Byghjem.dk

Elektrisk Kloakrenser

Kloakrenser Ø90 mm, 1,5 m 2-delt skål
882 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø130 mm, 2,0 m 2-delt skål
962 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø200 mm, 2,5 m 2-delt skål
1.045 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø200 mm, 2,0 m 2-delt skål
1.045 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø90 mm, 2,0 m 2-delt skål
1.045 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø130 mm, 1,5 m 2-delt skål
962 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø200 mm, 1,5 m 2-delt skål
962 kr.
Mere info
Kloakrenser, 150 cm
585 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø130 mm, 2,5 m 2-delt skål
962 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du shopper online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Af den grund bør du læse butikkens regningslinjer.
Nogle byggekæder fremviser et enormt produktsortiment, og øvrige har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du skal beslutte hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover blot elektrisk kloakrenser.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at vide, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at tjekke de andre.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige elektrisk kloakrenser fra byggecenter til byggecenter. En del fokuserer på lave priser, og nogle har kompetent rådgivning. Du skal beslutte hvad du helst vil have.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan du overveje at bestille ved en online byggeshop, hvor du kan få tips og tricks til valg af elektrisk kloakrenser.
Hvis du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare gerne vil blive fri for fragten, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne selv. Dette er hovedsageligt en mulighed hos de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre finder du nær dig, og derved har kunderne chancen for at købe online og transportere produkterne på egen hånd. I kraft af det kan man undgå fragtomkostningen, og sågar få varerne nu og her.
De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte firmaer, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Dette kan du se som en fordel.
De store byggemarkeder tilbyder produkter fra talrige leverandører, og så kan du shoppe fra et stort sortiment af elektrisk kloakrenser online.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede webshops er små familievirksomheder, som oftest drives i Danmark, måske endda lokalt fra dit område. Disse understøtter du idet du bestiller elektrisk kloakrenser online på deres hjemmeside.
Diverse webshops som sælger få produkter står selv for produktion af produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online kan du forvente at få skarpere priser.
En masse specialiserede netbutikker har en stor passion for deres online produktkategori, idet de udelukkende sælger disse produkter. Altså vil du opleve en høj grad af anvendelig vejledning fra medarbejdere som er eksperter i netop elektrisk kloakrenser.
Danmarks største byggekæder
elektrisk kloakrenser jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

elektrisk kloakrenser silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

elektrisk kloakrenser harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 personer i kædens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag ca. 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag over 2.000 ansatte i de 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

elektrisk kloakrenser bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Måske kan det blive vigtigt at du har alle byggematerialer parat inden du går i gang med eksekveringen. Du kunne med fordel notere en simpel oversigt med alt hvad der skal bruges, og bagefter tjekke hvert enkelt punkt, hvormed du er sikker på at du har husket det hele.
2Husk at tænke over hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du må investere i assistance fra en professionel til afslutningen af byggeprocessen. Ifald du søger professionel hjælp kan det godt betale sig at indhente priser fra flere leverandører.
3Det kan være til god gavn at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig hvis det er væsentlige byggerier. Omfangsrige byggeprojekter stiller krav om flere end en enkelt person. Dertil vil det vise sig mere produktivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
4Der viser sig utvivlsomt pludselige bump på vejen når det kommer til store projekter, og altså vil det være essentielt at der afsættes tilstrækkelig plads i planen, så man kan føle sig selvsikker på at man får det færdiggjort.
5For byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få en væsentlig rolle. Af den årsag bør du regelmæssigt tjekke prognosen for vejret i dagene op til starten på projektet, så du slipper for at det ud af det blå starter med at piske ned når du netop er ved at færdiggøre dit ellers velplanlagte projekt.
6Du har adgang til stribevis af guides og videoer via internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube supporterer dig med enormt meget udbytterig viden, i særlig grad ifald du kigger i hele verden.
7Det kan vise sig at være betydningsfuldt at lave en budgetoversigt for arbejdet, så man har styr på penge-delen af det. Det er en fordel at gennemgå samtlige poster, og så nedskrive prisen på dem en ad gangen.
8Du bør ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. sko og hjelm som skåner dig imod hændelige skader. Det er fundamentalt med fokus på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, navnlig såfremt du ikke investerer i professionel assistance.
9Du har mulighed for at hente offentligt tilskud til byggerier. Det gives forudsat at ombygningen er klimavenligt. Tilskudet betinges altså af at projektet påvirker planeten.
10Forud for at du igangsætter byggeprojektet kan det blive ekstremt centralt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der være forskellige retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
11Du vil nødig fattes værktøj. Tit vil det vise sig smart at du har grejet tilgængeligt før du begynder på arbejdet. Du bør i øvrigt huske at påregne de her udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
12Planlægning vil altid være nøglen til at komme i mål med din byggeproces. Du skal udarbejde en gennemarbejdet tidsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, samt en tilhørende numerisk orden. Vær realistisk når du sammensætter tidsplanen.
De bedst anmeldte byggekæder
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er absolut flot. Evalueringen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som altså er yderst beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er usædvanligt flot. Scoren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % giver maksimum point, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ualmindeligt overlegent. Scoren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er temmelig godt arbejde. Evalueringen er baseret på 19.208 ratings, hvor hele 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

Masser af internet forretninger udlover på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige leveringsmuligheder til elektrisk kloakrenser. En af de mest benyttede er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente varerne lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er altså ekstremt bekvem, samt mange gange tillige den billigste form for levering.

