Grensaks professional aluminium Grunda
535 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
218 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
281 kr.
Mere info
Grensaks PLUS-800
599 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 2 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensav med teleskop
349 kr.
Mere info
Grensav foldbar
60 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
218 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 4 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft
169 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
281 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08733-20
143 kr.
Mere info
Gardena Comfort Grensaks 500BL - 08770-20
290 kr.
Mere info
Grensav til teleskop håndtag GROUW 97733
179 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1002104
329 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5 Kreator KRTGR4024
288 kr.
Mere info
Felco 200A-60 - Grensaks
799 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1001556
299 kr.
Mere info
Fiskars Stor Grensaks 70cm
430 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft med armbolt, SK5 Kreator KRTGR4014
223 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og sideskær GROUW 97523
299 kr.
Mere info
Felco 220 - Grensaks 80 cm
1.299 kr.
Mere info
Fiskars Lille Grensaks 40 Cm
200 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08735-30
242 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4023
288 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og modskær GROUW 97522
249 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08734-30
169 kr.
Mere info
Ørnenæb med gear og sideskær GROUW 97521
176 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4013
223 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i priserne på billige elektrisk grensaks hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte fokuserer på billige priser, og andre har kompetent rådgivning. Du skal overveje hvad der for dig betyder mest.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med diverse spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne købe fra en netbutik, som kan tilbyde gode råd til valg af elektrisk grensaks.
Flere byggekæder udbyder et stort sortiment, og andre specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du skal gennemtænke hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare elektrisk grensaks.
Det er naturligvis super vigtigt at vide, om de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ bør du overveje at vælge et andet.
Når du har brug for dine byggematerialer nu og her eller bare vil slippe for leveringsgebyret, så kunne du overveje at transportere produkterne personligt. Det er specielt muligt i de gængse byggekæder.
Du bør have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Af den grund skal man læse firmaets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder finder du mange steder i landet, og på grund af det har mange adgang til at bestille online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Af den grund har man mulighed for at slippe for leveringsgebyret, og sågar få produkterne med det samme.
De store byggemarkeder er populære og anerkendte firmaer, hvilket kan give øget troværdighed når man skal købe online. Det vil nogle se som en fordel.
De store byggemarkeder køber produkter fra diverse nichebutikker, og dermed har du mulighed for at handle fra et stort sortiment af elektrisk grensaks online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Pga. dette kan du få ekstra gavnlig rådgivning fra ansatte der er specialister i lige præcis elektrisk grensaks.
Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche styrer selv produktionen af de produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online er det muligt at få gode tilbud.
Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, gerne tilmed lokalt nær dig. Dem bidrager du til idet du køber elektrisk grensaks online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggemarkeder
elektrisk grensaks jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 kollegaer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 mennesker i virksomhedens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

elektrisk grensaks harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

elektrisk grensaks silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i firmaets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 mennesker i deres 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

elektrisk grensaks bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i de 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 personer i de 104 butikker. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 mennesker i deres 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1For udendørs opgaver har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Af den grund kan du jævnligt tage et kig på femdøgnsprognosen i perioden for projektets begyndelse, så du slipper for at det mod forventning går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til det komplicerede byggeprojekt.
2Du skal unden ingen omstændigheder negligere dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj herunder sikkerhedshjelm som hjælp mod potentielle skader. Det er vigtigt at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, specielt hvis du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
3Der findes en overflod af hjælpeartikler og videoer via internettet som kan være en stor hjælp. I særlig grad YouTube er kilde til store mængder brugbar information, navnligt såfremt du benytter engelske søgeord.
4Der viser sig ofte ubelejlige problemer når det kommer til omfangsrige byggeprojekter, og på grund af det er det essentielt at der afsættes rimelig tid i arbejdsplanen, så man er overbevist om at have tid nok til det.
5Typisk vil det være meningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for byggeriet, så du giver sig selv et overblik. Det vil blive fordelagtigt at nedfærdige alle omkostninger, og herefter undersøge udgiften ved dem én og én.
6Man bør under ingen omstændigheder mangle arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være fundamentalt at du har værktøjet ved hånden idet du tager fat på byggeprojektet. Det er derudover en fordel at medtage udgifterne hertil i din økonomiske plan.
7Man kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives hvis byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver altså at byggeriet har betydning for klimaet.
8Planlægning er vejen til succes med projektet. Du må lave en velovervejet dagsorden, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du udarbejder din strategi.
9Det kan vise sig at have noget at sige at du har de fornødne byggematerialer parat forinden du starter håndværket. Du har god gavn af at lave en simpel oversigt hvorpå der noteres det der er nødvendige, og bagefter tjekke listen, hvormed du føler dig tryg ved at alt er på sin plads.
10Det er oplagt at få assistance til byggeprocessen, specielt når der er tale om store byggerier. Større opgaver gør krav på flere personer. Ydermere bør det være hurtigere og mere interessant når man ikke er ene om det.
11Du burde måske tænke over hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du skal have hjælp fra en ekspert til delelementer af projektet. Hvis du henter hjælp fra en ekspert vil det normalt anbefales at søge tilbud fra flere firmaer.
12Længe før du iværksætter dit byggeprojekt må det være vanvittigt vigtigt at sikre sig, at byggeriet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde gældende love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
De højest bedømte byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket jo er fantastisk overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ultra imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er virkelig beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken mulighed for fragt skal du vælge?

Temmelig mange internet foretagender giver nu diverse billige leveringsmåder til elektrisk grensaks. Et hit er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er nemlig meget problemfri, samt ofte tillige den mindst kostelige type af levering.

Du bør lige så vel tænke over at få det leveret til din hjemmeadresse eller til når du er på job. Fragtmuligheden er en gang i mellem en anelse mindre billig, men også i høj grad smertefri for elektrisk grensaks online. Den mest prisbevidste fragttype kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, men den mulighed nødvendiggør at du er i kort afstand af e-shoppens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på elektrisk grensaks kan vise sig at være usædvanlig afgørende når vi skal bruge dine nye varer fluks, så af den grund er det virkelig afgørende at vi ser den anslåede leveringsdato ved elektrisk grensaks. Mange outlets på nettet – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – byder på billig dag-til-dag levering på de fleste varenumre online, hvilket står og falder med at bestillingen placeres før et givent klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få pakken ekspederet inden logistikmedarbejderne holder fyraften.

En række e-forretninger i Danmark byder på fri fragt på elektrisk grensaks online, men ofte forudsætter det at man aftager for en bestemt pris. Som alternativ skulle du overveje den prisbilligste fragtform, der tit vil blive at få fragtmanden til at levere ordren til et udleveringssted.

Størstedelen af kæder tilbyder afhentning hvor man bestiller billig elektrisk grensaks på nettet men afhenter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og XL-Byg. Byggekæderne udlover fx click-and-collect på elektrisk grensaks i disse områder:

Søborg, Sønderborg, Kolding, Frederikssund, Haslev, Hedensted, Odense, Ikast, Værløse, Birkerød, Nakskov, Allerød, Hjørring, Herlev, Brønshøj, Nærum, Hørsholm, Valby, Middelfart, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Holbæk, Haderslev, Dragør, Thisted, Køge, Roskilde, Virum, Hillerød, Skive, Nørresundby, Silkeborg, Brabrand, Brønderslev, Risskov, Vordingborg, Frederikshavn, København, Ølstykke, Kalundborg, Svendborg, Albertslund, Randers, Vejle, Lillerød, Varde, Fredericia, Tilst, Aarhus, Frederiksværk, Tårnby, Brøndby, Hobro, Vallensbæk, Helsingør, Rødovre, Rudersdal, Hvidovre, Aabenraa, Kokkedal, Taastrup, Aalborg, Lyngby, Ishøj, Horsens, Farum, Ringsted, Grenaa, Åbyhøj, Ballerup, Lystrup, Viborg, Stenløse, Greve, Korsør, Esbjerg, Nyborg, Holstebro, Glostrup, Næstved, Gentofte, Struer, Jyllinge, Hedehusene, Charlottenlund, Odder, Herning, Rønne, Vanløse, Skanderborg, Gladsaxe, Slagelse, Højbjerg, og Frederiksberg, .

Click-and-collect for elektrisk grensaks er en mulighed i alle områder af landet: Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark), Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Bornholm, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Amager) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når der ses på tallene står det klart, at internet shoppere mange gange søger fx elektrisk grensaks tilbud og elektrisk grensaks priser. Derudover oplever vi ofte netshoppere lede efter bl.a. billig elektrisk grensaks, køb elektrisk grensaks og elektrisk grensaks online, plus de udbredte byggecentre som Stark, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bauhaus, 10-4 og Harald Nyborg.

Spar penge på elektrisk grensaks

Det er jo ret så uproblematisk for folk at tjekke tilbud på billige elektrisk grensaks online fra forskellige webshops, og ergo har adskillige online forretninger fundet det nødvendigt at tvinge udsalgspriserne på elektrisk grensaks betydeligt, og derudover præstere fri fragt.

Til gengæld kan det imidlertid være smart at efterse flere internet shops i Danmark efter rabatter og tilbud på elektrisk grensaks online før du handler, sådan at du er skudsikker på at skaffe sig den mest billige pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Davidsen.

Du må imidlertid være årvågen med, at ifald en netshop frembyder billige elektrisk grensaks online til en pris som virker uforståeligt billig, burde det ofte være en indikation på en bedragerisk internet webshop. Betalinger med kort er på den anden side en del af en lovbestemmelse, der assisterer os imod fup butikker på nettet.

Vi tilråder bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du anvende en løsning som fx ViaBill, når du vil afbetale beløbet til elektrisk grensaks over en længere periode. Dette tilbydes som regel i online nichebutikker, i modsætning til de kendte byggekæder som for eksempel Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan og Stark.

