Byghjem.dk

Einhell Elhøvl

Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Mere info
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Mere info
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Mere info
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Mere info
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Mere info
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Mere info
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Mere info
AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Mere info
El høvl 900 watt
449 kr.
Mere info
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Mere info
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Mere info
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Mere info
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Mere info
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Mere info
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Mere info
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de handelsbetingelser der gælder når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør man læse netbutikkens regler.
Ifald du skal have byggematerialerne hurtigt eller bare gerne vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du med fordel transportere materialerne personligt. Dette er i særdeleshed et alternativ ved de store byggekæder.
Det er absolut utrolig relevant at vide, om de produkter du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til vælge et andet.
For mange er byggeri ens betydende med stribevis af spørgsmål. Derved kan du have fordel af at handle hos et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt gode råd til valg af Einhell elhøvl.
Flere byggekæder fremviser et stort sortiment af produkter, og andre har fokus på en enkelt varetype. Du kan tænke igennem om det er vigtigt for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, udover blot Einhell elhøvl.
Der vil være forskel på priserne på billige Einhell elhøvl fra byggemarked til byggemarked. Enkelte tilbyder gode tilbud, hvorimod andre vil have service. Du bør gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og bekendte butikker, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggemarkeder tilbyder produkter fra mange forskellige nicheshops, og hermed kan du shoppe fra et bredt udvalg af Einhell elhøvl online.
De kendte byggekæder har butikker overalt i landet, og derigennem har de fleste adgang til at købe online og hente varerne personligt. Som følge af det har man mulighed for at undvære fragtgebyret, og tilmed have produkterne straks.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker på internettet er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne sågar lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe idet du handler Einhell elhøvl online fra deres webshop.
En masse webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af varerne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online vil du få en skarpere pris.
Hovedparten af specialiserede webshops har en enorm viden om deres online produktsortiment, da de udelukkende sælger disse produkter. Pga. dette vil du modtage ekstremt nyttig vejledning fra personale der er specialister i netop Einhell elhøvl.
Danmarks største byggekæder
Einhell elhøvl bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 mennesker i forretningens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 ansatte i kædens 9 varehuse. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Einhell elhøvl silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 kollegaer i firmaets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af flere end 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Einhell elhøvl jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 mennesker i deres 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 mennesker i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Einhell elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 mennesker i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og lønner i dag ca. 500 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der ligger en hel del instruktioner og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube er kilde til rigelig brugbar info, navnligt ifald du kigger i hele verden.
2Før du påbegynder byggeprojektet må det være højst fornuftigt med et tilsagn om, at projektet overholder loven. Alt efter hvor du bor vil der gælde begrænsende regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
3Du bør ikke undvære værktøj. Typisk kan det være erstatteligt at have grejet disponibelt forinden du iværksætter byggeprocessen. I øvrigt er det afgørende at medtage udgifterne hertil i byggeriets budget.
4Planlægning vedbliver at være metoden til at få en god oplevelse med projektet. Du bør forfatte en gennemarbejdet køreplan, som viser hvilke opgaver der løses på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Vær realistisk når du sammensætter din arbejdsplan.
5For projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Af den grund bør du tit tage notits af vejrprognosen lige før projektets start, så det forhåbentlig ikke mod forventning går i gang med at stå ned i stænger netop som du vil påbegynde dit svære byggeprojekt.
6Du skal nødig undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj som eksempelvis sikkerhedshjelm som hjælper dig imod potentielle risici. Det er fornuftigt med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
7Ofte vil det vise sig af stor betydning at udarbejde et udgiftsbudget for arbejdet, så du har styr på den økonomiske del. Det kan vise sig at være fordelagtigt at kortlægge hver eneste udgift, hvorefter man bør dokumentere prisen på hver enkelt.
8Du kunne tænke over hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at hente hjælp fra en ekspert til noget af projektet. Når du fremskaffer professionel hjælp er det fornuftigt at indhente tilbud fra flere virksomheder.
9Det anbefales at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, ikke mindst hvis det er væsentlige arbejdsopgaver. Enkelte byggerier kræver flere personer. Ydermere vil det være mere effektivt og sjovere når man ikke er alene om det.
10Det er muligt at indhente offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det bliver givet i tilfælde af at projektet hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver dermed at byggeriet gør en positiv forskel for klimaet.
11Det bliver aktuelt at have de presserende bygningsmaterialer indkøbt på forhånd inden du iværksætter arbejdet. Du vil med fordel kunne notere en hurtig oversigt som indeholder alt hvad du har brug for, og så efterse hver enkelt ting, med det formål at du bliver sikker på at du ikke har glemt noget.
12Der kommer utvivlsomt uventede udfordringer når det kommer til avancerede projekter, og pga. dette kan det vise sig betydningsfuldt at der er afsat god nok tid i handlingsplanen, således at man er overbevist om at komme i mål.
De mest vellidte byggekæder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ekstremt godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket jo er temmelig godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % giver bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er fantastisk godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er fantastisk overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er ualmindeligt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

En del e-shops frembyder i vore dage flere billige leveringsmidler til Einhell elhøvl. En yndling er p.t. pakkeshoppen, hvor det er muligt at hente dine nye varer når der er mulighed for det. Denne er nemlig ret smertefri, og desuden tilmed den mest billige leveringsudgave.

