden mulighed kunne måske være at se om online firmaet er godkendt af e-mærket, fordi det generelt er en indikation om at online forretningen imødekommer de officielle danske regler, tillige med at shoppen af og til overværes af fagmænd som har ekspertise inden for vilkårene.

Desuden får du genvej til at blive assisteret, hvis du skulle få vanskeligheder ved dit køb af elektrisk løvsuger. Ligeså er det prisværdigt at du er sat ind i de mest vitale reglementer der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af elektrisk løvsuger online, som for eksempel hvilken returrettighed forretningen kører med.

Her er det ydermere relevant, at man stadigvæk beholder sin faktura, således man altid kan bevidne sit køb af elektrisk løvsuger, uagtet om man bestiller hos Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen eller 10-4.

Anna gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Bente gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

Karen Jørgensen gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Peter Rasmussen gav 5 stjerner

Alt ok

9 gode råd til når du køber online
1Det er efterhånden ualmindeligt praktisk for købere at finde de laveste priser online på billige elektrisk løvsuger på flere online forhandlere, og ergo yder flertallet af internet webshops fragt uden omkostninger. Derfor kan det trods alt vise sig rentabelt at granske en række internet butikker efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din handel, så du er garanteret at få fat i den mest attraktive pris.
2Vi tilråder at se om online firmaet er medlem af e-mærket, fordi det burde være et sympol på at internet webshoppen tilslutter sig gældende dansk lovgivning, tillige med at e-firmaet hyppigt overværes af eksperter som behersker vilkårene på området. Forud for at folk køber billige elektrisk løvsuger hos en netshop kan de principielt granske forhandlerens handelsaftale.
3Den mest letkøbte leveringsløsning kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, men den løsning kræver at du fysisk befinder dig lige ved netshoppens lager. Den mulighed for levering er jo super vital ifald du behøver elektrisk løvsuger fluks. Alternativt så præsterer visse e-shops i Danmark portofri levering, men undertiden stiller det krav om at der købes for et konkret beløb.
4Visse online virksomheder byder på gratis fragt på elektrisk løvsuger, men oftest er det så nødvendigt at du handler for en præcis sum. Ellers burde man udvælge den mindst kostelige type af levering, som tit er at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et afhentningssted. Leveringsmetoden viser sig typisk tillige ret så ligetil. Den mest letkøbte fragtmulighed er utvivlsomt at du selv henter varerne.
5Trustpilot fremskaffer temmelig fremragende genveje til at evaluere en længere række aktuelle konsumenters erfaringer og derved rekommanderer vi, at du gennemsøger netshoppens kritik forinden du bestiller billige elektrisk løvsuger online. Facebook frembringer desuden de facto udmærkede chancer for at få kendskab til e-handlens kundefokus.
6Leveringstidspunktet kan være ualmindeligt afgørende i tilfælde af at man absolut skal bruge dine nye varer fluks, så med det formål er det rimelig klogt at du ser tidshorisonten for levering på elektrisk løvsuger. Adskillige outlets på nettet præsterer billig 1 hverdags levering på massevis af varer, der dog er betinget af at bestillingen gennemføres tidligere end et konkret tidspunkt.
7Før nogen handler billige elektrisk løvsuger i en webbutik burde man til hver en tid have øje for shoppens handelsbetingelser, det er dog bare ikke særlig sjovt. Ydermere anbefaler vi at køberen er hensynstagende til de elementære betingelser der er gældende for bestillingen af billige elektrisk løvsuger online, for eksempel den bytteret internet selskabet anvender.
8Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfavnet af en retningslinje, der værner os overfor falske internet webshops. Som en anden løsning kan du drage nytte af en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du foretrækker at dække pengene over en længere periode.
9Størstedelen af online webshops giver nu til dags en lang række forskellige billige fragtmuligheder til elektrisk løvsuger. En af dem der er mest populær er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente de købte varer når du har lyst. Fragtmetoden er nemlig yderst nem, og desuden derudover den mest letkøbte type af levering.