Texas Power Split 820V - 230V - Brændekløver
5.499 kr.
Mere info
Texas Power Split 830V - 380V - Brændekløver
5.499 kr.
Mere info
ZI-HS7TU 7 tons brændekløver Zipper
2.803 kr.
Mere info
Brændekløver 5 ton ZI-HS5TN Zipper
2.522 kr.
Mere info
ZI-HS22EZ Vertikal Brændekløver Zipper 22 ton
18.741 kr.
Mere info
Texas Power Split 820V - 230V - Brændekløver
5.499 kr.
Mere info
Texas 4-delt kløverhoved for Power Split 620 til brændekløver
299 kr.
Mere info
Ryobi Brændekløver RLS4A
3.148 kr.
Mere info
Klargøring af 26T Brændekløver
1.149 kr.
Mere info
Texas Power Split 830V - 380V - Brændekløver
5.499 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart ekstremt afgørende at vide, om de produkter du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være tvunget til vælge et andet.
Du vil finde ulighed i prisen på billige elektrisk brændekløver hos de forskellige online byggekæder. Enkelte tilbyder gode priser, og nogle giver kompetent rådgivning. Du må beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggekæder fremviser et enormt varesortiment, og nogle fokuserer på en bestemt type af vare. Du bør tænke igennem om det er afgørende for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, udover blot elektrisk brændekløver.
Når du vil have dine byggematerialer med det samme eller blot vil undvære fragtgebyret, så kan du overveje at fragte byggematerialerne selv. Dette er hovedsageligt et alternativ hos de kendte byggekæder.
Du bør kende de betingelser der gælder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du læse netbutikkens handelsbetingelser.
For mange er byggeri ens betydende med en verden af spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at købe fra en online byggeshop, hvor du tilbydes gode råd til valg af elektrisk brændekløver.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og landskendte virksomheder, som kan give øget tryghed til dig der skal købe online. Det vil nogle se som en fordel.
De kendte byggemarkeder køber varer fra mange producenter, så du kan shoppe fra et stort udvalg af elektrisk brændekløver online.
De kendte byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og dermed har de fleste valget om at handle online og transportere materialerne på eget initiativ. Herigennem kan du spare leveringsomkostningen, samt endda få fat i produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på internettet er små virksomheder, som typisk er dansk ejede, eventuelt endda lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe idet du bestiller elektrisk brændekløver online hos dem.
Forskellige nichefokuserede netbutikker står selv for produktion af de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online får du lavere priser.
Alverdens nichebutikker er specialister i det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andre varer. Derfor bør du forvente ekstremt gavnlig hjælp fra folk som er eksperter i lige præcis elektrisk brændekløver.
Danmarks største byggecentre

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

elektrisk brændekløver jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag over 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 personer i firmaets 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

elektrisk brændekløver silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 personer i selskabets 41 byggecentre. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

elektrisk brændekløver harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

elektrisk brændekløver bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 kollegaer i deres 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 kollegaer i forretningens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i kædens 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Planlægning viser sig som kilden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du anbefales at have en strømlinet strategi, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilken dag, samt derudover en nummerorden. Vær skarp idet du sammensætter din køreplan.
2Det kan vise sig at være godt at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed såfremt det er vigtige byggerier. Store ombygninger bør udføres af flere folk. Samtidig vil det vise sig mere effektivt og mere minderigt når man er flere om opgaven.
3I visse tilfælde kan man spørge om økonomisk støtte til byggeprojekter. Det ydes i tilfælde hvor byggeriet gør en forskel for klimaet. Bidraget kræver dermed at ombygningen påvirker klimaet.
4Det er fundamentalt at have en budgetoversigt for byggeprojektet, så man har styr på den økonomiske del. Det er fornuftigt at beskrive hver eneste udgiftspost, og så kortlægge mulige tilbud på dem alle sammen.
5Man skal på ingen måde stå uden det nødvendige udstyr. Det kan vise sig at være fordelagtigt at du har det ved hånden akkurat som du går løs med byggeprocessen. Det er desuden vigtigt at medtage disse omkostninger i budgettet for byggeriet.
6Måske du burde vurdere om det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere skal tilkøbe hjælp fra en ekspert til områder af det. Ifald du ønsker professionel assistance vil det i nogle tilfælde være en god idé at tage imod en pris fra en håndfuld virksomheder.
7Der præsenterer sig altid pludselige vanskeligheder i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og af den grund kan det være vigtigt at der afsættes god plads i kalenderen, med det formål at man kan føle sig overbevist om at nå i mål.
8Du bør aldrig nogensinde se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning herunder sko og hjelm der hjælper dig overfor mulige risici. Det er smart med fokus på sikkerheden i arbejdet, specielt når du ikke investerer i assistance fra en professionel.
9For opgaver udenfor kan vejret få en essentiel rolle. Af den årsag skal du med jævne mellemrum lægge mærke til vejrmeldingerne når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så du undgår at det ud af det blå starter med at vælte ned når du lige er trukket i arbejdstøjet til det komplekse byggeprojekt.
10Før du påbegynder byggeriet kan det blive ubeskriveligt værdifuldt at du sikrer dig, at projektet er inden for lovens rammer. Alt efter din boligtype vil der gælde forskellige regler for, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
11Du har adgang til endeløse guides og videoer på nettet hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube giver overvældende meget nyttig viden, i særlig grad såfremt du benytter engelske ord i din søgning.
12Potentielt kan det vise sig at have noget at sige at du har de nødvendige byggematerialer til disposition forud for at du påbegynder byggeriet. Du vil med fordel kunne lave en enkel indkøbsseddel indeholdende det der skal bruges, og så tjekke materialerne, så du føler dig sikker på at alt er klar.
De bedst vurderede byggecentre
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er utrolig betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % har givet toprating, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ualmindeligt beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er utrolig betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som altså er virkelig flot. Bedømmelsen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ret så overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken leveringsform er smartest?

En del e-firmaer yder i øjeblikket et stort udvalg af billige leveringsmodeller til elektrisk brændekløver. Den mest benyttede er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente dine nye varer på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er jo vældig bekvem, og ofte ligeledes den mest billige leveringsmåde.

Du kunne omvendt vælge at få produkterne leveret til din private bopæl eller til adressen på dit arbejde. Den bliver oftest en anelse mere omkostningsfuld, men til gengæld virkelig praktisk for elektrisk brændekløver online. Den billigste mulighed for fragt er utvivlsomt selv at hente varerne, som desværre forudsætter at du bor med kort afstand til e-firmaets butikker, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på elektrisk brændekløver er selvfølgelig ualmindeligt vital når vi mangler dine nye produkter lige om lidt, så med det formål er det temmelig på sin plads at man ser den forventede leveringsdato for elektrisk brændekløver. En del e-shops – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens produkter online, men det er påkrævet at ordren gennemføres inden et konkret klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt fikset forud for at medarbejderne drager hjemad.

En række butikker på nettet præsterer fragt uden omkostninger på elektrisk brændekløver online, men i reglen er det forudsat at du køber for et præcist beløb. Derudover skulle man udvælge den mest prisbevidste leveringsmetode, der oftest vil blive at få kørt din ordre til et udleveringssted.

Mange kæder giver klik-og-hent hvor man køber billig elektrisk brændekløver på nettet og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix. Byggemarkederne tilbyder eksempelvis klik-og-hent på elektrisk brændekløver i følgende byer:

Solrød Strand, Gladsaxe, Varde, Silkeborg, Ishøj, Højbjerg, Lyngby, Odense, Slagelse, Herlev, Rudersdal, Skanderborg, Helsingør, Ringsted, Ballerup, Nykøbing Falster, Rønne, Roskilde, Viborg, Vallensbæk, Lillerød, København, Brønshøj, Greve, Nærum, Virum, Kokkedal, Glostrup, Tilst, Charlottenlund, Vanløse, Risskov, Horsens, Frederiksværk, Hillerød, Brøndby, Randers, Odder, Holbæk, Thisted, Ikast, Hjørring, Vejle, Ølstykke, Valby, Aarhus, Nakskov, Albertslund, Nørresundby, Værløse, Taastrup, Åbyhøj, Kolding, Hedehusene, Frederikshavn, Hørsholm, Aabenraa, Haderslev, Frederiksberg, Korsør, Sønderborg, Nyborg, Struer, Aalborg, Lystrup, Haslev, Vordingborg, Brønderslev, Birkerød, Svendborg, Holstebro, Grenaa, Hobro, Fredericia, Kalundborg, Køge, Farum, Middelfart, Esbjerg, Stenløse, Jyllinge, Hvidovre, Frederikssund, Rødovre, Næstved, Dragør, Hedensted, Herning, Skive, Gentofte, Søborg, Tårnby, Brabrand, og Allerød, .

Click-and-collect ift. elektrisk brændekløver er muligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland), Sjælland (Amager, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland, Falster, Vestsjælland, Sydsjælland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn).

Ses der på data står det tydeligt, at mennesker jævnligt kigger efter for eksempel billig elektrisk brændekløver og elektrisk brændekløver tilbud. Foruden dette ser vi ofte folk lede efter bl.a. elektrisk brændekløver online, køb elektrisk brændekløver og elektrisk brændekløver priser, foruden de kendte byggecentre som Bygma, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og Stark.

Priser på elektrisk brændekløver

Det er jo efterhånden meget overkommeligt for os alle at finde information om priser på billige elektrisk brændekløver online i blandt flere internet forhandlere i Danmark, og af den grund har massevis af netbutikker været nødt til at stampe prisen på elektrisk brændekløver helt i bund, og derudover byde på fragt uden betaling.

Det kan dog til hver en tid vise sig nyttigt at eftergå nogle e-forhandlere efter tilbud og rabatter på elektrisk brændekløver online forud for at du køber, således at du er skråsikker på at antage den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og Bauhaus.

Du må ikke desto mindre ikke undervurdere, at ifald en e-forhandler sælger billige elektrisk brændekløver online til en pris der virker grænseløst beskeden, så kunne det tit være et kendetegn på en svindel internet shop. Køb med kort er ikke desto mindre omsluttet af en foranstaltning, der hjælper køberen imod bedrageriske online shops.

Vi anbefaler generelt kortkøb eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, hvis du tilstræber at betale prisen på elektrisk brændekløver ude i fremtiden. Det foreslåes typisk i online nichebutikker, i modsætning til de gængse byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Silvan, Bauhaus og Stark.

Når vi ser på tendenserne fremstår det klart, at folk jævnligt efterspørger eksempelvis elektrisk brændekløver priser og elektrisk brændekløver tilbud. Vi ser derudover jævnligt internet shoppere søge eksempelvis elektrisk brændekløver online, billig elektrisk brændekløver og køb elektrisk brændekløver.

Analyser tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot leverer fuldstændig belejlige muligheder for at iagttage flere andre brugeres iagttagelser og på grund af dette er det prisværdigt, at du læser online forhandlerens kritik forinden du placerer din ordre på billige elektrisk brændekløver online.

Facebook fører til tilsvarende ganske ærlige muligheder for at få indsigt i online virksomhedens kundefokus. Derudover ses faktisk internet outlets hvor folk kan afgive en anmeldelse af virksomhedens service, som på samme måde må tages i brug til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Før nogen bestiller billige elektrisk brændekløver online i en e-butik kan man i reglen læse forhandlerens forretningsaftale, dog er det bare et omfattende arbejde, i særdeleshed med de udbredte byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen.

En nem løsning er at undersøge om internet firmaet er støttet af e-mærket, hvilket ofte er en antydning af at e-firmaet forsvarer de danske love, samt at webbutikken lejlighedsvis føres tilsyn med af fagfolk der forstår vilkårene på området.

Det giver dig genvej til opbakning, såfremt du oplever problemstillinger i forbindelse med din handel med elektrisk brændekløver. Dertil foreslår vi at køber er hensynstagende til de mest vedkommende retningslinjer der kan have indflydelse på bestillingen af elektrisk brændekløver online, som fx den returpolitik online butikken lover.

I den sammenhæng er det også relevant, at man stadigvæk bibeholder sin kvittering, således man en anden gang kan påvise købet af elektrisk brændekløver, uagtet om man handler fra XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma eller Davidsen.

Jan N gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Karen gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Anna D gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Michael Thomsen gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 tips til din online shopping
1Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Kortkøb er indbefattet af en lov, som redder en overfor bedrageriske netbutikker. Som alternativ kunne du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du vil honorere prisen over en periode.
2Trustpilot forærer dig evigt passende genveje til at granske flere tidligere brugeres reflektioner og af den grund foreslåes det, at du studerer internet forretningens kritik forinden du shopper billige elektrisk brændekløver online. Facebook præsterer endvidere adskillige værdifulde løsninger til at få indblik i online butikkens pålidelighed.
3Den mest letkøbte type af levering vil utvivlsomt være at hente pakken selv, hvilket betinges af at du lever nærved online forretningens tilholdssted. Den fragttype kan være usædvanlig essentiel såfremt man skal bruge elektrisk brændekløver nu og her. Alternativt så tilbyder en række e-butikker levering uden betaling, men undertiden forudsætter det at du bestiller for et fastsat beløb.
4Generelt tilråder vi at tjekke hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, som kan være en tilkendegivelse af at webshoppen accepterer de danske regler, samt at online firmaet rutinemæssigt undersøges af specialister der er meget fortrolige retningslinjerne. Forud for at nogen handler billige elektrisk brændekløver på en netbutik bør man på en vis måde tyde netshoppens handelsbetingelser.
5Fragtperioden kan i nogle tilfælde være super udslagsgivende hvis man absolut skal bruge dine nye produkter lige om lidt, og med det formål er det skam meningsfuldt at du finder den forventede leveringsdato på elektrisk brændekløver. En hel del netshops i Danmark tilbyder billig 1 hverdags levering på en lang række varenumre, men vær opmærksom på at det nødvendiggør at transaktionen gennemføres før et bestemt klokkeslæt.
6Før nogen shopper billige elektrisk brændekløver på en netbutik behøver de i reglen gennemløbe dens handelsbetingelser, dog er det typisk en tidskrævende opgave. Tillige er det at foretrække at køber er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle vilkår der har betydning for købet af billige elektrisk brændekløver online, som fx hvilken byttepolitik e-butikken anvender.
7En hel del e-forretninger i Danmark garanterer billig fragt på elektrisk brændekløver, men tit er det kun gældende hvis der købes for en bestemt sum. Alternativt skal du vælge den mest betalelige type af levering, hvilket gerne vil blive at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et afhentningssted. Leveringstypen er som regel lige så vel særdeles let gængelig. Den prisbilligste metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv.
8Det har vist sig at være meget overkommeligt for forbrugerne at sammenholde priser online på billige elektrisk brændekløver på diverse webbutikker, og til gengæld lover flere internet forretninger i Danmark fragt uden beregning. Til gengæld kan det alligevel blive profitabelt at sammenholde nogle få online selskaber efter rabat og tilbud inden du handler, så du er tryg ved at modtage den bedste pris.
9Mange internet shops udlover nu om dage en hel del forskellige billige leveringsmåder til elektrisk brændekløver. En sikker vinder er i vore dage afhentningssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din pakke når du har tid. Fragttypen er altså rigtig praktisk, samt tit også den mest letkøbte løsning til levering.