Du kan endvidere planlægge at bestille levering hjem til dig selv eller til når du er på job. Fragttypen viser sig almindeligvis en tand dyrere, men tillige super overkommelig med Einhell elhøvl online. Den mest prisbevidste fragtform er dog at du selv henter varerne, men den løsning afhænger af at du befinder dig nærved e-forretningens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstiden på Einhell elhøvl kan vise sig at være yderst afgørende forudsat man skal bruge produkterne fluks, og af den grund er det komplet væsentligt at du undersøger tidshorisonten for levering ved Einhell elhøvl. Temmelig mange internet outlets – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på flere varenumre online, men vær påpasselig da det antager at bestillingen realiseres tidligere end et fastslået tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få de nye varer ud af døren inden lagerpersonalet får fri.

Flere byggeforretninger byder på fragt uden omkostninger på Einhell elhøvl online, men i de fleste tilfælde er det forudsat at du bestiller for et bestemt beløb. Derudover kunne man foretrække den mindst kostelige fragtform, hvilket i mange tilfælde vil være at få kørt produkterne til en pakkeshop.

Store webbutikker udlover click-and-collect hvor man bestiller billig Einhell elhøvl online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma, Davidsen, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg. De tildeler blandt andet afhentning af Einhell elhøvl i disse områder:

Sønderborg, Fredericia, Værløse, Køge, Skanderborg, Allerød, Brøndby, Herlev, Charlottenlund, Solrød Strand, Nakskov, Helsingør, Brabrand, Lillerød, Lyngby, Aabenraa, Aalborg, Rødovre, Brønderslev, Tårnby, Odder, Korsør, Haderslev, Kalundborg, Roskilde, Virum, Dragør, Nørresundby, Skive, Rudersdal, Farum, Søborg, Nærum, Haslev, Valby, Herning, Hjørring, Frederikshavn, Taastrup, Lystrup, Svendborg, København, Åbyhøj, Kokkedal, Kolding, Birkerød, Ballerup, Tilst, Nyborg, Aarhus, Frederiksberg, Risskov, Albertslund, Hedehusene, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Ishøj, Hedensted, Odense, Stenløse, Viborg, Thisted, Vordingborg, Brønshøj, Varde, Vanløse, Frederikssund, Gentofte, Esbjerg, Næstved, Ølstykke, Slagelse, Hillerød, Silkeborg, Horsens, Hørsholm, Vejle, Middelfart, Hvidovre, Ikast, Grenaa, Jyllinge, Højbjerg, Greve, Frederiksværk, Gladsaxe, Randers, Struer, Rønne, Ringsted, Holbæk, Glostrup, Holstebro, og Hobro, .

Klik-og-hent for Einhell elhøvl er en mulighed i samtlige områder af landet: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn), Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Amager, Bornholm, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland) og Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland).

Når vi ser på data bliver det klart, at mennesker mange gange efterspørger fx Einhell elhøvl tilbud og billig Einhell elhøvl. Foruden dette oplever vi som regel netshoppere kigge efter fx Einhell elhøvl priser, køb Einhell elhøvl samt Einhell elhøvl online, plus de velkendte byggekæder som 10-4, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Stark og Bygma.

Bedste tilbud på Einhell elhøvl

Det er jo særdeles praktisk for almindelige dødelige at analysere tilbud på billige Einhell elhøvl online hos diverse forhandlere på nettet, og følgelig har de fleste firmaer på nettet set sig tvunget til at sænke prisniveauet på Einhell elhøvl eftertrykkeligt, og ovenikøbet love fragt uden gebyr.

Dog kan det imidlertid vise sig rentabelt at granske visse netbutikker efter tilbud og udsalg på Einhell elhøvl online inden du placerer ordren, sådan at man er usvigeligt sikker på at få fat i den mest betalelige pris. Kig ikke blot hos de gængse byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, Stark, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen.

Du skal bare ikke undervurdere, at hvis en internet forhandler tilbyder billige Einhell elhøvl online på tilbud til en pris som kan ses som himmelråbende tiltalende, så kunne det tit være et karakteristika der viser en fup internet handler. Betalinger med kort er trods alt indbefattet af en regel, der garanterer en imod uægte internet butikker.

Vi tilråder handler med kort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du overveje en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du har i sinde at honorere beløbet til Einhell elhøvl over flere uger. Det tilbydes ofte hos specialiserede netshops, men ikke de udbredte byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Stark og Davidsen.

Ved kig i statistikkerne er det markant, at internet shoppere som regel søger efter fx Einhell elhøvl tilbud og Einhell elhøvl online. Foruden dette oplever vi som regel folk søge bl.a. billig Einhell elhøvl, Einhell elhøvl priser og køb Einhell elhøvl.

