Nilfisk våd-/tør-industrisuger ATTIX 965-OH/M SD XC
16.249 kr.
Mere info
Nilfisk Instristøvsuger VHS120 HC COMPLETE
21.284 kr.
Mere info
Nilfisk våd-/tør-industrisuger ATTIX 751-61 LIQUID VAC
14.999 kr.
Mere info
Nilfisk Industristøvsuger S3B inkl. tilbehørskit all round Ø50
19.999 kr.
Mere info
Nilfisk våd-/tør-indstustri støvsuger ATTIX 125-01
15.249 kr.
Mere info
Nilfisk Industristøvusger VHO200 inkl. tilbehørskit all round Ø50 og slangeadapter
24.999 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2l Ic Mobile
6.899 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2l Ic
4.499 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2l Ic
6.299 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Aero 26-2l Pc
2.299 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2m Ic
6.799 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Buddy Ii 18l
750 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2h Ic
7.999 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2h Ic
8.499 kr.
Mere info
Nilfisk-alto Støvsuger Attix 751-61
16.997 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2h Pc
6.999 kr.
Mere info
Nilfisk Buddy Ii 18l T
900 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre udbyder et bredt produktudvalg, imens øvrige er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du skal beslutte om det er afgørende for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot Electrolux industristøvsuger.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du undersøge byggemarkedets regler.
Der er ikke lighed i prisen på billige Electrolux industristøvsuger hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har fokus på gode tilbud, hvorimod nogle fokuserer på faglig sparring. Du må gennemtænke hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvsagt utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at vælge et andet.
For mange er byggeprojekter forbundet med en masse spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne handle hos en online byggeshop, som kan give sparring og vejledning omkring Electrolux industristøvsuger.
Hvis du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at spare fragtgebyret, så kan du overveje at hente varerne på eget initiativ. Dette er særligt en mulighed hos de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og velkendte butikker, hvilket kan give øget tryghed til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De udbredte byggemarkeder sælger varer fra mange forskellige producenter, hvorfor du så kan handle fra et bredt sortiment af Electrolux industristøvsuger online.
De store byggecentre finder du i de større byer, og på grund af det har kunderne tilbuddet om at købe online og hente byggematerialerne personligt. Dermed har du mulighed for at slippe for fragten, samt ovenikøbet hente varerne med det samme.