Du burde endvidere påtænke at få varerne leveret til din adresse eller til din arbejdsplads. Fragttypen viser sig gerne en sjat mere pebret, men på den anden side særligt uproblematisk ved køb af elektrisk kloakrenser online. Den mest prisbevidste fragtform kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, men det betinges af at du fysisk befinder dig i kort afstand af online webshoppens byggecenter, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på elektrisk kloakrenser kan vise sig at være rigtig essentiel hvis man behøver produktet inden for få dage, og med det formål er det relativt centralt at man finder det forventede leveringstidspunkt ved elektrisk kloakrenser. En masse online webshops – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – præsterer billig 1 dags levering på en række produkter online, men det er regnet ud fra at transaktionen gennemføres forinden et aftalt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få varen hen til fragtfirmaet forud for at logistikmedarbejderne har fri.

Visse forhandlere på nettet sikrer levering uden betaling på elektrisk kloakrenser online, men i de fleste tilfælde afkræver det at man køber for et bestemt beløb. Alternativt må man udvælge den billigste løsning til levering, der oftest vil være at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til en pakkeshop.

De fleste netshops tildeler klik-og-hent hvor du køber billig elektrisk kloakrenser hjemmefra og selv henter i butikken. Fx Silvan, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Davidsen og Bauhaus. Byggecentrene tildeler for eksempel click-and-collect på elektrisk kloakrenser i disse byer:

Dragør, Odder, Vejle, Haderslev, Allerød, Lystrup, Slagelse, Charlottenlund, Vanløse, Højbjerg, Viborg, Varde, Fredericia, Vordingborg, Stenløse, Tårnby, Brønshøj, Lyngby, Åbyhøj, Silkeborg, Middelfart, Ballerup, Søborg, Haslev, Herlev, Rødovre, Randers, Aalborg, Køge, Risskov, Hobro, København, Virum, Nakskov, Skive, Brønderslev, Kalundborg, Hjørring, Aabenraa, Nyborg, Nykøbing Falster, Farum, Rønne, Gentofte, Værløse, Albertslund, Nørresundby, Hørsholm, Birkerød, Esbjerg, Kolding, Herning, Brabrand, Frederikssund, Hvidovre, Holbæk, Odense, Ringsted, Struer, Frederiksberg, Lillerød, Helsingør, Frederikshavn, Sønderborg, Horsens, Vallensbæk, Svendborg, Solrød Strand, Brøndby, Greve, Jyllinge, Valby, Korsør, Taastrup, Frederiksværk, Ishøj, Roskilde, Skanderborg, Aarhus, Hillerød, Hedehusene, Nærum, Tilst, Thisted, Gladsaxe, Ølstykke, Holstebro, Næstved, Glostrup, Ikast, Hedensted, Rudersdal, Kokkedal, og Grenaa, .

Afhentning af elektrisk kloakrenser er muligt i de fleste dele af landet: Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland), Sjælland (Amager, Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Lolland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når man kigger i søgedata bliver det markant, at folk ofte efterspørger bl.a. elektrisk kloakrenser tilbud og billig elektrisk kloakrenser. Vi ser derudover mange gange folk søge for eksempel køb elektrisk kloakrenser, elektrisk kloakrenser priser og elektrisk kloakrenser online, foruden de gængse byggecentre som Silvan, Bauhaus, Stark, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma og 10-4.

Få den bedste pris på elektrisk kloakrenser

Det har vist sig at være ret så nemt for købere at sammenligne priser på billige elektrisk kloakrenser online i blandt forskellige butikker på nettet, og ergo har utallige e-firmaer fundet det nødvendigt at reducere salgspriserne på elektrisk kloakrenser enormt, og ydermere tilbyde gratis levering.

Trods dette kan det stadigvæk være lukrativt at tjekke nogle forskellige shops på nettet efter tilbud på elektrisk kloakrenser online inden du gennemfører din handel, sådan at du er sikker på at opnå den mest betalelige pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Stark og Silvan.

Du bør bare være årvågen med, at når en forhandler på nettet sælger billige elektrisk kloakrenser online til salg for en pris som er grænseløst god, kan det ofte være et faresignal om en uærlig online webshop. Kortbetalinger er ikke desto mindre inkluderet i en foranstaltning, som værner folk overfor uærlige e-shops.

Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Alternativt kunne du vælge en billig afdragsordning fra fx ViaBill, hvis du ser en fordel i at godtgøre prisen på elektrisk kloakrenser over tid. Det fås ofte hos nichebutikker, men ikke de store byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Stark og 10-4.