Tjek nuværende kunders vurderinger

Trustpilot genererer egentlig fantastiske chancer for at kontrollere en stor gruppe nuværende kunders anmeldelser og på grund af dette tilråder vi, at du bliver klogere på online butikkens kritik forinden du køber billige Einhell elhøvl online.

Facebook leverer på samme måde altid fornemme løsninger til at få indsigt i netbutikkens troværdighed. Derudover ser vi endda internet shops som tilbyder kunderne at skrive en omtale af købsoplevelsen, som også bør tages i brug til vurdering af hvor glade kunderne er.

Forinden folk bestiller billige Einhell elhøvl online på en webshop burde de når alt kommer til alt tage stilling til butikkens betingelser, det er dog mange gange en tidskrævende opgave, specielt på de gængse byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma, Davidsen, 10-4 og Stark.

En anden mulighed er at efterse hvorvidt e-firmaet er e-mærket, grundet at det burde være et bevis på at internet forretningen lever op til dansk lovgivning, og at e-handlen hyppigt føres tilsyn med af specialister som er meget bekendte med reglerne på området.

Det er en rigtig god anledning til at få bistand, hvis du skulle få vanskeligheder i forbindelse med din bestilling af Einhell elhøvl. Tilsvarende støtter vi at kunden er sat ind i de vigtigste reglementer der kan håndhæves i forbindelse med købet af Einhell elhøvl online, for eksempel den returret e-butikken benytter.

Her er det virkelig relevant, at man når som helst opbevarer sin kvittering, så man en anden gang vil kunne dokumentere sin bestilling af Einhell elhøvl, uanset om man bestiller hos Bauhaus, Stark, Bygma, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix eller Davidsen.

Inger gav 5 stjerner

Fremragende service.

Peter Kristensen gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

Pia R gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Lene Jensen gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

9 gode råd til din online shopping
1Trustpilot fører til evigt ønskværdige løsninger til at fortolke mange forhenværende forbrugeres evalueringer og derfor anbefaler vi, at du vurderer internet firmaets omtaler forud for at du handler billige Einhell elhøvl online. Facebook medfører endvidere ganske fortræffelige genveje til at få indblik i e-forhandlerens kundefokus.
2Inden nogen køber billige Einhell elhøvl på en e-shop kan man i virkeligheden gennemgå webbutikkens regler, men det er i mange tilfælde en tidskrævende opgave. Ydermere er det anbefalelsesværdigt at du er sat ind i de mest vitale betingelser der har indflydelse på bestillingen af billige Einhell elhøvl online, fx den ombytningsrettighed webbutikken bruger.
3Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er omsluttet af Indsigelsesordningen, som garanterer os imod svindlende online forhandlere. Som alternativ burde du bruge et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du agter at godtgøre pengene i flere bidder.
4Generelt tilråder vi at kontrollere om online firmaet er godkendt af e-mærket, grundet at det typisk er en forsikring om at internet shoppen efterlever de officielle regler, foruden at online webshoppen hyppigt undersøges af fagfolk som er indført i vilkårene. Forud for at folk køber billige Einhell elhøvl hos en internet shop kunne man for at være sikker se på shoppens vilkår.
5Den billigste type af levering vil til enhver tid være selv at hente varerne, som desværre betinges af at du befinder dig med kort afstand til e-shoppens tilholdssted. Den fragtmetode kan vise sig at være ualmindeligt vigtig forudsat du står og skal bruge Einhell elhøvl fluks. Alternativt så præsterer nogle få shops på nettet gratis levering, men typisk kun hvis man shopper for en konkret pris.
6Indtil flere e-shops i Danmark garanterer fragt uden betaling på Einhell elhøvl, men i reglen under forudsætning af at du indkøber for et præcist beløb. I øvrigt skulle man tage den mindst kostelige leveringsmodel, der tit er at få fragtfirmaet til at køre din pakke til en pakkeshop. Leveringsformen bliver til tider på den anden side ret så ukompliceret. Den mest prisbevidste leveringsudgave vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne.
7Fragttiden er ekstremt afgørende om du skal bruge dine nye produkter omgående, og af den grund er det selvfølgelig passende at du gransker den forventede leveringsdato på Einhell elhøvl. En hel del e-firmaer i Danmark giver løfte om billig dag-til-dag levering på mange varenumre, som imidlertid er påkrævet at ordren køres igennem forud for et fast tidspunkt.
8En stor portion online selskaber frembyder i vore dage flere billige løsninger til levering til Einhell elhøvl. Et hit er for nærværende pakkeshops, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente ordren når du har tid. Fragtmuligheden er jo ultra hensigtsmæssig, og tit derudover den billigste leveringsmanér.
9Det er i dag ultra fleksibelt for købere at vurdere prisniveauet online på billige Einhell elhøvl hos flere netshops, og til tak præsterer de fleste internet varehuse fragtfri levering. Dog kan det immervæk blive profitabelt at tjekke nogle enkelte e-handler efter tilbud og udsalg forud for at du handler, således at du er skudsikker på at indhente den mest attraktive pris.