Milwaukee Boltsaks Justerbar 355/450mm5
495 kr.
Mere info
Teng Tools Boltsaks BC424 - 24 652mm
475 kr.
Mere info
Teng Tools Boltsaks BC430 - 30 800mm
545 kr.
Mere info
Knipex boltsaks 7172 460 mm
673 kr.
Mere info
Milwaukee Boltsaks 610mm
540 kr.
Mere info
Teng Tools Boltsaks BC418 - 18 485mm
265 kr.
Mere info
HIT boltsaks NBC 600 mm vinklet centerskær
595 kr.
Mere info
Teng Tools Boltsaks BC414 - 14 379mm
225 kr.
Mere info
HIT boltsaks NBC 1050 mm
998 kr.
Mere info
Teng Tools Boltsaks BC436 - 36 958mm
895 kr.
Mere info
Milwaukee Boltsaks Justerbar 610/760mm
725 kr.
Mere info
Boltsaks Ridgid S -18
860 kr.
Mere info
Boltsaks 350 mm - 12"
115 kr.
Mere info
Boltsaks Knipex 7172
1.003 kr.
Mere info
Boltsaks bc414
355 kr.
Mere info
Boltsaks 450 mm - 18"
160 kr.
Mere info
KNIPEX boltsaks m/fjeder
501 kr.
Mere info
Boltsaks 600 mm - 24"
224 kr.
Mere info
Boltsaks Knipex 7172
869 kr.
Mere info
Boltsaks. Teng Tools BC414 / BC436
517 kr.
Mere info
Boltsaks. HIT - NBC-300
188 kr.
Mere info
HERO Boltsaks med fjeder
93 kr.
Mere info
Bahco mini boltsaks 1520 g 1520G
299 kr.
Mere info
Knipex mini boltsaks CoBolt 200mm 7102
275 kr.
Mere info
BATO Boltsaks
299 kr.
Mere info
Boltsaks med fjeder 200 mm Knipex 7112200
476 kr.
Mere info
Boltsaks 620 mm / 24 HERO 3599-620
599 kr.
Mere info
Boltsaks 920mm HERO 3599-920
429 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri forbundet med en masse spørgsmål. Dermed kan det overvejes at købe fra en online byggeshop, som kan give sparring omkring elektrisk boltsaks.
Flere byggecentre præsterer et bredt udvalg af produkter, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt varetype. Du skal afveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover bare elektrisk boltsaks.
Du bør kende de regler der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor tjekke butikkens handelsbetingelser.
Ifald du står og skal bruge produkterne hurtigt eller bare har lyst til at spare leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte produkterne selv. Det er især muligt ved de udbredte byggekæder.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers bør du overveje at tjekke de andre.
Du vil finde forskelle i prisen på billige elektrisk boltsaks fra webshop til webshop. Enkelte fokuserer på de bedste priser, hvorimod andre giver kompetent rådgivning. Du skal forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder forhandler produkter fra alle mulige nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et bredt udvalg af elektrisk boltsaks online.
De velkendte byggecentre er tilgængelige i hele landet, og i kraft af det har flertallet adgang til at handle online og transportere byggematerialerne selv. Dermed kan du vælge at spare fragtgebyret, og ovenikøbet få fat i produkterne straks.
De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede firmaer, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede webshops er iværksættervirksomheder, som tit har danske ejere, givetvis endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du handler elektrisk boltsaks online fra deres webshop.
Størstedelen af specialiserede webshops har en dybdegående viden om de varer de sælger online, idet de ikke sælger andre varer. Pga. dette kan du få endnu mere gavnlig sparring fra ansatte som er specialister i lige præcis elektrisk boltsaks.
Flertallet af nichebutikker er producenter af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online er det muligt at få bedre priser.
Danmarks største byggecentre
elektrisk boltsaks harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 ansatte i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 medarbejdere i firmaets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af over 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 ansatte i forretningens 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

elektrisk boltsaks bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

elektrisk boltsaks jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af i omegn af 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