Nichewebshop

Forskellige webshops i små nicher er producenter af varerne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online vil du få en skarpere pris.
Forskellige webshops som sælger få produkter har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, da de kun sælger disse varer. Derfor kan du opleve super konstruktiv service fra nogle der er eksperter i netop Electrolux industristøvsuger.
Diverse webshops i små nicher er mindre firmaer, der tit er danske, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe når du køber Electrolux industristøvsuger online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Electrolux industristøvsuger silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Electrolux industristøvsuger harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 ansatte i deres 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 kollegaer i forretningens 9 butikker. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 mennesker i firmaets 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Electrolux industristøvsuger bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag flere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 ansatte i deres 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Electrolux industristøvsuger jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du må ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Tit kan det være betydningsfuldt at du har værktøjet klar forinden du tager fat på dit byggeprojekt. Du bør huske at påregne de medfølgende udgifter i din økonomi.
2Du bør regne på om byggeriet kan klares alene, eller du hellere skal sikre dig hjælp fra en ekspert til dele af byggeprocessen. Når du skal have hjælp fra en professionel vil det ofte være fornuftigt at tage imod forslag fra diverse virksomheder.
3Du kan finde alle mulige former for vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube tilbyder vældig meget anvendelig information, særligt når du kigger på engelsk.
4Ved udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en essentiel rolle. På grund af dette skal du jævnligt tjekke prognosen for vejret lige før byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uventet starter med at vælte ned når du lige arbejder hårdt på dit store projekt.
5Planlægning vil være kilden til et godt forløb med dit arbejde. Du anbefales at udarbejde en gennemarbejdet arbejdsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp når du laver din plan.
6Forinden du påbegynder arbejdet må det være højst meningsfuldt at have styr på, at dit projekt ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor kan der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
7Nogle gange kan man få tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man ifald ombygningen gør en forskel for miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver altså at byggeriet influerer positivt på planeten.
8Det bliver betydningsfuldt at have de fornødne byggematerialer disponible på forhånd inden du iværksætter håndværket. Du kunne nedskrive en punktforms oversigt hvoraf der fremgår alt der er nødvendige, og så tjekke hver eneste ting, med det formål at du kan føle dig tryg ved at alt er som det skal være.
9I mange tilfælde vil det være fornuftigt at nedskrive et udgiftsbudget for arbejdet, så du har kontrol over udgifterne. Det kan vise sig at være fornuftigt at gennemgå hver eneste udgiftspost, og herefter søge sig frem til prisen på hver enkelt.
10Der præsenterer sig ofte ubelejlige hovedpiner når det gælder omfattende opgaver, og på grund af det viser det sig afgørende at man har afsat tilstrækkelig plads i agendaen, således at man kan være selvsikker på at nå i mål.
11Du skal ikke nedprioritere din sikkerhed, så husk beklædning herunder arbejdssko der sikrer dig mod mulige risici. Det er klogt at du husker sikkerheden i dit byggeprojekt, især hvis du ikke får hjælp fra en fagmand.
12Det kan vise sig nødvendigt at søge assistance til byggeprojektet, i særdeleshed ved krævende byggeopgaver. Større ting bør udføres af flere end en enkelt person. Ydermere vil det blive mere produktivt og sjovere når man ikke er alene om det.
De højest bedømte byggecentre
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ret så godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % har givet bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er fantastisk overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er absolut betryggende. Karakteren grundlægges af 19.208 meninger, hvor hele 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er absolut overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er utrolig godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

Temmelig mange e-forretninger tildeler nu om stunder en lang række forskellige billige leveringsmetoder til Electrolux industristøvsuger. En der er meget anvendt er lige nu levering til en pakkeshop, som gør at du kan hente de nyindkøbte varer på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er jo særdeles hensigtsmæssig, og endda også den billigste leveringsmanér.

Du bør ydermere prøve at få leveret til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Fragtløsningen er i mange tilfælde en tak mere omkostningsfuld, men samtidig ret praktisk for Electrolux industristøvsuger online. Den mest letkøbte fragtform er dog selv at hente produkterne, men den løsning beroer på at du fysisk befinder dig tæt på e-forretningens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på Electrolux industristøvsuger kan i nogle tilfælde være ekstremt vigtig hvis man står og skal bruge din ordre øjeblikkeligt, og derfor er det fuldt ud klogt at man efterser den estimerede leveringsdato for Electrolux industristøvsuger. En række e-firmaer i Danmark – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – yder billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres varer online, men som ikke desto mindre er påkrævet at transaktionen realiseres forud for et nøjagtigt klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen ekspederet inden de logistikansatte har fyraften.

Nogle online outlets garanterer fragtfri levering på Electrolux industristøvsuger online, men oftest forudsætter det at du bestiller for et præcist beløb. Derudover skal du beslutte sig for den mest letkøbte form for fragt, der ofte vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

De største netshops frembyder afhentning hvor man handler billig Electrolux industristøvsuger online men afhenter i byggecenteret. Fx 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen og Bygma. Byggekæderne udlover for eksempel klik-og-hent på Electrolux industristøvsuger i følgende byer:

Rønne, Frederikshavn, Nyborg, Silkeborg, Taastrup, Frederikssund, Ølstykke, Odder, Hillerød, Ikast, Greve, Solrød Strand, Fredericia, Rudersdal, Risskov, Herning, Horsens, Ishøj, Vejle, Hjørring, Odense, Hobro, Kokkedal, Farum, Gladsaxe, Køge, Helsingør, Aarhus, Skive, København, Nakskov, Hedehusene, Roskilde, Valby, Ringsted, Haderslev, Middelfart, Brønshøj, Lystrup, Næstved, Nærum, Esbjerg, Sønderborg, Ballerup, Viborg, Åbyhøj, Kolding, Randers, Virum, Varde, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Aabenraa, Grenaa, Brønderslev, Søborg, Brabrand, Kalundborg, Gentofte, Allerød, Birkerød, Svendborg, Thisted, Albertslund, Lyngby, Charlottenlund, Stenløse, Hvidovre, Tårnby, Hørsholm, Tilst, Struer, Dragør, Jyllinge, Holbæk, Vallensbæk, Haslev, Vordingborg, Nørresundby, Værløse, Aalborg, Slagelse, Frederiksberg, Herlev, Vanløse, Holstebro, Hedensted, Korsør, Glostrup, Lillerød, Højbjerg, Rødovre, Brøndby, og Skanderborg, .

Click-and-collect for Electrolux industristøvsuger er tilgængeligt i alle områder af landet: Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland), Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Falster, Vestsjælland, Østsjælland, Amager, Nordsjælland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn).

Når der ses på tallene fremstår det markant, at internet shoppere jævnligt søger blandt andet billig Electrolux industristøvsuger og køb Electrolux industristøvsuger. Vi ser desuden typisk netshoppere efterspørge blandt andet Electrolux industristøvsuger tilbud, Electrolux industristøvsuger online og Electrolux industristøvsuger priser, foruden de store byggecentre som Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg.

Den bedste pris på Electrolux industristøvsuger

Det er i høj grad fleksibelt for enhver at finde frem til de bedste priser på billige Electrolux industristøvsuger online hos forskellige online outlets, og derfor har adskillige internet handler i Danmark ikke kunne lade være med at trykke prisniveauet på Electrolux industristøvsuger betydeligt, og ovenikøbet garantere fragtfri levering.

Men det kan immervæk være tiden værd at udforske nogle forskellige e-forhandlere efter billige priser på Electrolux industristøvsuger online inden du gennemfører dit køb, sådan at du er skudsikker på at få fat i den laveste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Stark.

Du skal dog være obs på, at i tilfælde af at en e-forhandler frembyder billige Electrolux industristøvsuger online til salg for en pris der kan virke kolossalt billig, så kan det tit være en indikation på en falsk shop. Kortbestillinger er i hvert fald dækket ind under en bestemmelse, hvilket garanterer køber overfor snydagtige forretninger på nettet.

Vi tilråder generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du anvende en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du har i sinde at betale pengene til Electrolux industristøvsuger over en længere periode. Dette foreslåes ofte ved niche netbutikker, men ikke de velkendte byggecentre som fx XL-Byg, Stark, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og Jem og Fix.

Når vi ser på tendenserne fremstår det markant, at internetbrugere jævnligt leder efter blandt andet billig Electrolux industristøvsuger og Electrolux industristøvsuger priser. Foruden dette oplever vi som regel internet shoppere efterspørge fx Electrolux industristøvsuger tilbud, Electrolux industristøvsuger online samt køb Electrolux industristøvsuger.

Undersøg eksisterende kunders ratings

Trustpilot byder på egentlig ærlige chancer for at efterforske en række nuværende forbrugeres iagttagelser og på grund af dette foreslåes det, at du tjekker internet webshoppens omtaler forinden du placerer din ordre på billige Electrolux industristøvsuger online.

Facebook resulterer i derudover en lang række pæne chancer for at få en idé om e-shoppens pålidelighed. Herinde ses en række online shops i Danmark som tilbyder folk at registrere en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket tilmed bør udnyttes til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige Electrolux industristøvsuger online på en webshop bør de altid have øje for netbutikkens vilkår, det er dog ofte et omfattende arbejde, særligt med de velkendte byggecentre som Silvan, 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Jem og Fix.

En nemmere løsning kan være at se hvorvidt e-shoppen er e-mærket, da det er en sikring om at online webshoppen efterlever de opstillede regler, samt at netbutikken nu og da overværes af jurister som kender til de gældende regler.

Dette er en god chance for support, hvis du møder problemstillinger i processen med dit køb af Electrolux industristøvsuger. I øvrigt anbefales det at kunden er opmærksom på de mest betydningsfulde vedtægter der kan have indflydelse på købet af Electrolux industristøvsuger online, som eksempelvis den returret internet virksomheden anvender.

I den forbindelse er det også vigtigt, at man når som helst beholder sin e-mail kvittering, således man i fremtiden kan eftervise købet af Electrolux industristøvsuger, uagtet om man shopper fra Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark, Bauhaus eller Silvan.

Inge V gav 5 stjerner

Perfekt køb

Inge Thomsen gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Henrik N gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Tina Møller gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 tips til online shopping
1Nogle e-forretninger i Danmark frembyder portofri levering på Electrolux industristøvsuger, men undertiden kræves det at man aftager for et fastsat beløb. I øvrigt kunne man gribe den mest prisbevidste fragttype, som i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til en pakkeshop. Fragtformen viser sig undertiden til gengæld særligt nem. Den mest betalelige leveringsversion kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne.
2Forud for at nogen bestiller billige Electrolux industristøvsuger hos en internet webshop burde man reelt betragte forhandlerens handelsaftale, det er dog for det meste et omfattende arbejde. Ydermere foreslåes det at du er vaks omkring de mest essentielle betingelser der er gældende for shopping af billige Electrolux industristøvsuger online, som fx den byttepolitik internet firmaet garanterer.
3Masser af e-handler udlover i vore dage et stort udvalg af billige leveringsmåder til Electrolux industristøvsuger. En favorit iblandt mange er i vore dage pakkeshops, og så skal du blot gå forbi efter dine nye varer når det passer dig. Fragttypen er altså vældig overkommelig, og i mange tilfælde endda den mest prisbevidste leveringsmåde.
4Vi tilråder generelt at efterse hvorvidt webbutikken er tilsluttet e-mærket, eftersom det længe har været en sikkerhed for at e-shoppen føjer de danske love, udover at shoppen tit overværes af fagfolk som har meget erfaring med vilkårene. Inden folk køber billige Electrolux industristøvsuger i en online webshop kan man til hver en tid gennemlæse e-butikkens handelsbetingelser.
5Fragtperioden er selvfølgelig ekstremt essentiel forudsat vi absolut skal bruge din pakke nu og her, og i det øjemed er det relativt klogt at du studerer leveringstidspunktet ved Electrolux industristøvsuger. En lang række online virksomheder lover billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter, som alligevel forudsætter at bestillingen anbringes før et angivent klokkeslæt.
6Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er indbefattet af et lovbud, hvilket begunstiger kunden overfor bedrageriske e-handler. Som en anden løsning kan du udnytte en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du efterspørger at dække omkostningerne ude i fremtiden.
7Den mest prisbevidste leveringsform er uden tvivl selv at hente produkterne, som jo beroer på at du bor nærved internet forretningens bopæl. Den metode til levering er ualmindeligt udslagsgivende såfremt du står og skal bruge Electrolux industristøvsuger om få sekunder. Alternativt så sikrer nogle få online forhandlere gratis fragt, men typisk stiller det krav om at man køber for en præcis sum.
8Det er særdeles ukompliceret for internetbrugere at finde de bedste priser online på billige Electrolux industristøvsuger i blandt diverse netshops, og af den grund lover adskillige butikker på nettet levering uden gebyr. Dog kan det til hver en tid blive rentabelt at studere indtil flere firmaer på nettet efter tilbud inden du handler, så man ikke er i tvivl om at indhente den skarpeste pris.
9Trustpilot tilbyder dig en lang række tiltalende genveje til at beskue ganske mange eksisterende køberes synspunkter og derfor tilrådes det, at du tjekker online virksomhedens kritik inden du handler billige Electrolux industristøvsuger online. Facebook indebærer tilsvarende evigt gode muligheder for at få indtryk af e-handlens pålidelighed.