Når vi kigger i statistikkerne fremstår det tydeligt, at internetbrugere mange gange leder efter for eksempel elektrisk kloakrenser priser og køb elektrisk kloakrenser. Man ser derudover som regel mennesker søge for eksempel billig elektrisk kloakrenser, elektrisk kloakrenser online samt elektrisk kloakrenser tilbud.

Kig på tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot tilbyder dig nogle tiltalende muligheder for at eftergå ret mange nuværende konsumenters bedømmelser og af den grund er det smart, at du udforsker internet forhandlerens kritik inden du lægger din bestilling på billige elektrisk kloakrenser online.

Facebook indebærer for øvrigt en lang række ønskværdige chancer for at få indblik i webbutikkens popularitet. Her ser vi en række forretninger på nettet som tilbyder folk at meddele en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket tillige burde drages fordel af til vurdering af hvor glade kunderne er.

Forinden nogen shopper billige elektrisk kloakrenser online på en internet virksomhed kunne man i og for sig se på webshoppens forretningsaftale, det er dog gerne ikke videre spændende, særligt på de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg.

Alternativet kan være at bemærke hvorvidt webbutikken er godkendt af e-mærket, eftersom det er et tegn på at internet selskabet retter sig efter de officielle regler, tillige med at internet virksomheden rutinemæssigt besigtiges af sagkyndige der har meget erfaring med de gældende vilkår.

Desuden får du mulighed for at blive assisteret, såfremt du får problemstillinger ved dit køb af elektrisk kloakrenser. Ligeledes anbefaler vi at du er opmærksom på de vigtigste regler der influerer på købet af elektrisk kloakrenser online, eksempelvis den ombytningsrettighed hjemmesiden garanterer.

I den sammenhæng er det på samme måde relevant, at man stadig opbevarer sin kvitteringsmail, så man fremadrettet kan bekræfte sit køb af elektrisk kloakrenser, uafhængig af om man har handlet ved Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller XL-Byg.

Per Nielsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Michael Christiansen gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Kirsten Larsen gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Peter Sørensen gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

9 gode råd til indkøb via nettet
1Leveringshastigheden er jo ret aktuel når vi har brug for produktet om et øjeblik, så med det formål er det forholdsvis fornuftigt at du ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på elektrisk kloakrenser. Adskillige internet shops frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på flere varenumre, men som imidlertid stiller krav om at bestillingen realiseres før et nøjagtigt tidspunkt.
2Den billigste løsning til levering vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, hvilket beroer på at du opholder dig nærved internet firmaets adresse. Den form for levering er selvfølgelig super relevant i tilfælde af at vi mangler elektrisk kloakrenser lige om lidt. Alternativt så præsterer en hel del firmaer på nettet portofri fragt, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis der shoppes for en konkret pris.
3Temmelig mange outlets på nettet giver til alt held et hav af forskellige billige leveringsløsninger til elektrisk kloakrenser. En af dem der er mest anvendt er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, så du nemt selv kan hente din ordre på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er altså yderst bekvem, samt mange gange derudover den prisbilligste løsning til levering.
4Vi tilråder generelt at kontrollere hvorvidt online virksomheden er e-mærket medlem, grundet at det kan være en tryghed om at online firmaet opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, og at e-forretningen rutinemæssigt revideres af sagkyndige der er meget bekendte med lovgivningen. Før folk køber billige elektrisk kloakrenser i en internet handler behøver man i og for sig granske webbutikkens handelsaftale.
5Trustpilot yder absolut habile genveje til at gøre dig bekendt med forskellige forhenværende køberes erfaringer og af den grund støtter vi, at du beser online webshoppens kritik forinden du shopper billige elektrisk kloakrenser online. Facebook bringer dig desuden fuldstændig gavnlige genveje til at få en idé om internet webshoppens pålidelighed.
6Det er jo efterhånden i høj grad let gængeligt for forbrugerne at vurdere prisniveauet online på billige elektrisk kloakrenser i blandt flere e-firmaer, og så yder mange online firmaer gratis fragt. Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig fordelagtigt at se nærmere på flere internet shops i Danmark efter tilbud og rabat forud for at du køber, således at man er velinformeret til at få den skarpeste pris.
7Forinden folk shopper billige elektrisk kloakrenser hos en e-forretning kan man til hver en tid løbe igennem webshoppens forretningsbetingelser, dog er det oftest et omfattende arbejde. I øvrigt stiller vi forslag om at du er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle vilkår der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige elektrisk kloakrenser online, til eksempel hvilken byttepolitik online butikken har.
8Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omsluttet af en vedtægt, der bistår kunden imod uærlige online outlets. Som alternativ kunne du udnytte et afdragstilbud som fx ViaBill, for så vidt du higer efter at betale omkostningerne ude i fremtiden.
9En række internet forretninger yder gratis levering på elektrisk kloakrenser, men i mange tilfælde kun ifald du aftager for en fastsat sum. Desuden skal man udse dig den mest prisbevidste fragtform, som tit vil blive at få dem til at køre varerne til en pakkeshop. Metoden bliver almindeligvis samtidig super ligetil. Den billigste leveringsmetode vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren.