Proxxon Proxxon Limpistol HKP 220
130 kr.
Mere info
Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige elektrisk limpistol fra webshop til webshop. En del har gode tilbud, hvorimod andre har fokus på en høj grad af service. Du må gennemtænke hvad du vurderer er vigtigst.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med adskillige spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at købe fra en online byggeshop, hvor du tilbydes hjælp til valg af elektrisk limpistol.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort udvalg af varer, imens øvrige fokuserer på en bestemt varetype. Du skal reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varegrupper at vælge i blandt, foruden blot elektrisk limpistol.
Det er selvfølgelig super vigtigt at se, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til finde et andet.
Ifald du har brug for varerne med det samme eller bare vil undvære leveringsomkostningen, så kan du med fordel fragte varerne på eget initiativ. Det er først og fremmest en mulighed i de velkendte byggekæder.
Du bør have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Du bør derfor kende netbutikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og velkendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget tryghed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De gængse byggecentre er tilgængelige overalt i landet, og herigennem har folk adgang til at købe online og transportere byggematerialerne selv. Hermed har man chancen for at slippe for leveringsgebyret, og samtidig få varerne nu og her.
De store byggemarkeder udbyder varer fra talrige leverandører, hvorfor du så kan shoppe fra et bredt sortiment af elektrisk limpistol online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops i små nicher er opstartsfirmaer, der tit er dansk ejede, eventuelt endda lokalt fra dit område. Disse hjælper du ved at købe elektrisk limpistol online på deres webshop.
Diverse specialiserede webshops er producenter af de produkterne som byggekæderne sælger. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
Majoriteten af nichebutikker på internettet er ekstremt passionerede omkring de varer de sælger online, idet de ikke sælger andre produkter. Følgelig kan du modtage mere kyndig sparring fra folk med ekspertviden i netop elektrisk limpistol.
Danmarks største byggekæder

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu over 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

elektrisk limpistol harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 kollegaer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

elektrisk limpistol silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 medarbejdere i forretningens 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 personer i kædens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

elektrisk limpistol bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 kollegaer i deres 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

elektrisk limpistol jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 ansatte i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu over 500 personer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Inden du igangsætter byggeprojektet kan det være ekstremt essentielt med en forsikring om, at projektet er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig en række regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
2Det er muligt at få økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få såfremt byggeprojektet er klimavenligt. Af få støtte kræver altså at renoveringen har en positiv effekt på klimaet.
3Der kan findes mange vejledninger og videoer på internettet hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube tilbyder dig store mængder almennyttig oplysning, i særlig grad forudsat at man bruger den engelske version.
4Forberedelse vil være vejen til at lykkes med byggeriet. Du anbefales at have en velovervejet handlingsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Vær skarp når du laver din strategi.
5Ofte vil det vise sig meningsfuldt at nedskrive et regnskab for projektet, så man har styr på den økonomiske del. Det vil være behjælpeligt at tage noter til hver eneste udgiftspost, og herefter søge sig frem til prisen på dem enkeltvis.
6Det viser sig afgørende at have de påkrævede materialer klar til brug på forhånd inden du går til værks med byggeriet. Du bør udarbejde en hurtig oversigt som samler det du får brug for, og som det næste eftergå hvert enkelt punkt, så du kan føle dig sikker på at alt er på sin plads.
7Du bør vurdere om du burde stå med hele projektet selv, eller du må skaffe assistance fra en professionel til færdiggørelsen af byggeriet. Hvis du benytter hjælp fra en fagperson kunne det godt betale sig at lede efter tilbud fra en håndfuld leverandører.
8Ved udendørs byggeprojekter har vind og vejr en væsentlig rolle. Af den årsag kan du tit kigge på udsigten ift. vejret i dagene før projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå starter med at regne absolut lige når du står midt i det ellers velplanlagte byggeprojekt.
9Det er anbefalelsesværdigt at søge hjælp til ens byggeprojekt, især når der er tale om store ombygninger. Flere ting gør krav på flere personer. Samtidig er det mere produktivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
10Der viser sig jævnligt utidige udfordringer i tilfælde med avancerede opgaver, og som følge heraf kan det være afgørende at der er afsat nok plads i arbejdsplanen, som bidrager til at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål.
11Du vil ikke gå ned på arbejdsredskaber. Det er betydningsfuldt at have grejet parat idet du indleder byggeprojektet. Det er i øvrigt fordelagtigt at medtage de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
12Du må ikke glemme dit eget ve og vel, så glem ej beklædning såsom arbejdssko som skåner dig overfor hændelige skader. Det er essentielt at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, specielt når du ikke sikrer dig eksperthjælp.
De mest vellidte byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som altså er temmelig flot. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % giver toprating, og blot 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er utrolig imponerende. Ratingen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er temmelig flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ret så betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % giver maksimum point, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ualmindeligt betryggende. Scoren grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % har givet toprating, og bare 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er bedst?

