ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
Milwaukee Loddelkolbe M12 SI-201C
1.260 kr.
Mere info
Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er et byggeprojekt lig med massevis af spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at bestille ved en webshop, som kan give tips og tricks til valg af elektrisk loddekolbe.
Såfremt du skal have dine byggematerialer hurtigt eller blot har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du overveje at køre materialerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest et alternativ i de velkendte byggemarkeder.
Det er selvsagt utrolig afgørende at vide, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke bør du overveje at vælge et andet.
Du bør kende de betingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor undersøge byggemarkedets regler.
Du vil finde forskelle i priserne på billige elektrisk loddekolbe fra webshop til webshop. Enkelte har billige priser, hvorimod øvrige tilbyder en høj grad af service. Du skal forholde dig til hvad der for dig betyder mest.
Flere byggemarkeder udbyder et enormt sortiment af varer, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt varetype. Du skal beslutte om det er afgørende for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, foruden bare elektrisk loddekolbe.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede firmaer, som bidrager til ubekymrethed når du skal købe online. Det vil nogle se positivt på.
De udbredte byggemarkeder er tilgængelige i de større byer, og pga. det har mange tilbuddet om at købe online og fragte varerne på egen hånd. Som følge af det kan du vælge at slippe for fragtgebyret, samt samtidig få produkterne straks.
De udbredte byggecentre tilbyder varer fra adskillige nichebutikker, og takket være dette kan du købe fra et stort sortiment af elektrisk loddekolbe online.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter producerer selv de varer der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online kan du få skarpere priser.
Størstedelen af specialiserede netshops er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse bidrager du til når du bestiller elektrisk loddekolbe online på deres side.
Majoriteten af specialiserede netshops har en dyb forståelse for deres varer, idet de kun sælger disse produkter. Således forventes det at du får mere indsigtsfuld sparring fra folk som er eksperter i netop elektrisk loddekolbe.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 mennesker i forretningens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

elektrisk loddekolbe bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 mennesker i forretningens 17 butikker. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 ansatte i firmaets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 mennesker i kædens 9 byggecentre. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

elektrisk loddekolbe silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 kollegaer i firmaets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag over 2.000 personer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 medarbejdere i forretningens 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

elektrisk loddekolbe jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 medarbejdere i selskabets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af omtrent 500 mennesker i deres 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

elektrisk loddekolbe harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du bør tage til overvejelse hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere burde have assistance fra en fagperson til dele af det. Forudsat at du henter professionel assistance er det lukrativt at modtage prisoverslag fra diverse selskaber.
2For byggeprojekter udenfor har vejrsituationen en vigtig rolle. Af den årsag kan du med jævne mellemrum kigge på udsigten ift. vejret i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det uden du havde regnet med det går i gang med at vælte ned absolut lige når du er gået i gang med dit svære projekt.
3Du må for alt i verden ikke gå på kompromis med din sikkerhed, så husk påklædning som fx sko og hjelm der hjælper dig imod hændelige uheld. Det er uundværligt at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, ikke mindst når du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
4Du finder en hel del instruktioner og videoer online som kan være en stor hjælp. Især YouTube yder assistance med temmelig meget udbytterig oplysning, især hvis man søger på engelsk.
5Forinden du iværksætter dit byggeprojekt kan det vise sig ret essentielt med et tilsagn om, at dit projekt ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din bopæl kan der gælde fastsatte regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
6Det kan vise sig essentielt at have de presserende byggematerialer klar forud for at du går til værks med din byggeproces. Du har god gavn af at sammensætte en simpel huskeliste indeholdende alt det som er nødvendige, og bagefter gennemløbe hver eneste ting, med det formål at du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
7Det er muligt at søge offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det får man såfremt byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Tilskudet forudsætter altså at byggeriet har en positiv indvirkning på planeten.
8Forberedelse vedbliver at være metoden til succes med projektet. Du må have en klar plan, som beskriver hvilke gøremål der løses hvornår, samt derudover en rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du sammensætter din køreplan.
9Ofte vil det vise sig fundamentalt at nedskrive en budgetoversigt for optimeringen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil blive økonomisk at kortlægge hver eneste udgiftspost, og herefter tjekke ens omkostning ved dem en ad gangen.
10Der kommer uden tvivl utidige udfordringer ved avancerede opgaver, og derfor kan det vise sig værdifuldt at man afsætter passende tid i køreplanen, som bidrager til at man føler sig afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
11Det kan vise sig nyttigt at spørge om assistance til dele af projektet, navnlig når det kommer til omfangsrige byggeopgaver. Krævende projekter gør krav på mere end en person. Ydermere er det mere produktivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
12Du bør aldrig nogensinde mangle udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig fundamentalt at have udstyret klar forinden du begynder på arbejdet. Du må heller ikke glemme at tage højde for omkostningerne hertil i byggeriets budget.
De mest folkekære byggecentre
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som naturligvis er kolossalt godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver maksimum point, og blot 2 % giver den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og bare 2 % giver bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er yderst betryggende. Karakteren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er utrolig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % giver den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

Temmelig mange internet handler udlover nu om dage diverse billige fragtformer til elektrisk loddekolbe. Det mest populære er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din ordre præcis når det passer dig. Leveringstypen er altså ekstremt overkommelig, og desuden ligeledes den mest betalelige leveringsudgave.

Du kan tillige foretrække at få pakken leveret til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Metoden bliver i regelen en lille smule mindre billig, men også rigtig fleksibel med elektrisk loddekolbe online. Den billigste leveringsmåde vil dog til enhver tid være at hente varerne selv, men det nødvendiggør at du er i kort afstand af e-forretningens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på elektrisk loddekolbe kan vise sig at være vældig relevant såfremt man absolut skal bruge din ordre fluks, og i det øjemed er det rigtig fornuftigt at du finder det estimerede leveringstidspunkt på elektrisk loddekolbe. En lang række internet selskaber – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – yder billig dag-til-dag levering på de fleste af deres varer online, men det er betinget af at transaktionen realiseres forinden et bestemt klokkeslæt, således at de sandsynligvis kan nå at få produktet distribueret forinden logistikpersonalet drager hjemad.

Flere internet shops sikrer fragt uden gebyr på elektrisk loddekolbe online, men typisk kun når der shoppes for et fastslået beløb. Ellers burde man udvælge den billigste leveringsudgave, hvilket typisk vil være at få dem til at køre pakken til en pakkeshop.

Adskillige byggemarkeder giver afhentning hvor du handler billig elektrisk loddekolbe online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg og 10-4. Byggecentrene frembyder eksempelvis klik-og-hent på elektrisk loddekolbe i følgende byer:

Vanløse, Vallensbæk, Højbjerg, København, Thisted, Holstebro, Vordingborg, Esbjerg, Åbyhøj, Holbæk, Nyborg, Slagelse, Tilst, Grenaa, Brønshøj, Ikast, Kokkedal, Risskov, Middelfart, Roskilde, Frederiksberg, Brabrand, Hvidovre, Virum, Farum, Køge, Brønderslev, Vejle, Hillerød, Ballerup, Lyngby, Odense, Hedehusene, Odder, Greve, Nykøbing Falster, Haderslev, Valby, Herning, Nærum, Haslev, Ringsted, Allerød, Hørsholm, Frederikssund, Aarhus, Helsingør, Randers, Viborg, Rønne, Tårnby, Rødovre, Nakskov, Aabenraa, Næstved, Lillerød, Dragør, Herlev, Jyllinge, Kalundborg, Hjørring, Charlottenlund, Værløse, Hedensted, Svendborg, Skanderborg, Silkeborg, Horsens, Sønderborg, Glostrup, Solrød Strand, Aalborg, Ølstykke, Lystrup, Hobro, Skive, Rudersdal, Albertslund, Frederiksværk, Korsør, Nørresundby, Frederikshavn, Gentofte, Struer, Brøndby, Søborg, Ishøj, Stenløse, Fredericia, Taastrup, Birkerød, Varde, Kolding, og Gladsaxe, .

Click-and-collect for elektrisk loddekolbe er tilgængeligt i alle områder af landet: Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Falster, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Bornholm, Hovedstaden).

Når man ser på data er det klart, at mennesker jævnligt leder efter for eksempel elektrisk loddekolbe priser og elektrisk loddekolbe online. Foruden dette oplever vi tit folk efterspørge bl.a. elektrisk loddekolbe tilbud, billig elektrisk loddekolbe samt køb elektrisk loddekolbe, foruden de velkendte byggekæder som Bygma, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg og Davidsen.

Tilbud på elektrisk loddekolbe

Det er i høj grad enkelt for alle og enhver at vurdere prisniveauet på billige elektrisk loddekolbe online fra diverse netshops, og til tak har de fleste firmaer på nettet ikke kunne slippe for at presse udsalgspriserne på elektrisk loddekolbe eftertrykkeligt, og ydermere tilbyde portofri levering.

Det kan ikke desto mindre blive tiden værd at checke et par forskellige internet handler efter billige priser på elektrisk loddekolbe online inden du gennemfører din handel, således at man er sikker på at opnå den skarpeste pris. Se ikke bare på de kendte byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark og Bauhaus.

Du skal trods alt være så påpasselig, at såfremt en internet virksomhed forhandler billige elektrisk loddekolbe online til salg for en pris der anses for hamrende attraktiv, bør det ofte være et bevis på en svindel e-shop. Køb med gængse betalingskort er på den anden side omfavnet af en regel, som forsvarer kunden imod fup internet handler.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du udnytte et afbetalingstilbud som fx ViaBill, i tilfælde af at du vil finansiere regningen på elektrisk loddekolbe over tid. Det foreslåes ofte hos specialiserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggekæder som for eksempel Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Når vi ser på data bliver det klart, at folk som regel søger fx billig elektrisk loddekolbe og køb elektrisk loddekolbe. Foruden dette ser man mange gange folk søge efter for eksempel elektrisk loddekolbe tilbud, elektrisk loddekolbe priser samt elektrisk loddekolbe online.