elektrisk boltsaks silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 personer i selskabets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der viser sig ofte overraskende problemstillinger når det gælder avancerede projekter, og som følge heraf vil det være vigtigt at man har afsat tilstrækkelig tid i kalenderen, således at man er ubekymret om at man når det til siden.
2Måske det viser sig væsentligt at have alle materialer klar til brug før du kaster dig over arbejdet. Du kan med fordel lave en punktforms liste indeholdende de materialer som er nødvendige, og efterfølgende efterse hver eneste ting, med øje for at du føler dig tryg ved at du har husket alt.
3Husk at overveje hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du med fordel kan have assistance fra en professionel til delelementer af det. Såfremt du tager imod assistance fra en fagmand er der penge at spare ved at notere tilbud fra forskellige selskaber.
4Man kan forsøge at få offentlig støtte til byggeprojekter. Det kan man få i tilfælde af at projektet er miljøvenligt. Tilskudet kræver med andre ord at renoveringen forbedrer klimaet.
5Godt forarbejde vedbliver at være kilden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du bør overveje at udarbejde en klar køreplan, som viser hvilke opgaver der skal udføres hvornår, med en tilhørende nummerorden. Vær realistisk idet du udarbejder din tidsplan.
6Typisk vil det være af stor betydning at udarbejde et regnskab for dit projekt, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør blive sundt at nedskrive alle poster, og så indsamle online tilbud på dem slavisk.
7I god tid inden at du påbegynder byggeprocessen kan det være vildt betydningsfuldt at man sikrer sig, at projektet overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde diverse love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
8Du må for alt i verden ikke glemme dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning såsom fod- og hovedbeklædning som hjælper dig mod mulige uheld. Det er smart med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig såfremt du ikke har eksperthjælp.
9Det kan vise sig nyttigt at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst hvis det er store byggeopgaver. Krævende ting skal gerne udføres af mere end en person. I øvrigt er det mere effektivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
10Man skal under ingen omstændigheder gå ned på grej. Tit vil det vise sig af stor betydning at du har grejet til disposition idet du iværksætter byggeriet. Det er derudover godt at indregne de tilhørende omkostninger i byggeriets budget.
11Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. På grund af dette kan du med jævne mellemrum tage et kig på prognosen for vejret i tiden op til projektets start, så du undgår at det ganske ubelejeligt starter med at regne bedst som du er godt i gang med det komplekse byggeprojekt.
12Der er utrolig mange guides og videoer online som kan give dig inspiration. Særligt YouTube faciliterer meget konstruktiv information, i særlig grad hvis du kigger i hele verden.
De højest bedømte byggecentre
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er yderst overlegent. Evalueringen er baseret på 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er temmelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er utrolig betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er hamrende overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er temmelig betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

Flere byggemarkeder yder nu til dags mange forskellige billige former for levering til elektrisk boltsaks. En af de mest almindelige er i øjeblikket afhentningssteder, som giver dig mulighed for at hente bestillingen lige når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig i høj grad gnidningsløs, og i mange tilfælde tilmed den mest letkøbte leveringsudgave.

Du kan alternativt vælge at få det leveret til din lejlighed eller hus eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden er en gang i mellem lidt dyrere, men tillige ekstremt enkel ift. elektrisk boltsaks online. Den billigste mulighed for levering er uden tvivl at hente produkterne selv, men den mulighed forudsætter at du fysisk befinder dig nærved internet virksomhedens byggecenter, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på elektrisk boltsaks kan vise sig at være ultra væsentlig i tilfælde af at man står og skal bruge varerne nu og her, så herved er det øjensynligt afgørende at man checker den estimerede leveringstid på elektrisk boltsaks. En række online firmaer – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række produkter online, men husk at det er underforstået at ordren indsendes tidligere end et angivent tidspunkt, således at de kan nå at få pakken ud af døren forud for at logistikmedarbejderne tager hjem.

En hel del e-firmaer lover portofri fragt på elektrisk boltsaks online, men i reglen forudsætter det at man bestiller for en fastsat sum. Alternativt skal man udse dig den mindst kostelige leveringsmåde, som ofte vil blive at få fragtmanden til at bringe ordren til et afhentningssted.