Flere e-firmaer udlover i vore dage et bredt udvalg af billige leveringsmodeller til elektrisk limpistol. En af de mest almindelige er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er altså ret så ligetil, og ofte ligeledes den mest betalelige leveringsmåde.

Du bør endvidere vælge at få pakken leveret hjem til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Leveringstypen bliver gerne lidt mindre billig, men samtidig i høj grad smart ved køb af elektrisk limpistol online. Den billigste leveringsmåde er utvivlsomt selv at hente produkterne, men dette står og falder med at du er tæt på e-firmaets butikker, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på elektrisk limpistol kan i nogle tilfælde være yderst betydningsfuld om vi mangler dine nye varer om et øjeblik, og herved er det særdeles centralt at vi dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt på elektrisk limpistol. Temmelig mange internet outlets – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – udlover billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række produkter online, men det kræver at ordren indsendes før et konkret tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt klar forinden logistikpersonalet får fri.

Nogle enkelte netbutikker frembyder gratis levering på elektrisk limpistol online, men i reglen er det forbeholdt når du aftager for en fastsat pris. I øvrigt bør du vælge den mest betalelige leveringsudgave, som mange gange vil være at få bragt dine varer til et udleveringssted.

Masser af webshops foreslår click-and-collect hvor man køber billig elektrisk limpistol online og selv henter i byggecenteret. Fx Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og Davidsen. Byggekæderne yder for eksempel klik-og-hent på elektrisk limpistol i følgende byer:

Helsingør, Risskov, Gladsaxe, Kalundborg, Ikast, Nærum, Skanderborg, Højbjerg, Køge, Virum, Haderslev, Hobro, København, Thisted, Ballerup, Lillerød, Frederiksberg, Vejle, Tilst, Svendborg, Albertslund, Ishøj, Rudersdal, Sønderborg, Nykøbing Falster, Skive, Jyllinge, Solrød Strand, Aabenraa, Korsør, Hillerød, Brabrand, Haslev, Kolding, Lystrup, Dragør, Frederikssund, Hedensted, Hedehusene, Søborg, Ølstykke, Glostrup, Randers, Odder, Charlottenlund, Lyngby, Stenløse, Holbæk, Vordingborg, Struer, Silkeborg, Næstved, Herlev, Værløse, Herning, Vallensbæk, Hørsholm, Farum, Brønshøj, Nørresundby, Allerød, Taastrup, Brøndby, Kokkedal, Holstebro, Varde, Nakskov, Fredericia, Rødovre, Esbjerg, Åbyhøj, Vanløse, Odense, Grenaa, Viborg, Gentofte, Aalborg, Birkerød, Rønne, Horsens, Greve, Nyborg, Aarhus, Tårnby, Frederiksværk, Ringsted, Frederikshavn, Hjørring, Hvidovre, Roskilde, Valby, Brønderslev, Slagelse, og Middelfart, .

Afhentning af elektrisk limpistol er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland) og Sjælland (Amager, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Falster).

Ved indkig i statistikkerne er det markant, at mennesker jævnligt leder efter for eksempel køb elektrisk limpistol og elektrisk limpistol tilbud. Man ser desuden ofte folk søge efter blandt andet elektrisk limpistol online, billig elektrisk limpistol samt elektrisk limpistol priser, foruden de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 og Stark.

Tilbud på elektrisk limpistol

Det er i dag ultra hensigtsmæssigt for alle og enhver at søge sig frem til tilbud på billige elektrisk limpistol online på forskellige online outlets, og derfor har mange internet selskaber i Danmark fundet det nødvendigt at nedbringe salgspriserne på elektrisk limpistol betragteligt, og ydermere præstere fragtfri levering.

Det kan dog alligevel blive tiden værd at checke nogle enkelte internet shops i Danmark efter tilbud på elektrisk limpistol online forinden du bestiller, så man er garanteret at indhente den skarpeste pris. Se ikke bare hos de kendte byggecentre som Stark, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Bauhaus.

Du må ikke desto mindre være så påpasselig, at såfremt en internet shop reklamerer billige elektrisk limpistol online til salg for en salgspris der virker utrolig billig, så bør det undertiden være et bevis på en uærlig online virksomhed. Køb med betalingskort er på den anden side omfattet af Indsigelsesordningen, der garanterer folk imod snydagtige internet butikker.

Vi anbefaler kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du bruge en løsning som for eksempel ViaBill, forudsat du ser en fordel i at klare pengene til elektrisk limpistol senere. Dette foreslåes typisk hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de kendte byggecentre som eksempelvis Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bauhaus og XL-Byg.

Ved kig i data bliver det klart, at internet shoppere som regel leder efter eksempelvis billig elektrisk limpistol og elektrisk limpistol tilbud. Man ser derudover som regel internet shoppere søge efter for eksempel køb elektrisk limpistol, elektrisk limpistol online og elektrisk limpistol priser.