Udforsk eksisterende kunders erfaringer

Trustpilot fører til relativt fantastiske genveje til at studere adskillige nuværende brugeres kritik og derved kan det være til hjælp, at du læser webbutikkens kritik inden du placerer din ordre på billige elektrisk loddekolbe online.

Facebook frembyder for øvrigt relativt fordelagtige chancer for at få indsigt i online virksomhedens kundefokus. Herinde er der en række internet handler hvor du kan publicere en evaluering af virksomhedens service, som ydermere må udnyttes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk shopper billige elektrisk loddekolbe online i en webbutik kunne man når alt kommer til alt læse netbutikkens handelsbetingelser, men det er normalt ikke særlig interessant, især ved de velkendte byggemarkeder som Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix.

En anden mulighed kan derfor være at kigge om online forhandleren er tilsluttet e-mærket, da det kan være et billede på at internet webshoppen respekterer dansk lovgivning, tillige med at online virksomheden tit gennemses af eksperter som har meget erfaring med bestemmelserne på området.

Dette er en god genvej til at blive assisteret, såfremt du skulle få problemer med din shopping med elektrisk loddekolbe. Dertil er det klogt at køber er vidende om de mest centrale reglementer der spiller ind i forbindelse med bestillingen af elektrisk loddekolbe online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik online forretningen kører med.

Derfor er det på samme måde essesentielt, at man stadig bibeholder sin e-mail kvittering, så man en anden gang vil kunne eftervise købet af elektrisk loddekolbe, ligegyldig om man bestiller ved Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg eller Bygma.

Birthe A gav 5 stjerner

Udmærket

Maria Christiansen gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

Jens Christensen gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Peter gav 4 stjerner

Hurtig og høflig betjening

9 tips til online shopping
1Forinden folk shopper billige elektrisk loddekolbe på en online virksomhed behøver de på en vis måde tage stilling til shoppens handelsaftale, det er dog undertiden et tidskrævende arbejde. I øvrigt kan det være til hjælp at man er vidende om de elementære bestemmelser der indvirker på bestillingen af billige elektrisk loddekolbe online, f.eks. den bytteret online firmaet benytter.
2Det har vist sig at være yderst ligetil for internetbrugere at sammenligne tilbud online på billige elektrisk loddekolbe i blandt flere internet shops, og følgelig garanterer de fleste online forhandlere billig fragt. Derfor kan det immervæk vise sig profitabelt at besigtige indtil flere online butikker efter tilbud og rabat før du køber, sådan at man er garanteret at antage den mest attraktive pris.
3Vi anbefaler at kontrollere hvorvidt internet forretningen er e-mærket medlem, eftersom det bør være et billede på at e-shoppen forstår de gældende danske regler, og at internet butikken fra tid til anden revideres af sagkyndige der er meget fortrolige de gældende bestemmelser. Før nogen shopper billige elektrisk loddekolbe hos en e-handler kunne man for at være på den sikre side få overblik over dens betingelser.
4Nogle e-handler i Danmark lover fragt uden gebyr på elektrisk loddekolbe, men for det meste er det under betingelse af at man køber for en fastsat pris. I øvrigt skulle man vælge den mest letkøbte leveringsmanér, som i mange tilfælde vil være at få dem til at bringe din pakke til et udleveringssted. Løsningen bliver somme tider endda vældig overkommelig. Den mindst kostelige leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.
5Den mest prisbevidste mulighed for levering vil altid vise sig at være at hente varerne selv, men dette forudsætter at du har bopæl med kort afstand til internet virksomhedens hjemsted. Den fragttype er jo særdeles central når man skal bruge elektrisk loddekolbe om få sekunder. Alternativt så sikrer en hel del online firmaer levering uden omkostninger, men ofte er det påkrævet at der bestilles for en konkret pris.
6Leveringstidspunktet er jo særligt vigtig i tilfælde af at man skal bruge produktet om kort tid, og i det øjemed er det faktisk på sin plads at vi gransker det forventede leveringstidspunkt ved elektrisk loddekolbe. De fleste internet butikker yder billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter, som trods alt er afhængig af at bestillingen anbringes forud for et givent tidspunkt.
7Temmelig mange online forhandlere yder til alt held en lang række forskellige billige muligheder for fragt til elektrisk loddekolbe. En der er meget populær er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente produkterne når det passer dig bedst. Fragttypen er altså rigtig gnidningsløs, samt mange gange tilmed den mindst kostelige leveringstype.
8Trustpilot frembringer altid gunstige genveje til at læse diverse andre forbrugeres kritik og derfor tilrådes det, at du gennemsøger internet forhandlerens vurderinger inden du handler billige elektrisk loddekolbe online. Facebook fører til på samme måde fuldstændig strålende løsninger til at få indtryk af e-butikkens pålidelighed.
9Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller MobilePay. Shopping med kort er en del af en lov, som assisterer en overfor svindlende e-forretninger. Som alternativ bør du drage fordel af en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du vil betale pengene af flere omgange.