De fleste kæder foreslår afhentning hvor man bestiller billig elektrisk boltsaks online og afhenter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Stark. De tilbyder blandt andet afhentning af elektrisk boltsaks i disse områder:

Herning, Lyngby, Herlev, Kalundborg, Åbyhøj, Ølstykke, Hedensted, Frederiksværk, Albertslund, Værløse, Vordingborg, Hobro, Rødovre, Brønderslev, Birkerød, Hjørring, Vanløse, Brønshøj, Varde, Skanderborg, Lillerød, Svendborg, Brøndby, Tårnby, Gentofte, Helsingør, Stenløse, Holbæk, Struer, Vejle, Holstebro, Esbjerg, Viborg, Søborg, Lystrup, Ishøj, Odense, Solrød Strand, Greve, Taastrup, Højbjerg, Haderslev, Rønne, Nakskov, Dragør, Valby, Farum, Nyborg, Jyllinge, Silkeborg, Virum, Køge, Aarhus, Hørsholm, Middelfart, Gladsaxe, Aalborg, Tilst, Hillerød, Grenaa, Frederikssund, Frederikshavn, Randers, Næstved, Hvidovre, Risskov, Charlottenlund, Nørresundby, Aabenraa, Sønderborg, Frederiksberg, Brabrand, Skive, Allerød, Nærum, Roskilde, Fredericia, Hedehusene, Slagelse, Ballerup, Glostrup, Korsør, Ikast, Kokkedal, Nykøbing Falster, København, Thisted, Ringsted, Odder, Kolding, Haslev, Vallensbæk, Rudersdal, og Horsens, .

Afhentning ift. elektrisk boltsaks er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Falster, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland).

Ved kig i tendenserne fremstår det markant, at online shoppere som regel søger bl.a. elektrisk boltsaks online og elektrisk boltsaks priser. Vi ser desuden ofte folk søge bl.a. køb elektrisk boltsaks, elektrisk boltsaks tilbud samt billig elektrisk boltsaks, plus de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og Jem og Fix.

Tilbud på elektrisk boltsaks

Det er i dag i høj grad enkelt for alle og enhver at lave prissammenligning på billige elektrisk boltsaks online i blandt forskellige firmaer på nettet, og følgelig har masser af online virksomheder været presset til at at trykke prisen på elektrisk boltsaks betragteligt, og ovenikøbet byde på fri fragt.

Det kan dog imidlertid være nyttigt at prøve diverse e-handler efter rabatter og tilbud på elektrisk boltsaks online før du færdiggør din shopping, således at du er velinformeret til at skaffe sig den skarpeste pris. Se ikke blot på de store byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen og Stark.

Man skal blot være så påpasselig, at når en online shop sælger billige elektrisk boltsaks online til en salgspris der virker umådelig billig, kan det mange gange være et fingerpeg om en uægte online virksomhed. Handler med kort er ikke desto mindre omfavnet af en lovbestemmelse, som værner kunden overfor uægte online selskaber.

Generelt foreslår vi kortbetalinger eller MobilePay. Som et alternativ kunne du drage fordel af et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, forudsat du ønsker at godtgøre beløbet til elektrisk boltsaks over flere uger. Det foreslåes typisk hos nicheforhandlere, men dog sjældent de velkendte byggecentre som fx 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

Når der ses på søgedata fremstår det markant, at folk tit søger efter fx elektrisk boltsaks priser og køb elektrisk boltsaks. Foruden dette ser man ofte mennesker søge eksempelvis billig elektrisk boltsaks, elektrisk boltsaks online samt elektrisk boltsaks tilbud.

Se nærmere på folks evalueringer

Trustpilot præsterer ret så udmærkede løsninger til at se nærmere på ganske mange forhenværende kunders evalueringer og af den grund er det prisværdigt, at du kigger nærmere på internet virksomhedens bedømmelser før du lægger din bestilling på billige elektrisk boltsaks online.

Facebook medfører for øvrigt fuldt ud troværdige chancer for at få kendskab til internet selskabets popularitet. Her møder vi en del internet selskaber hvor du kan udforme en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket også burde tages i brug til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen handler billige elektrisk boltsaks online i en shop kan man reelt overveje virksomhedens forretningsaftale, dog er det mange gange ikke videre spændende, især ved de kendte byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

En anden valgmulighed kan derfor være at undersøge om internet selskabet er tilsluttet e-mærket, da det burde være en sikkerhed for at netbutikken føjer de danske retningslinjer, samt at shoppen af og til undersøges af jurister der er indført i de gældende regulativer.