Når der ses på data står det tydeligt, at internetbrugere som regel leder efter eksempelvis elektrisk grensaks priser og elektrisk grensaks tilbud. Foruden dette ser vi typisk mennesker søge blandt andet billig elektrisk grensaks, køb elektrisk grensaks og elektrisk grensaks online.

Analyser tidligere køberes erfaringer

Trustpilot byder på uden sammenligning fremragende chancer for at eftergå en hel del eksisterende køberes evalueringer og derved kan det anbefales, at du analyserer e-firmaets kritik forinden du lægger din bestilling på billige elektrisk grensaks online.

Facebook bringer dig ligeledes aldeles strålende metoder til at få et kig ind i netbutikkens kundetilfredshed. Her ses nogle internet varehuse som tilbyder folk at offentliggøre en vurdering af ordreforløbet, hvilket ligeledes kan drages fordel af til vurdering af kundetilfredsheden.

Inden nogen bestiller billige elektrisk grensaks online i en e-forhandler behøver de helt sikkert bese dens forretningsvilkår, men det er almindeligvis en tidskrævende opgave, særligt på de velkendte byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Davidsen.

En nemmere løsning kunne være at finde ud af om internet butikken er godkendt af e-mærket, eftersom det bør være en erklæring om at netshoppen føjer de officielle danske regler, samt at online forretningen lejlighedsvis kontrolleres af fagmænd som er indført i reglerne på området.

Dette er en god chance for at få hjælp, ifald du udsættes for dilemmaer med din handel med elektrisk grensaks. Derudover tilrådes det at kunden er obs på de væsentligste vilkår der kan influere på købet af elektrisk grensaks online, fx hvilken byttepolitik e-butikken benytter.

I den relation er det samtidig afgørende, at man stadigvæk gemmer ens kvittering, således man når som helst vil kunne bekræfte bestillingen af elektrisk grensaks, uanset om man bestiller fra Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan eller XL-Byg.

Poul M gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Anne N gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Inger Jørgensen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Rasmus Jensen gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Nogle få forhandlere på nettet byder på billig fragt på elektrisk grensaks, men tit kun hvis der bestilles for en bestemt sum. Derudover bør man udvælge den mindst kostelige form for levering, der tit vil blive at få bragt bestillingen til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig som regel omvendt ekstremt let. Den billigste løsning til levering er unægtelig at du selv henter produkterne.
2Forinden nogen bestiller billige elektrisk grensaks hos en online virksomhed bør man på en vis måde have øje for e-butikkens forretningsaftale, det er dog uden tvivl et tidskrævende arbejde. Udover dette anbefales det at køberen er vaks omkring de mest relevante vedtægter der har indvirkning på bestillingen af billige elektrisk grensaks online, til eksempel hvilken bytteret online forretningen anvender.
3Fragttiden er jo ret så betydningsfuld forudsat man har behov for din ordre om få sekunder, så af den grund er det nemlig relevant at du gransker den anslåede leveringstid på elektrisk grensaks. En lang række e-firmaer i Danmark giver billig dag-til-dag fragt på mange produkter, men husk at det er forudsat at transaktionen realiseres før et angivent klokkeslæt.
4Trustpilot resulterer i sådan set troværdige genveje til at gøre dig bekendt med en stor portion eksisterende køberes evalueringer og af den grund er det smart, at du tjekker online butikkens bedømmelser forinden du køber billige elektrisk grensaks online. Facebook tilbyder tillige stort set passelige genveje til at få en idé om online forhandlerens popularitet.
5Vi anbefaler at granske om e-forhandleren er e-mærke godkendt, som bør være et signal om at internet selskabet opfylder de officielle danske regler, og at online forhandleren jævnligt undersøges af sagkyndige som er indført i de gældende vilkår. Forud for at folk handler billige elektrisk grensaks på en shop burde man når alt kommer til alt gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens forretningsbetingelser.
6En række internet handler udlover heldigvis flere billige fragtmuligheder til elektrisk grensaks. En yndling er i vore dage pakkeshops, så du selv kan hente dine nye varer når det passer dig. Fragtformen er altså usædvanlig let, samt desuden desuden den mest betalelige leveringsløsning.
7Det er jo efterhånden virkelig problemfrit for alle og enhver at sammenligne tilbud online på billige elektrisk grensaks i blandt flere online shops, og med det motiv præsterer mange online varehuse fragt uden omkostninger. Men det kan alligevel blive lukrativt at kigge forbi en række forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg før du placerer ordren, således at du er på den sikre side med at få den mest attraktive pris.
8Den mest letkøbte leveringsmodel vil altid være at hente produkterne selv, men den løsning forudsætter at du lever i kort afstand af e-firmaets tilholdssted. Den mulighed for fragt er yderst relevant i tilfælde af at du har brug for elektrisk grensaks omgående. Alternativt så yder indtil flere webshops levering uden beregning, men i de fleste tilfælde er det forudsat at der shoppes for en fastsat sum.
9Generelt foreslår vi handler med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omfattet af en orden, hvilket begunstiger kunden overfor uoprigtige e-shops. Alternativt kunne du bruge en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du foretrækker at afbetale regningen over tid.