Læs tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot giver dig rigtig gode løsninger til at efterse en stor portion nuværende brugeres reflektioner og på grund af dette foreslår vi, at du efterforsker webbutikkens bedømmelser forud for at du lægger din bestilling på billige elektrisk limpistol online.

Facebook leverer derudover stort set pålidelige genveje til at få en idé om internet selskabets kundefokus. Herinde er der en del online firmaer hvor folk kan udforme en omtale af deres køb, som også burde tages i brug til vurdering af hvor glade kunderne er.

Inden folk shopper billige elektrisk limpistol online i en shop bør de altid se på webshoppens betingelser, men det er i reglen en tidskrævende opgave, specielt ved de gængse byggekæder som Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg og XL-Byg.

En nem løsning kunne måske være at kigge om internet butikken er medlem af e-mærket, som almindeligvis er en sikring om at internet forhandleren anerkender gældende dansk lovgivning, tillige med at online forhandleren jævnligt overværes af jurister der er indført i de gældende regler.

Desuden giver det dig genvej til en håndsrækning, hvis du skulle få problemer med din handel med elektrisk limpistol. For øvrigt er det at foretrække at man er sat ind i de mest centrale vilkår i forbindelse med bestillingen af elektrisk limpistol online, for eksempel den ombytningspolitik online firmaet anvender.

I relation til det er det ydermere essesentielt, at man stadigvæk bevarer sin ordrekvittering, så man senere kan dokumentere sin bestilling af elektrisk limpistol, hvad end man har handlet hos Silvan, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Jem og Fix eller 10-4.

Niels Jørgensen gav 5 stjerner

Rigtig god service

Bente G gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

Kim G gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Ole A gav 4 stjerner

Hurtig

9 tips til når du køber online
1De fleste e-firmaer tildeler i dag alverdens billige fragtmuligheder til elektrisk limpistol. En der er meget anvendt er nu til dags pakkeshops, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte produkter lige når det passer dig. Leveringsformen er jo i høj grad fremkommelig, samt desuden endvidere den mindst kostelige mulighed for fragt.
2Leveringshastigheden kan være ret så relevant i tilfælde af at vi har brug for din pakke nu og her, så af den grund er det selvsagt passende at man kigger nærmere på tidshorisonten for levering ved elektrisk limpistol. En hel del internet virksomheder yder billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende varenumre, men vær opmærksom på at det er underforstået at bestillingen realiseres inden et fastsat tidspunkt.
3Vi anbefaler at tjekke hvorvidt online webshoppen er medlem af e-mærket, siden det generelt er en sikring om at e-shoppen respekterer de danske retningslinjer, foruden at internet forretningen rutinemæssigt ses til af fagmænd der mestrer vedtægterne på området. Før folk handler billige elektrisk limpistol i en e-butik bør de principielt betragte dens forretningsaftale.
4Det er ret uproblematisk for os alle at finde de bedste priser online på billige elektrisk limpistol på flere online outlets, og herved præsterer mange netbutikker portofri fragt. Det kan dog alligevel vise sig profitabelt at kigge forbi en række outlets på nettet efter billige priser forud for at du færdiggør din shopping, således at du er tryg ved at få fat i den skarpeste pris.
5Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er inkluderet i en orden, hvilket garanterer køber imod svindlende e-butikker. Som et alternativ kunne du overveje en billig afdragsløsning som fx ViaBill, hvis du higer efter at godtgøre prisen over tid.
6Inden nogen køber billige elektrisk limpistol på en online virksomhed kunne man på en vis måde gennemse e-shoppens forretningsaftale, det er dog i reglen ikke særlig morsomt. Tilsvarende foreslår vi at køber er omhyggelig omkring de grundlæggende retningslinjer der influerer på shopping af billige elektrisk limpistol online, for eksempel hvilken bytteret internet shoppen anvender.
7Enkelte internet outlets frembyder levering uden gebyr på elektrisk limpistol, men undertiden under forudsætning af at du handler for en fastsat pris. Som alternativ burde man udvælge den prisbilligste form for fragt, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe dine varer til en pakkeshop. Fragttypen bliver godt nok lige så vel særligt enkel. Den mindst kostelige leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne.
8Trustpilot frembyder altid anstændige genveje til at tolke en stor portion andre kunders anmeldelser og herved rekommanderer vi, at du gransker netshoppens anmeldelser forud for at du shopper billige elektrisk limpistol online. Facebook præsterer også absolut uafhængige chancer for at få en idé om e-forretningens popularitet.
9Den mest letkøbte fragtform vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, men dette betinges af at du befinder dig med kort afstand til online butikkens adresse. Den fragtløsning kan være særdeles væsentlig om vi har behov for elektrisk limpistol med det samme. Alternativt så præsterer nogle enkelte internet selskaber billig fragt, men i de fleste tilfælde kun når der aftages for et bestemt beløb.