Dette er en god lejlighed til hjælpende service, ifald du møder besvær ved dit køb af elektrisk boltsaks. Ydermere er det smart at køber er omhyggelig omkring de vigtigste vedtægter der har indflydelse på købet af elektrisk boltsaks online, som for eksempel hvilken byttepolitik webbutikken anvender.

I relation til det er det samtidig afgørende, at man permanent bevarer sin kvittering, således man i fremtiden vil kunne dokumentere sin bestilling af elektrisk boltsaks, uanset om man har købt hos Davidsen, Bauhaus, Bygma, Silvan, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg eller 10-4.

Inger Christiansen gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Marianne I gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

Søren D gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Christian gav 4 stjerner

Fremragende!

9 gode råd til indkøb via nettet
1Temmelig mange internet butikker udlover i vore dage flere billige leveringsmåder til elektrisk boltsaks. Det mest populære er p.t. pakkeshoppen, og så skal du blot gå forbi efter din nyindkøbte vare den dag der passer dig. Leveringsmetoden er altså vældig praktisk, samt ofte desuden den mest betalelige leveringsversion.
2Generelt går vi ind for kortbestillinger eller mobilbetaling. Handler med kort er omfattet af en regel, der begunstiger kunden overfor fup online outlets. Som en alternativ mulighed bør du benytte en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du gerne vil klare pengene senere.
3Det er jo efterhånden rigtig fleksibelt for os alle at finde de laveste priser online på billige elektrisk boltsaks i blandt diverse internet varehuse, og så præsterer en lang række internet firmaer gratis levering. Derfor kan det imidlertid være tiden værd at granske enkelte webbutikker efter tilbud og rabat forud for at du bestiller, således at du er skudsikker på at få fat i den mindst kostelige pris.
4Trustpilot tilbyder dig flere pålidelige muligheder for at finde ud af ret mange aktuelle forbrugeres ratings og af den grund kan det være til hjælp, at du efterforsker online shoppens kritik inden du handler billige elektrisk boltsaks online. Facebook bringer dig endvidere immervæk hensigtsmæssige metoder til at få indblik i netshoppens kundefokus.
5Før folk bestiller billige elektrisk boltsaks hos en internet virksomhed bør man i virkeligheden kigge på netbutikkens handelsbetingelser, men det er ofte ikke specielt ophidsende. I øvrigt anbefaler vi at du er opmærksom på de fundamentale forhold der kan have indvirkning på handlen med billige elektrisk boltsaks online, f.eks. hvilken bytteret internet forhandleren tilbyder.
6Nogle e-butikker sikrer fri fragt på elektrisk boltsaks, men typisk er det under betingelse af at du indkøber for en konkret sum. Derudover kan man overveje den mest prisbevidste leveringsmulighed, hvilket oftest vil være at få leveret din pakke til en pakkeshop. Muligheden bliver beklageligvis endda yderst problemfri. Den mest letkøbte leveringsløsning er dog selv at hente varerne.
7Den billigste mulighed for levering vil altid vise sig at være at hente ordren selv, hvilket dog afhænger af at du har bopæl med kort afstand til webbutikkens hjemsted. Den type af levering er jo rigtig vigtig om man absolut skal bruge elektrisk boltsaks om få sekunder. Alternativt så sikrer flere e-forhandlere fragtfri levering, men for det meste stiller det krav om at du bestiller for et fastsat beløb.
8Generelt foreslår vi at bemærke om internet webshoppen er e-mærket, siden det ofte er et billede på at e-handlen opretholder de opstillede regler, foruden at online shoppen en gang i mellem gennemses af fagfolk som er inde i vedtægterne på området. Forud for at folk shopper billige elektrisk boltsaks i en e-forretning bør de uden tvivl gennemse webshoppens handelsbetingelser.
9Fragttiden er selvfølgelig ultra betydningsfuld i tilfælde af at vi har brug for varerne inden for kort tid, og herved er det altså centralt at man ser nærmere på leveringstiden på elektrisk boltsaks. Adskillige internet forhandlere giver løfte om billig 1 hverdags levering på massevis af varer, men som imidlertid er betinget af at transaktionen realiseres forud for et nøjagtigt tidspunkt.